46689
-
Plata #43688 Risa eventes ruhákat itt tudod egyesével megnézni.
link
Kitek és modulok is itt vannak.
A kitből a Risian Kit kell.
Ha megmondod melyik karidnak kellenek modulok azt is tudok ajánlani.
De este ha hazaértem.
Tac karival én a graviton spike-ot és a ball lightninget szeretem nagyon.
Engi kari neccesebb.
Az mind marha vicces és kellett mind. Xd
Mind az engi mind az universal generator nagyon mókás engivel. -
Plata #43687 Risa eventes ruhákat itt tudod egyesével megnézni.
link
Kitek és modulok is itt vannak.
A kitből a Risian Kit kell.
Ha megmondod melyik karidnak kellenek modulok azt is tudok ajánlani.
De este ha hazaértem. -
Plata #43686 Eventen a risa kit-et vedd ki.
Azt ami sima.Rajta van hogy ha teszel bele risa modult és használod 20% eséllyel random megidéz egy risa eventes képességet.
Vegyél bele risa modult is.
A karakterednek megfelelőt és universalt is.
A ball lightning op.
Este ha hazaérek majd linkelek neked.
Most melózom és csak mobil van.
Plusz megint az iróasztalon hagytam az olvasószemüvegem.Szóval nemtúl egyszerű így belinkelni.
Ruhákat megtudod nézni sto wikin ha jólemlékszem. -
#43685 Kozben egesz jol raereztem es tudom kezelni a jetpacket ugy, hogy 2-3 perc alatt lemegy az egesz repkedes a 3 palyaval. De, latok embereket, akik olyan gyorsan repulnek el mellettem, hogy felmerul mindig a kerdes, hogyan? Van valami boost gomb, amit nem talaltam meg eddig (keybindingsben sem), vagy ok valami dragabb, ebbol a risa tokenbol vett geppel repulnek es amiatt ennyira gyorsak?
Plusz egy kerdes: a gyujtott tokenekkel mit erdemes kiszedni a mostani rewardok kozul? A ruhakat/skineket lattam (bar jo lenne itt is egy item preview, mint minden mas mmoban, mert az extra info opcio keves, igy marad a wiki meg a gugli, hogy mi hogy nez ki), de a tobbi kozul van valami olyan, ami hasznos? -
Plata #43684 Azt eddig is tudtam hogy öregnek lenni szar dolog,de hogy ennyire dinnye legyek azt nem gondoltam volna.
Kivettem a jem hadar karinak a vadkutya hajót.
Az éves event jutalmat,de nem jót vettem ki mert hülye vagyok. :D
Most már mindegy ezt úgyis benéztem,legalább tanulok belőle. -
Orbancapitan #43683 ok -
Plata #43682 Ma már nincs bent. -
Orbancapitan #43681 köszi 2 nap kell még -
Plata #43680 Még él az event. -
Orbancapitan #43679 3 nap hiányzik.... -
Orbancapitan #43678 Engem megint elküldött a .... -
Plata #43677 Ma nagyon gyors voltam,másfél perc alatt kész lett repülés. -
Plata #43676 Srácok én reggel toltam le az eventet,meg kaptam érte a dilithiumot,na és kész lett a kampány is,most volt kis időm és felmentem,de a rizsa event még cd-n van,viszont a másikról le jött a cd.
Ez mi a bánat?
Nem merem megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.29. 12:33:22 -
Plata #43675 Én csak azt vettem észre hogy ha az egyik karival upgradelem akkor a másik karinak ingyenes,de attól még kellett upgradelni manuálisan. -
gunji #43674 Szerintem azóta, hogy behozták ezt a hajó-uprade-tokent. Itt a blog hozzá: link
"When you upgrade a ship, the upgrade is applied to any ships of that exact type on your account. This means that applying it to a Legendary Pilot Defiant will upgrade that ship on all characters on your account, but will not upgrade a Tier 5 Defiant, for example."
Ezek szerint, ha egyszerre több karakter használ ugyanolyan hajót, akkor elég az egyiket upgradelni, a többi automatikus upgradelődik. -
Plata #43673 Szerintem ez nem túl régi dolog lehet,mert emlékeim szerint eddig el kellett menni a hajógyárba és rábökni a free upgrade gombra.Ki vettem múltkor a klingon karinak is ezt a hajót és neki még nem volt upgradelve,vagy a cross faction miatt volt. -
#43672 Olvastam valahol, hogy amit egyszer upgradelsz, utana c-storebol lehivva masik karakterrel azt is upgradelve kapod meg. Igaz, ez t5-re vonatkozott, de lehet igaz t6-ra is. Vagy, gyarilag t6x a hajo :) -
Plata #43671 Észrevettem egy dolgot.
Na és nem emlékszem mióta van ez így.
Kivettem diszkós engi karinak a legendary akirát a torpedó miatt,a karakterem egyből T6-X-re upgradelve kapta meg.
Mióta van ez így? -
Plata #43670 Tegnap este még mentem pár elite TFO-t,bug hunton nem kaptam meg a jutalmat.
Kiválasztottam milyen repus markot kérek,aztán nem kaptam semmit.
De utána néztem logban is,semmi nyoma hogy bármit kaptam volna. -
Plata #43669 Event kééész.
-
Plata #43668 CLR—Infected Space Elite[3:37]— Dmg(DPS) —M'Leila 79 923 560(370 016) POKER 52 268 960(240 871) Liesa 50 845 720(236 492) SARGENT MA 36 770 864(170 235) Taeler 14 902 360(70 294)
Max. One-Hit: 2 290 220 (Liesa)
Max. One-Hit: 2 290 220 (Maelstrom Quantum Torpedo)
Olyan cuccokat kaptam amit még nem is láttam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 23:34:00 -
gunji #43667 B-vel átmész abba a hogyishívják shoot-módba és az egér jobbra-balra mozgatásával tudsz jobbra-balra fordulni. Ha közbe nyomod a W-t, akkor repülsz is. Az egér előre/hátra mozgatásával meg le/fel tudsz süllyedni/emelkedni.
A Flying Highnál és a Biatlon repülés részénél szoktam használni, talán így gyorsabb. -
Orbancapitan #43666 5 Év után újra szabadságon vagyok.
quinn admirális kötelező eltávra küldött akárhogy ellenkeztem de az elsőtisztem és a taktikai tisztem be dugott a transporterbe a nyaraló cuccaimmal, azzal a kijelentéssel hogy "ne aggódjon kapitány! tartjuk a frontot nem fog összedölni a univerzum ha ön pihen, szóval jó pihenést."
más kérdés hogy az iconiai háború pont a rizsa event alatt tört ki xd -
Plata #43665 Konzolos szeró lehalt.
Mert rizsa bugos. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 20:41:34 -
Orbancapitan #43664 v r, autorunhoz és b az shooter módhoz úgy elől jön az egeres aim ez könnyebb mint a két gombos megoldás -
Plata #43663 Igen a kölcsönzős tényleg kínzás.
De próbáld ki a rizsa tribblit. -
#43662 Holnap megnezem, most, hogy mondod, vettem anno valami 1-2 dollaros risa summer eventes packot (a service pack miatt), ahhoz is volt valami specko arany tribble, ami lehivhato a c-storebol -
#43661 Hja, azt hittem valami extra iranyitas, amit nem latok. Igy csinaltam eddig is. Vettem masik jetpacket, azzal mar konnyebben ment, a kolcsonzost nem akarom latni tobbet :) -
Plata #43660 Fred az alap floater szándékosan vacakul kanyarodik.
Ezért kell kék vagy lila.
Tudom nem két perc kiszedni,de tényleg jobbak,plusz csinálj rizsa tribblit,olyan buffot ad amitől megtáltosodsz.
Rizsa eventes kaját tegyél táskába tribbli mellé. -
Plata #43659 A grafika nagyon szánalmas nimbus-on is.
Viszont az elacsi muksók megzakkantak.
Napi nehéz endeavor,120 dewan kill.
Ami kb B+ kategória.
Elmentem a nimbuszra a sivatagba,no nem tevét keresni hanem skorpiót vagy mi a rossebet ölni.
Le transzportálok,jön velem pár elacsi haver hogy ne unatkozzak,elkezdem ölni a dögöket,de lassan megy mert sokan vannak,leállok az egyik forgalmas helyre hogy várjam respawn-t és elkezd pörögni a számláló. :O
Az elacsi agyatlanok egyre többen vannak és mindent kinyirnak.Lol. XD
Mellesleg összevissza rohangálnak kettesével.
Ilyen laza 120 killt még nem pipáltam.
-
Plata #43658 A jobb egérgombot lenyomva tartod a karid arra mozog.
A nyilakkal még rásegítesz.
Balkezes vagyok,nekem ez be jön. -
#43657 Na, avass be, hogy kell egerrel? -
Plata #43656 Rizsa bugos mint az atom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 18:26:12 -
gunji #43655 Én meg rájöttem az egeres irányításra, mikor automatikusan azzal kezdtem repülni :D Oké :D
Amúgy csak nekem lassabb a régi hátirakéta, vagy ennyire látszik a tribble-buffok hiánya? Vagy csak elszoktam tőle?
Amúgy2 meg elég rosszul néz ki brightness/darkness buggal Risa. Már nem tudom, mit csináljak... cseréljek monitort? lol [fejvakarós smiley] -
Plata #43654 Na ez nekem új.
Mondjuk sosem szoktam a pasi karakterek kinézetét változtatni.
Viszont valami bug miatt a karimon valamiért nem a szokásos ruhája van,ami egy TNG uniformis,hanem valami mellszőr villantós ing. -
Plata #43653 Most szólok,két perc alatt le toltam a napi küldit. XD
Abból kábé 15 másodperc azzal telt hogy ámuljak mert rizsa bugosabb mint valaha,a talaj textúrája random eltűnik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 18:03:07 -
gunji #43652 Pár éve -
Plata #43651 Egy kérdés.
A leges legelső karimnak mellszőre nőtt.
Mióta van egyáltalán ilyen a játékban? :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.06.28. 17:57:52 -
gunji #43650 Elsőre nekem is hasonló volt a véleményem, amikor az egyik Dyson-os küldetésben kellett repkedni az űrben szkafanderben (a kettő irányítása ua). Egy idő után meg lehet szokni, hibátlanul egyáltalán nem fog menni, néha az ember, néha a gép fog hibázni.
Melyiket vetted (sebességben)?
Szerk: egérrel? :o :)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.06.28. 17:58:23 -
Plata #43649 Egérrel irányítsd. XD