Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom elképzelni hogy ezzel a konfiggal lehetne vele játszani.
Na jó talán küldetésre még lehetne menni vele,de egy stf-en kihalna tőle a gép.
Azt hiszem 1 vagy 2 ember volt STO-s többi never.
Pc Guru szerint ez a STO gépigénye
STAR TREK ONLINE GÉPIGÉNY: CPU: 1800 MHz, RAM: 1024 MB, VGA: 256 MB, HDD: 8 GB
<#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.29. 14:47:01
értelme akkor van, ha futna a szekér és úgy látja, hogy visszajön a pénze.
Ha nem veszi meg, akkor más pénze úszik el a csőddel, ha megveszi akkor az övé.
Karácsony körül mondták, dev-re hivatkozva, hogy nagyon bejött nekik a Sheshar promo, és a DR, az alatt a 2 hónap alatt kaszáltak annyit mint egész évben addig... meg is látszott, mert hoztak rá azonnal egy újabb promot februárban, és lehet hogy itt lesz a következő májusban.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.04.29. 14:21:39
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Lucashoz képest a Roddenberyk elég pocsék munkát végeztek jogvédelem terén, sajnos 😞
Amúgy annyira jól nem mehet nekik embereket nem akkor szoktak elküldeni amikor szárnyal a cég különösen nem a játék iparban.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem tudom, ez hogyan fog hatni a játékra. Állítólag a Star Trek licenszjogok is mostanában járnak le. Valamit pedig tenni kellene, a játék egyre játszhatatlanabb: lagek, össze-vissza ugrálgatás/rubberbanding, fagyogatás jellemzi és a rengeteg bug, amelyek mintha nem is érdekelné a fejlesztőket.
Nem tudja valaki, hova lettek a korábbi szektorokból a kis enemy signal contact insták? Megszűntek, elfelejtették őket áttenni az új sector space-be, vagy csak ideiglenesen hiányoznak?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.29. 12:02:37
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
U
.l.
O
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.04.28. 15:51:42
egy cirkáló vagy mi de csak alfa állapotba <#idiota>#idiota>
már csak a tapétázása van hátra <#idiota>#idiota>
bár arra még mindig keresem a megfelelő progit <#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.28. 14:40:51
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha T5 lesz repuja akkor KHG pajzsot kap majd és borg deflectort és borg hajtóművet kap.
De hozzá tenném hogy a lekváros engim nem hagyományos normális karinak készült,hanem eventes karinak na és mellékesen fun karinak,vicc hogy ennek ellenére nagyon hatékony,bár asszem a hajó miatt.
Ilyenre terveztem
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Sajnos a T6 fleet hajókat nem éri megvenni csak akkor ha megvan a zenes,mert a T6 fleet hajók nem kapnak mastery-t,azt át kell tenni a zenesről,és a fleet T6 hajók 5 fleet ship modulba kerülnek ha nincs zenes,az kb 60-70 millió ec.Ha megvan a Zenes akkor átrakhatod a Masteryt és a zenes konzolt is.
Most én nem vagyok fent játékban.Fleetes hajókhoz általában fullos fleet hajógyár kell,ha megvan akkor kell még fleet credit és fleet ship modul is.
Sajnos nagy magyar klingon flotta nincs már,vagy legalább is én nem tudok róla,volt ilyen.De sajnos egy gyökér azt tönkre tette,és a vége az lett hogy szétesett a flotta.Ma van sok kis magyar klingon flotta,de egyik sem túl nagy vagy aktív.
Legtöbben a fedes oldallal játszanak,vagy buták ahhoz hogy rájöjjenek hogy a klingon a buli oldal vagy nem ismerik a klingon lét szépségeit.
Én szeretem a klingont,azt hiszem 11 KDF karakterem van és 2 romulán KDF.
A napi küldik ugyanazok mint régen.Hát ha szereted a cruisereket örülhetsz mert van pár új T6 cruiser,ott a command pack vagy a T6 neghwar.
Van még a Qib intel cruiser,de az nem jött be.Viszont az új T6 neghwar nagyon ütős jószág.Bár én klingonnal nem annyira a cruiserekért vagyok oda,de asszem 3 cruiseres karim is van 1 ferasan engi command cruiserben,1 klingon engi fleet t6 neghwarban,1 gorn engi T6 neghwarban (még nem volt időm venni fleet hajót),és van egy tril tacl és egy orion engi karim jem hadar dreadnought cruiserben.Jah a romulán kdf engim is cruiserben ül,command cruiserben.Van még 3 sci karim,1 alien sci fleet varanusban,klingon sci fleet karfiolban és 1 trill sci voth palisade hajóban.Na meg romulán KDF sci Tulwar dreadnought-ban.
Van még pár tac karim is,az első az orion tac kari guramba (rühellek) destroyerben,van még egy trill tac kari matha raptorban,na és van még a kedvenc nauszi kalózom fleet B'rel bop-ban.
Fejből ennyi kari jut eszembe.
Klingon hajók sokkal jobbak élmény szempontjából,nincs olyan zenes fedes hajó ami megközelíthetné számomra a fleet T5-U karfiolt vagy a Fleet T5-u brel-t.Az utóbbihoz van hasonló a romulánoknak,de meg sem közelíti,hiába jobb a statja papíron vagy hiába t6.
Romulánok scimitar hajója az ami megközelíti élvezhetőség szempontjából a klingon hajókat,imádom a simi packos romulán klingon karimat.
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2015.04.26. 14:50:35
RaptorAgent, a levelek valami idiótától mennek akinek az az életcélja hogy a HGF nevében irkáljon másoknak. Ha kapsz tőlünk levelet a jövőben, olvasatlanul töröld, biztos lehetsz benne, hogy nem mi, vagy nem platac küldte, hanem az említett idióta.
Sőt még postagalambot is tenyésztek,azoknak akiknek nincs netjük,galambon küldöm a leveleket.
Várhattál volna a válaszra,sosem nèzem meg a leveleim.
Viszont a válaszom vège lemaradt,nem vagyok otthon ès mobil net szarakszik.
Flottást pláne nem,mert ha nem tudnád,a STO-ban nincs klán,csak flotta.<#vigyor>#vigyor>
Mivel azt sem tudom mi az a klános emailcím,így hogy a ragya faszába reagálnék bármire?<#rolleyes>#rolleyes>
Írd meg itt hogy mi a problémád.És válaszolok,feltéve hogy van értelme,mert nem valami agyatlan marhaság.<#vigyor5>#vigyor5>
Esetleg írd meg privát üziben hogy mi a gondod,meg a bajod,vagy mind kettő,oszt meg beszéljük.<#dumcsi>#dumcsi>
Ui:Flottás körüzenetet szoktam írni,a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.25. 00:30:54
Nem akarok túl sokat offolni a topicban, de szeretnék érdeklődni a Plata(c) nevű HGF-es illető felől. Sajnos nem reagált a számára küldött privát üzenetre - úgy tűnik, csak akkor bátor, mikor a klános e-mail címről küldözgeti másoknak a "Kórképem" című önjellemző írásait. Remélem a mögöttes hatalmak, és a gyíklények nem rémisztették meg túlságosan.
További kellemes időtöltést!
Utoljára szerkesztette: RaptorAgent, 2015.04.24. 23:35:18