Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam is most így néznek ki az Oleanon (köszi Raul! 😄) a tac boffok - TT1, APB1, BFAW3, APO3 és KLW1, KLW2
Gondolom pilot boff kell hozzá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.04. 14:15:48
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.05.04. 14:12:38
Mert olyan hülye gondolatom volt hogy sheshar és matha trait-et összeadnám roma repus torpedóval.
Elmondom miért,a matha raptor traitje jelenleg úgy érzi hogy a spread-el kilőtt romulán torpedók hy torpedók,így minden kilőtt spread-es romulán torpedóra rak shockwave buffot.
Na már most ha Sheshar traitje is hy torpedónak érezné a romulán hyper impulse torpedót,akkor az durva lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van rendes roma tac karim simivel,és van egy hirtelen felindulásból kezdett roma tac-om faehtel.
Vagy megártott az anyák napi buli a hétvégén.
Én erről a dofról beszélek és nem az állatkáról amit ingyé vágnak a fejemhez
Ne mondjátok hogy 7500 fk-t felesben dobtam kifele.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.05.04. 12:30:14
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tényleg,már vagy két napja ki akarom venni fleet faehtet,de mindig elfelejtem.
Mellesleg mit gondolsz az új plasma fegyverről?
Te már biztos próbáltad,vagy tudsz róla valamit,érdemes lecserélni a corrosive plasma fegyókat erre az újra?
többi lehet bármelyikből, leszámítva hogy a phased polaron csak 3 szorzós lesz ultra rare-en is, polarized disruptor az disruptor, szóval nem az, dominium polaron azt hiszem megint kevés szorzós, az ilyen repus szarokat passzolom, de a kutyának sem kell kategóriába rakom.
vadwaur van értelmes polaron, vagy sima polaron.
(az epizód küldi nem értelmes szint, ha nem advancedre vagy elitre rakod)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.05.04. 11:52:36
Fejből ennyi.
Végül is mindegy, de helyette kellene valami más típus, ideálisan lilás színnel 😛 de nem standard polaron. Talán a két repus polaron vagy a standard antiproton közül valamelyik.
#11969: a következő négyet nagyjából:
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.05.04. 11:33:47
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Polaront nem szeretem,jó mondjuk hun cseten folyton azzal jönnek hogy jó a polaron full flow cap skillel meg jem hadar szettel,de én nem szeretem a hangját,és a jem szettől olyan buzis a hajó.<#hehe>#hehe>
Valamikor réges régen a sci karimnak volt polaron,de rég lecseréltem.
Meg az első lekvár carrieres karimnak volt kb 5 percig polaron fegyver és jem hadar szett,de rühelltem.<#vigyor>#vigyor>
Még mindig idegesít hogy eltűntek a küldis speckó upgrade tokenjeim,legalább két torpedót szerettem volna uppolni a nauszi karimnál.<#rinya>#rinya>
gunji, attól függ mit nevezel értelmes fegyvernek, én crtd4-et, na azt felejtsd el boxos fegyverekből, max elachi, mert azzal foglalkoznak, a többire nincs igény, így a crafterek traderek sem uppolják őket, persze egy komplett elachi crtd4 beam szett is lenne kb milliárd ec.
én magamnak próbálkozok phased biomatter szettel, de kb 200 packból 2db crtd3-as esett, és egyik sem lett crtd4, szóval ez nekem is hosszú játék lesz.
Ez egy kicsit anorexiás kicsit ijesztő űrlány.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Plata mond erre a karakterre hogy randa, most dicsérték meg😊
vagy berakok hozzá minden karakternek ailent
vagy még gondolkodok
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.05.03. 17:32:18
Lehet ez a bünti amiért egy picit bugoltam.<#eplus2>#eplus2>
S egyelőre még azon füstölgök magamban, hogy elvették az elsődleges omega mark farmoló és hajótesztelő helyemet :S
#11952: Jah, egen, értelemszerűen tessék beleérteni az upgrade-ot is 😊 Fárasztó hosszú vegyes nyelvű hozzászólásokat írogatni 😛
Amúgy milyen érdekes, csupán a statisztika kedvéért az mk vii-viii tekintetében: nagyjából ezer gyártott beamből egy epic
Ha egy hajónyi epic
#11953: Nem emlékszek, mennyinek kellene lennie, de mintha nekem meglenne a 2 és 1 token ott, ahol kipróbáltam. Az R&D fülön nézted?
Hülye ikóniai küldikért és sela féle küldikért járó upgrade tokenek szőrén szálán eltűntek.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.