Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok túl sokat offolni a topicban, de szeretnék érdeklődni a Plata(c) nevű HGF-es illető felől. Sajnos nem reagált a számára küldött privát üzenetre - úgy tűnik, csak akkor bátor, mikor a klános e-mail címről küldözgeti másoknak a "Kórképem" című önjellemző írásait. Remélem a mögöttes hatalmak, és a gyíklények nem rémisztették meg túlságosan.
További kellemes időtöltést!
Utoljára szerkesztette: RaptorAgent, 2015.04.24. 23:35:18
Ha igen kellett kapnia az elsőnek valami tokent lehet hogy azt kéne kidobni vagy átadni bár átadni nem tudom hogy lehet e.
És fejlesztés közben az elején amikor először mész a főmuftihoz esd-re akkor tudod aktiválni
Bár ez csak sejtem hogy így mehet még nem próbáltam
A többiek okosabbak.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 18:07:27
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mert most csináltam egy fedest de az csak sima lett!! <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.24. 17:13:31
Nyilván ha nincs mentésük, nem mondanák, hogy semmi nem veszett el.
Én eddig egyetlen itemet találtam, de igazából 1 karival játszottam csak, a többihez max 1 percekre ha beléptem, de csak párhoz, így nem néztem körül.
Az az egy is egy olyan item ami kelleni sem kell, eladni nem biztos hogy érdemes, fene sem tudja mennyit ér, de azért törölni sem törlöm, azt hiszem 90 férőhelyes az account bankom, elfér benne alapon bedobtam amíg nem döntök sorsáról... egy mk iv-es crtd3 elachi dual cannon, sajnos nem heavy, így upgradelni nem tudom hogy érdemes-e. talán érne pár milliót ha kapna egy negyedik crtd-t, majd talán ha nagyon nincs mit upgradelni.
#11863: Nem nyomogattam a törlést. Félreértetted 😊 Csak olvastam erről a redditen, illetve megnéztem a jobb klikkre megjelenő menüt, s ott csak Info/Upgrade/Cancel van. Ebből következtettem úgy, hogy nem lehet törölni, de nem próbáltam ki.
De törölni egy ilyen itemet valóban rossz ötlet.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.23. 20:28:22
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha fedessel végigvitted,utána a klingont romulánt,breenig kell.
Ha egy plusz klingont is felhúznék, akkor azt meddig kell elvinni, 10-es szint?
Valami ilyesmik rémlenek, de nem vágom pontosan.
kurva azure nem jön össze de nem csak az advanced a simát is elbasszák.
Na menek space enginerezni azt este jövök kiszenvedni azt a maradék nukarát ami kell.
Ne töröld a leveleket amiben az eltünt itemek vannak. Ha törlöd akkor 100%, hogy elvesznek. Hagyd őket nyugiban és majd kiderül.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A kobali szar hajót ne keverd ide, nem arról van szó, hanem a bekékült itemekről. Én is megpróbáltam elmozdítani, nem lehetett, oké, ottmarad.
De törölni valamit amit vissza akarok kapni, az nekem elég butaságnak hangzik, majd kiderül hogy bolond biztos-e a megoldásuk.
De azokat az itemeket amik bugosak és csak fekete négyzet van a helyükön,nem is lehet mozgatni.Elvileg.
Nem bolond biztos, ne basztasd az itemet, ennyi, hagyd úgy és ott ahogy volt.
#11857: A maraudinghoz egy cikk. Nem olvastam még, nem tudom, segít-e. Engem sajna most e dolog nem érint, a KDF karaktereknél nagyrészt tele az inventory, s az eltűnt itemek hibája miatt nem tudom, mihez nyúljak és mit csináljak velük. Mostanra is csak az éppen futó repukat terveztem húzni, de ott is kezdek kifogyni a markokból. Jó lenne, ha nyilatkoznának az itemekről. Ismerve a témát, ha nem volt mentésük, akkor nem látok sok reményt, hogy bármi meglegyen 😞
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Vagy tényleg eltűnt exről az összes beam.
A Holodecken még nem javíitották.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 19:33:03
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.22. 18:16:32
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Régen minden Season előtt volt tesztelés,és jutalmat is kaptál ha sokat voltál fent,spéci doffot,tribblit.Én is kaptam S6 S7 NR jutalmat,utána elmaradt a tesztelés és a jutalom.S8 jutalmat mindenki megkapta,akár tesztelt akár nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 17:10:56
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Amivel én találkoztam tegnap, az más volt, egészen pontosan: amikor ráhúztam egy zöld EPS Flow Regulator Mk XII-t az exchange keresés mezőjére, akkor csak a fehér-kék-lila flow regulator mk xii-ket mutatta a lista, a zöldek nem voltak rajta. Azokat csak akkor mutatta, ha beállítottam a raritynál az 'uncommon'-t.
Kipróbáltam pár másik konzollal, mindegyikkel hozta a hibát. Most reggel viszont már nem tudtam reprodulkálni.
Az 'eltűnt' itemekhez. Ezek általában nem craftolt kézi fegyverek/pajzsok/páncélok és hajókonzolok/deflektor/pajzs/hajtómű, amelyek a korábban felsorolt helyeken voltak. A levelek kivételével nem is törölhetőek.
A twitteres banner alapján többekben felmerült a lehetősége annak, hogy nemsokára jön a T6-os
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A magam részéről kíváncsian várom, hogy így lesz-e (mármint egy-két hónapon belül).
Ebben vagyok benne.Pár aszteroidán át lehet menni.

Pár méterrel arrébb.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 10:32:50
az all max arra hozza ki a legalacsonyabb árat, ami sehol máshol nincs. az pedig csak egy nagyon csekély rész, az itemek kb 1 %-a sem... fleet ship module, upgrade module, egy két boost item, kb ennyi... ezeket nagyon bonyolult keresni, rákeresel rendesen, majd rákeres LT rangon, van amikor van az LT rang bug, van amikor nincs, pár hetente változik, ha van a bug, akkor LT rangon olcsóbbat mutat, ennyi.
Az összes többi itemet a saját kategóriájában kell keresni, nem kell sem lt, sem rarity, csak beírod a nevét és kiadja a legolcsóbbat, ennyi.
Vagy újítottak a küldiken,vagy csak fáradt voltam gornal és nem vettem észre.
Viszont ferengi bankját megnéztem,megvan a lényeg,exről leszedtem mindent.Levélben meg úgysem jött semmi.
Jah néztem exen a boffot amit mondtál,de rájöttem hogy félre értettem a dolgot,nem boff hanem boff képesség van a lock boxban,viszont a torpedós boff képesség eszetlen áron van exen még.Nem adok érte 20-25 misit az fix,megvárom míg le megy az ára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 09:15:00