46689
-
#43808 ...es tenyleg, azt hittem csak a CC-sek lathatjak ido elott. Koszi a tippet, esti program egy resze adott :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #43807 Melyiket a rajzfilmet vagy az SNW-t?
Épp ma próbáltam nézni az SNW első évadját újra,de már az első részt sem sikerült végignézni,átpörgettem a végére.Mert unalmas volt.De a második rész most is vicces volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.23. 20:04:13 -
Orbancapitan #43806 IGEN de ott a rész tessék megnézni -
Plata #43805 Valami promóban láttam hogy SNW-ben is lesznek lowerdecks szereplők,ugyanakkor a lower decks-ben is lesznek az SNW szereplői rajzfilmfiguraként. -
Orbancapitan #43804 srácok a paramount hajnalban levetitete a comicconon a SNW-Lowerdecks crossovert és fent van magyarul is a sky-on -
Plata #43803 Azért az idei eventes hajó admiralty kártyája elég gyönge.
-
Plata #43802 Key és keyring sale.
Link.
Marha kíváncsi vagyok hogy milyen hajó csomag jön,remélem legendary és klingon. -
Plata #43801 Olyan rondával nem találkoztam mint ami eddig volt jellemző.
-
Orbancapitan #43800 én csak egyet 2-t hébe hóba -
Plata #43799 Red alert event.
link.
The Galaxy Goes to Red Alert!
By Fero | Thu 20 Jul 2023 08:00:00 AM PDT
The entire Galaxy is going to Red Alert! From July 27th at 8am PT to August 10th at 12pm PT on PC, all of our Red Alert events will be returning at once, as the Final Frontier is caught in a massive invasion on all sides. During this event, you’ll be able to play the following content:
Borg Red Alert
Elachi Red Alert
Tholian Red Alert
Tzenkethi Red Alert*
Nakuhl Red Alert
*Please note: As the only Red Alert with a fail condition, the Tzenkethi Red Alert will not grant daily bonus progress if you fail the TFO. The fail condition will likely be removed in future runs of this event.
In addition to their usual rewards, these Task Force Operations will also grant daily bonus progress. You’ll receive one Daily Progress each day for completing one Red Alert – doesn’t matter which one – on any character on your account. After you receive ten daily progress, you’ll be rewarded with a package containing the following, once per account:
An Ultimate Tech Upgrade
A Specialization Point
An Experimental Ship Upgrade Token
You can also purchase this Grand Prize on the events page, if you’d prefer. The price will be prorated as you earn Daily Progress, becoming cheaper the more you play.
If you earn, or purchase, the event’s Grand Prize, you can still complete Red Alerts to earn Bonus Progress. Completing a Red Alert TFO each day will grant a bonus amount of Dilithium Ore, beginning at 8,000 and increasing by 1,000 for each completion thereafter.
Red Alert Task Force Operations are available to Captains of level 50 or higher. Head out and defend the Galaxy, Captains! Go to Red Alert!
-
Plata #43798 Én úgy látom job lett rizsa.Nem láttam idióta grafikai bugokat. -
Plata #43797 Egy konzol csak összejött.
Opsz,új képet kell csinálnom.
Elfelejtettem bezárni csetet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.20. 14:06:00 -
Plata #43796 Tudom hogy milyen,a sziget összevissza bugos,látványosan okádék földön is de repülve még gázabb.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.20. 13:21:01 -
gunji #43795 Hát nem akármit csesztek el megint... Ettől függetlenül a lightning 2.0 katasztrófa, nem értem miért nem volt jó úgy Risa, ahogy tavaly kinézett. Hétvégére teszek fel képet, hogy mire gondoltam - feltéve, ha a fórum motor hagyja. -
Plata #43794 Mai peccs:
General:
Resolved a graphical issue some captains were experiencing on Risa that caused lighting to be drastically different in some areas. -
Plata #43793 Ez az sg fórum tiszta idióta.
Meló közben írtam nem saját gépről ettől meghülyült és nem töltött be,ki kellett törölnöm minden gépről az előzményeket meg sütiket hogy újra be jöjjön a fórum. -
Plata #43792 Hunchetről főleg arra emlékszem hogy az ősrégi hiba miatt megszivattam egy csomó ökröt. XD
Simán be vették egy hiba miatt hogy egyszerre két karival játszom egy accról.
Még reportoltak is. :D
Közben meg nem is a STO-ból írtam. XD
Kíváncsi volnék vajon a cset még mindig bugos-e.
De ezért nincs kedvem feltenni megint a másik két játékot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.19. 22:30:06 -
Plata #43791 Sajnos Dundes-re már nem is emlékszem.
De afkolásra sem,azt tudom hogy csinálták,de én csak ötletet adtam,az afkolós farmolás nekem unalmas volt.
Én azt máshol csináltam.
Plusz elfelejtetted hogy ez nem sima afk volt,ők bot progival tolták 24 órában.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.07.19. 22:20:14 -
Orbancapitan #43790 Hunchaten és fleetchaten is írtad h mitcsináltatok dundes, raul, te, és badwolfal -
Plata #43788 Klingon karinak egy elég ütős frizurájú photonic boff-ja lett,ami vicces hogy a neve is jó.
Morog. XD -
Plata #43788 Szerintem rosszul emlékszel.
Korai időkben az afk kizárt volt mert kizártak volna,amikor rájöttünk az afk bugra én nem is csináltam.Túl izgága voltam hozzá. XD
Különben is elég sok dolgot nem próbáltam ki,lehet kiraláltam egy két hajmeresztő dolgot,de kipróbálni nem próbáltam.
Például a bann kijátszós ötletet sem csináltam.Más sikerrel igen de én gyáva voltam,csak kitaláltam.
De a borg afk dolgot sem toltam.
De mások igen és sikerrel.
Ahhoz én túl őrült vagyok hogy egyhelyben álljak és nézzem hogy a hangárok farmolnak.
Szerintem hive-n olyan vacak jött.
Este megnézem acc bankba.
Oda tettem.
-
Orbancapitan #43787 én nem így emlékszek
de ott nem esik az szerint amit pite be linkelt -
Plata #43786 Ma esett egy darab Hive-n,Infecteden meg kifogtunk két elég kicsi dps-el rendelkező játékost.
CLR—Infected Space Elite[5:46]— Dmg(DPS) —Malicea Sh 152 244 528(440 013) T'Por 70 691 776(204 904) Nazenoe 29 370 910(85 381) mepm2 6 174 982(17 847) josephandr 4 906 344(14 263) -
Plata #43785 Afkolni borg TFO-n?
Ne szivass sosem afkoltam ott,max eventen.
Még akkor sem afkoltam amikor afkolós bug volt. -
Orbancapitan #43784 mm minimum annnyi afk nélkül naponta -
Plata #43783 Ma is toltam párat de csak akksi muksó jön. XD
Plusz jött a másik sci konzolhoz való alapanyag,de az meg pont nem kell. -
Plata #43782 20-30? Azon nagyon rég túl vagyok.Volt hogy négy karival próbáltam farmolni és minden borgra elmentem. -
Orbancapitan #43781 akkor játsz 0-24-ben és ne panaszkodj h nem esik 3 tfo-n belül lehet h 20-30 kell -
Plata #43780 Ma is csak hülyeséget kaptam,annyi akksi alapanyagom van hidat építhetnék belőle a holdra. -
Plata #43779 Az nem buli,akkor nem magam csináltam. -
Orbancapitan #43778 vegyél exről alapanyagot már mondtam a cryptic szándékosan állította így a droprate-et hogy játsz minél többet -
#43777 Exchange-ben eladhatsz és vehetsz alapanyagot.
Vagy valakivel barterolsz (sci-engi alapanyag csere).
Ha semmi sem esik, akkor tudjuk be annak hogy akármit csinálsz az bugos. :P -
Plata #43776 Hát ha ez igaz lenne,akkor már tele lennék sci konzol alapanyaggal,de nekem elite borgokon nem jön.Pedig ma is voltam. -
Plata #43775 Mi a túró van még egy sto wiki?
-
#43774 2 féle advanced science konzol és 2 féle advanced engi konzol - kraftolható
dropok és elite TFO-k kapcsolata/listája alábbi linken:
Advanced_Consoles
a kraftolható alapanyag jöhet promó box-bl is
advanced tactical konzolok - flottások vehetik (fleet spire) -
Plata #43771 Tök gáz ez a fórum,nem látszik hogy válaszoltam. -
Plata #43772 Egyes alapanyagokat honnan lehet szerezni?
Legdurvább elitet is meghártam már és mindig ugyanaz esik.
Egyes alapanyagok csak promós szarból jönnek?
Tegnap például volt időm egy hive elitre.
Ugyanazt a vackot kaptam most is.
Jó maga a TFO egy igazi élmény volt és eszement jót szórakoztam.Eszetlen jó élmény hive eliten be repülni a borg felhő közepébe és mindet magadra ugrasztani,aztán brutálisan szétcsapni köztük úgy hogy nem tudnak kilőni.Iszonyat jót balettoztam a borg kockákkal.Igazán cseszettül jó élmény.
Dps nem érdekel,bár nem voltam rossz,csak az az élmény hogy az összes borg rám aggrózik és akkor sem tudnak megölni egy olyan kis fosban.
-
Plata #43771 Egyes alapanyagokat honnan lehet szerezni?
Legdurvább elitet is meghártam már és mindig ugyanaz esik.
Egyes alapanyagok csak promós szarból jönnek? -
Orbancapitan #43770 mm? -
Orbancapitan #43769 én egy napot csúsztam az alien dark descent miatt mert belefejeltkeztem.