Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy ninth rule meg egy franc tudja mi és meg is lett a T5 mastery.
Pluszban, 49 nap(!!!) után jött meg 7k+ zen a dil exchange-ről, éppen időben, mudd leárazás utolsó napján...
De aztán úgy döntöttem nem feszülök rá a mastery húzásra, hiszen a két patrol, Wanted (Argala) meg a The Ninth Rule (Kinjer) csodákra képes.
Nem feszülök rá arra sem hogy az ikonokat rendezgessem toolbaron 2 patrol miatt, klikkelgetek kattintgatok aztán pár perc múlva úgyis vége.
A patrol cooldown alatt meg lehet hajót cserélni meg eventen bohóckodni.
zizi
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.12.09. 18:28:49
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mivel a karimnak van loadoutja ezért paráztam attól hogy a geart átrakjam,mert bebugol és megszívom.
Így kivettem az event storeból sok szart és ráraktam. 😄
Meg még egy rakás szedett vedett fegyvert és irány ninth rule.
Mivel a boff sem volt jó mert nem volt a másik hajóban liutenant commander engi boff hely így csak egy vacak képesség lett oda.
De ilyen istenverte vacak felszereléssel is baromi jó volt és négy és fél mastery szint jött.
5708 xp kell a max szinthez.
Tényleg baromi jó ez a lekvár dread.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.07. 22:51:59
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagyis a doffozást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.07. 19:19:34
Sajnos nem emlékszem melyik külderés ad epic doffot,de van olyan.
De gondolom valamelyik voyager küldi,mert voyager doff jár érte.
Plusz mivel baromi sok fc-t kiszedtem vele így vannak UR doffjai.
Bár a régi vulkáni karimnak is jók vannak,d eneki bartender és chef van sok,mert toltam vele a mókás bartender és chef flottás küldiket.
Sokféle chef és bartender boffot szereztem vele,mert egyedi fajú bartender és chef egyedi kajákat ad a replikátorhoz.
A recruit kariknak 200-300 slotos doff rooster van.
Többinek 100.
Plussz évekig toltam a suliban küldiket,onnan is van sok,néha szeretek ds9 körül csinálni chain assigmentet,ha critel az is adhat baromi jó doffot.
de viszont nekem nem jött be mert nem lehetet használni másra is a gépet
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.12.07. 19:13:53
Csak pont a napokban gondolkoztam azon, hogy kellene felgyorsitani vagy egyszerusiteni, akar macroval vagy valamivel, ami nem tiltott a a "belepes-ESD-doff check-Akademia-doff check-WW-doff check-kilepes" (masnap visszafele ugyanez) utvonalat, mert nem hogy 10 perc, de egy-masfel ora sem mindig eleg az osszes karakteremmel (es nincs 36, meg 20 sem), mire mindent lekattintok.
Ami a gond, hogy 90%-ban FED karaktereim vannak, nekik meg a legtobb doff kuldetes 9 utani valtasnal erheto el napkozben, de a meloban nagyon necces lekattintgatni mindent, mert itt most aktivan kell csinalnom - arra gondolok, hogy egy TFO-s eventen siman otthagyom a hajot ket hangarral aztan elvan amig en alttabolok es dolgozok, de itt ha alttabolok, megall a folyamat 😊
Na mindegy, gyulnek mindenesetre a tokenek, igaz, hogy lassan, de azert gyulnek.
Láttam Kolln-t ma is.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.12.07. 18:23:43
Szerintem érdemes farmolni,az a 800 tokenes cucc még érdekel.
Ezenkívül csak fed vagy lesz klingon esetleg lekvár vagy roma?
A főnix és egyéb szövegből amit értettem az ok,de ez a 15-ös bundli nem győzött meg.
Láttam éjszaka is,reggel hatkörül,délfelé és most is. 😄

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.05. 17:59:48
De érdekes hogy az nvidia panelen is láttam a játékot.
Nem rég töröltem le mert zavart hogy úgysem játszom vele és folyton frissíti magát.
Esetleg az lehet hogy jött ma új frissítés és még nem vette észre hogy le van törölve a játék és emiatt indult be a hülyeség nála?
Már ESO-val is csinált érdekeset steam,amikor mittomén hány száz giga peccset töltött le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.05. 17:02:54
Gondoltam kicsit ráérek felugrom a játékba napiküldire,elindítom a steamet majd a STO-t erre alul a steam fülön látom hogy valamit frissít,megnézem 57 giga letöltés van még hátra. 😮
Egy régi játékot akart feltenni.Pedig a STO-n kívül máshoz nem is nyúltam.
De eszembe jutott bankolás után hogy már megvan neki a 20 óra gameplay és kivehetem vele a recruit jutalmakat,bár nem rendes kari csak doffszerzésre és bankolásra van.
Erre azt látom hogy a temporal jutalmakat nem tudja kivenni mert szürkék és másik recruitnál is egy csomó láda elérhetetlen.
Kicsi a szintje vagy mi a fene?
Kivéve a nagy küldetéseknél,itt arra gondolok ami 8 vagy több órás.
Azt ritkábban lehet elkapni.
Többre nincs idő.
En ma koran reggel az osszes karakterrel gyorsan beleptem, es felvettem 2-2-2 darabot ESD-n, az Akademian es utana Q-nal is. Majd 9 ora utan meloban megint beleptem, es mivel idokozben frissult a szektor mindenhol, megint felvettem 1-2 kuldit az adott helyszineken. Volt karakter, akinek 10 darab volt, 4 orastol a 24 orasig.
De mar latom, hogy nem nagyon van ertelme ennyivel szorakozni, sok ido mire vegigmegyek mindegyiken es sajat hasznalatra lesz eleg token akkor is, ha csak egy helyszinen inditom el naponta. Meglatjuk hogy alakul, de igy mar picit jobb a helyzet, mint tavaly volt 😊