Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah a roma hiper aktív torpedó az a romulán repus torpedó.
Torpedo Spread skill mellé te milyen torpit használnál ha csak 1 darab van elől? A battlecruiseremre ideiglenesen felraktam egy DHC fegyverrendszert és előre játékból egy torpedót. (már untam a beam FAWot, ez se több DPSben meg figyelni is jobban kell, viszont sokkal jobban néz ki amikor megszórom az előttem lévőket). Nincs semmi más kiegészitő/konzol hozzá, csak a spread...
Most asszem csak egy sima XII-es quantum van, de van a raktárban mindenféle cluster meg egyéb torpedó, csak úgy rémlik sok nem megy a spread skillel. Persze ki is próbálgathatnám őket egyesével, de megkérdezlek ha már itt vagy 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.07. 11:31:37
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.07. 11:26:18
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.07. 11:06:48
Ui:Remélem 3 soros acc bank elég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.07. 10:35:52
R&D event, pl tudom hogy az egyik nagy tradernek 1500 nagy r&d packja van betárazva, bár ő pont az a gyűjtögető fajta, nem tudom hogy tervezi-e eladni, az viszont biztos, hogy emiatt közeledve a csütörtökhöz nem igazán fektetnék már be acceleratorokba, neki még 2m-ért vett packjai vannak, ha gondol egyet és eladja az acceleratorokat, akkor leeshet az áruk.
minipack 25 - 25 kék quality és tech accelerator, 125 - 125 zöld quality és tech accelerator aktuális exchange áraikkal számolva. eredményt osztod százzal, és megvan hogy mekkora összegre számíthatsz az acceleratorokból / pack. ennyiért véve vagy olcsóbban elvileg jó áron van a mini-pack ha átlagos drop lesz. drágábban is vehetsz, mert még mindig ott a catalyst, componens, material, ami nincs beleszámolva az előzőbe.
nagy pack ugyan ez, csak 30-30 kék és 170 - 170 zöld (ennyi lesz ugye 100-ban). és több a catalyst, componens material is benne, szóval több van benne tartalék.
én is mindig elvégzem ezt a számítást, mielőtt eldöntöm, hogy veszek-e.
esetemben legutóbb a 30-30-170-170 összesen 340m volt, exen pedig 100db-ot 353,5-ért tudtam venni, a hülyének is egyértelmű, hogy 100 packból 13,5m-nál sokkal de sokkal több értékű material, componens és catalyst lesz... de persze a jó nyitás miatt már az accelerator több volt.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.07. 10:18:54
Tegnap néztem még neten pilot ship leírásokat és azt írták hogy jobb mint a bugship.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.07. 09:18:16
R&D event úgyis felejtős promo nélkül, nincs nagy tételben r&d pack, akkor nincs mibe befektetni.
Az árak pedig amúgysem mennek majd fel gyorsan, nem sokkal utána xp event és delta karis material / componens dömping.
Majd talán s11 hozhat valamit, ha tesznek be új cuccokat.
A nagy biznisz az omega részecske gyüjtögetés lesz ha idén is berakják abban a formában, mint tavaly. Kevés befektetett idővel 500M szedtem össze vele tavaly.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
900k körül adtam el az én kettőmet, de nem is olyan jó, amilyennek a leírásából hittem volna.
200 pack, szép, de az 200 helyet foglal, és nem lesz több a profitod rajta akkor sem ha 3 évvel ezelőtt veszed meg.
mennyit fogsz keresni rajta? 200 x 150k most. 30m lenne. event alatt kinyitva és később eladva? 40m? 45m és már nagyon jófej voltam a matekkal.
helyette Capello a tanácsomra pár napig nyitogatta őket, én is 4 napig, és 1m-ból csináltunk 70-et, 80-at az azonnal eladogatással. és most hétvégén még mindig vehetettünk volna további 200-at, amit aztán event alatt nyitunk majd ki, ugyan azért a profitért, mint Te.
nem hülyeség amit mondasz, de fontos, hogy betárazni valamit csak az utolsó pillanatban tárazzunk be, mert helyet foglal, ec-t lefoglalja, addig feleslegesen ne foglalja, mehet a kereskedés vele a profitért, és amikor már vége a kristálynak vagy épp aktuális bárminek, nem lesz több olcsó pack, akkor az utolsó pillanatban kell betárazni mindent amit tudsz.
200 az lófasz, naponta 500+ darabot vettem és nyitottam ki egyszerre.
ez csak az accelerator, 100 minipackból esni fog várhatóan 266 millió értékű accelerator, tehát packonként 2,66m érték.
a minipack 2,5 és 3 között ingázott, szóval volt bőven amit megérte megvenni, mert a 2,66-ra még ott van 100 packnyi catalyst, 100 packnyi componens és 100 packnyi material.
Nagy pack hasonló, csak 100 nagy packra 30-30 kéket számolhatsz és 4db van 1 packban, szóval, esetemben a 100-as nyitás szerencsés volt, mert 2x techből eset:
26db 2x tech, 44,2m
37db 2x qua, 136,9m
162db 1,5x qua, 97,2m
175db 1,5x tech, 78,7m
ez ugye 357m rögtön, és 350m-ben voltak a packok, de szerencsés nyitás volt, mert a kékek közül jóval több volt a 2x quality mint a 2x tech, ami eléggé megdobja a bevételt. a 100 packnyi componens, catalyst és material pedig a további profit volt.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 23:49:39
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Gondolkodtam amúgy én is ezen, de aztán úgy voltam vele, nincs kedvem annyit várni, inkább gyorsan beforgattam a pénzt és 30 millából csináltam 120-at 😊
Amúgy ugye még most is lehet betárolni, éppen most 84Kért ontják az advancedet a népek, sztem értelmesebb volt megpörgetni a pénzt mint állva hagyni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 23:12:53
Továbbá az 50%ot nem nevezném minimális profitnak...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 23:01:38
Hát nem! Ezeket a dobozokat és mindet érdemes elrakni olyankor amikor jön R&D event és ez alatt kinyitni, majd később eladni azt ami esett belőle. Mostanra kb 200 elite és adv. pve doboz hever nálam és sokkal nagyobb haszon így eladni, mint venni és minimális haszonnal! <#guluszem1>#guluszem1>
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.06. 22:35:03
Mondok egy példát: most volt ugye pl a kristály, amit ugye orrba szájba nyomott mindenki (a többség advanceden) főként a markokért, de az a küldi mindenkinek dobott egy ""Advanced Queue R&D Material Reward Package (Radiogenic Particle)" dobozt is. Sokan ezt inkább kidobták az exre, mindig egymás alá licitálva, ezért az ára lejött a szokásos 150K+ról rendszeresen 100K alá, vagy még lejjebb is.
Ezeket a dobozokat ilyen nyomott áron érdemes volt felvásárolni és kinyitogatni, mivel a belőlük eső nyersanyagok átlagára (ha sokat, minimum több 10 darabot nyitsz) 150K felett volt.
A lényeg tehát hogy nagy tételben kb 50%os nyereséggel tudtad forgatni a pénzed (vettél dobozt 10 millióért, a belőle eső nyersanyagokat el tudtad adni kb 15ért)
Persze ezt csak addig lehetett csinálni, amíg futott a küldi és tolták az emberek a piacra dobálták nyomott áron a dobozokat ÉS a nyersanyagok ára nem esett le. Jelenleg még ugyan kaphatóak a dobozok 90Kért is, a belőlük eső nyersanyagokkal viszont telítődött a piac, tehát most ilyen gyorsan nem lehet nyerészkedni.
A lényeg: ez elhangzott kb 2 hete itt (én konkrétan ki is vallattam Rault, hogy fejtse ki kicsit bővebben mi hogy), akkor volt értelme, most sztem már nincs. Legalábbis nekünk proliknak, akik gyorsan akarjuk realizálni a profitot.
---------------
Egy másik nyerő tipp volt eddig amit rendszeresen felhoztak (sztem erre utalt FAbio az előbb), de jelenleg szintén nem igazán rentábilis az a "Research & Development Pack" nyitogatása. Ehhez kell pár milió kezdőtőke.
Ugyanaz a koncepció mint előbb (ez event független volt asszem), fel kell vásárolni jó pénzért sok ilyen dobozt, kinyitogatni majd a belőlük eső értékes nyersanyagokat visszarakni az exre. Ez megint attól függ, hogy mennyiért jutsz dobozhoz és mennyiért veszik a belőlük eső nyersanyagokat. És perrsze megint nem érdemes 1 dobozzal csinálni, hanem sokkal (n*10 darab).
Jelenlegi áron egyébként egy doboz kinyitásakor a kapott nyersanyagok értéke 2.1M-től 8.1M között lehet bárhol (egy XLSben vezetem 😊 ), egy doboz viszont 3.7 millába kerül, tehát lehet egy doboz veszteséges is - ezért kell a nagy tétel.
A jelenlegi árakon (drága a doboz, 3 hete még 2.5M volt) sztem nem nyerő dolog ezt művelni
Nekem pl az utolsó 5 dobozomból eső cuccok értéke igy alakult:
3370000
8260000
3340000
5390000
2120000
Tehát 22.5 millió jön be 18.5 millió befektetésével, ami NAGYON szerencsefüggő.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.06. 21:47:58
Legalábbis a napi pár millió rendkívül egyszerű ha megvagy level 60. Van két elite ground STF, amelyek darabonként 5 percnél nem szoktak tovább tartani, és a belőlük eső "Elite Queue R&D Material Reward Package (Craylon Gas)" exen 450-500K körül megy el. Ugyan van rajtuk fél óra cooldown, tehát átlagosan óránként ki lehet 2 milliót termelni velük max 20 perc játékkal.
Érdemes azért kis befektetést tenni: mindketőhöz nagyon erősen jvasolt egy TR-116B sniper puska beszerzése (ShPenx4) módosítóval. Nem drága, 800K körül van az exen. Ez a puska azért jó mert ignorálja a célpontok pajzsát, tehát sokkal hasznosabb vagy a csapat számára.
(ha valakinek nagyon nagy gond ennyit összeszedni - emlékszem nekem macerás volt amig meg nem mutatta vki ezeket a küldiket - meghitelezem neki a mordályt)
Nem kell megijedni a küldetések ELITE besorolásától, ez két relative könnyű ground küldi, a puskán kívül elég csak ha level XII pajzs/armor van meg nem vagy teljesen süsü a ground combathoz.
Na, és végül a két küldetés neve:
Defend Rh'lhho Station (Elite) (itt szegődj vkinek a nyomába hogy megismerd mit is kell csinálni, mert azért hasznos ha te is segítesz a csapatnak)
Nukara Prime: Transdimensional Tactics (Elite) (ez eszetlen lövölde egy kis arénában, arra kell csak figyelni hogy environmental suite-od legyen, és ha esetleg menet közben lefekszel NE respawnolj mert akkor nem tudsz kijönni a kezdőhelyről és a csapatnak nélküled kell harcolnia)
Van egy harmadik, az egy picit hosszabb mint ezek de nem nehezebb, az Undine Infiltration (Elite), ha a másik kettő cooldownja még nem járt le be lehet szállni, itt is javaslom az első pár alkalommal egy csapattárs követését)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Asszem 200 valamennyim van bankban.
Viszont nem értem mi a fenéért vette meg az orbot valaki 500-ért,bár gondolom nem volt több exen és azt hitte valami tuti tápos ritka hajó.<#buck>#buck>
Delta recruit lefárasztott rendesen azóta nem volt kedvem exelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.06. 13:59:25
privbe dobjon már be nekem egy megoldás arra hogy csekély befektetéssel hogy tudnék milliót szerválni naponta😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
neki sem ec van sok, hanem itemek. mindenből több száz, vagy több ezer. ő itemekben tartja a pénzét, kereskedik és a profitból itemeket vásárol fel exről. az itemek értéke pedig összesen 150 milliárd, vagy több, legutóbb ezt a számot láttam tőle.
(mondjuk ő nem nyitogat boxokat, úgy azért könnyű nem elverni a pénzt)
crosis régebben kevesebbet mondott, de legutóbbi állítása szerint több pénze volt mint nekem.
rajta kívül másról nem tudok, csak mondogatják erről arról, hogy nagyon gazdag, de pontosat nem tudni. ezekre pedig így nem lehet adni, legutóbb egy ilyen szóbeszédnél hogy valaki nagyongazdag, talán a leggazdagabb sto-ban, rákérdeztem hogy úgy mégis mennyire, erre azt mondja hogy a lehet hogy van már 10 számjegyű 😄 (az ugye milliárd lenne), jól ki is röhögtem, hogy szerinte ez a leggazdagabb, nekem 11, és tudom hogy nem vagyok az.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.06. 13:23:37
vannak csalók, akik kicsalnak átvernek trade-ben, de ezeknek hamar nevük lesz, és elég írnod egyet a chatre, rögtön hatan lesznek ott hogy ne kereskedj vele, ne higyj neki, ez egy csaló. tot@jaffersgate a legnagyobb ilyen sto-ban.
én becsületes módon keresem az ec-t, exchangen veszek, exchangen eladok. ebben nem lehet csalni. tegnap is vettem pl 99-es stackolt development packot 350 millióért, kinyitottam, csak az acceleratorokból több jön vissza és profit lesz rajta, és ott van még akkor a 99 packnyi componens és material.
promó alatt meg nem 100 packot nyitok, hanem 2-4000-et, mikor sheshar meg jem hadar promó volt, az rengeteg bevétel, csak ki kell várni, és kell hozzá tőke.
rosszkutya, nekem a legtöbb egyszerre 25.000.000.000 millió ec volt (25 milliárd, ez ugye 50 x 500 millió) de most csóró vagyok, kb 20 milliárd körül lehetek csak, a promóval sokat költöttem, majd visszamegy, egyszer fent, egyszer lent.
és csóró vagyok a leggazdagabbhoz képest, talán 3. helyre elég ez STO-ban, kettő gazdagabbról tudok, lehet hogy van több is persze.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.06. 13:01:29
én lennék a legboldogabb ha ennyi kpm lenne
Az tutti hogy nem becsületes módon szerzitek ezeket az összegeket.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.06. 12:57:28
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming