Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plata, szerinted lesz giveaway? A New Dawn "örömére" már volt. Gondolod hogy az újraépített DS9 örömére is lesz? Ám legyen 😊
Ha külön külön veszed a hajókat tuti nem lesz rá akció és külön külön 3-3-3k zenbe kerülnek.
99% esélynél is beüthet az a kurva 1%.Nekem már volt.<#zavart1>#zavart1>
Érdekelne, hogy nekem nem megy a matematika, vagy a játéknak! Gyártottam foton torpikat, és lila doffal azt írta, hogy 73% az esély a lila torpira. Nos, ennek ellenére 4-ből 4 "csak" kékre sikerült.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Tapasztalat azt mondja hogy 20% leárazás olyankor tartanak ha kihoznak valami durva zenes hajót,előtte be etetnek valami csali zenes hajóval meg tartanak leárazást,így a palimadarak elköltik a zenüket,és behoznak valami durva ütős geci jó hajó packot.Így a sok palimadár kénytelen zent venni pénzért,ha gyorsan akarja magának a jó hajót.
Delta packot olcsón multkor hallottam,valaki 143 dolcsi helyett 9000 forintért vette,de honnan hogyan fogalmam sincs,nem szoktam pénzt adni érte.
Megcéloztam a Delta pakkot, de kérdés hogy 15K zen alá van e esélye menni - aztán agyalok azon hogy lehet előbb kéne vennem valamit, mert még megtörténhet mire összegyűlik a sok zen az álompakkra addigra végleg kiszeretek a játékból 😊
Amúgy a Mat'ha az csak a delta packban van meg önállóan csak? Jó lenne egy cross faction (ha má veszek valamit akkor legyen a fedesnek meg a romának is valami) de nem találtam...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.25. 09:09:48
Remélem, hogy visszatér a 225-ös szinthez - drágábban nem vásárolok!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jah akkor biztos azért lesz később az xp event,mert akkor rakják be amikor a 70-es szintet.Már értem.<#vigyor>#vigyor>
Ma még ikony featured küldi lesz,és lesz előtte felvezető event.
És ma kezdődik az xp event.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.24. 13:16:59
Tud valaki dátumot, hogy mikor jön az S11? Szeptembert pletykáltak korábban, de akkor ma kellene bekerülnie, mert ma van az utolsó szeptemberi csütörtök.
Már egy ideje csak unalom van a játékban... az ikóniai repú már rég kész és az új holding is a végét járja...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.24. 13:11:56
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Cseten volt olyan téma hogy S11 előtt lehet lesz giveaway event,és mivel DS9-es lesz az S11 talán DS9 store tartalmakat adnak,talán még a Ds9 bundle-t is,bár azt kétlem hogy oda adnák,meg nekem úgyis megvan.De egy újabb +2 spec pont ajándék jól jönne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.24. 10:12:45
elsőként kiválasztjuk az alap kinézetet, aztán majd sorban a többi választható dolgot. nem így fog kinézni mint ami a képeken van, ez csak az alap forma, hogy milyen legyen.
Ha jól értem lehet majd szavazni milyen legyen a fedes carrier,mind okádék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.24. 06:39:10
De használni én is használtam jem bogarat,nekem nem jött be igazán,elég papírnak éreztem pve-ben.
Párszor kisegítettem John Will-t és az ő karijával csináltam kristály eventet,mert nem volt rá ideje.És valamelyik karijának bogara van.
Na persze ez még az előtt volt mielőtt be kattant volna és új flottát nem alapított volna,amiből végül nem lett semmi,és már nem is ő vezeti mert leváltották.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.24. 06:32:27
Szóval akkor a b'rel az faja, nem?
Csak akkor nem értem a Jhas miért lenne szar...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Turn Rate:23
Impulse Modifier:0.20
Inertia rating:80
T6 jem bogár:
Turn Rate:20
Impulse Modifier:0.22
Inertia rating:70
T5 jem bogár:
Turn Rate:20
Impulse Modifier:0.22
Inertia rating:70
Katt
Ha van jem hadar carriered,nekem azzal van A2B karim,még a hajó konzoljának 2 perces cd-jét is lerövidíti 44 másodpercre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 15:54:53
Ha jól értem ez az auxilarity 2 battery rövidítése, de nem vágom hogy ez pontosan mit takar. Gondolom ez is vmi hajó fitt fajta mint a beamboat/gunboat/torpedoboat, csak valahogy a battery használatán alapul (amit szintén nem vágok hogy micsoda).
Tudna valaki felvilágosítást adni? 😊
Na, legalább megoldódott a kérdés, már napok óta vbámultam a statokat meg jegyzeteteltem csata közben hogy mi mekkora, azt hittem paranoiás vagyok 😊