Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neutronium alloy és field gen is van ingyen,második vagy harmadik delta rising küldi jutalma.Bár mk13-at ad elsőre.
Neutronium alloy szerintem rohadt olcsó,és a field gen sem drága,régen egy ilyen field gen mk11 minimum 3 milla volt kék színben.Most nem tudom mennyi az ára.Nem vettem már rég.
Phaser Beam Array - többféle küldetésből
Antiproton Beam Array - Fluid Dynamics küldetés
Neutronium Alloy - Reunion küldetés
Field Generator - szintén Reunion küldetés
Az ingyenes szettek nagy része (Solanae, Kobali, ezt a kettőt ajánlom) - szintén küldetésből szedhető ki
Az egyetlen amire pénzt is kell áldoznod, a boffjaid tréningelése és a tac konzolok.
A beam array-t azért javasoljuk, mert egy lassú lomha dögben ülsz, ami nehezen fordulna rá a célpontokra a jelenlegi fegyverzeteddel, ez már önmagában DPS-csökkenés. A beam arrayoknak nagy a tüzelő szöge, így gyakorlatilag ha melletted, az oldaladban van, akkor is teljes tűzerővel fogsz tudni lőni rá.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"field generator" - na, ez se olcsó, ez is inkább gyártásra váró termék...
Nem gondoltam volna, hogy a fél életemet gürizéssel kell töltenem, ebben a játékban is!
Hhmm, tehát jelenlegi taktikai konzolok csak a 250 fokban tüzelő sugárvetőkre hatnának jótékonyan és ha a tornyokra is ki akarnám terjeszteni a plusz sebzést, akkor azt prefire chamber-errel tudnám megoldani?!
Ill. tudnék még mindkét fajtánál (sugarak és tornyok) a féleségre is menni (pl. plazma)?
Tehát, amíg csak 2 TC helyem van, addig célszerű volna a Beam Arrays-eknél maradnom (oldalra +/-35 fokban lődözve) és ezeket DEDM és féleség konzolokkal (pl. disruptor) feljavítani?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én is azt akartam a commandernek.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Pöppet elfuserált hajó, de semmi menthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.26. 16:44:58
Konzolok rosszak,kivéve az Rcs,tegyél be 3 neutronium alloyt,kék pajzs konzol maradhat másik kettőt dobd ki,és rakj oda egy borg konzolt,meg egy field generatort,tac konzolokhoz meg mondjuk disruptort,ha minden fegyvered disruptor.
Csináld meg 3 alkalommal a midnight küldit,lesz egy hajó szetted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.26. 16:36:39
Előre van 2 db, XII-es Bank 241-245 sebzéssel és 2 db, X-es ágyú 200-al, mindegyiken van Acc és Dmg is.
Hátra 4 db, XII-es torony 135-140 sebzéssel, kékek: a dupla Acc-tól a dupla Dmg-ig és ezek keveréke - a rám lőtt torpedókat befogni nehezebb, mint eltalálni, de ez sem megy mindig.
Deflektor: XII-es, kék Positron
Hajtómű: XII-es, lila Impulse
Warp: X-es, zöld Field Stab.
Pajzs: XII-es, lila Shield Array
EC-k: 2x +3,8 a Fegyverek energiaszintjéhez, egy lila +40% +20% a forgáshoz, és 4 sugárféle ellen +30-at adó, lila védő ketyere
SC-k: 2 db, +14,1 és +7,5 pajzsregeneráló, és a legénység újraélesztéséhez +35-öt adó bizbasz
TC-k: a sugárfegyverek sebzéséhez +7,5-t és +15-t adó konzol
A 4 akkufélét használom, mint "devices".
Van még tartalékban egy Ancient Omni-Directional "torony"
A pajzsok így 6022-n állnak , a phaser, disruptor, plasma és tetryon ellen 22,9%-ban védenek és a hajó 4,2 fok/sec-el pördül (nekem, ez utóbbi már elégséges, negyed gázon is).
A gond az első pajzzsal szokott lenni, hamar lelövik és csak II-es szintű az újratöltése a tisztemnek - ez még úgy is kevés, hogy rá-rá nyomok a nyílra, ami a másik 3 oldalról szív el "pajzsot" az elsőhöz...
A célpontok gyakran "eltűnnek" a kijelölésből - gondolom, ez is skill és konzol dolga lenne -, ill. a torpedókat nehezen tudom kijelölni, így azok gyakran beütnek - minél nagyobb az ellenfél, annál nagyobb valószínűséggel (T2-ig nincs gond).
A crew rec. 6,8%/min., a bónusz támadás 0%, a kritikusok esélye 2,5%, a kritikus sebzésbónusz 50%.
Mindehhez 53. szintű a fedes taktikusom.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.26. 15:54:17
Kb 2 óra alatt meg lehet csinálni...
Ha a klingonokkal kitolnak a fedesek is megfogják érezni.
Ezen dolgokra melyik faj és melyik osztály keveréke volna a legideálisabb, esetleges hajóosztállyal megtoldva?
A föderációs taktikussal eléggé szenvedek, mert izomból alig nyom le bármit is: küldetéseket kell feladnom, mert egy-egy csatahajó leküzdhetetlen akadályt jelent - első karakter, jól eltolva, T5-ös hajóval, amin még van 2 db T. X-es fegyver is: tiszti buff-ok nélkül max 2400 a DPS-e.
Ebben a formájában legfeljebb kutató-gyártó jövő várhat reá...
És el is baszták a kedvem csúnyán.Azt a pletykát hallottam hogy S11-ben a hajós küldikhez kell majd contraband,ez így jó hír,mert ugye drágulna.
De a másik hír hogy a klingon contrabandozásba belenyúlnak és át dolgozzák.Ettű viszont kurvára rossz kedvem lett,mert ez csak egy dolgot jelenthet,hogy elbasszák és szarrá nerfelik.<#rinya>#rinya>
Haza vágták a kedvemet egy héte.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.25. 19:12:25
annyira nem érdekel a grafika, eljátszom én szívesen ezzel is, csak legyen érdekes a játék, aztán 2 érdekes közül már lehet választani a szebbet.
Ha meg felfedezőst akarsz ilyen grafikával akkor ott van a Star Wars Galaxies.<#vigyor>#vigyor>
igazából a sto-nak kellene ilyennek lennie, csak szebb grafikával és sto hajókkal helyekkel.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.25. 13:05:01
Többnyire persze igy egyszerüsítjük le a százalékokat, de a valóságban nem így működik.
Pl pénzfeldobásnál is, ha az első fej attól a második dobásnál nem 2*50% = 100% az esélye annak hogy írás legyen....
Csak nagyon sok kísérlet esetén lehet úgy tolni ahogy te számítod, a 4 pedig nem az 😊 Ezért nyitja raul is 100-asával a dobozokat...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.25. 12:24:17
Bocsánat...
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.09.25. 11:19:31
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Szerintem inkább nyiss neki saját fórumot,ezt fölösleges ilyen hulladékkal be szemetelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 11:19:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
A 73-27 nekem azt jelentené, hogy 4-ből 3 lila nagyjából...