Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tök röhejes az játékban ez a 10kmes lőtáv... ez csak a játékban van igy (akkor megértem, mert ugye nemlenne túl látványos millió km-rőlé lőni a kis pöttyökre) vagy a filmekben is?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy FC szerzés szempontjából sokat számít hogy mennyire aktívak a tagok, mennyire fejlett: ha túlságosan az, akkor elég nehezen jön az FC, mert hamar feltöltik a projekteket a könnyen elérhető anyagokkal (fleetmark, civilian doffok, common commodities) neked meg nehezen lesz lehetőséged (mert mondjuk 1 dilit beadni 1 FCért az nem biztos hogy minden ember szivevágya).
Szóval sztem pár napig nézd hogy mennyi lehetőséged van bedobálni a dolgokat a projektekbe, és ha azt látod hogy nem nagyon van, akkor nyugodt szívvel hagyd ott őket (ne felejtsd el, nézz körbe az armada fülön is, mert nemcsak a saját flottád projektjeibe tudsz cuccokat bedobálni FCért).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.17. 14:08:03
CLR—Infected Space<10:45>10:45>— Dmg(DPS) —Cooterbug 25 389 736(39 921) Meiri 7 349 967(11 484) Zack 5 705 539(8 846) Pallias 4 839 360(7 706) Tarek 4 570 693(7 175)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 13:17:11
A team felkérés a RA-en pár napja volt csak, ami kizárja, hogy onnan kerültem volna be - azóta csak 1 hajót cseréltem (+1-et kaptam az első küldetéssorozat lezárásaként).
Plata:
Akkor, amíg itt maradhatok és az nem gátja a fejlődésemnek, egyenlőre horgonyt vetnék náluk - nem szeretném a kelleténél több emberrel megutáltatni magam.
Mindenesetre, köszönöm a nagylelkű felajánlásodat! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Egyetlen felkérésem volt, egy RA alatt, hogy álljunk össze csapattá, de nem emlékszem, hogy flottáról is szó lett volna... - ez nekem magas.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Bocs hogy eddig nem küldtem,de zűrös innen játszani.És néha elfelejtem hogy mit is akartam mert közbe jön ez vagy az.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 10:55:59
Taktikus Titusz@titmoszisz a karakterem "neve"!
Raul tudnál nekem ajánlani valami űr traitet ami dhc mellé jó?
Ha megmondod mi a karid pontos neve például Kotomicuki@Kotomicuki akkor küldök neki invet.De kell a játékbeli teljes neve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 09:08:32
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Szinte bármit kibír ami red alerten vagy borg stf-en jön,tholian red alerten az összes tholian az én nyakamat akarta elvágni mégis túléltem.És vicc de dps-ben sem rosszabb mint egy raptor.De lassan megvan a traitje és le kell váltanom.

Katt.
Vajon a Fek'lhri küldiket mikor,elvileg akkor jönnek ki az új T6 Fek'lhri hajók.
Ha ez megint egy DDOS akkor én nagyon nem tudom felfogni, hogy ez kinek és miért jó...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.09.16. 23:52:21
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
CLR—Infected Space<12:49>12:49>— Dmg(DPS) —Johann Bra 15 152 167(19 704) Meiri 10 012 088(13 122) shilla 7 918 671(10 392) Martyel 7 465 316(9 810) Novakovich 3 481 550(4 557)
Jah több,mert raptorral ennyi vot.
CLR—Infected Space<12:21>12:21>— Dmg(DPS) —Tizel 23 025 560(31 074) Meiri 9 754 186(13 235) Panos Kale 7 135 210(9 708) Qtwo 3 510 006(4 756) UnderTaker 3 334 096(4 574)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.16. 20:43:23
Egy kicsit elvesztem az engineer-command bof-nál a specializációnál melyik képeséggek érik a legtöbbet? Néztem pl. az emergency artillery-t, ami jónak tűnik, de van még egy rakás másik.
Csináld meg a Midnight nevü featured epizódot,ad egy deflectort,amit ingyen upgradelhetsz mk12-ig,de nem tedd ,mert a szintedhez igazodik.Holnaptól meg egy hajtóművet ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.16. 17:32:54
Csak nem itt is úgy van, mint a wot-ban: ha panaszkodsz, akkor előbb-utóbb megadja az addig hiányolt dolgot a játék?! <#hehe>#hehe>
Továbbra is érdelesnek tartom, hogy a videóban szinte csak úgy átsuhan a skac azon, amin én, a vélhetően jobbal fennakadok.
Mivel dupla XP-s hétvége volt, ezért csak szintem van, vagyonom semmi: 100k ec-m nem volt még egyszerre -> nem vok abban a helyzetben, hogy mindent lecseréljek.
A saját gyártáshoz sem volt még elég 20 órám - 2xXP-s hétvége - , meg alapanyagom sincs - hogy oda is miért nem hagy belépni... <#shakehead>#shakehead> - , így eléggé leszűkült a játéklehetőségem és az esélyem a továbblépésre...
Plata:
Ami hiányozna a tornyoknak a 250 fokosokhoz képest a tűzerőben, azt a lövegek bepótolják - szvsz.
De akkor sem szabadna ennyire 0-nak lennie, ennek a felállásnak sem - annyira azért nem gagyi, csak egy alap belőle.
A konzolokkal gondban vok, ez igaz - ezekre aztán végképp nem futotta a fegyverek után - , de némi pluszt azért adnak a pajzs regen-re és a fegyverhez is.
Próbáltam az értelmes dolgokat húzni a kapitányomon is, de ez sem segít túl sokat.
Matha traitje kész,most a katával vacakolok.De asszem újabb ddos támadás van,mert atom laaaag.
Kicsit takarja a csúszkát a chat, de látszik így is hogy max energia a pajzson van, a fegyver lehet vagy 50 energián, amikor meg tüzelsz akkor lemegy kb 10-20 energiára, ami a lófing kategória.
(Az energia szintje erősen befolyásolja a tűzerőt, nem csak azt, hogy van energia tüzelsz, nincs energia nem tüzelsz.)
Tedd maxra a fegyver energiát, és nézd meg úgy.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.16. 16:29:54
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szárazföldi legénységem ue-n tagokból áll!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.16. 16:15:07