Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, ha tényleg csak 3 assignment slot lesz akkor csak az "aljanépnek" van értelme mirror hajókat gyűjteni... 😊

Ejj ha már itt vagy, nincs valami gazdasági tipped az EChez?

Most kibontatlan R&Đ pakkokkal zsidóskodok, meg a major boostokkal, tud kb 20%-ot ingadozni az áruk, de ez elég babramunka 😊

Bontogatni - ha jó a kalkulátorom - akkor nem nagyon érdemes ( a kékek ára kb pariban van a pakkok árával, a catalystok meg nyersanyagok ára a béka segge alatt)....

Valami olyan rémlik hogy egyszerre 3 assigment futhat majd, szóval a sok hajóval csak nagyobb a választékod a jobb eredmény érdekében.

A mirror hajók azért lettek baszott drágák, mert világosan leírták, hogy pl a zenes assault cruiser, a mirror assault cruiser és a fleet assault cruiser mindhárom 1-1-1 külön admirality hajó lesz, így a mirror hajók a legolcsóbb extra hajók a rendszerhez.

A rendszer a már dismiss-elt hajót is beszámítja, szóval nem kell hely sem neki, kibontod, dismisseled, megvan admirality hajónak oszt pá. Ugyan ez zenessel is.
Gundark 1 1
Mondjuk valahol logikus hogy a Guardianom ne annyit érjen mint a Miranda amivel kezdtem 😊
Fabio Capello
Ugyanolyan rendszerben lesz mint pillanatnyilag az itemek - fehértől a liláig, függően attól, hogy milyen tierben van a hajó.

Amúgy jó húzás a az STO részéről, valszeg felpörgeti majd a rendszer a zenes pakkok eladását, mert tuti hogy a zenért vehető hajók sokkal jobbak lesznek az admirális rendszerben mint a simán elérhetőek.

A blog szerint az admirality rendszerben minden olyan hajót használhatsz amivel tudnál repülni ha éppen ahhoz támadna kedved (tehát valamilyen úton módon megszerezted/megvetted/unlockoltad). Nem kell felszerelve se legyen.

MINDEN hajó játszik, csak a drágább hajók valószinüleg jobb statokkal rendelkeznek majd - minden hajónak 3 statja lesz, a elindíthatósága pedig azon múlik hogy milyen hajókat teszel bele - a hajók össz statja el kell érje a küldetésnél meghatározott értéket.EGy küldetésre ha minden igaz max 3 hajót tehetsz be.

Kép a hajó statokról

Kép a küldetésk stat igényeiről

Gyanítható - logikus, hogy a drágább hajók statjai jobbak lesznek, de ugye szegény ember vizzel főz - és itt jönnek be a mirror hajók. Azok is játszanak (MINDEN hajó játszik, még a T2-k is, mivel azt írják ALL ship), tehát ha unlockolsz mindenféle mirror hajót, akkor értelemszerűen több admirality hajód lesz, tehát több küldetést tudsz futtatni.

Ennyi a történet hogy miért mentek fel a mirror hajók árai.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.01. 08:48:50

Jé csütörtök van,nem,nem lesz.Tudtommal,de én most rohadtul el vagyok havazva.Szerintem ma is max este leszek.Még doffozni sincs időm.

Ma is lesz új hajó?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Még 2-3 hét és meglátjuk.
Még jó hogy az eventes hajók ingyen kivehetőek most már minden karinak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 07:31:39

T5 hajó is jó lesz az admiralityhez?

És mi köze ennek a mirror hajókhoz az exe-n? Azok között noncs T6. Hacsak nem az emberek szabadulni igyekeznek tőlük, hogy T6 hajókat szerezzenek be?

Arra leszek kíváncsi többször kivehető-e lesz majd a Delta Rising hajó pack meg a többi,ha igen,nem lesz gondom,kiveszem DR hajó packot meg command packot párszor.De ha mégsde,akkor is fed oldalon egy 20 hajót biztos kitudok szedni t5-6.

nem kell semmit rakni rá, ha megszerzel egy hajót, megkapod kis kártyában mintha egy doff lenne és onnantól küldözgetheted assigmentekre. ez egy sima doff rendszer, csak doffok helyett hajó képek vannak, és úgy szerezhetsz többet ha szerzel magadnak hajókat, ennyi.
Akkor hogy lehet az hogy exchangeről fogynak a pakkos hajók rednesen, meg drágulnak is? Azok csak T5-ösök.
Fel kel őket is szerelni rendesen,szettet fegyvert konzolt satubbi.<#vigyor>

Csak éppen ezek a hajók ki vannak belezve. Ilyenkor mi van?

Jah.

Akkor ez úgy lészen, hogy mondjuk most a klingonomnak megvan a T6 command cruiser pack, akkor ezt a három cruisert lehet küldikre küldeni? Közben meg mondjuk én egy T6 B'Relel repkedek majd?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.30. 20:11:00

Jah admiralty.

Jön az admirality system,és a küldetésekbe majd T6 vagy Fleet t6 hajó kell.

Mi a frász zajlik amúgy exchangen a pakkos hajók árával?
Az enyém Borg témás. 😄

Jah nem csak brutál de fun is,meg kurva hangos.

Spread 3 skillel elvileg 20 roma torpedót lő ki,de nem vagyok benne biztos,ès megsem tom nèzni mert melòzom.De az overwheilming trait a roma repus torpedóra azthiszi Hy torpedó.Így ha lövöd spread skillel roma torpedót akkor mindre ra buffot.

Elvesztettem a fonalat, melyik torpedóról is beszélünk?

frango
Még 2-3 éve olvastam valahol, hogy egy frissítés olyat hozott, hogy ow frakció alapú mass pvp. Területfoglalós. Vagy az csak terv? Mert nézegettem videókat pvp-ről és az mind arénás. Most akkor csak arénás pvp van? Mondjuk, ha tényleg marha sok idő kell kifarmolni a jó cuccokat akkor kb. mindegy is. 1 hónap alatt napi ~2 óra játékkal 1:1 arányt lehet hozni pvpben, akkor azt mondom ok, de ha ennél sokkal több, akkor az nekem nem megy. Se időm se energiám annyit játszani. 😞

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jól olvasom, 100% az esélye annak hogy jön a 3kmes AOE damage? Mert akkor tényleg brutál lehet ha egy spreaddal megküld 10+ darabot egyszerre 😊

Az overwheilming biztos hat rá a spreaddal? Mert hogy nem látom odaírva hogy by default ez high yield torpedó lenne...

Gundark 1 1
Igen, jópofa úgy is, de én csak a plasma hyperflux miatt tartom 😊 azért az még mindig eléggé üt. Most az AP-s hajómon tettem egy neutronicot előre. Szép ahogy spread 3mal beterít mindenkit 😊 meg azért elég komolyat is üt.
A torpis Brelnél mivel szoktad gyengíteni az ellenség pajzsát?

Spread 3 skill ès overwheilming force trait kell hozzáakkor durva.

Nah volt egy kis időm és fel lógtam.Az én romulán tank engim ilyen.Nekem bejön.
Katt

a romulan torpedo a romulan/reman hajoalkatreszekkel fasza, mert akkor a sebessége egyezni fog a tobbivel.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Jaj, mindg jössz ezekkel az anekdótákkal, hogy "régen minden jobb volt" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mondjuk ideiglenesen a borg, vagy romulán konzol is használható, legfeljebb nincs szett bónusz.

Akkor csere. :-) De akkor kell hozzá a deltás konzol is.

Az upgrade és az új craft rendszer előtt szinte mindenkinek ugyanolyan cucca volt,max más szett.De mindenkinek mk12 vr volt,mert az volt a legjobb,ez az epic meg egyéb vacakság DR-el lett.Mikor én kezdtem a játékot még S5 idején,mindenkinek egyforma felszerelése volt,KHG MACO Omeaga vagy Borg szett,kinek mi tetszett,de mindet ingyen vehetted ki,nem kellett hozzá se repu se dili,elmentél elite STF-re,akkor még az Elite Stf 50-es szintől volt.És kaptál tokeneket amit szettre váltottál.Idővel annyi tokened lett hogy még a szomszéd macskáját is KHG vagy Maco szettben járattad,vagy eladtad a tokenedet diliért.A legértékesebb token 2304 dili volt utána levő 11xx és a legértéktelenebb meg 500 valamennyi,egy elite STF-en kaptál mindenféle tokent,szerdai napokon dupla adagot.
De egyébként a jó build akkor is számított.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.30. 12:55:33

Jobb,neutronicnak nagyobb a sebzése,és nem lelőhető.

A romulén hyper plasma nekem csalódás volt. Sajnos lassú és lelövik a mobok, szóval csak nagyon közelről eleresztve van értelme.

Ezért irtam hogy a build is kell. Meg persze érteni hogy mit hol meddig. De ha mondjuk megvan az alapkoncepció (pl egy beamboat), akkor már az számít hogy kinek van minden epicen meg mindenféle zenes trait meg konzol meg felhúzott repus szutyok.

De pl arra kiváncsi lennék, hogy csinálnák vmi low cost tournament buildet (nincs titkolózás, megyezés szerint egy build, millós traitek meg csilivili pucc nélkül) és megnéznénk hogy mennyit számít a skill (tehát a manőverezés, az hogyan időziti a rutinos róka az aktiv skillek ellövését). Biztos számít, de vajon akkor is 15:0 lenne egy PVP meccs vége? 😊

Aztán persze lehetne olyan is hogy megbeszéljük hogy a keret X mill EC, no trait / no boff / csak exen megtalálható dolgok, és ki mit tud kihozni belőle.... itt már ugye lehetne titkos buildeket eszkábálni és esetleg izgalmasabb lehetne a PVP.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.30. 12:41:43

Plata!

A torpis BRelre jobb a deltás neutronic torpedó, mint a romulán hyper plasma?

Itt üt vissza a túlbonyolított és eltúlzott "játékmenet"/grind: pl. egy HotS-hoz képest 0 eséllyel PvP-zhet a már 3 hónapja játszó.
A PvE meg piszok unalmas/monoton tud lenni, pláne, ha a benne szerezhető fizetőeszköz mennyiségét és a célként megjelölt felszerelés ellenértékét is összevetjük...
Ezt, szerintem a fanatikusok is megunják: belőlük sem pénzelnek sokat, egy idő után -> semmivel sem lesz jobb a játékélmény, uo lapos, gyűjtögetős-harácsolós marad a méregdrága dolgok beszerzése után is.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.30. 12:23:01

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

a felszerelésed elég kis része a dolognak, bárki bemehet 14-es full epic cuccokban, az nulla még. jó pvp build nélkül lepkefing vagy.
Swarmert én semmilyen formában nem venném ki.Győnge lepkefingok.
Elite swarmernek is asszem 3k hullja van,borg speher elfingja magát mind meghal.

Hát, értelme nincs és az újoncnak nincs esélye mert sztem az ütőképesség nagyrészt a szettből jön, az meg attól függ ki mennyi idő óta grindeli a dilit meg az ECt. Meg a lobit. Meg a zent.

Nyilván kell hozzá build meg némi skill is, de sztem arányaiban nem az a jelentős dolog.

Ladder rendszer kéne meg értelmes reward - pl ha lenne egy PVP repu rendszer ami mondjuk a győzelmekért kapott repu pontokért adna vmi használhatót máris lenne értelme. De igy hogy azon kívül hogy elvesztegetjük az időt azzal hogy az öregeknek játszunk céltáblát...

Gundark 1 1
Megéri kivenni az elit hangár peteket? Konkrétan most az obelisk swarmersek érdekelnének, mert AP a hajóm. van dilim dögivel de sajnálom rá 😊 A fóumokon azt mondják hogy nem rossz, de van akkora különbség az advanced és az elite között hogy megérje?
maga a pvp működik, sokan pvp-znek, de azok többsége channeleken. inkább az a gond, hogy nagyon erősek már a hajók, és egy átlagtól jobb 20-30k dps-ű pve játékos is lepkefing egy jó pvp-snek.
hat én probalkoztam😄 Kerrat kb ha vannak bennt akkor meghalsz azonnal(alca alol szettorpedoznak 2 masodperc alatt..a masik az arena szeru meg kb halott, multkor kb 3 orat vartam aztan feladtam(nem volt opponent) ha van akkor ha nyersz kapsz ugy 30k EC-t meg valami kis minimal mast ha vesztel akkor asszem 20k EC...bolondnak is megéri😄

Jónak mondod,sosem érdekelt a pvp.<#vigyor>

aztan varakozhatsz fél napot míg behív😄 vagy elore leszervezett meccseket tolsz kb mindig ugyan azok ellen 😄 a kvazi semmiért! megéri! 😄