Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Repus szettekre gondoltam.
Egy kérdésem lenne a szakikhoz. Jelenleg mk. XI (acc, crth, dmg) antiproton array-im vannak. Most találtam az exe-n a számomra megvehető kategóriában mk. XII (acc, crtdx2) antiproton array-eket. Érdemes beruházni?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

No, látod erre nem is gondoltam :-)

Repusnál is megy.

Klingonoknál előszőr meg kell ölnöd vkit akinek van elegendő rangja a vásárláshoz hogy utána a helyébe lépve megszerezd a lehetőséget. Ez nem puding FEDes flotta 😊

Fejből meg nem mondom,de adok rangot ha vásárolni akarsz.Csak szólj.

Lobis szettnél megkapod az biztos,de repusnál nem tudom,azokat együtt upgradeltem.

Ja, értem. Ott most hadnagy vagyok, ha jó sejtem, azt a rangot is te adtad :-) És milyen rang kell?

Jaah a klingon flotta,ott más a helyzet ott rang kell.De szólj és adok rangot vásárlásra.

Ez most nem a HGF, hanem a Curse of the Empire.

Akkor jobbulást! :-) Én is benne voltam múlt héten.

Szerintem tudnod kéne vásárolni,HGF-ben mindenkinek alapból van joga.
Bocs srácok pár napig nem voltam,mert elkapott valami rohadt vírus.

No de milyen jog kell, azon kívül, hogy flotta tag vagyok, és megvan a szükséges fizetőeszköz?

Fabio Capello
valószínűleg nincs jogod ahhoz, hogy vásárolj a store-ból. Ha van, akkor ettől függetlenül próbáld meg, néha hülye a store, és szürke a cucc, annak ellenére, hogy megvehetnéd.

Plata!

Mitől van az, hogy fleet cuccokat egyáltalán nem tudok venni? Van fleet markom, van dilithium, és mégis minden cucc szürke. Egyedül egyenruhát engedett venni.

Szerintem igen, de ha mégsem, akkor majd valaki kijavít. :-)

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a set tárgyakra akkor is megkapom e a set bónuszokat, ha az egyik tárgy más szintű mint a többi.
Például ha a borg fegyver szettből felfejlesztem mondjuk a torpedót mk XIV-re.
hát igen, elég sok sebből vérzik a játék 😊
Így már működik! <#worship>
...bár, nem túl "szép" módszer a játékmotor tudásához képest...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

keress rájuk
A többit megnyitja (pl. a hajó dolgai) és mutatja a benne lévő tárgyakat, amikből vehetek is.
Az R&D-ben nem hoz elő semmit, olyan, mintha üres lenne, pedig itt is mondjátok, hogy mennyire alacsonyan vannak az alapanyagárak - én meg nem tudok vásárolni. <#shakehead>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hogyhogy elzárva? Nem értem....

Köszönöm! <#worship>
Most már csak azt kéne kideríteni, hogy miért van elzárva előlem a tőzsde fele (pl. az R&D részek)! <#shakehead>

Újra lehet húzni a skill treet, de ahhoz respec token kell. Ahhoz pedig kétféle módon juthatsz; darabjával vehetsz a c storeban zenért, vagy előfizetőként regisztrálsz, és akkor minden ranghoz ingyen kapsz egy tokent a karakteredhez.

Most a research és technology boostokból is 25%al több esik pack nyitáskor, igaz?

Ha ezt előbb tudom... <#szomoru1>

Így igaz. Utána a specializációs pontok jönnek.

Csak 366k pontot lehet kiosztani a karakter Skill-jeire?! Azaz: nem lehet mindent max-ra húzni, hanem választani kell?!

Plata!

Vettem a flotta bázison bortasqu egyenruhákat. Hogy a ceremonial az díszegyenruha azt vágom, de mi a különbség az operative és a guardian között? :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.18. 19:36:25

De jó pár fejlesztés, küldetéls, RA után is csak uú 1000 a kiosztható XP-mennyiségem <- és ezt nem értem....

nem, csak már 50-esen mindenki baszott tapasztalt, te is, így lassan leszel nagyontapasztaltabb.
Hhmm, az 50. szinten megállt az XP-növekedésem! <#wow1>
Mi a jó szösz van?! Fizetős a játék további része?!

Az első tholian red alerten azt sem tudtam, hogy ki merre hány méter. <#beka2>

Csak engem szívat a játék az állandó ledobálásaival?!

Amúgy, tényleg nem RA-kat mentem eddig - az valóban csak az 50. szinttől elérhető - , csak DSE-ket, mert most, hogy az "igazi" RA-n voltam... <#hehe>

Jacqueline@koko19760126
istikovacs név nem ismerős, mi az ingame neved?
Igen, a dupla XPnek több értelmét látom (sajnos a delta farm az újoncoknak nem jelent megit semmit).

De nem baj, úgyis takarékra tettem az STOt egy darabig, most csak contrázni szaladok be, meg beloggolok az exre nézegetni az árakat, nem játszom aktívan.

Az a 80 azért van, mert minden nap (vagy minden 20 órában) az első mark bevételeden bónusz van.
(minden markra külön külön, tehát 1 bónusz a borgra, egy a romira stb stb).

Szóval ha markot farmolsz, akkor az elején célszerű mindig futni 1 küldetést az összes markra, és csak utána ráfeküdni valamelyikre.

Raul, ez a delta farm mit is takar tulajdonképpen?
van már kb 1500 r&d packom, nincs az a felár amiért egyesével adjam el a cuccokat.
Fabio Capello
Addigra kész lesz a festés, írok botot, és jóság lesz 😄 (utóbbi csak vicc nyilván 😄)

Amúgy szerencsére olyan buta mókusok mindig vannak, akik az Ascending Price szerint nézik, nem PPU szerint az árakat, így azért lehet eladogatni a dolgokat. 😊

jövőhéten megint dupla xp, delta farm ezerrel, azt se felejtsd el 😊
küldték az invet, elfogadtad, ennyi, semmi hackertámadás, vagy varázslat, te rányomtál, pont.

igen, az ec eladók most karit csinálnak és barátnak jelölve spammelnek mindenkit eladó ec-vel.
Magas ez nekem, mint nyúlnak a farzseb! Volt már, hogy borg red alerten összeszedtem 80 omega markot is, de a utóbbi pár alkalommal 12-nél több nem jött alkalmanként, és így kicsit nehéz az 500-at összekaparni a kinetic cutting beamre. :-(

Hát nemtom az R&Đhétvége mire lesz jó. A nyersanyagok árai már most is a béka segge alatt vannak, ez még jobban be fog tenni neki szvsz. Erre most még rádob hogy pavlovilag mindenki nyitni fog, sztem hosszú hetekig nem lesz értelme foglalkozni nyersanyagokkal.

Max a craftereknek jó, az meg nem én vagyok mert nem akarom most égetni a dilit...

STF-en eső dobozban is van bónusz.

Ezen a hétvégén sem unatkozunk...

Már csak R&D dobozokat kéne beszereznem... - gondolom, Exe'-n jóval drágább annál, mint amit most megengedhetek magamnak.
Sebaj, némi plusz alapanyag és (R&D-)XP sem jön rosszul.

Zomg.
Max. One-Hit: 235 673 (Javelin)

Azért nem értettem, hogy miért írtad a cloakot. Viszont EBC alól bármilyen torpi lőhető. :-)

Jah,te ahhoz enchanced battle cloak kell.<#vigyor5>

A command cruiseremmel nem bírom álca alól lőni ezt a bio neural warheadet. :-(