Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy értettem az eladottat, mivel a kibontottat másképpen nem tudod eladni.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Fabio Capello
eladottakat tuti nem, de dismisselt hajókat meg fogja adni

Most voltam teszten. Kimaxolva kb 8 slot lesz amibe lehet rakni 20 órás, 1 óra alatti, és pár órás assigmentet. Ha folyamatosan akarja használni valaki akkor jó sok hajó fog kelleni, mert szinte minden assigment után van CD hajó karbantartás néven.
Úgy láttam visszamenőleg nem fogja megadni a játék a "hajó kártyát", nekem az összes régi mirror hajóm nem volt benne, csak az éppen a ship slotban lévők. Amilyen pénzéhesek el tudom azt is képzelni, hogy csak az éppen ship slotban lévő hajókat tudod csak használni és eladottakat nem. Ez esetben dőlni fog a zen ship slot vásárlára sokaknál, de ezt nem teszteltem.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.02. 13:05:22

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nekem sajnos GW nincs, csak Tyken's Rift III, de az sem rossz, főleg hogy van olyan kék doffom, ami plusz rifteket generál.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.02. 12:52:26

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Szerintem ebben a küldiben túl gyöngék,GW-t raksz rájuk közéjük egy erősebb torpedót az egész bagázs kihal.Baltim raider vagy mi a rák szokott falkában repülni asszem,egy olyan falkába beküldesz egy harqpenget döglik az összes.Ha meg Gw-t raksz rájuk vadkutyát meg bio neuralt beküldöd döglik a drenya is meg az egész szaros bagázs.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 12:47:43

"az űrcsata kimondottan tetszik"

Jól lehet tolni a torpedo spread III-at. <#gun>

Én azt a tetryon pulse generatort ki sem vettem, nem volt rá szükségem. Viszont a többi cucc nagyon baba!

Azt ugye tudod hogy újrajátszásnál a videókat lehet ugrani escape-vel? Úgy végig lehet döngetni raja hogy ihaj, elég szerencsések vagyunk hogy egy viszonylag jó rewardot adó küldetést ilyen gyorsan le lehet tolni...

Nekem csak a közepe uncsi nagyon, az űrcsata kimondottan tetszik, jó pörgős, nem ilyen repkedj a és B közt és szkennelj le húszmillió dolgot...

Jah és Raul ha látod,lehet hogy mégis jön a Tarantula.
Temporal Dread,Tholian dread,Breen Dread,Ikony dread.És T6 Vesta.
A Tarantula olyan szép képen hogy az nekem biztos kell.<#rinya>
De egyenlőre csak Coming soon....
Ha jön tarantula akkor majd egyet rakj el nekem és én ki grindelem az árát,bármi áron.<#vigyor>

Mert, hullámzik annyira a zen ára hogy számítson bármit az hogy reggel vagy délután veszed meg? (én nekem nem úgy tűnt hogy nagyon mocorogna egy napon belül).

Bassza meg most jut eszembe,venni akartam zent,de reggel doffozás közben megzavartak,gyorsan lenyomtam és léptem is.
Vagy 5k zent akartam venni mert úgy láttam olcsóbb.<#falbav>
Jah tényleg a nap pletykája ki is ment a fejemből,lehet hogy jön T6 Vesta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 10:39:03

Ezért játszhatunk mi, türelmesebbek ingyen 😄

Egyelőre 12-15 közt hintázik....

Már csak a fegyver feljavító modul hiányozna a Midnight-ból, végigszenvedem a videókat és csatákat, erre, amikor a végén kirontunk a komplexumból, akkor M'tara nem hajlandó kommunikálni és itt bukik a mutatvány - ~fél óra ismét kárba veszett... <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

250 darab 11 misiért.

Milyen áron megy az most? Legutóbb, amikor néztem akkor 40-45K körül volt. Érdekes, erről is több véleményt olvastam. Van aki azt mondja, hogy nehogy eladjál contrabandot, van aki meg azt, hogy igenis adjál. :-)

1250 contrabandot.

Hát pedig az EC-ben szegény embernek nem megy másképpen. <#szomoru1>

Miket tettél fel? :-)

Hülye nem vagyok hogy zenért vegyek.

Az durván 4 kulcsnak az ára (kicsit kevesebb), ami 500 zen, és a modul ára is 500 zen a storeban.

Azannya 14 misi a fleet ship modul.nem ócsó.
Vettem hármat,mert legalább annyi kell.
Na bakter most jut eszembe még egy kell.Küldöm melózni klingonokat.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 07:18:11

Szerintem ad majd olyan 20-25%-ot,talán többet.De dupláját biztos nem.

Duplája? 😄
508k.Ezzel a szettel remélem sokkal több lesz.

Mennyi volt a legnagyobb amit torpival sikerült sebezni?
Tettem fel exre 55 misi értékben cuccot,remélem reggelre elkel,veszek majd fleet ship modulokat.
Na ötöde már el is kelt.Remélem reggelre többi is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 22:08:47

Igeeeeen,csinálok is egy kis pénzt,veszek fleet ship modulokat és felkészülök a mirror repus T6 brelre.Akkorát fog ütni mint áááálllat.

Neked való 😊
S11 repu akart lenni.

Új hír van.S11 reou.
Torpedós lesz.<#vigyor>

Még nem volt szó rerunról,szóval biztos nem lesz még S11,és a mai patchnotes egy nagy nulla.
Star Trek Online: Release Notes: October 1st, 2015
By LaughingTrendy Wed 30 Sep 2015 03:03:26 PM PDT

General:

Resolved an issue which was occasionally causing maps to crash.

Known Issues:

The R&D Daily mission for Cannons incorrectly rewards Argonite Gas.
Some players are not able to reclaim the Breen Chel Grett and the Dyson Science Destroyer.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 16:25:47

Köszi. Jó tudni.

október közepe vége, 15-22-29 közül valamelyik csütörtökre tippelnék.
nincs még prepatch, szóval hírtelen s11 biztos nem lesz ma, előbb szerintem 1-2 hétig megy majd prepatch.
ha lockbox rerunba kezdenek, akkor tudhatod hogy na 1 hét és s11
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.01. 15:37:03
És az S11 mikorra várható? 2 hét? 2 hónap?

Szerintem majd s11 körül,mert a Defiant az ds9-es hajó,és az S11 Ds9 season lesz.
És a defivel jön b'rel.

Ja jó, de amíg még a zenes hajó sincs meg. <#crazya> Az jöhetne mán!

NoP Public Service a cset neve.Tudtommal tök nyílt cset,bárki felmehet.

T5 shipyardot igénylő hajót és hangárt.
Mit gondúsz honnan a mámzi seggéből vettem az elite hangárjaimat.
Elite hangárhoz is T5 izéhozé kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 14:24:27

T5-ös mit?

NoP cseten vehetsz T5-öst is,én is ott veszem.

Eh...ha jól rémlik a klingon flottában "csak" T3-as van. Azért remélem, hogy előbb-utóbb lesz jobb is. Addig majd tolom a zenes hajóval. Csak jönne már.....<#gun>

Ha megvan a zenes a fleetes csak 1 modul,de van egy nagy gebasz,t5 hajógyár kell hozzá,nem t3 mint a többihez.

Aról tudni vmit, hogy a fleet B'Rel mennyibe fog kerürlni? A szokásos 20000 fleet credit, és 1 ship modul, ha megveszem a hajót a C-Store-ból?

Azt is vettem ki belőle. :-)

Hát nekem nincs betárolva semmi, én csak shortolgatok 😊

Heti küldetésből nem az upgradet kell választani,hanem a spec pontot.Az ezerszer többet ér.

Nekem ebből a Midnightból részből pottyanó universal tech upgraddel sikerült Mk. XII-re húzni a harghpeng torpimat. Korábban nem annyira szerettem, mert nem hat rá semmilyen torpedós skill, de most kezdem megszeretni. Szinte mindig célba talál, és nyomja rendesen a sugárzást, ami ellen a pajzs sem véd.

Ahogy néztem mától valami nanite-es space skill jön a Midnightból.

De jó is lenne ha jönne egy upgrade event.Kéne upgradelni fegyvert és konzolt a T6 gurambára,de így simán nem éri meg eszetlen sok pénz.

Most semmi per pill, az ilyen filléres doff szórakozást lehet nyomni, de semmi nagy tételben jelenleg. Én is csak várom hogy menjen fel a delta alliance doff pack ára, már 3m környéke, még 1m-t kellene ugrania. Acceleratorok is kezdenek jó áron lenni, tech 4-500k-ért már jó, quality 500 felett jó, 2x tech az totál random, 1,5 felett már jó, de sokszor van hogy valamiért 2m-ra is felmegy, 2x qulity jó lenne 3,5-ig, de ez a 3 sem annyira rossz.

mindegy, várok még velük, egyelőre nem adom el a készletem, hátha jön egy upgrade event ami megdobja az árakat.