Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én playerauctions weboldalon adtam el annó ec-t és kulcsokat, de ezt az 500 milliódat meg a 2 millió dilithiumból a kulcsokat, ennél többet vettek tőlem egy nap alatt is, ott láthatod a többiek árát is... persze ez mindig necces, tilos cuccokat adni venni igazi pénzért, ezért simán bannolhatnak.
Max lifetime és egyéb már nem beszerezhető cuccok dobnának az áron.
A linkelt odalon van néhány elmebeteg, aki a 3 sima karakterét, ami 30-as 20-as szintű árulgatja 20-50 dolllárért, meg a másik, aki 250 dollárért. Igaz, abban jhas hajótól kezdve wellsig minden van.
Én olyan 100 dollárra gondoltam, de csak ezt az oldalt találtam ami "pörög" is. Szerintem felteszem, aztán lesz ami lesz, igaz sosem adtam még el gamer accountot, így kicsit parázok a buktatóktól (elutalja, én vissza a jelszót, mi van, ha azt mondja nem jött meg, stb....)
32+ karim van mind 54 vagy több.Van amelyik karin több ezer lobi értékü cucc van.
Na megint írtam,most már ezzel fogom szétlőni a hátsótok.<#nyes>#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 12:03:22
Jah előtte lehet benézek piacra,mert a csaj kari ruhájába valami új dye modul kéne,<#nyes>#nyes>
Én meg kb 100 dollárra gondoltam
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:49:39
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
2 fedes karakter (tac+sci) 60-as mindkettő. Tacnál kb ~50 spec pont, scinél kb 10. Fele fedes zenes hajó megvan, ami számít, az a t6-os phantom, eclipse, experimental sci+ összes eventes hajó(solanae, kobali, 3 breen téli eventes+ 2 nyási risai hajó+ ferengi nandi)
10 kdf (6 klingon, 4 romulan) ezek csak 55-ösek, contaband boffozásra. (romulan zenes, valdore, d'deridex, mogai, t3dhelan)
+ az ajándék tier2, és 3--as hajók,. 70%-a a fedes ruháknak megvan.
Fedesnél 300 boff, ebból kb 100 lila, 150 kék, maradék zöld.
ec limit feloldva, vettem vagy kétszer bank helyet, szóval még van sok kis szarság, ami így elsőre nem ugrik be. (ds9 bundle, ..enterprise era, tos bundle stb...)
Plusz egy csomó r& d nyersanyag..
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:47:42
A super packos hajóknak majd nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 11:38:35
Másik karival törlöd az ajánlatot és leveszed a dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 11:37:50
Ha van rajta pár milliárd ec,párezer zen,pár milla dili,sok sok unlockolt zenes tartalom akkor érhet.
Adott el már valaki közületek sto accountot? Vagy ismer olyat akinek sikerült?
Egyébként milyen árban mennek? Találtam egy oldalt, de 50$-tól felfelé van minden. Csak kíváncsi vagyok, mennyiért lehetne eldani.
Szívesen megválnék tőle, így 3 év után....
https://www.epicnpc.com/forums/189-Star-Trek-Online-Accounts-Items
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:25:36
Nem klingon vok, így sok hasznom nem fog ebből (sem) származni! <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A T6-os B'Rel-ről van valami hír?
Mert 2 zöld is bent van már - az egyiket úgy vettem - és jó lenne, ha vissza lehetne hozni őket.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Kicsit áron alul, de eladogattam a legutóbbi event hozományait, 270 milla jött össze, és még van cucc amit ki tudok tenni, első körben megvettem a Krenim Imperiumot, meg egy Plasmonicot, a maradék pénzt pedig megpróbálom megforgatni r&d dobozokkal.
Na most vagy én vagyok színvak és a zöld doff igazából nem zöld,vagy a játék hülyült meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 09:59:23
A nagy 3x3 packos hajók flottás erősségűek mindig,úgy emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 16:09:50
Felrakok egy rakat major tech boostot 3 milláért, a kutya se viszi (pedig jódarabig állt 3 millán a legolcsóbb). Kiváncsiságból felrakok 3 darabot 2995000-ért, elviszik 10 percen belül, de a 3 milláshoz nem nyúlnak 😄
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Crit chane-re van már duty officer is a delta packból, kék critchances olcsó szar, crtd-s is megfizethető, a lila crth-s passz, megfizethető, de kutyának sem kell, lila crtd-set ne akarj venni 😊
Milyen flottás hajók jönnek amúgy?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.22. 09:48:32
Egyébként aki szeretne jövőben flottás hajót,az figyelje a piacot és ha lát olcsón fleet ship modult csapjon le rá,fel fog menni az ára,valószínűleg.
Hét új zenes hajó van kilátásban amihez jön flottás verzió is, az első csütörtökön jön valószínűleg,és úgy néz ki S11 után bejövő admirality systemben a pletykák szerint a a fleet T6 hajók fognak a legértékesebbek lenni.Szóval valószínűleg a modul ára el fog szabadulni s11 körül.
Nyilván az általad megjelölt ágyú már csak azért is jobb mert 1 tierrel nagyobb, ha másra nincs mire költeni akkor sztem vedd meg. De csodát ne várj tőle, nem ettől leszel ütőképesebb 😊