Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszd ki melyik tetszik és abból vegyél beam array-t.Cannont és turretet tényleg nem ajánlom,a cannon asszem 90 fokos szögben lát,vagyis ami előtted van azt tudja sebezni,de neked lassú lomha cruisered van,az ellenség úgyis elmászik oldalra és akkor max a turretek sebzik.Az meg édes kevés,és a két tac konzolod max a két dual beamre hat másra nem.Csináld meg a solana küldit háromszor és van solana szetted,szerezz hozzá obelisk warpot,az nem jut eszembe melyik küldiből esik.
Neutronium alloy és field gen is van ingyen,második vagy harmadik delta rising küldi jutalma.Bár mk13-at ad elsőre.
Neutronium alloy szerintem rohadt olcsó,és a field gen sem drága,régen egy ilyen field gen mk11 minimum 3 milla volt kék színben.Most nem tudom mennyi az ára.Nem vettem már rég.
Phaser Beam Array - többféle küldetésből
Antiproton Beam Array - Fluid Dynamics küldetés
Neutronium Alloy - Reunion küldetés
Field Generator - szintén Reunion küldetés
Az ingyenes szettek nagy része (Solanae, Kobali, ezt a kettőt ajánlom) - szintén küldetésből szedhető ki
Az egyetlen amire pénzt is kell áldoznod, a boffjaid tréningelése és a tac konzolok.
A beam array-t azért javasoljuk, mert egy lassú lomha dögben ülsz, ami nehezen fordulna rá a célpontokra a jelenlegi fegyverzeteddel, ez már önmagában DPS-csökkenés. A beam arrayoknak nagy a tüzelő szöge, így gyakorlatilag ha melletted, az oldaladban van, akkor is teljes tűzerővel fogsz tudni lőni rá.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"field generator" - na, ez se olcsó, ez is inkább gyártásra váró termék...
Nem gondoltam volna, hogy a fél életemet gürizéssel kell töltenem, ebben a játékban is!
Hhmm, tehát jelenlegi taktikai konzolok csak a 250 fokban tüzelő sugárvetőkre hatnának jótékonyan és ha a tornyokra is ki akarnám terjeszteni a plusz sebzést, akkor azt prefire chamber-errel tudnám megoldani?!
Ill. tudnék még mindkét fajtánál (sugarak és tornyok) a féleségre is menni (pl. plazma)?
Tehát, amíg csak 2 TC helyem van, addig célszerű volna a Beam Arrays-eknél maradnom (oldalra +/-35 fokban lődözve) és ezeket DEDM és féleség konzolokkal (pl. disruptor) feljavítani?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én is azt akartam a commandernek.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Pöppet elfuserált hajó, de semmi menthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.26. 16:44:58
Konzolok rosszak,kivéve az Rcs,tegyél be 3 neutronium alloyt,kék pajzs konzol maradhat másik kettőt dobd ki,és rakj oda egy borg konzolt,meg egy field generatort,tac konzolokhoz meg mondjuk disruptort,ha minden fegyvered disruptor.
Csináld meg 3 alkalommal a midnight küldit,lesz egy hajó szetted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.26. 16:36:39
Előre van 2 db, XII-es Bank 241-245 sebzéssel és 2 db, X-es ágyú 200-al, mindegyiken van Acc és Dmg is.
Hátra 4 db, XII-es torony 135-140 sebzéssel, kékek: a dupla Acc-tól a dupla Dmg-ig és ezek keveréke - a rám lőtt torpedókat befogni nehezebb, mint eltalálni, de ez sem megy mindig.
Deflektor: XII-es, kék Positron
Hajtómű: XII-es, lila Impulse
Warp: X-es, zöld Field Stab.
Pajzs: XII-es, lila Shield Array
EC-k: 2x +3,8 a Fegyverek energiaszintjéhez, egy lila +40% +20% a forgáshoz, és 4 sugárféle ellen +30-at adó, lila védő ketyere
SC-k: 2 db, +14,1 és +7,5 pajzsregeneráló, és a legénység újraélesztéséhez +35-öt adó bizbasz
TC-k: a sugárfegyverek sebzéséhez +7,5-t és +15-t adó konzol
A 4 akkufélét használom, mint "devices".
Van még tartalékban egy Ancient Omni-Directional "torony"
A pajzsok így 6022-n állnak , a phaser, disruptor, plasma és tetryon ellen 22,9%-ban védenek és a hajó 4,2 fok/sec-el pördül (nekem, ez utóbbi már elégséges, negyed gázon is).
A gond az első pajzzsal szokott lenni, hamar lelövik és csak II-es szintű az újratöltése a tisztemnek - ez még úgy is kevés, hogy rá-rá nyomok a nyílra, ami a másik 3 oldalról szív el "pajzsot" az elsőhöz...
A célpontok gyakran "eltűnnek" a kijelölésből - gondolom, ez is skill és konzol dolga lenne -, ill. a torpedókat nehezen tudom kijelölni, így azok gyakran beütnek - minél nagyobb az ellenfél, annál nagyobb valószínűséggel (T2-ig nincs gond).
A crew rec. 6,8%/min., a bónusz támadás 0%, a kritikusok esélye 2,5%, a kritikus sebzésbónusz 50%.
Mindehhez 53. szintű a fedes taktikusom.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.26. 15:54:17
Kb 2 óra alatt meg lehet csinálni...
Ha a klingonokkal kitolnak a fedesek is megfogják érezni.
Ezen dolgokra melyik faj és melyik osztály keveréke volna a legideálisabb, esetleges hajóosztállyal megtoldva?
A föderációs taktikussal eléggé szenvedek, mert izomból alig nyom le bármit is: küldetéseket kell feladnom, mert egy-egy csatahajó leküzdhetetlen akadályt jelent - első karakter, jól eltolva, T5-ös hajóval, amin még van 2 db T. X-es fegyver is: tiszti buff-ok nélkül max 2400 a DPS-e.
Ebben a formájában legfeljebb kutató-gyártó jövő várhat reá...
És el is baszták a kedvem csúnyán.Azt a pletykát hallottam hogy S11-ben a hajós küldikhez kell majd contraband,ez így jó hír,mert ugye drágulna.
De a másik hír hogy a klingon contrabandozásba belenyúlnak és át dolgozzák.Ettű viszont kurvára rossz kedvem lett,mert ez csak egy dolgot jelenthet,hogy elbasszák és szarrá nerfelik.<#rinya>#rinya>
Haza vágták a kedvemet egy héte.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.25. 19:12:25
annyira nem érdekel a grafika, eljátszom én szívesen ezzel is, csak legyen érdekes a játék, aztán 2 érdekes közül már lehet választani a szebbet.
Ha meg felfedezőst akarsz ilyen grafikával akkor ott van a Star Wars Galaxies.<#vigyor>#vigyor>
igazából a sto-nak kellene ilyennek lennie, csak szebb grafikával és sto hajókkal helyekkel.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.25. 13:05:01
Többnyire persze igy egyszerüsítjük le a százalékokat, de a valóságban nem így működik.
Pl pénzfeldobásnál is, ha az első fej attól a második dobásnál nem 2*50% = 100% az esélye annak hogy írás legyen....
Csak nagyon sok kísérlet esetén lehet úgy tolni ahogy te számítod, a 4 pedig nem az 😊 Ezért nyitja raul is 100-asával a dobozokat...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.25. 12:24:17
Bocsánat...
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2015.09.25. 11:19:31
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Szerintem inkább nyiss neki saját fórumot,ezt fölösleges ilyen hulladékkal be szemetelni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.25. 11:19:05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius