Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam egy üzit hogy az összes Arc játék leáll egy órára jövőhét kedden.Mert valami kritikus hálózati fejlesztéseket hajtanak végre,vajon végül hány órára áll le,és elindul-e majd.<#vigyor>#vigyor>
Craftos torpedó a nyavalyát,Craftos pajzs.
Nem tom hol jár az eszem.Amit viszont tudok múltkor Raan a kis engi karijának vett exen valami Ur craftost valami jó stattal,nem emlékszem de vagy Cap vagy Reg stat volt rajta,lényeg hogy a karijának 30+k pajzsa és 90+k hullja lett.Elmentünk egy gyors kristályra kipróbálni milyen harc közben,és emlékszem igen morcos volt hogy kidobott egy rakás pénzt a pajzsra,mert harcban a pajzsa szinte nulla volt,azt hiszem vagy 3k vagy 13k pajzsot mondott.És Kristály után le is cserélte.
Nem tom hol jár az eszem.Amit viszont tudok múltkor Raan a kis engi karijának vett exen valami Ur craftost valami jó stattal,nem emlékszem de vagy Cap vagy Reg stat volt rajta,lényeg hogy a karijának 30+k pajzsa és 90+k hullja lett.Elmentünk egy gyors kristályra kipróbálni milyen harc közben,és emlékszem igen morcos volt hogy kidobott egy rakás pénzt a pajzsra,mert harcban a pajzsa szinte nulla volt,azt hiszem vagy 3k vagy 13k pajzsot mondott.És Kristály után le is cserélte.
De ha lősz a craftos torpedóval akkor a béka segge alá megy a pajzs.Nem?
Elvileg az új craftos pajzsnak van a legnagyobb alap hp-ja, aztán lehet a romulán stackelve a bónusz hp-t megelőzi, passz.
Iconiai pajzsot mondták legutóbb a legjobbnak, de egy flottással is jó vagy még.
Iconiai pajzsot mondták legutóbb a legjobbnak, de egy flottással is jó vagy még.
Nem tudom én a KHG vagy Maco pajzsot szeretem.
Melyik amúgy a legjobb pajzs most a játékban? Az adaptive fleetes pajzsok tudják a legnagyobb resisteket, a romulán covariant meg a legnagyobb shield hit points-ot, jól tudom?
Eddig "csak" admirality hajók estek admirality -ból. T6 lila, és kék.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Egyenlőre semmilyen,csak spekuláció.
Milyen hajó lesz? Csak admirality hajó vagy repülhető is? (én eddig arról tudtam hogy csak admiality hajókat adnak)
Rohadt mobilnet.dupla üzenet.
10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben.
10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben.
majd nerfelik, messze még a megjelenés.
Azt mondják klingon admiralty küldivel 30k dilit is lehet szerezni.
ha lenne türelmem, eltöltenék egy napot a voth groundon a karijaimmal, az adna legalább egy hétre elég dilit...
valószínűleg ma is kell pár stf a főkarikhoz, annál a háromnál begyűjtöm a napi 8k-t, a többi farm karival csak amennyi jön épp.
Fura a contra ára ugrik felfelé,esti árhoz képest 1 misivel többet ér.
Igaz,emlékszem mikor valaki hun cseten mondta hogy vett exen egy rakás slaver hangárt,mert azt hittem egyszer használatos,és mellesleg fedes volt nem tudta miért nem tudja berakni a hajójába.
Lesz ma STF túra?Mennék KDF roma deltás karival,venni akartam neki KHG szettet,de az omega markját beolvasztottam,utána jutott eszembe hogy kéne a szettre.<#zavart1>#zavart1> Már 795 van.
Lesz ma STF túra?Mennék KDF roma deltás karival,venni akartam neki KHG szettet,de az omega markját beolvasztottam,utána jutott eszembe hogy kéne a szettre.<#zavart1>#zavart1> Már 795 van.
Bakker el is felejtettem,ma láttam egy igazi vad aknás játékost,eszetlen sokat aknázott,percenként le rakott legalább 2-3 akna felhőt,biztos volt neki akna cd meg tac skill cd csökkentője mert állandóan plasma akna felhőket dobottt ki.Nem tudom mennyire volt hatékony vagy mennyi volt a dps-e,red alerten nem szoktam mérni.
Nem az a híres csaló?Mintha ilyesmi nevűt emlegettek volna cseten.
Többszász elacsi és több száz xindi boxom van,de a régi xindi,az újból asszem 80 darab van.Nekem az elacsi meg a vizes xindi volt a kevdencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 11:33:27
Többszász elacsi és több száz xindi boxom van,de a régi xindi,az újból asszem 80 darab van.Nekem az elacsi meg a vizes xindi volt a kevdencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 11:33:27
Trade chaten is elhangzik néha az a mondás, hogy "másodpercenként születik egy idióta" szóval megeshet.
Sajna nekem nem az új xindi hanem a régi xindi boxból van sok.
biztosan van... Mindig van olyan hülye, te is tudod 😄
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.10.06. 11:10:45
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.10.06. 11:10:45
Ki az a beteg állat aki a slavert megveszi 7 milláért? Mikor 3000 ec a hajógyárban?
most néztem, az orion slaverek 7 milláért mennek, az advanced meg darabonként 30k dili, beteg O.O
nekem is kéne dilit gyűjteni, kezdenek kifutni a karakterek, de nincs most della arra, hogy dobozokat nyitogassak mining claimért :/
nekem is kéne dilit gyűjteni, kezdenek kifutni a karakterek, de nincs most della arra, hogy dobozokat nyitogassak mining claimért :/
Raul állj át a sötét oldalra,és gyere velem Gurambázni.<#vigyor>#vigyor>
Én is hajókra gyűjtöm, de igencsak kérdéses, hogy megéri-e ezt, hogy kijöjjön egy olyan amilyen kell, vagy hamarabb elfogy kulcsokra, főleg ha rerun és kulcs sale jön tényleg 😊
Végülis egy-egy hajóra venni zent bármikor belefér.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.06. 10:31:02
Végülis egy-egy hajóra venni zent bármikor belefér.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.06. 10:31:02
Ide vele,<#vigyor>#vigyor>
Kell a dili nekem is,igen mert kell a T6 Karfiol avagy Drek'Hi.Bár ha hamarabb jönne karfiol és vagy Drek'Hi akkor úgyis azt venném meg sci bundle helyett.<#hehe>#hehe>
Kell a dili nekem is,igen mert kell a T6 Karfiol avagy Drek'Hi.Bár ha hamarabb jönne karfiol és vagy Drek'Hi akkor úgyis azt venném meg sci bundle helyett.<#hehe>#hehe>
én is vettem párat a héten 140-150.000 ec / db áron
sokan fognak elrakni, nerfelik is a kemot, állandóan ezt hallani, nem biztos hogy lesz ez megint ennyi.
platac, én is gyűjtöm most a dilit, minden farm karival lebányászom a rich claimet, meg doffok, 6 nap alatt 660.000 dili, egész jó
sokan fognak elrakni, nerfelik is a kemot, állandóan ezt hallani, nem biztos hogy lesz ez megint ennyi.
platac, én is gyűjtöm most a dilit, minden farm karival lebányászom a rich claimet, meg doffok, 6 nap alatt 660.000 dili, egész jó
Lehet meg nézem mennyibe kerül exen xindi box,szerintem minimum100 darab biztos van.Raktam el jó párat,de már fél éve nem nyitottam ki egyet sem.
igazából most ami rohadtul izgat az a T6 drenya statja,remélem a T6 Guraba nem valami fél cruiser szerű engi szar lesz.Remélem ugyanolyan tac hajó lesz mint a T5.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 10:18:19
igazából most ami rohadtul izgat az a T6 drenya statja,remélem a T6 Guraba nem valami fél cruiser szerű engi szar lesz.Remélem ugyanolyan tac hajó lesz mint a T5.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 10:18:19
Lehet,arról folyt a diskurzus ki mennyi xindi boxot fog felvásárolni.
ők sem tudják, csak tippelgetnek, van rá esély.
Raul nem tudom igaz-e,trade cseten mondták,csütörtökön indul a lock box rerun week.
Doffozok és közben csetelek,meg olvasom csetet.
Doffozok és közben csetelek,meg olvasom csetet.
Ha lesz akkor 5k és 2.5k.Ha lesz.Nekem nyóc nekem ez a cucc azonnal kell.Mert erre vártam.
Azért titkon remélem, hogy lesz vmi induló discount.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Sacc 6000 zen egyben,hajónként 3000 zen.
Ennek a drenya packnak az áráról tudni valamit?
Két esetleg három hét.
Nem,nem megy.<#sir>#sir>
Ha így haladunk nemsokára jön a B'Rel is. :-)
Igen,de még nem jutottam el addig,bazz,most tartok a 11-edik klingon karinál doffozással,ennyit cseteltem.<#zavart1>#zavart1>
Aztán majd jól megöllek és kiakasztom a koponyád a hajóm hídjára.<#vigyor>#vigyor>
Aztán majd ezt is jól nerfelik. <#banplz>#banplz>
Csütörtök este a T6 Gurambám dhc-i AC/DC-re fognak muzsikálni.Tojok dps-re az érzés ott lesz keményeeeeeen.Mert a t5 Guramba használata is geci jó volt,de ez a t6 még durcibb leeeeesz.
Nem tudom,ma mutattak egy trükköt hogy lehet hajót klónozni,talán működik quad-al is.<#zavart1>#zavart1>
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
Kösz.ezért a hírért elnézem neked a Defiantos dbb-s erköcstelenséget.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.05. 17:53:57
Kösz.ezért a hírért elnézem neked a Defiantos dbb-s erköcstelenséget.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.05. 17:53:57