Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.08. 15:55:10
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A múltkor írtad, hogy a romulánt hamarabb kiszedik álcából, mint a B'Relt. Szerintem azért is lehet, mert a romulán hajón nem tudsz annyi energiát adni az aux-ra, mint a B'Relnél. Különben meg a T'Varonál azért is kérdéses a torpedo boat konfiguráció, mert álcában semmilyen szingularitás képességet nem tud használni szerintem. Bár ebben biztos nem vagyok, mivel EBC alatt nem próbálhattam még csak "sima" battle cloak-kal.
de sima silver channeles mindenki bal, majd jobb, kapu, kocka felállásban is volt már 108k dps scimitar.
szerintem egyébként dps mérésnek csak a solo isa lenne jó alap, akkor kiderülne egy egy hajó mennyit tud.
a Terran repu a torpedósoknak lesz fincsi (Plata!), a szett bónusz miatt
De így csak annyit mondok nem rossz.<#whatever>#whatever>
https://i.imgur.com/OGgmeaj.png
Hát igen, ő is panaszkodik az energiára, elég sokáig 100 felett mindegyik.
Ergo lehet, hogy érdemes őket beam arraykel ellátni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.08. 08:59:34
Van szerver,már vagy 1 órája afkolok fent.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.08. 08:42:59
Más. Most húzok fel egy reman karaktert, és 16-os szinten vagyok. Azt nem nagyon értem, hogy az egyes rendszerek energia beállításainál miért csak 4x40-et tudok szétosztani? Én úgy tudtam, hogy minden hajón elvileg 200 "egységet" lehet a 4 rendszer között szétosztani. Vagy az elején kevesebbet, és a 200-hoz még fejlődni kell?
A kalóz karim pedig B'rel-ben ül,de majd ebben a hónapban kap új T6 Fleet B'rel-t.<#nyes>#nyes>
A Guramba meg megy stf-re<#szeret>#szeret>.
A kara meg megy a süllyesztőbe.Doffozni jó lesz.<#vigyor>#vigyor>
Olyan mint a T5 Guramba csak ez Command/engi.
Tökéletes kis jószág lesz ez.És van Nauszi hangárja,óóó mamííí.
engi/command slottal érkeznek, de legalább futotta 1 Commander Tactical-ra is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.07. 15:00:02
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.07. 14:57:37
az assigmentek nem fogynak el, mindig kínál hármat, ami közül indíthatsz, vagy passzolhatod ha van hozzá tokened, ami assigmentekből szerezhető szintén, és jön helyette másik assigment. vannak 15 percesek, pár - több órásak, 20 órás.
1-3 hajót lehet bedobni egy egy assigmentre, amik használat után szervíz cd-re rakják magukat.
minél jobb hajó, annál hosszabb a szervíz, legjobb t6 flotttás erejű hajók 36 órás cd-re kerülnek egy egy assigment után, szóval azokat be kell osztani, nem lehet ész nélkül küldözgetni 15 perces assigmentekre.
T1-4-ig kb semmit nem ér a hajó, max a legegyszerűbb küldire tudod használni de oda sem elég egyedül kb.
Mirror hajók a következő szint
T5 zenes
T5 flottás
T6 zenes
T6 flottás
Winter - Summer reward, lockbox / lobi és promó hajók a legjobbak
Ezzel kedveztek a free játékosoknak, az Annorax, T6 bug ship, legdrágább legritkább hajókkal egy szinten van az ingyen szutyok Risa hajók meg Breen hajók. Annyira sok dilithiumot nem fog azért adni a rendszer hosszú távon mint Platac írta, az a 30k dili létezik, de az olyasmi reward mint amikor maxolsz egy reput, a klingon részt mikor szintet lépsz, akkor kapod, és az ugye véges.
Doff rendszer 2.0 kis különbséggel.
Nem tom hol jár az eszem.Amit viszont tudok múltkor Raan a kis engi karijának vett exen valami Ur craftost valami jó stattal,nem emlékszem de vagy Cap vagy Reg stat volt rajta,lényeg hogy a karijának 30+k pajzsa és 90+k hullja lett.Elmentünk egy gyors kristályra kipróbálni milyen harc közben,és emlékszem igen morcos volt hogy kidobott egy rakás pénzt a pajzsra,mert harcban a pajzsa szinte nulla volt,azt hiszem vagy 3k vagy 13k pajzsot mondott.És Kristály után le is cserélte.