Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem majd s11 körül,mert a Defiant az ds9-es hajó,és az S11 Ds9 season lesz.
És a defivel jön b'rel.

Ja jó, de amíg még a zenes hajó sincs meg. <#crazya> Az jöhetne mán!

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

NoP Public Service a cset neve.Tudtommal tök nyílt cset,bárki felmehet.

T5 shipyardot igénylő hajót és hangárt.
Mit gondúsz honnan a mámzi seggéből vettem az elite hangárjaimat.
Elite hangárhoz is T5 izéhozé kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 14:24:27

T5-ös mit?

NoP cseten vehetsz T5-öst is,én is ott veszem.

Eh...ha jól rémlik a klingon flottában "csak" T3-as van. Azért remélem, hogy előbb-utóbb lesz jobb is. Addig majd tolom a zenes hajóval. Csak jönne már.....<#gun>

Ha megvan a zenes a fleetes csak 1 modul,de van egy nagy gebasz,t5 hajógyár kell hozzá,nem t3 mint a többihez.

Aról tudni vmit, hogy a fleet B'Rel mennyibe fog kerürlni? A szokásos 20000 fleet credit, és 1 ship modul, ha megveszem a hajót a C-Store-ból?

Azt is vettem ki belőle. :-)

Hát nekem nincs betárolva semmi, én csak shortolgatok 😊

Heti küldetésből nem az upgradet kell választani,hanem a spec pontot.Az ezerszer többet ér.

Nekem ebből a Midnightból részből pottyanó universal tech upgraddel sikerült Mk. XII-re húzni a harghpeng torpimat. Korábban nem annyira szerettem, mert nem hat rá semmilyen torpedós skill, de most kezdem megszeretni. Szinte mindig célba talál, és nyomja rendesen a sugárzást, ami ellen a pajzs sem véd.

Ahogy néztem mától valami nanite-es space skill jön a Midnightból.

De jó is lenne ha jönne egy upgrade event.Kéne upgradelni fegyvert és konzolt a T6 gurambára,de így simán nem éri meg eszetlen sok pénz.

Most semmi per pill, az ilyen filléres doff szórakozást lehet nyomni, de semmi nagy tételben jelenleg. Én is csak várom hogy menjen fel a delta alliance doff pack ára, már 3m környéke, még 1m-t kellene ugrania. Acceleratorok is kezdenek jó áron lenni, tech 4-500k-ért már jó, quality 500 felett jó, 2x tech az totál random, 1,5 felett már jó, de sokszor van hogy valamiért 2m-ra is felmegy, 2x qulity jó lenne 3,5-ig, de ez a 3 sem annyira rossz.

mindegy, várok még velük, egyelőre nem adom el a készletem, hátha jön egy upgrade event ami megdobja az árakat.
Téged nem féltettünk eddig se 😄

Az nagyon jó,ha a már dismisselt hajók is számítanak.
Ha kiveszem a DR meg command hajókat plusz a többi t6-ot akkor el leszek én látva,legalább is fed oldalon dögivel.

Hát, ha tényleg csak 3 assignment slot lesz akkor csak az "aljanépnek" van értelme mirror hajókat gyűjteni... 😊

Ejj ha már itt vagy, nincs valami gazdasági tipped az EChez?

Most kibontatlan R&Đ pakkokkal zsidóskodok, meg a major boostokkal, tud kb 20%-ot ingadozni az áruk, de ez elég babramunka 😊

Bontogatni - ha jó a kalkulátorom - akkor nem nagyon érdemes ( a kékek ára kb pariban van a pakkok árával, a catalystok meg nyersanyagok ára a béka segge alatt)....

Valami olyan rémlik hogy egyszerre 3 assigment futhat majd, szóval a sok hajóval csak nagyobb a választékod a jobb eredmény érdekében.

A mirror hajók azért lettek baszott drágák, mert világosan leírták, hogy pl a zenes assault cruiser, a mirror assault cruiser és a fleet assault cruiser mindhárom 1-1-1 külön admirality hajó lesz, így a mirror hajók a legolcsóbb extra hajók a rendszerhez.

A rendszer a már dismiss-elt hajót is beszámítja, szóval nem kell hely sem neki, kibontod, dismisseled, megvan admirality hajónak oszt pá. Ugyan ez zenessel is.
Gundark 1 1
Mondjuk valahol logikus hogy a Guardianom ne annyit érjen mint a Miranda amivel kezdtem 😊
Fabio Capello
Ugyanolyan rendszerben lesz mint pillanatnyilag az itemek - fehértől a liláig, függően attól, hogy milyen tierben van a hajó.

Amúgy jó húzás a az STO részéről, valszeg felpörgeti majd a rendszer a zenes pakkok eladását, mert tuti hogy a zenért vehető hajók sokkal jobbak lesznek az admirális rendszerben mint a simán elérhetőek.

A blog szerint az admirality rendszerben minden olyan hajót használhatsz amivel tudnál repülni ha éppen ahhoz támadna kedved (tehát valamilyen úton módon megszerezted/megvetted/unlockoltad). Nem kell felszerelve se legyen.

MINDEN hajó játszik, csak a drágább hajók valószinüleg jobb statokkal rendelkeznek majd - minden hajónak 3 statja lesz, a elindíthatósága pedig azon múlik hogy milyen hajókat teszel bele - a hajók össz statja el kell érje a küldetésnél meghatározott értéket.EGy küldetésre ha minden igaz max 3 hajót tehetsz be.

Kép a hajó statokról

Kép a küldetésk stat igényeiről

Gyanítható - logikus, hogy a drágább hajók statjai jobbak lesznek, de ugye szegény ember vizzel főz - és itt jönnek be a mirror hajók. Azok is játszanak (MINDEN hajó játszik, még a T2-k is, mivel azt írják ALL ship), tehát ha unlockolsz mindenféle mirror hajót, akkor értelemszerűen több admirality hajód lesz, tehát több küldetést tudsz futtatni.

Ennyi a történet hogy miért mentek fel a mirror hajók árai.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.01. 08:48:50

Jé csütörtök van,nem,nem lesz.Tudtommal,de én most rohadtul el vagyok havazva.Szerintem ma is max este leszek.Még doffozni sincs időm.

Ma is lesz új hajó?

Még 2-3 hét és meglátjuk.
Még jó hogy az eventes hajók ingyen kivehetőek most már minden karinak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 07:31:39

T5 hajó is jó lesz az admiralityhez?

És mi köze ennek a mirror hajókhoz az exe-n? Azok között noncs T6. Hacsak nem az emberek szabadulni igyekeznek tőlük, hogy T6 hajókat szerezzenek be?

Arra leszek kíváncsi többször kivehető-e lesz majd a Delta Rising hajó pack meg a többi,ha igen,nem lesz gondom,kiveszem DR hajó packot meg command packot párszor.De ha mégsde,akkor is fed oldalon egy 20 hajót biztos kitudok szedni t5-6.

nem kell semmit rakni rá, ha megszerzel egy hajót, megkapod kis kártyában mintha egy doff lenne és onnantól küldözgetheted assigmentekre. ez egy sima doff rendszer, csak doffok helyett hajó képek vannak, és úgy szerezhetsz többet ha szerzel magadnak hajókat, ennyi.
Akkor hogy lehet az hogy exchangeről fogynak a pakkos hajók rednesen, meg drágulnak is? Azok csak T5-ösök.
Fel kel őket is szerelni rendesen,szettet fegyvert konzolt satubbi.<#vigyor>

Csak éppen ezek a hajók ki vannak belezve. Ilyenkor mi van?

Jah.

Akkor ez úgy lészen, hogy mondjuk most a klingonomnak megvan a T6 command cruiser pack, akkor ezt a három cruisert lehet küldikre küldeni? Közben meg mondjuk én egy T6 B'Relel repkedek majd?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.30. 20:11:00

Jah admiralty.

Jön az admirality system,és a küldetésekbe majd T6 vagy Fleet t6 hajó kell.

Mi a frász zajlik amúgy exchangen a pakkos hajók árával?
Az enyém Borg témás. 😄

Jah nem csak brutál de fun is,meg kurva hangos.

Spread 3 skillel elvileg 20 roma torpedót lő ki,de nem vagyok benne biztos,ès megsem tom nèzni mert melòzom.De az overwheilming trait a roma repus torpedóra azthiszi Hy torpedó.Így ha lövöd spread skillel roma torpedót akkor mindre ra buffot.

Elvesztettem a fonalat, melyik torpedóról is beszélünk?

frango
Még 2-3 éve olvastam valahol, hogy egy frissítés olyat hozott, hogy ow frakció alapú mass pvp. Területfoglalós. Vagy az csak terv? Mert nézegettem videókat pvp-ről és az mind arénás. Most akkor csak arénás pvp van? Mondjuk, ha tényleg marha sok idő kell kifarmolni a jó cuccokat akkor kb. mindegy is. 1 hónap alatt napi ~2 óra játékkal 1:1 arányt lehet hozni pvpben, akkor azt mondom ok, de ha ennél sokkal több, akkor az nekem nem megy. Se időm se energiám annyit játszani. 😞

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jól olvasom, 100% az esélye annak hogy jön a 3kmes AOE damage? Mert akkor tényleg brutál lehet ha egy spreaddal megküld 10+ darabot egyszerre 😊

Az overwheilming biztos hat rá a spreaddal? Mert hogy nem látom odaírva hogy by default ez high yield torpedó lenne...

Gundark 1 1
Igen, jópofa úgy is, de én csak a plasma hyperflux miatt tartom 😊 azért az még mindig eléggé üt. Most az AP-s hajómon tettem egy neutronicot előre. Szép ahogy spread 3mal beterít mindenkit 😊 meg azért elég komolyat is üt.
A torpis Brelnél mivel szoktad gyengíteni az ellenség pajzsát?

Spread 3 skill ès overwheilming force trait kell hozzáakkor durva.

Nah volt egy kis időm és fel lógtam.Az én romulán tank engim ilyen.Nekem bejön.
Katt

a romulan torpedo a romulan/reman hajoalkatreszekkel fasza, mert akkor a sebessége egyezni fog a tobbivel.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce