Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah és vannak újabb pletykák,Iq fllett szerint lehet hogy lesz T6 vesta,a kép alapján szerintem az T5.<#whatever>
Állítólag be kerül egy szuper carrier,4 hangárral, 2 small craft hangár 2 normal hangár.De valszeg fedes,istenem klingonként de jó lenne,4 elite slaverrel.<#szeret>

Az új admiralty systemből,amihez meg minimum 30 T5 hajó kell,de inkább T6.
Jönnek T5 zenes hajók mirror változatai nemsokára,persze zenes konzol és fegyverek nélkül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 12:55:57

Rmélem, hogy nem igaz. Ha nerfelik, akkor mi a retekből lehet dilit, meg ec-t szerezni? Vagy ez is arra megy, hogy zenes cuccokat vegyél?

Nekem csak 2 KDF karim van, és nem is lesz 13, de eddig contrákból szedtem össze a dilimet és ec-met.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Contrából jön valamicske.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fabio Capello
én most benyomtam mind a hatnak, hátha hullik egy-két használható, plusz mellette marázik a klingonom, meglátjuk lehet e így bevételt termelni, amióta a béka segge alatt vannak a materialok, nem tudom hogy szerezzek pénzt, hátha így. 😄

Mivel azt mondják hogy S11-el nerfelik contrát úgy gondoltam újra elkezdem a sulibánozást,nem hoz annyi pénzt mint régen,de a kis pénz is valami.
Régen sulibánozásból tartottam el magam,és akkoriban elég volt rá hogy vegyek 40-50 kulcsot.
Most 13 klingonnal contrázok amíg lehet,a fedesekkel meg sulibánozok.Minden karival fel vettem 3-3 küldit,egyikkel kettőt mert cseteltem közben és figyelmetlen voltam.<#hehe>
Esténként ha van időm tartok majd sulibán fogadó órákat mint rég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 12:40:26

Sulibán doffokat lehet szerezni,ezek speckó doffok,tök érdekes képességekkel.Sajnos az áruk nagyon alacsony most.
Egy Sulibán beam overload doff most 3.5 misi exen,ami vicc.Régen ha 5 misit nem érte el az ára akkor inkább eltettem,vagy elküldtem doff küldibe.Volt hogy 10 milla felett adtam el darabját,volt amelyik 20 milla ec-t is ért,most nem tudom,és van egy bug,az egyik doffból nem esik klingon változat,még klingonnak is fedes esik,az a doff legutóbb 50 misi volt exen,most nem tudom esik-e vagy sem.

Fabio Capello
csúnya dolog az exchange bot... 😛

Rengeteg érdekes dolog van az exen....

Ma hajnalban 5ösével dobálták fel a fleet ship modulokat 10 milláért (amit instant vissza lehet forgatni 14-15ért), meg 2 milláért R&D pack (ami kapásból megyvissz a 3-ért).
Na meg persze ott vannak a klasszikusok, amikor benézi egy-két nullával az illető 😊

Jókat lehet fogni ha az ember kitartó vagy programozó 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 11:54:05

Köszi szépen, elolvastam de az nem volt teljesen 100as nekem ogy ez mire is jó. (tudom, nálam a hiba, kissé szétszórt vagyok). Mit lehet nyerészkedni a leírt módszerrel?

Huh, mi ez a prototype plan feldolgozásos dolog? Eseget olyasmi (úgy néz ki mint egy kártya), de eddig azt hittem csak arra a doffos assignmentre jó, ahol be kell tenni az összesből egyet és akkor kapok érte egy nagy büdos semmit.... szóval többnyire kidobtam...

Fabio Capello
egy KDF-es karakterem van, és az is a Kularban 😄

Nem HGF karakterre is lehet,feltéve ha nem kahless-es,akkor is kap invet,de lelövöm a karid és kiakasztom a falra dísznek.<#hehe>

Fabio Capello
HGF-tagként nem HGF-es karakterekkel? 😛

Az este küldtem ki körüzenetet,aki még esetleg nem olvasta az tegye meg.

No persze ez csak HGF tagokra vonatkozik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 09:00:02

Sunsetjoy
A Memory alpha szerint van az ST-univerzumban General (politikai), de amúgy Admiral, Commander, Subcommander, Centurion, Sublieutenant, Uhlan. Az alsó kettő nincs használva, úgyhogy be kellett rakni a többihez igazodva.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Vélhetően tényleg az STO miatt csinálták.

Sunsetjoy
Jah, csak a subadmiral az valójában nincs, inkább olyan mint a subcommander/alparancsnok (ami lt. commander mondjuk). Az, hogy fordítod be, a sub miatt, még nem okés. Romulánokon kívül máshol nem találkoztam subadmiral ranggal 😄

Rear admiral, vice admiral, admiral vagyis 2-3-4 csillagos admirális esetében ellentengernagy-altengernagy-tengernagy. És eszerint a fedes leosztás stimmel. Még azt is megkockáztatom, hogy az STO miatt hoztak létre ilyen rangot.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hülye egy rangok vannak a romulánoknál. A subadmiral, ugye fordítás szrint valami altengernagy lenne, de a fedes ellentengernagynak felel meg. Valójában a vice admiral lenne az igazi altengernagy.

Jaaa.

Csak Mk. XII-t még nem tudok használni, mert a remanom még csak Subadmiral I.

Szerintem annyiért kaptál volna egy Mk12 particle torpedót,vagy kettőt,mert asszem 500-600k körül kezdődik.

Hm.. Mk. X lila plasma torpit 1 misiért találtam az exen. Olcsóbb volt így a meglevő Mk. VIII fejlesztése.

Accuracy modifier a játékban nem sokat ér, tökmindegy hányszoros.
A hajód hídján a szobádban van egy panel,ott is eltudod indítani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.11. 18:48:02

A klingon hajón le tudtam menni a gépházba, és a mérnöknek feldolgozásra odaadni a prototype plant. A romjlán hajón viszont hiába megyek oda, nem találom a mérnököt. :-(

Megint 180Mb patch.

Nem ér anynit hogy kapjak érte Crtd-s beamet.

<#taps> Azt hittem tovább adod és veszel az árából egy CrtDx3 statosat <#idiota>
Kellett a hajómra.<#zavart1>

Mennyiért adtad tovább? <#zavart1>
Képzeljétek Mk12 Accx3 phaser beamet 1200 ec-ért találtam exen.<#zavart1>

és kell hozzá doff is
Fabio Capello
beam school 15

Gyártani milyen r&d szinttől lehet?

Omni plasma 900k-tól kezdődik,mikor én gyártottam akkor meg 500 vót.<#mf2>

Igen azt tudom. A klingonommal már húzom a repukat, majd azzal kiszedem. A remanommal még csak 35 körül járok. Legfeljebb subadmiralként megint kiszedem a jobb változatot a Last Standből.

Nem, de a rumolán reputation fejlesztése során folyamatosan romulán plazma fegyvereket kapsz.
Mi a ragya,mennék fel erre valami patch jön le.
171 Mb
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.10. 18:06:28

Egyébként a romulán storylineban a Last Stand után van még olyan epizód ahonnan plazma fegyvereket lehet kiszedni?

Persze.
Legalább is asszem ennyi volt múltkor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.10. 18:01:40

Mármint az exen 5-600 ezer?

Nekem egy full support hajó kell,ami hílt és supportot nyomat.Csak még nem tudom milyen hajó kéne,és milyen skillek,de mindjárt utánanézek.
Jah egy kicsit fel ugrom Red Eclipsre.Kaptam promó kódot és 16 karival kiváltom gyorsan.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.10. 17:22:47

A VR változat olyan 500-600 ezer azt hiszem.Nem éri meg gyártani.Kivéve ha tudod hogy tuti jó statos lesz.

Köszi, majd szétnézek.

Persze, minden fajtából létezik, hajónként egyet lehet feltenni. Exen van.
Létezik plazmás omni beam?

Full support híler.Dps nuku.

Fabio Capello
Command engi: ET1, A2B1, EPTS3, ES3

Lt. engi: EPTA1, A2B1

A scinél felcserélném a HE-t és a ST-t (ST1, HE2)

Nyilván A2B build a cél, hogy legyen mellé sebzés is, szóval Technician doffok, yada yada.

Magyarázat - EPTA proccolja a doffokat, szeressük, és a magasabb aux erősíti a TSS-t, EPTS ugyanez, és a magasabb shield kegyetlenül buffolja az ES-t. Az ET és ST cd-je nyilvánvalóan majdnemhogy nullás a doff procok miatt.

Kb ennyi az amit én hozzá tudok fűzni. 😄

Valahogy egész más a Qa'tel mint Matha,matha az inteles,a kata meg nem is emlékszem.<#zavart1>