Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÖÖö.... sztem egy kezemen meg tudom számolni ahol többszemélyes volt a küldi (mármint hogy van engi/tac/sci opció), mert a többségnél nem láttam ilyen variációt. Vagy mellénéztem valamit?
Nekem a küldetések kimondottam az STO singleplayer részét jelentették eddig...
Nekem a küldetések kimondottam az STO singleplayer részét jelentették eddig...
Omni beam tényleg csak egy lehet hajónként?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
De most komolyan nem értem: ez ha jól látom egy sima FAWos beamboat, amivel semmi mást nem kell csinálni csak bemmenni a tömegbe és mindig broadsideot mutatni. Nem látok benne semmi titkot, trükköt, meg pilot skills-t (amivel tömjénezik, hogy lám a videó a példa arra hogy a skill számít).
Nekem is van beamboatom, de abból soha nem jön ki 10K, itt vmi árulás van. Pedig én se keverem ám a dolgokat, AP beam mind, a AP illetve BEAM sebzés növelő modulokkal... (mikor melyik adja a nagyobb százalékot), van egy-két fleetes komponens is, meg lilák.
Mit kéne látni ezen a videón ami nekem nem tűnik fel?
Azt még megértem hogy a hasonló koncepciót hirdető 9800DPSes buildből nekem nem jön ki 3000nél több, me biztos béna vagyok a nagyobb helyzetfelismerést igénylő DHC buildhez. De egy beamboaton mi az isten hiányozhat hogy neki 3x annyi DPSe van mint mondjuk nekem....
Nekem is van beamboatom, de abból soha nem jön ki 10K, itt vmi árulás van. Pedig én se keverem ám a dolgokat, AP beam mind, a AP illetve BEAM sebzés növelő modulokkal... (mikor melyik adja a nagyobb százalékot), van egy-két fleetes komponens is, meg lilák.
Mit kéne látni ezen a videón ami nekem nem tűnik fel?
Azt még megértem hogy a hasonló koncepciót hirdető 9800DPSes buildből nekem nem jön ki 3000nél több, me biztos béna vagyok a nagyobb helyzetfelismerést igénylő DHC buildhez. De egy beamboaton mi az isten hiányozhat hogy neki 3x annyi DPSe van mint mondjuk nekem....
Küldis Romulán hajókat sose közelítsd meg,minimum 5 kilóméter távolságot tarts tőle.
Kezdőnek vagy gyenge felszerelésű hajónak nem ajánlott meg közelíteni őket,egy tapasztalt és jól felszerelt hajóval már más tészta.
Én a romulán küldiket szeretem,mert azon a szinten nekem már 4-5 uni konzol figyel a hajóimon,és halálba szopatom őket.<#mf2>#mf2>
Kezdőnek vagy gyenge felszerelésű hajónak nem ajánlott meg közelíteni őket,egy tapasztalt és jól felszerelt hajóval már más tészta.
Én a romulán küldiket szeretem,mert azon a szinten nekem már 4-5 uni konzol figyel a hajóimon,és halálba szopatom őket.<#mf2>#mf2>
A legtöbb küldi igazából többszemélyes,a Frozen küldi minden jutalmát akkor kapod meg ha partyban nyomod,1 tac 1 sci 1 engi kell a full jutalomhoz.Mivel a játék háromféle opcionális küldetéssel fut.
Hó-hó! Ilyet is lehet?!
...és én - aki alig tud hozzátenni a dolgokhoz - is megkapnám a jutalmat és "érvényes" lenne a küldetés teljesítése?! <#wow1>#wow1>
De, lehet... , csak még korán van! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:19:38
...és én - aki alig tud hozzátenni a dolgokhoz - is megkapnám a jutalmat és "érvényes" lenne a küldetés teljesítése?! <#wow1>#wow1>
De, lehet... , csak még korán van! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:19:38
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Frosen isteni küldi,imádoom.Főleg klingon oldalon,mert halálba szopatom a hajókat.<#zavart1>#zavart1>
Ma este ha gondolod elmegyek veled,és szét durrantom a hátsójukat.
Nem Frozen a neve?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 12:17:56
Ma este ha gondolod elmegyek veled,és szét durrantom a hátsójukat.
Nem Frozen a neve?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 12:17:56
De azért az is látszik, hogy önállóan, így nagy eredményt nem lehet elérni (pl.) RA-n, ha nincs meg a kívánt létszám - ha meg megvan, akkor a nagyok, a jobban felszereltek visznek el megint mindent.
Mégiscsak kellenek a XIV-es, mély-lila/sárga dolgok is - meg a többi körítés - az önállósághoz, hogy ne kelljen másokra várnod, másoktól függened!
...
KDF oldalon is megkaptam az elsőre, meg másodikra sem átugorható sztori-küldetést: "Frosen"!
VIII-as dolgokkal nem megy, de félig X-essel sem lehet a Romulán csatahajón "átevezni" - próbáltam a torpedó/tornyos és a nehézágyús/tornyos felállást is (mindkettőhöz, alapból jók az "ingyen" Boff-ok; vö: a fed-es oldallal... <#falbav>#falbav>)!
Sz'al, most visszavonultan gyűjtögetek - má' megin' - , aztán majd vmikor újra próbálkozok... <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:10:58
Mégiscsak kellenek a XIV-es, mély-lila/sárga dolgok is - meg a többi körítés - az önállósághoz, hogy ne kelljen másokra várnod, másoktól függened!
...
KDF oldalon is megkaptam az elsőre, meg másodikra sem átugorható sztori-küldetést: "Frosen"!
VIII-as dolgokkal nem megy, de félig X-essel sem lehet a Romulán csatahajón "átevezni" - próbáltam a torpedó/tornyos és a nehézágyús/tornyos felállást is (mindkettőhöz, alapból jók az "ingyen" Boff-ok; vö: a fed-es oldallal... <#falbav>#falbav>)!
Sz'al, most visszavonultan gyűjtögetek - má' megin' - , aztán majd vmikor újra próbálkozok... <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:10:58
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Orion Maraudert?
Jah,vagy mire gondolsz?
Jah,vagy mire gondolsz?
A Marauder contactot is megnézted? Esküszöm az egy szektorban többet ad néha, mint simán a Current map/First Officer/Tactical trió kompletten...
Tegnap 11k-t értem el eventes engi karival,és nincs neki high end gearje,csak a legolcsóbb ami exen volt.<#vigyor>#vigyor>
Leeta de ocsmányul néz ki, a Mirror viszont bejövős.
EC exploitra meg én is vadászom, kéne úgy hatszáz lobi... :'D
EC exploitra meg én is vadászom, kéne úgy hatszáz lobi... :'D
Túrót,csak egy linket küldtem Raulnak,amire érdemes ránéznie.
Jah ha tudsz Ec exploitot szólj,még csak 329 misim van és jön a Taranrtula,de ma nincs contra küldi,így nehezen jön össze az 500 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:07:43
Jah ha tudsz Ec exploitot szólj,még csak 329 misim van és jön a Taranrtula,de ma nincs contra küldi,így nehezen jön össze az 500 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:07:43
Valami idő utazás lesz már megen.
Mellesleg jön egy új Boff zenért.Kelll.ezer darab belőle.<#szeret>#szeret>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:06:11
Mellesleg jön egy új Boff zenért.Kelll.ezer darab belőle.<#szeret>#szeret>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:06:11
"We will be featuring two new story arcs this season"
Vajon ez azt jelenti hogy elkezdenek két sztorivonalat és egyesével jönnek a küldetések hónapokon keresztül, vagy már kompletten jönnek október végén?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.16. 10:02:06
Vajon ez azt jelenti hogy elkezdenek két sztorivonalat és egyesével jönnek a küldetések hónapokon keresztül, vagy már kompletten jönnek október végén?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.16. 10:02:06
Jah Raul ment neked PM,nízd meg izibe.
Tévedtem a tegnapi patchban javították Gurambát is.
Bár nem írták,de javították.Mintha a váltás is javítva lenne,vagy majd harcban jön elő.
Már nem borg kocka a Guramba.

Bár nem írták,de javították.Mintha a váltás is javítva lenne,vagy majd harcban jön elő.
Már nem borg kocka a Guramba.

Hát magyar honlapot nem tudok,de olvass vissza,sokat beszélgettek itt a pénzcsinálásról.
De amíg nem éred el az 50-es szintet ne nagyon foglalkozz vele,akkor ráérsz.
Aki meg szeretne flotta meghívót az légyszi írja már meg privátban a karaktere nevét,mert név nélkül meghívót nehezen tudok küldeni.
De amíg nem éred el az 50-es szintet ne nagyon foglalkozz vele,akkor ráérsz.
Aki meg szeretne flotta meghívót az légyszi írja már meg privátban a karaktere nevét,mert név nélkül meghívót nehezen tudok küldeni.
Sziasztok most kezdtem az STO-val játszani valaki tudna segiteni nagyából elmondani hogy megy a gazdaság meg iesmi vagy linkelni egy magyar honlapot amin megtalálhatom? Elöre is köszönöm 😄
Nem Plata szokott leszedni boundot.Raul megtanította neki.<#vigyor>#vigyor>
Plata is trollkodik megint 😊
Account guardot nem tudod kikapcsolni,esetleg kijátszani,de ahhoz először be kell jutni.
Hogyan lehet leszedni a boundot?
Nem tudja valaki, hogy az account guradot hogyan tudom kikapcsolni? Minden ezzel foglalkozó cikk elavultnak tűnik a neten.
Mai patch note.Galaxy hibát javítják meg romulánt,de a klingonra szarnak.Tipikus.
General:
The Kara Advanced Warbird is back in the Ship Store and costs the appropriate amount of Zen.
Resolved an issue which was causing a crash due to memory leakage.
Dreadnought Cruiser - Yamato Class:
The Molecular Cohesion Nullifier console can now be equipped on this ship.
Fleet windows will now appear correctly on the Yamato saucer.
Resolved an issue where the ship's name wasn't properly appearing on the top of the third nacelle.
Starfleet Type 5 windows are now available on all Dreadnought Cruisers.
The Spinal Phaser Lance now fires from the correct point on all Dreadnought Cruiser variants.
Resolved an issue with the Phaser Lance which made it curve a little too much.
Made the Venture's saucer underside windows symmetrical.
Known Issues:
The R&D Daily mission for Cannons incorrectly rewards Argonite Gas.
Some players are not able to reclaim the Breen Chel Grett and the Dyson Science Destroyer.
General:
The Kara Advanced Warbird is back in the Ship Store and costs the appropriate amount of Zen.
Resolved an issue which was causing a crash due to memory leakage.
Dreadnought Cruiser
The Molecular Cohesion Nullifier console can now be equipped on this ship.
Fleet windows will now appear correctly on the Yamato saucer.
Resolved an issue where the ship's name wasn't properly appearing on the top of the third nacelle.
Starfleet Type 5 windows are now available on all Dreadnought Cruisers.
The Spinal Phaser Lance now fires from the correct point on all Dreadnought Cruiser variants.
Resolved an issue with the Phaser Lance which made it curve a little too much.
Made the Venture's saucer underside windows symmetrical.
Known Issues:
The R&D Daily mission for Cannons incorrectly rewards Argonite Gas.
Some players are not able to reclaim the Breen Chel Grett and the Dyson Science Destroyer.
Majd leszeded róla a bound-ot és adsz el nekem párat.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 16:55:48
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 16:55:48
biztosan nem lesz eladható, account vagy caracter boundos lesz, ha csak lifetimereknek.
a combat ev suit is boundos lett így hogy veteran rewardos.
a combat ev suit is boundos lett így hogy veteran rewardos.
Nem tom,szerintem trollkodott,de nem tudom,azt mondta lesz lifetimer promó és a captains table-ban a bárban lehet kapni goldot,elküldtem szerényen a picsába.<#zavart1>#zavart1>
Azért kicsit durva lenne,gondolom az ára lesz akkor vagy egy miska.
Mert a goldból nagyobb eséllyel jön cucc,és csak lifetimer tudja vásárolni,de vajon átadható lesz-e?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 16:31:10
Azért kicsit durva lenne,gondolom az ára lesz akkor vagy egy miska.
Mert a goldból nagyobb eséllyel jön cucc,és csak lifetimer tudja vásárolni,de vajon átadható lesz-e?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 16:31:10
remélem, ott is rég jártam már, legalább lenne értelme menni.
azzal tuti eladnának pár lifetime-ot.
azzal tuti eladnának pár lifetime-ot.
Köszi!
Gondolom láttad a gold lock box-ot.Remélem működött mind a két link amit küldtem,mert nekem volt velük gondom.
Én nem hiszem de lehet hogy 3 hajós promó lesz.De szerintem ez baromság.
Meg valami troll azt mondta a gold box csak captains table-n lehet majd kapni vendortól.<#nyes>#nyes>
Én nem hiszem de lehet hogy 3 hajós promó lesz.De szerintem ez baromság.
Meg valami troll azt mondta a gold box csak captains table-n lehet majd kapni vendortól.<#nyes>#nyes>
Valóban, csak a bejáratot dugták el a másik oldalra, így, amikor körbejártam, nem tudtam bemenni...
Ezek szerint, ha Doff-ot (és Boff-ot) szeretnék, akkor az Akadémiákon kell keresgélnem - bár, a bányászállomásokon is vannak speciális DoFF-ok! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.15. 15:35:19
Ezek szerint, ha Doff-ot (és Boff-ot) szeretnék, akkor az Akadémiákon kell keresgélnem - bár, a bányászállomásokon is vannak speciális DoFF-ok! <#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.15. 15:35:19
érdekes.
néztem is hogy r&d event lesz november végén, lehet hogy el kellene adnom az r&d cuccaimat.
néztem is hogy r&d event lesz november végén, lehet hogy el kellene adnom az r&d cuccaimat.
11-esnek kell lenned a KDF doffozáshoz. A queue pakkok ugyanúgy az R&D fül alá pakolnak, csak keveset. Magyar flotta ügyében beszélj Platával, ő a mindenes 😄DD
Ennek van minimum szint követelménye, vagy azokkal a karikkal is megy, ami éppen megkapta a doffokat?
Más:
a queue r&d packok mit csinálnak? Nem jövök rá, hova tűnik a cucc belölük. Se inventoriba, se bankba, se az r&d fül alá nem kerül. Mi van még?
Baromi sok mindennel nem vagyok még tisztában, piszok jó lenne valami leírás, de pl. egy magyar csapat sem lenne rossz bekerülni a játékban. Ilyen lehetőről tud valaki?
Más:
a queue r&d packok mit csinálnak? Nem jövök rá, hova tűnik a cucc belölük. Se inventoriba, se bankba, se az r&d fül alá nem kerül. Mi van még?
Baromi sok mindennel nem vagyok még tisztában, piszok jó lenne valami leírás, de pl. egy magyar csapat sem lenne rossz bekerülni a játékban. Ilyen lehetőről tud valaki?
Tele a hócipőm,de rendesen,a Tarantula hamarabb jön lehet mint gondoltam.Lehet hogy hó vége.<#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 13:27:46
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 13:27:46
Ment neked privát.
Fedes oldalon ezeket szoktam nyomogatni contráért, de természetesen közelébe sem ér a kdf 50 féle assignmentekhez.
Investigate Reports of Trafficking in Contraband (rare)
Inspect Civilian Freighter
Confiscate Contraband From Crew
Investigate Illegal Gambling (kanálfej szektorokban)
Track Fleet Movement
Strike Against Fugitive Support Network (ez különösen jó mert adhat rare prisonert is amit kanálfejűeknél átlehet váltani doff küldivel, használható rare vagy v.rare doffra.)
Van még pár küldi, de azok főleg crit esetén adnak pár contrát.
http://sto.gamepedia.com/Contraband <-- itt felsorol párat
Investigate Reports of Trafficking in Contraband (rare)
Inspect Civilian Freighter
Confiscate Contraband From Crew
Investigate Illegal Gambling (kanálfej szektorokban)
Track Fleet Movement
Strike Against Fugitive Support Network (ez különösen jó mert adhat rare prisonert is amit kanálfejűeknél átlehet váltani doff küldivel, használható rare vagy v.rare doffra.)
Van még pár küldi, de azok főleg crit esetén adnak pár contrát.
http://sto.gamepedia.com/Contraband <-- itt felsorol párat
Na ne bassz má fel.
New Ships *
Mirror Temporal Dreadnought
Seen as the boss battle in the queue "Counterpoint"
Tholian Tarantula Dreadnought Cruiser
Seen in Tholian Red Alerts
Multi-Mission Strategic Explorer
No information exists but a very early trait
Carrier
Is the new Fed Carrier coming
Has Fleet Version
New Ships *
Mirror Temporal Dreadnought
Seen as the boss battle in the queue "Counterpoint"
Tholian Tarantula Dreadnought Cruiser
Seen in Tholian Red Alerts
Multi-Mission Strategic Explorer
No information exists but a very early trait
Carrier
Is the new Fed Carrier coming
Has Fleet Version
Ahá, hát ez a rész olyan mint IRL, a csaláshoz mindíg két ember kell ugye...
Jaja, a bevezetővel én se értek egyet, a kontrázás elsődlegesen a dilithium farming módszere szerintem hiba elcseszni ECre egy kezdőnek a kontrákat, bár ugye vannak itten emberek akik eladják a contrabandokat is... 😊
Viszont a leírás többi része okés.
Én csak és kizárólag dilit farmolok, 2 KDF karival kezdtem a FEDes főkari mellett, mindig több contra jön be mint amennyit elégettek (napi 20 kontra / kopf kell ugye a 8000hez), úgyhogy nemrég inditottam 2 új karit, akikkel nem is járok marauderezni, csak a contraband -> dili konverzió megy velük. IGy 2 marauder eltart 4 karit dili ore ügyben (főleg úgy hogy a két induló azóta már 60as, meglettek a repuk is, szóval velük már kontrabandot se nagyon kell égetni)
Viszont a leírás többi része okés.
Én csak és kizárólag dilit farmolok, 2 KDF karival kezdtem a FEDes főkari mellett, mindig több contra jön be mint amennyit elégettek (napi 20 kontra / kopf kell ugye a 8000hez), úgyhogy nemrég inditottam 2 új karit, akikkel nem is járok marauderezni, csak a contraband -> dili konverzió megy velük. IGy 2 marauder eltart 4 karit dili ore ügyben (főleg úgy hogy a két induló azóta már 60as, meglettek a repuk is, szóval velük már kontrabandot se nagyon kell égetni)
Hát én nem tudok angolul így nem olvastam el,csak a küldiket néztem.<#vigyor>#vigyor>
Annyiban hülyeség, hogy az embernek ebből van meg mindene.
Inkább át kellene írnia, hogy ez az egyszerűbb és sokkal lassabb módszer.
Inkább át kellene írnia, hogy ez az egyszerűbb és sokkal lassabb módszer.
Nem mondod hogy klingonnal te nem marauderezel?<#wilting>#wilting>
Amint aktiválódik a doff rendszer máris megyek klingon kis karival marauderezni.Ha jó doffjaid vannak és jó marauder küldik,egy sorozatból rengeteg jöhet,ha mákod van 5-11 contra is jöhet critelve.Küldinként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 11:16:53
Amint aktiválódik a doff rendszer máris megyek klingon kis karival marauderezni.Ha jó doffjaid vannak és jó marauder küldik,egy sorozatból rengeteg jöhet,ha mákod van 5-11 contra is jöhet critelve.Küldinként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 11:16:53