Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 15:07:31
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amúgy sulibán doffok miben jók?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Mert ugye ha használsz singularity képességet akkor nullázódik és cd-re kerül,asszem 45 sec avgy 1 perc mire újra elkezd tölteni.Ez a singularity lockout,ezt rövidíti.De ez emlékeim szerint egy kurva drága doff,ami a tal shiar command code küldiből esik.Legalább is nekem drágán kelt el asszem.
Ha jól sejtem egyébként normál (értsd nem romulán) warp core engineernek semmi haszna egy romulán hajón, ugye?
Ha meg arra az e-mailre csinálnék ARC accountot arra azt mondja be van már regisztrálva
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.22. 12:16:29
Egyébként ma reggel néztem a klingnomnál, hogy a command cruisert megint ki tudnám venni. Ezek szerint az összes szabad hajó slotot be tudom tölteni T6 hajókkal?
Kár mondjuk hogy klingonul van az oldal, meg hogy ARC kliensbe kell beváltani. Miután steamből is lehet STO-t telepíteni, nem látom be minek használna valaki ARC-ot.
Tavaly még 50%-al több jött,de kivették azt hogy repu is számítson.
Ilyenkor repuval több száz ezer dilit lehetett termelni.
Elfelejtettem.
Giveaway
De akkor lehet van itt vmi láthatatlan szint requirement is.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.21. 22:57:01
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Szint megvan, nem írja sehol hogy vmi hiányozna, de ha megpróbálom, rátenni azt mondja "You do not meet the requirements for this item".
Ugyanezt csinálja a wide beam plasma DHCvel is, mikozben a sima level XII DHCk meg felmentek gond nélkül.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De partyban ha megvan a 30 nyuszi kapjátok a 4 vackot igen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.21. 16:50:22