Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert csütörtökön más lesz,és keddet szeretik,pár óra leállásba nem halsz bele.<#whatever>

Nem gondolom azt, hogy kellene hosszabb leállás az S11 miatt, de sose lehet tudni náluk! 😄 A heti karbantartás az más az mindenütt szokott lenni. Ha meg netán lesz tényleg órás leállás akkor pláne nem értem miért nem most csütörtökön indították az S11-et...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.24. 17:45:40

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Ö...hát én ehhez kevéssé értek, de a karbó miatt is szokott leállás lenni.

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Miért lesz leállás kedden? Ezt egy szerver restartal és 1 sor begépelésével meg lehet oldani. Már mindenkinek letöltötte a kliense.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Az S11 miatt kedden hogy lesz leállás?

Erre jó a respec token. :-) Nekem a sci kapitányom csak contrabandre van. Eddig a klingon volt a főksri, de most inkább átnyergeltem a remanomra. A mind drain marhára tetszik. :-) Mindkettő tac kapitány egyébként.

Várd meg keddet,tuti jön ki új mirror hajó,azt mondták jön lobis mirror sci hajó T5-U változatban.

Mivel egyelőre tök pupák vagyok a SCI karikhoz, nem vennék neki semmi drágát, mert ha elkúrom a skillezést (vagynem jön be a mágia) akkor kuka az egész. De rákérdezek a PHn is, köszi.

Most jut eszembe a Vuki carrierből van fleet változat is,de azt hiszem az 4 ship module.

Hát sajna én a sebzős sci karikhoz nem nagyon értek mert főleg Gw-s jön be nekem,azt szeretem,tele rakom a sci karikat vegyes res lab konzollal,partgen grav gen és az mókás.
De ha sebzésre akarsz rámenni akkor plasma explosionos konzol kell neked.És valami jó kis hajó.
Esetleg tudom azt javasolni hogy a prohardver fórumon kérdezd meg,van ott pár nagy pvp meg pve dps mániás,azok jobban értenek ehhez.
Katt

Csak.

Fabio Capello
A DOFF pakk csak accountra jár? 😞

Köszi az infókat 😊

A régi HGF honlapon a fórumban volt egy külön topic a kari skill buildeknek,én mindig ott kértem tanácsot skillezéshez,ha új karit készítettem elkészítettem a saját skill buildemet,és kértem véleményt róla.Raul és Kolln elmondták mit basztam el és mit javítsak.
Sajna a régi HGF honlapnak lőttek.

Meg találtam a klingon sci-m skillfáját is,de az elég borzalmas,az első klingonom volt,,nem nagyon tudtam hogy kell skillezni,és valamiért el is felejtettem eddig ránézni.<#zavart1>
Ma már kicsit másképp raknék rá.
A cuccai már rég nem ilyenek,és elite slaverjei vannak.
Megnézni csak saját felelősségre,mert én is tudom hogy szar.
Katt

Nekem Kb így néz ki egy GW-s sci,mint látod fegyóra szinte alig tettem.
Katt
A Wells-es sci karimnak ilyen a skillezése.De a cuccai mások.
Katt.
Recluse karimnak meg ilyen.De a cuccai már rég nem ilyenek,csak skillezése.
Katt

Nos én elmondanám hogy én mindig Gw-s vagy energiaszívós de nem dps sci karikat szoktam csinálni.Általában lószar fegyver sebzésük van de ha carriert akarsz akkor nem gond mert elite petek letolnak neked 10-15k dps-t.
Klingon oldalon T6 sci hajó nincs T5 az van a varanus,de nem hiszem hogy alkalmas lenne dps-re,mivel support vessel.
Úgy tudom jövőhéten az új boxban lesz T5-U mirror orb weaver,ami sci hajó.Esetleg ha azt megvárod,de jön több zenes és lobis T5 hajó is mirror változatban,persze a spec konzol nélkül.
A Vuki nem rossz hajó azt mondják hogy elég jó,csak a vuki az egy igazi bálna,lassú lomha dög,és nekem van Karfiol,ami battle carrier és fordulékony.Így én azt használom,de állítólag vuki elite bop-okkal sokat sebez.Sem cáfolni sem megerősíteni nem tudom,én kb 3 éve használtam vukit,a karfiol előtt pár hétig,akkor még nem volt elite pet,se dps mérő.

Csajok, buli, fanta 😊

Igen,egy 5 perc és írok,most értem haza.

Vki tudna segíteni kiskari KDF SCI ügyében?

Level 52, doffozással lett az tehát skillpoint szinte semmi nincs elköltve, de ötletem sincs hogyan kell SCI karit építeni....

Szóval ha egy-két szó erejéig tudna vki mondani olyasmit hogy
- melyik hajó (KDF oldal, az ingyenes T5ök illetve a mirror hajók közül jöhet vmi): eddig a Vo'Quv Carrier-t láttam előfordulni forum meg redit hozzászólásokban mint occsó KDF sci hajó jelölt
- sebzős SCI kellene
- milyen skillekre figyeljek...

A lényeg hogy ez csak egy kiskari egyenlőre (azé kell a skill meg a hajó hogy be tudjon menni alertekre meg alapszintű űr akciókra), tehát nem tervezek semmi nagy dolgot venni neki, csak nem akarom annyira mellé skillezni hogyha később használhatatlan legyen.

Egyébiránt ship slot is jól jönne ingyen. :-)

De kivettem, de csak a remanomnak. Későn jutott eszembe, hogy a többi karinak is kivegyem. Mintha azt olvastam volna, hogy 26-ig tart az akció, bár lehet, hogy nem.

A tegnapi ajándékot sem vetted ki?
tegnap minden karinak adtak +12 slotot táskába.

Sajnos nem vagyok gépnél.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.23. 19:47:01

Csak ma.

<10/23 7:39> itsatrap@nitefiuu: WTS 79,900,000EC, pm!

<#zavart1>

Kik adnak? Cryptic? Csak ma?

Raul,ingyen gamma qvadráns boff packokat adnak ma,gyere fel.

Ha elkezdenél exen piacozni nem tartana sokáig megszerezni.
Csak én azt nem szeretem,az nekem túl strapás,én inkább a laza de kevés pénzt hozó pénz farmolást szeretem.

500 misi...mikor lesz nekem annyi. :-)

Egyébiránt a romulán boffok marhajók. Elég jól sikerült velük turbózni a cloak cooldownt, és felhúzni a critical chance-t.

Vagyis a traitek meg kit modulok érdekesek,és a dili extra special claim is érdekes,de most a Tarantulára koncentrálok.
Ötszáz misi már megvan rá,még valamennyit gyűjtök hozzá,biztos ami biztos.

Részemről nem is izgat.

Részemről csak álmodik a nyomor.

De semmi hír a gold boxról,és hogy ha lesz akkor bound lesz-e és hol kapható majd.
És láttad hogy ebben már extra special vip dili claim is lesz?
Szerintem a kulcs ára felmegy rendesen ettől.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.23. 11:32:33

tetszik.
1 boxos hajó, 1 lobis, és egy ultra rare boxos hajó, kis eséllyel a lobi helyett kaphatsz egy másik hajót, szóval ultramázlistáknak eshet a boxból a fődíj hajó, és a lobi helyett az ultrare hajó egyszerre.
GTA nem csak steames,többiről fogalmam sincs mi.<#whatever>
GTA nekem dobozos és Social Club-os,de steamről is tudom indítani.

Valahogy nem izgatnak azok a programok amik csak steamen elérhetőek. FC3, FC4, GTA, AC, SC2, és még sorolhatnám bőven megy nélküle multiban is. Valahogy a Valve csodái már nem kötnek le... ami meg lekötne tőlük arra kurva régóta vár az ember.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 23:43:34

Fabio Capello
az első kettőnek semmi köze a New Dawnos giveawayhez 😊

Majd ha aktuális lesz, akkor lecseteljük azt a bugolást. <#crazya>

A deszka, és egy ratyi fedes sci hajó mellé. Szerintem az ingyen slotok érték a legtöbbet. <#circling>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.22. 21:41:08

az egyik topikban leosztottam par barmot. de nem akrtak buntetni..aztan kikonyorogtek..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Hát neked meg mért van 4 bünti pontod?
Csak nem némi szerven rúgtál egy admint?

azert nekem eleggé sikerül! STO Arc meg Steam nelkül megy GW2 szinten BF4 detto Aion witcher 3 SW old republic, sleeping dogs BF3 ezek mind mennek nekem eredetiben steam nelkul 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Fabio Capello
eztet mán szeressem!

Nem tudom hogyan lehet kikerülni a Steam használatát így 2015-ben, ha az ember eredeti játékokat akar játszani, netán online.
Sok multis játék, pl: COH2 eleve steamen keresztül működik multiban. De ha az ember eredeti játékot akar venni (többnyire szintén multi miatt), akkor a különböző helyeken jó áron vett steam kulcsokkal játszik, szintén steamon keresztül. De még ha tört steames játékot akarsz játszani, akkoz is kell legyen telepítve steam.
Nem tudsz meglenni nélküle ma már.
Kapunk +12 slotot tatyóba ingyen.
Katt

Köszi!
Nem kell ARC kliens a bónusz kód aktiválásához.

Ezen nagyon szépen fel lehet használni as kuponokat: https://www.arcgames.com/de/redeem/success
(előrtte a weboldalon célszerű belépni)

VIVA STEAM!

(mondjuk steam se kell az STOhoz, steam és arc nélkül is elindul 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.22. 17:49:35

A dupla XP event most patch után már élni fog, ha jól tudom 150% lesz mivel T3-ig teljesítve lett bár ezt a rendszer nem igazán értem így nem biztos, hogy 150% lesz. Egészen következő hét csütörtökéig tart.
Mert én nem is akarok steamet használni! De rajtam kívül sokan vannak így...
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 15:07:31