Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 13:27:46
Investigate Reports of Trafficking in Contraband (rare)
Inspect Civilian Freighter
Confiscate Contraband From Crew
Investigate Illegal Gambling (kanálfej szektorokban)
Track Fleet Movement
Strike Against Fugitive Support Network (ez különösen jó mert adhat rare prisonert is amit kanálfejűeknél átlehet váltani doff küldivel, használható rare vagy v.rare doffra.)
Van még pár küldi, de azok főleg crit esetén adnak pár contrát.
http://sto.gamepedia.com/Contraband <-- itt felsorol párat
New Ships *
Mirror Temporal Dreadnought
Seen as the boss battle in the queue "Counterpoint"
Tholian Tarantula Dreadnought Cruiser
Seen in Tholian Red Alerts
Multi-Mission Strategic Explorer
No information exists but a very early trait
Carrier
Is the new Fed Carrier coming
Has Fleet Version
Viszont a leírás többi része okés.
Én csak és kizárólag dilit farmolok, 2 KDF karival kezdtem a FEDes főkari mellett, mindig több contra jön be mint amennyit elégettek (napi 20 kontra / kopf kell ugye a 8000hez), úgyhogy nemrég inditottam 2 új karit, akikkel nem is járok marauderezni, csak a contraband -> dili konverzió megy velük. IGy 2 marauder eltart 4 karit dili ore ügyben (főleg úgy hogy a két induló azóta már 60as, meglettek a repuk is, szóval velük már kontrabandot se nagyon kell égetni)
Inkább át kellene írnia, hogy ez az egyszerűbb és sokkal lassabb módszer.
Amint aktiválódik a doff rendszer máris megyek klingon kis karival marauderezni.Ha jó doffjaid vannak és jó marauder küldik,egy sorozatból rengeteg jöhet,ha mákod van 5-11 contra is jöhet critelve.Küldinként.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 11:16:53
van engik között valami jem hadar hajós, crittelve adott már az is.
tac között ott az investigate illegal gambling, orion vacak crittelve, track akármilyen fleet movementesek crittelve adnak, strike fugitive akármi is ad.
nem annyi mint kdf, de akad ott is pár.
Nagyon ordító, hogy hülyegyerek meghírdeti valamelyik drága hajót eladni, sokan ráírnak, hogy mennyi, stb. ilyenkor ír egy árat, ami nem olyan kedvezményes hogy megvedd, és megírja, hogy vagy cserélhetünk erre és erre az itemre, olyat ír ami ritka és neked tuti nincs, pl egy speciális nevű duty officerre, vagy egy holoemitteres hajóra, amit exen megnézel, és a hajó amit kínál kerül 3-500 millióba, a cucc amire cserélne meg fent van exen 1-200 millióért. Ilyenkor hülyegyerek megveszi az egyébként filléreket érő cuccot 1-200 millióért, hogy elcserélje a hajóra, de persze az eladó megkapta a levelet, hogy elkelt a cucc, és felszívódik.
Többnyire ilyesmi átverésekkel próbálkoznak mostanság. Hogy őszinte legyek, ehhez elég hülyének kell lenni, hogy valaki bedőljön, de ahogy trade channelen szokták mondani, minden pillanatban születik egy hülye.
Kevésbé átverés, és nem is bizonyítható, hogy XY beírja hogy cserélné a drágább hajóját egy másik X olcsóbb hajóra. De igazából nem akarja cserélni, csak az övé az X olcsóbb hajó legolcsóbbja exen, és azt akarja hogy valaki haszonleső megvegye hogy vele elcserélje a drágábbra, mikor megveszed, akkor meg megkapod a választ, hogy bocsi, de már valaki gyorsabb volt.
Esetleg próbálkozhatnak átveréssel, hazugsággal, egyszer később maradtam fent mint szoktam, hajnali 3-4 körül már amcsik vannak fent, nem ismerik a nevem, viszonylag ritkán vagyunk egy időben, és 3 hülyegyerek engem próbált átverni, hogy a jhast6 packom nem ér 450m-t amennyiért árulom, mert 300 millióért adják veszik itt, de mondtam nekik hogy oké, nem hiszek neked és le is szarlak nagyívben.
500 milliót biztos nem küldenék el puszira, akkor igazából nem is sajnálkozom hogy lemaradtam az évszázad üzletéről...
Amúgy mennyire jellemzőek a trading channele a scammerek?
azt lesz majd kemény kibírni, hogy a kulcs akció alatt ne költsem el :D
Beteszed a cuccot, a másik is, ha mindkettőtök részéről bent van a cucc, akkor accept-et nyomsz, ő is, és kicseréli. Ha accepted után bármit változtat a másik, akkor automatikusan törlődik a tied, és megint le kell okézni, szóval viszonylag biztonságos.
Max azzal tudnak próbálkozni, hogy beteszik a cuccot, és megpróbálják eltalálni azt a pillanatot amikor te leokézod utána, mert ha pont előtte sikerült kivenned, akkor ugye az oké ott marad, azóta nem történt változás, az még előtte volt, és akkor gyorsan rányomva ő is, vitte a cuccodat.
Kód, bázis, vagy egyéb ilyen cucc ami nem rakható be exchange-re, elvileg amolyan feketepiac ott is, csak saját felelősségre.
Tegnap az egyik trader rámírt, hogy szerinte átverés lesz, ő akart venni, de valami gond volt és nem jött össze.
Én biztos csak úgy vennék, hogy harmadik fél tartja vissza az eladótól a pénzt, amíg a kód nem működik, és általam választott harmadik fél, akiben bízom (akinek kb annyira semmi 500 millió ec mint nekem :D )
Amúgy a contrabandolás az egyik legkényelmesebb módja a dili szerzésnek - napi max 10 perc egy KDFes karakterrel (4 vagy 5 login célszerű, de az összidő kb 10 perc, ebben benne van már a contraband megszerzése is, ami a hosszab dolog, mert körbe kell járni pár szektort) és simán megvan a napi 8000 finomítható dili.
Amúgy egy ilyen üzletet mennyire lehet biztonságosan megkötni? Gondolom a kódot a chaten mondja el ha előtte odaadom az EC-t vagy a kulcsokat, mert hát nincs biztonságos trade mechanizmus és a kód nem egy "tárgy" a játékban....
Tényleg, a trading chanellen ha bármit elad vagy vesz az ember, az hogy megy? FElteszik neki az exre a cuccot, vagy emailezgetnek? Vagy van olyasmi mint más MMOban, hoy rákattintok a csávora azt feljön vmi trading ablak?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.15. 08:38:48
<10/15 8:23>10/15 8:23>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.15. 07:39:41
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az akadémia kertjében kerek épület közepén.
Vagy neked doff küldibe kell?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.15. 07:35:58
De nekem AZ a tiszt kellene, akinél azonnal lehet vinni a doff-ot (dili'-ért) - macsaka-képű, ennyit tudok róla!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az akadémián kapsz doffot,de ez nem úgy megy hogy azt veszel amit akarsz.Lila robbantóst akkor tudsz venni ha elérted a 4-es rangot bizonyos doff iskolánál.Ami 100k xp annál az iskolánál.
Lila explosive expertet kapsz valamelyik küldiben azt hiszem.De ha tévedek bocs.
Hhmm, a tőzsdén keresztül való dili'-szivattyúzást, egyik karaktertől a másikig, vajh büntetik?!
Kérdésem: hol találom azt a tisztet, aki a doff-okat felajánlja, amikor szintet lépek a "kutatásokban" -> nála lehet 850(?) dili'-ért doff-ot venni és nekem nagyon szükségem volna egy robbantósra, de ec-ém nincs annyi, mint amennyit a tőzsdén kérnek érte?!
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A Contra ára viszont emelkedik,ha annyiért raktam volna ki mint mások akkor 250-es packért kérhettem volna 11.8 misit,de gyorsan elakartam adni mert nem sok időm volt,és 11-ért raktam ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.14. 17:26:41
De nem lesz több ilyen.Ha be indulna a sulibán is az is lesz pár millácska.
Meg szarsz a DPSre, csak nagyot robbanjon meg látványos legyen (ez utóbbival egyetértek amúgy... :) )
<#wink>#wink>
Ki a ragyát érdekel krenim boffnak foltos-e a feje vagy sem.Felőlem ha unikornis szarva lenne az sem izgatna.<#vigyor>#vigyor>
Krenim boffot nem azért kell venni mert ragyás a homloka hanem mert cd csökkentő.<#nyes>#nyes>
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Szóval igen, senkinek se jó.