Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ötszáz misi már megvan rá,még valamennyit gyűjtök hozzá,biztos ami biztos.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
És láttad hogy ebben már extra special vip dili claim is lesz?
Szerintem a kulcs ára felmegy rendesen ettől.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.23. 11:32:33
1 boxos hajó, 1 lobis, és egy ultra rare boxos hajó, kis eséllyel a lobi helyett kaphatsz egy másik hajót, szóval ultramázlistáknak eshet a boxból a fődíj hajó, és a lobi helyett az ultrare hajó egyszerre.
GTA nekem dobozos és Social Club-os,de steamről is tudom indítani.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 23:43:34
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.22. 21:41:08
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Csak nem némi szerven rúgtál egy admint?
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Sok multis játék, pl: COH2 eleve steamen keresztül működik multiban. De ha az ember eredeti játékot akar venni (többnyire szintén multi miatt), akkor a különböző helyeken jó áron vett steam kulcsokkal játszik, szintén steamon keresztül. De még ha tört steames játékot akarsz játszani, akkoz is kell legyen telepítve steam.
Nem tudsz meglenni nélküle ma már.
Ezen nagyon szépen fel lehet használni as kuponokat: https://www.arcgames.com/de/redeem/success
(előrtte a weboldalon célszerű belépni)
VIVA STEAM!
(mondjuk steam se kell az STOhoz, steam és arc nélkül is elindul 😊 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.22. 17:49:35
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 15:07:31
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amúgy sulibán doffok miben jók?
Mert ugye ha használsz singularity képességet akkor nullázódik és cd-re kerül,asszem 45 sec avgy 1 perc mire újra elkezd tölteni.Ez a singularity lockout,ezt rövidíti.De ez emlékeim szerint egy kurva drága doff,ami a tal shiar command code küldiből esik.Legalább is nekem drágán kelt el asszem.
Ha jól sejtem egyébként normál (értsd nem romulán) warp core engineernek semmi haszna egy romulán hajón, ugye?
Ha meg arra az e-mailre csinálnék ARC accountot arra azt mondja be van már regisztrálva
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.22. 12:16:29
Egyébként ma reggel néztem a klingnomnál, hogy a command cruisert megint ki tudnám venni. Ezek szerint az összes szabad hajó slotot be tudom tölteni T6 hajókkal?
Kár mondjuk hogy klingonul van az oldal, meg hogy ARC kliensbe kell beváltani. Miután steamből is lehet STO-t telepíteni, nem látom be minek használna valaki ARC-ot.
Tavaly még 50%-al több jött,de kivették azt hogy repu is számítson.
Ilyenkor repuval több száz ezer dilit lehetett termelni.