Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katt
Vegyetek zent sürgősen,ezerrel fel fog menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.02. 18:18:51
A CBS ma bejelentette, hogy 2017 januárjában elstartol az új Star Trek sorozat, melyet a CBS All Access előfizetős streaming szolgáltatáson lehet majd nézni. Alex Kurtzmanra és Heather Kadinra bízták az executive produceri feladatokat, de ennél többet egyelőre nem tudni a körülményekről.
"Az 50. évfordulónál nem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy megajándékozzuk a rajongókat egy új sorozattal" - mondta a CBS Teleivison Studios elnöke, David Stapf. "Nálunk mindenki tiszteli a legendás franchise-t, és izgatottan nyitjuk meg az új televíziós fejezetet Alex Kurtzman kreatív elméje és ügyes kezei segítségével."
Az új sorozat elsőként a CBS országos közönsége számára lesz elérhető, de később mind a többmillió CBS All Access előfizető hozzáférhető
konfigos szerint 5 fegyverrel tüzelve már kb folyamatosan fent van a 3 buff.
olcsó fegyverzetnek messze a legjobb még viszonylag gagyi szorzókkal is, crtd4 vagy dmg4 epicen pedig a legerősebb fegyver lett ingame.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.02. 14:42:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az ötszáz markot mire le farmoltam tele lett a hócipőm.Pedig végig harcoltam és csináltam mindent.
viszont legalább szép adja a markot és a terranos 1000 dilis vackot, egy stf és egy kör ott 400 markot hozott, meg vagy 5-6 olyan szutykot.
Szerintem annyira jellegtelen szar lett az a badlands, hogy akkor már inkább tologatom a queue-s akciókat amik ezt a markot adják, de én még1x be nem megyek abba a csillogóvillógó mindenhollángoló lagos szarba.
Ronda és ronda és nagyon ronda.<#vigyor>#vigyor>
Próbáltad a Kara warbirdöt, ami a Gurambával együtt jött?
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
És rohadt lagos is.
A badlands bz-n van még bug. Pl. h nem ad megfelelő rewardokat. Hiába vagy ott végig nem ad csak maximum t1 rewardot t4 helyett és persze a low fps sem kedvezz. Akkor ott a doff bugok tömkelege h a doff küldik fele nem jelenik meg meg hasonlók. Lesz még itt sok nagyméretű pecs.

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.02. 12:21:05
Csak nem a kardassziai kieg miatt?Hamarabb jönne mint február?
227-ig esett most, legutóbb, mielőtt felment, az már "elfogadható" - a 240+-hez képest. Úgy tűnik, az ilyen nyúlfarknyi "akciókat" kell kihasználni, mert más nem nagyon lesz a közeljövőben...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Előbb nem jól fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy majd ha vége a dili eventnek, akkor egy idő útán várható még a 225-ös szint?
S11-el bejött valami masszív pénzkereseti lehetőség, vagy maradt minden a régiben?
Én is vettem 1500-at 228.ért,kellett egy kósza ötlethez.<#vigyor>#vigyor>
Van 21k tartalékba,de az tabu.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.02. 11:08:56
ha lerakod tálcára a játékot akkor a elmászik a fényesség beállítás, sötétre rakja a képet és vissza kell állítani.
ds9 és esd néha megakad töltésben és 1-7 percet kell várni mire betölt, lehet a többi nagyobb soc zone is, de én csak ezeknél tapasztaltam.
más vagy nem volt, vagy olyan jelentéktelen hogy nem maradt meg.
Látom, hogy még mindig 231 dili/zen a legolcsóbb árfolyam. Várható, hogy ez kicsit lejjebb megy? A dili hétvége után vennék egy kis zent.
A lényeg kb annyi, hogy a hajódat úgy szereld fel hogy egyfajta sebzéstípusra gyúrsz (küldetésekhez kb mindegy melyik), és a hozzátartozó sebzésnövelő TAC konzolokat rakod fel. Tehát ne keverd egy hajón a tetryont az antiprotonnal, meg a beameket a cannonokkal. Oszt akkor nem lesz gond a sztorikkal.
Amúgy is, amikor majd tudod hogy mi kell a sztorikból, bármelyiket újrajátszhatod akárhányszor.
Eljön majd a gürcölésnek az ideje is, level 60 után, amikor mást már nem is csinálhatsz csak újra és újra végigjátszhatod ugyanazokat az értelmetlen csatákat, csak hogy gyűljenek a különféle pontok (reputáció, XP egyebek).
A zenes tudtommal nagyon jó.
Amúgy maga a jelenség azért van mert a földi résznél nem számolja rá a módosítókat.
De az a warp amúgyis elég szar,csak akkor jó ha antiproton fegyót használsz,bár akkor is van jobb.Szerintem próbálj valami másik küldis magot szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.01. 20:30:47
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.01. 20:18:55
Nekem most már az orion engim is elérte az 52-es szintet, így kinyílt az admirality rendszer. Itt is 17 hajót tudtam neki összehozni ugyanúgy, mint a remanomnak. A nagy öregek erre biztosan legyintenek, de pillanatnyilag nincs többre lehetőségem. A mirror hajók nagyon drágák lettek sajnos. Ennél a karakteremnél a winter eventes breen térhajtóműre gyúrok. Ez a karakterem most egy An'Quat command cruiserben ül. Baromi jó kis hajó ez. <#violent>#violent>
-430 valahány Lock Boxból 0 hajó
-múlthéten 23%-ra baszta megadni az Epic-et
-tegnap újrapróbáltam 26% és nem lett Epic a XIV-es Neutorinum Alloy-om
😄
Esküszöm felmegyek a hajódra és kifosztom a bankodat 😄