Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért akarod te egyedül csinálni?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Bár a borg shield neutralizer úgyis leszívja a pajzsot, akármennyit is raksz erre a skillre.

Szeretnék már egy Borg-RA-t egyedül is végigcsinálni tudó hajót, hogy ne kelljen a T5-ös szutykaimmal mindig másokra várnom és a repu-pontok mellett loot-ot is csipegetnék már, ha lehetséges volna - és ne 500 milla EC-ről induljon a mutatvány bekerülési költsége.
Tholian-ra nem egészen ideális ez, mert azok nagyon sokan és eléggé távol is vannak egymástól, de egyből megindulnak a társaikat vegzálók felé és ezt az össztüzet egyedüli hajó úgysem bírná - de, legalább a Borg-okkal nem volna problémám...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nekem nincs maxolva a karim ilyen téren,és t5 hajója van,de 260 és 280 a grav gen meg partgen skillje.De olyan 10 kilóméterről is összerántja a népet.Én nem torpedósra csináltam csak sima fun sci karinak fun hajóval.

Plata és bgabor911:

A terv az volt, hogy a GW összerántja egy kis masszává a sokaságot és ebbe durran bele a területre ható torpedók özöne és 15 sec múlva a Tyken's Rift is. (azonos skill-ezést igényelnek, "csak" 15 sec-kel eltolják egymás indíthatóságát, de, ha együtt még hatásosabbak lennének...)
Mindenképp nagyobb "szívóhatást" és sebzést várnék el a GW-től, tehát konzoloznom kell - ehhez meg egy 5 sci konzolhelyes hajó jobban jönne a Vukinál.

Tényleg jobb volna, ha pontosabb lenne a wiki és nem kéne ua-okat a kérdéseket 500x feltenni, mert nem konkretizálja a dolgokat - egyáltalán: hol a fórumtémán belüli kereső; régen még láttam, de most... <#fejvakaras>

Aux battery?
Ahhoz jó lenne a skill-je is, de arra meg nem raktam pontot... <#shakehead>

Mindenesetre: köszönöm, mindkettőtöknek a segítséget! <#worship>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Magas part gennel már többet sebzel mint fegyverekkel.
Igaz nekem nem sok hajlandóságom van ahhoz hogy 500-ra vigyem a partgent.

Ha jól tudom, akkor a power insulator skill.

Gundark 1 1
Melyik konzol vagy tulajdonság jó a energia és/vagy a pajzs szívás ellen?
Attól függ hogy mit akarsz. Ha összerántani és úgy tartani akarod az elleneket, akkor Gravity well 3 kell, maxra húzott aux energy, kimaxolt starship graviton generators, meg egy-két Graviton generator sci konzol, minél erősebb. Esetleg mielőtt elnyomod, aktiválj egy aux batteryt, azzal tudod még erősebbé tenni.

A particle generator konzol csak a sebzését növeli, de őszintén szólva a GW nem sebzésre való, hanem crowd controlra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.08. 17:08:59
Benéztem én is ebbe a Badlands bz-ba, de ez nem lesz szívem csücske. Volt lag rendesen. Meg nem tudom, hogy melyik szutyok terran hajó úgy leszívja a pajzsot, mintha borg lenne. Amúgy pedig undine battle zona újabb kiadása. <#confused>
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 16:27:14

A wiki szar,a particle generator konzolja nem így néz ki.
De nem csak az hat rá,ha rá még a graviton generator skill is.
Katt.
De ne ilyen szutyok konzolt vegyél,vegyél flottásat,atom erős és durva flottás konzolok vannak.

Kérdés: a Gravity Well-re csak ez a konzol (Science - Particle Generator) segít rá?

A sci karakterem mindkét skill-jét (Starship Particle Generators, Starship Graviton Generators) max-ra húztam és adok neki 75 AUX energiát (némi pluszt ad még hozzá a Vuki) is, de nem esetem hasra a mutatványtól, így vmivel kéne még erősíteni azt, akár a védelem gyengítése árán is!

Mi a fene történt,exen 25 ,milla a legolcsóbb shield polarity doff.<#wow3>

Nincs nekem akkora szerencsém. :-)

Én is tolom admiraltyt ezerrel,de van egy kis gubanc,sok karival csinálom és sokszor figyelmetlen vagyok és kifelejtem a tour küldit.<#hehe>
Tegnap fedes klingonnal egy nap alatt 2 spec pont jött össze.Pedig 60-as kari.Az volt az egyetlen fedes kari amit felhúztam 60-ra,a többi az admiraltytól lett 60.Mióta megy az admiralty rengeteg szintet léptek a karijaim.Mondjuk xp event is van.

Grat, szép erős sci hajó! 😊

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Meglett admiralty -ban a fedes lv10. Ilyen kártyát kaptam link.

Szerk.
+30K Dilithium Ore.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.11.08. 07:08:20

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Aha,levélben kapod,ha kapod.

Ez mi a tököm? Ingyen hajó?

Szerintem ez az az üzenet, amit a Craptic elég régóta inaktív felhasználóknak küld, ami tartalamz egy Starship Upgrade Req. vagy mit Master Key-t meg 10k Skill Point Bonus Pool-t, de nem vagyok benne biztos.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:19:02
Ez mi a tököm? Ingyen hajó?

Összeszámoltam, íme:

Föderációs hajók(kompok nélkül): 137 darab
Föderációs kompok: 11 darab

Klingon Védelmi Erők hajói(kompok nélkül): 100 darab
Klingon Védelmi Erők kompjai: 5 darab

Romulán Köztársaság hajói(kompok nélkül): 67 darab
Romulán Köztársaság kompjai: 4 darab

Lock Box/Lobi/Promóciós/Ingyenes Event-en megszerezhető hajók(kompok nélkül): 49 darab
Lobi kompok: 4 darab

Összesen minden kompot és hajót összeszámolva minden kasztnál 377 darab hajó található meg a játékban jelen pillanatban. Az tény, hogy a Craptic előre tervez, de biztos nem most fog még több, mint 150 hajót kiadni Föderációs oldalra legalábbis ez a 137 darab hajó is 5 év termése bár az tény DR óta egyre több hajó, de, hogy kitudjuk használni azt a rengeteg slotot az nem az elkövetkezendő 3 évben lesz.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:16:17

De 5 slot ingyenes többit megveheted zenért.

Ez a blog egy lore azaz egy kisebb történetet mesél el. Konkrétan a roncsá lőtt USS Defiantról és a javításáról szól. Meg egy bajba jutott engineerről. Közvetlenül a Midnight küldi után. Fun, de semmi egyéb.
Cryptic előre gondolkodik és nem a jelenlegi hajó számhoz ad új ficsört. Évről évre egyre több hajó kerül be a játékba és egyszer még az a 300 is be fog telni. Igaz nem egy hamar az biztos. Admirality ha eléred a lvl 10. ad egy epic hajó cardot mind a 2 kampányban, de ennél többet kétlem h adni fog.
Hm...akkor nem értem. Ha hazaértem, megnézem.

Ez egy novella, sztem semmilyen érdemi információt nem tartalmaz 😊

Curse of the Empire shipyard-a T4-es és, ha jól tudom T5 kell ,mert plata tegnap B'Rel-t (T6) vett ki és, ahhoz T5 kellett, tehát gondolom ehhez is.
Köszönjük az infót viszont az a kérdés, hogy kasztonként van-e 300 hajó összesen, mert, ha csak saccolnék fedesnek, ha van összesen lobis és egyebekkel bevéve 100-150 és lehet még túlzok is(?) KDF és ROM-nak jóval kevesebb. Persze lehet most mondani, hogy kapunk admiralityból is hajókat, de vannak kételyeim, hogy az a 300 slot ki lesz-e használva teljesen.

Mivel annyira ráérek össze is számolom az összeset a kompokkal együtt, mert majd azokat is lehet használni.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 17:53:10
Dry Dock silvernek alapból fog adni 5 slot és goldnak 10-et. Plusz 300-at pedig lehet venni storeból ahogy a doff vagy ship slotot is.
Csak kell hozzá a fleet t6 tvaro a plusz konzoljával. Ahhoz meg fleet ship modul, de mèg nincs annyi ec egyelőre, kell még egy kis idő.

Azt néztem, hogy Curse tagként a shipyardban is meg vehetném, ha igaz.

Kdf remanom van.

Nem csak kdf hajóra tehető át.<#zavart1>
De ha KDF roma karid van akkor kdf tvarora is.<#hawaii>
Nekem Kdf roma cruiseren és KDF roma simin is ment.

A vandal destroyer plasmonic leech konzolja bármilyen hajóra áttehető? Nevezetesen pl. Tvarora....

Na akkor látod én rosszul értelmeztem,azt hittem egyszerre 5 aktív hajóm lehet.
Meg jött egy cikk,amiből egy büdös kukkot nem értek.
Katt

Már most az az alap 300 az most bent van vagy 300-ig lehet kibővíteni + a Silver és a Gold játékosok kapnak 5-10 bónusz slotot a max. 300 mellé.

Gondolom plata úgy értette, hogy majd lehet slotot venni ez az 5-10 meg ajándék én így értelmeztem, de mivel ez is Admirality rendszerrel kapcsolatos nem igazán vagyok tájékozott ezen a téren.
egyszerre 5-el több hajód lehet mint korábban, ingyen. tényleg mekkora lenyúlás.
Én se igazán tudok angolul,de ez a dry dock megint lenyúlás szagú.

De várjunk ezek már Tribbli-n élnek vagy ez majd később lesz betéve? Nem igazán tudok angolul így nem jól értelmeztem át a szöveget.
Nem csak khito de cure is más lesz.
Katt

Ennek mindenki örülni fog. Egy kis infó a talán következő Lockboxról, ami elméletileg Terrán lesz és egy két infó a Winter Eventes fegyverekről ÉS(!) megújul a Khitomer Space térképe, ami így fog kinézni/ezen a helyszínen fog játszódni valószínűleg a történet is más lesz bár ez már csak személyes vélemény és a ground térkép és változni fog, de erről még nincs koncepció, hogy, hogy fog kinézni.

Figyelem SPOILER veszély!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

•Winter Event:
•http://imgur.com/a/MWxmj
•Ice Gateway Device: •Creates a Shaved Ice Gateway to damage Snowmen with a continuous beam

•Ice Trap Device: •Creates a Shaved Ice Flurry which chases after and traps Snowmen

•Ice Turret Device: •Creates a turret to fire shaved ice at snowmen in a cone.

•Lockbox 18 (probably Terran Lockbox):
•Weapon Proc: •Ground 5% chance: Stun {Duration} (half duration vs. player) and {Magnitude} Physical Damage Per Second {Duration} (Ignores Shields)
•Space to target: 2.5% Chance: Disable for 2.5 sec (once per 10 sec) and {Magnitude} Phaser Damage per sec for 15 sec (Ignores Shields)

•Passive Kit Frame Enhancement: •+{Magnitude}% Duration of Confuse, Disable, Hold, Placate, Root, and Run Speed Debuff from Kit Modules

•Terran Phaser Rifles with Mod (Bonus Dmg vs Tholians)

•BOffs:
•New Eng BOff Power: •Endothermic Inhibitor Beam: •Increases Damage to Target's Shields by {Magnitude}% {Duration} and {Default} (Ignores Shields)
•Might be obtainable through Winter Event

•Na'kuhl NPC Powers:
•Biotoxin Clouds (DoT)
•Melee Weapon (Blade)
•Toxin Mines
•etc

•Other Stuff:
•Icons for the weird Traits i found
•New Khitomer Space Map
•New Khitomer Ground Map Video(...)

Új traitok/passzív képességek:
http://imgur.com/a/edtr2

Khitomer Űr új térkép:

Raul!

Ez a herald antiproton jó tipp volt. Ár érték arányban jó kis fegyver. <#circling>

Fabio Capello
Raul, ehhez te jobban értesz, a Trading Channeleken lehet még Fleet markokat eladni? Ha igen, kb milyen árban?

Sunsetjoy
Ezekről a felütésekről - annyiszor láttam sok részt, hogy a felütésből kb. tudom hogy mi van abban a részben (nagyjából). Ugyanis évadepizód és cím szerint nem igazán megy😊
(addig volt jó Hétkilenced, amíg nem jött T'pol 😄)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tyű, ne is mond, DS9-nél én eleve skippeltem a vallási témájú epizódokat, annyira utáltam az egész szálat, bár meg kell hagyni hogy a háborús évadok a mostre űrütközetekkel a ST sorozatok csúcsát jelentik a mai napig.
A TNG tényleg nagyon jó. Annyi hogy én úgy szoktam nézni, mert szerintem úgy érdemes ezeknél a régi ST sorozatoknál, hogy megnézi az ember a felütést az elején, ami az intró előtt van, aztán ha az bejön, akkor mehet, ha valami hülyeség akkor skip.

Az Enterprise harmadik évadja az az ST, ami a legjobban megfelel a mai sorozatok ritmusának, üörgős, izgalmas végig, nagyon jó.
A Voyager is jó egészen az utolsó évadokig amikor már a részek 80 százalékában Hét kilenced volt a középpontban (elhiszem én hogy eszméletlenül gyönyörű volt meg hogy együtt hetyegett a sorozat producerével a forgatás évei alatt, de azért az már durva túlzás ami ott ment)
A eredeti szériát én nem tudom nézni, nem megy. 😄
Nézd nem tehetek róla hogy én a lehető legjobb flottába kerültem.<#vigyor>

Már aki flottában van, mégpedig olyanban aminek van megfelelő szintű shipyardja. Az korántsem az összes játékos, tehát nem mindenki.
CLR—Infected Space<6:54>— Dmg(DPS) —Garon 12 353 100(30 426) Miss X 10 440 349(25 402) Zelda Zool 6 250 543(15 666) Max 5 729 623(14 217) GyAgnese 2 073 332(5 158)
Nem is olyan rossz a B'rel.

Sunsetjoy
- A DS9 tényleg csak a háborús témázás környékén akciósodik úgy fel - hasonló okok miatt áll nálam is hátrébb az a sorozat (meg taszít az a prófétás dolog).
- Nekem a TNG az első közöttük, ha levesszük az első évadot belőle (amit Yar hadnagy viselkedésének és mentalitásának beállítottak, az nagyon nem jött be, örülök, hogy lecserélték kedvenc klingonunkra). Azt ajánlanám újoncnak, ott az a küldetéses kalandozós téma kap új keretet, mint az eredeti sorozat- és nem egy űrállomáson dekkolnak, nem hazafelé tartanak többtízezer fényévről, vagy merészkednek először ki a naprendszerből 😊
- A Voyager nekem a második helyen áll (de nem a kapitány miatt), bár ott is a második/harmadik évad utántól igazán.
- Az Enterprise-nak is csak később sikerült felnőni, ott a korszak és a karakterek tetszenek.
- Az eredeti szériát meg inkább rajongóknak ajánlanám, ők könnyebben elvonatkoztatnak a megvalósítás milyenségétől is, meg a kissé ripacs kapitánytól 😄
- A TAS (a rajzfilm-sorozat) az meg csak úgy van, sokan még csak a létezéséről se tudnak .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...