Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként az ilyen targ fur vackokat mennyire melós összeszedni?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Majd az idei eventen be pótolod,bár nekem most is elérhető,mert a karim már meg volt a tavalyi winter eventen is.

Láttam, csak valami winter wonderland vendornál vehető targ fur és ehhez hasonló szutykokért. Ezeket meg gondolom, hogy valami winter eventen lehet szerezni.

Van breen warp mag.

Kiveszem még hozzá a breen szttet torpdóstul, csak valami jobb warp core kellene.

Sunsetjoy
Dettó😊 devidian küldinél konzol meg amúgy is van dögivel 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Értem. Pedig ez az egyetlen, ami komolyabb kiadás volt. Az összes többi cucc (konzol, fegyver) megvolt korábbi buildekből az orion hajóra. Amolyan fun build. :-)

Valami tuti volt, mert tényleg 1-2 konzolnál tökölnöm kellett mire engedte useolni, meg az új küldetés végén mikor ki kell rakni a szondát, az se tökéletes.
Jaja, ugráltam a konzolok tetjére, mint a hülye. :-) Remélem, rövidesen javítják.

A küldetésekben a konzolokat elérni, "bekapcsolni" sem mindenhol lehet normálisan, hanem magasságot és pozíciót kell hozzá találni, hogy engedje a hozzáférést - vmi nagyon nem kerek az új rendszerben! <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Jah nem csak a Reman faj nincs,de egyetlen unlockolt zenes faj sem elérhető,sem storeban sem kari kreáláskor.

Tuti nagy üzlet lenne,de most nekem csak annyi pénzem van amennyit a tarantulára guberáltam össze.
Azt meg nem teszem kockára most,lehet beszari vagyok,de biztos ami biztos.
És mivel nem jön a T6 B'rel így egy kicsit most rossz kedvű vagyok és kicsit kevesebbet játszom.<#rinya>

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni meik modullt kéne beszereznem a tak-omra ha gyorsitani szeretném a kasztolást mert a dual beam ok nagyon lassan töltenek ujra?
fel kell vásárolni több ezret, felmegy majd az ára szép lassan.
A cuccok ára a béka segge alatt.Vettem 10 isolinear akármi szart,kb annyiért mint régen 1 darab volt.

Igen láttam,írtam is.Még 5 karival farmoltam magamnak,de új bug van.
A reman fajt kivették.

na, delta farmot javították, azt hiszem ma felvásárlok pár cuccot exről.
Mk12 az lvl 50.
Mk11 az 45+.

Vettem egy mk. xii omni beamet, de nem engedi felszerelni. Hiába vagyok maj. gen. (47). Lehet, hogy csak lvl. 50-től lehet?

Szívesen tennék rá 8 beam-et is, de csak 6 fér fel rá és ha nem is egy raptor, de azért lehet mozgatni - star crusier-en nevelkedtem és ez, ahhoz képest... - , végszükség esetén tractor beam. Mindenképp megpróbálok T6-os gépet beszerezni majdan helyette, remélem, addigra lesz olyan is.
A 40. szint tájékán még azért használhatónak tűnik a küldetéseken és a bétás (30) DSE-ken.

Akkor sem szeretem az oldalra FaW-ozást, még ha hatásos is tud lenni.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Minden sci hajónak van alrendszereket lövő képessége.Vukira a torpedó fölösleges,mivel a fordulása 0.
Akna még elmegy mert ahhoz nem kell fordulni,de stf-re ne tegyél aknát,csak 8 beamet.
Ha tetszik a carrier harcmodor próbálj szerezni valami értelmesebbet,de a vuki nagyon nyögvenyelős cucc.
Nekem van mirrorban is,de csak arra jó hogy felidegesítsen.<#rolleyes>
Ui:Kijavítják a delta bugot. <#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.29. 07:34:51

A KDF sci karim elérte a 40. szintet és választanom kellett neki egy "utolsó" hajót. Csak a sci-consol-helyeket néztem és ezt adta be. Gondoltam, ezt is meg kell tanulni, most itt az idő rá!
Különleges képessége, hogy beam-mel le lehet lőni 1-1 alrendszert az ellenségen - a torpedók és aknák hatásfokát meg nagyban növeli, ha pajzsmentes célponton landolhatnak...
Így csak 4 beam ment fel rá - az egy tac Boff-helyre meg a torpedós-FaW-os, kezdeti, lila - , előre egy torpedó és hátra egy aknavető. Mivel szerettem volna a minél gyorsabb aknázást elérni, ezért mindkét kinetikus fegyver photon és ezt egy tac-konzol segíti - a torpedó-skill-ek cd-ja a quantum-hoz van méretezve, ami -2 szinttel is nagyobbat csapott, mint a mostani -> lehet, hogy váltanom kell...

A torpedó használata nem mindig lehetséges a fő célpontra - azért a kezdésnél, a megközelítésnél meg lehet vele szórni az ellent, rendesen - , de, ha többen támadják a hajót, akkor azért használatba lehet venni a harc hevében is (de van tractor beam is...)!
Az aknák a 2 km-en belül lévő ellenfeleket támadják -> ennél egyszerűbben és hatásosabban még nem vadásztam a kis, gyakran láthatatlan görényekre... <#nyes>

Ha a sci skill-ek sem volnának elegek, akkor majd kiengedem a vadászokat is a hangárokból - eddig még nem volt rájuk szükségem, de a szintek előrehaladtával érezhetően erősödnek az ellenfelek is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.28. 21:45:19

Az Temporal Dreadnought néven fut ez meg Mirror Dreadnought valószínűleg valami Ody vagy valami hülyeséget kapunk, de nem biztos VAGY esetleg Typhoon-t.
Temporal hajó nem event jutalom lesz hanem inkább promós.

Mondjuk a Vo'Quv is elég jó sci stattal van, és ingyenes.

Ship upgrade token hányas szinttől használható?

Jaja, csak ezek mind fizetősek. Ami nekem fizetős kdf hajóm van az vagy tac vagy engi. <#awink>

Valószínűleg a következő event, ami nagyobb lesz az Mirror event lesz és elvileg át lesz dolgozva illetve egy kis információ nem hiszem, hogy ide kitettem már, de tessék.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

New Event Calendar Header
Seems to be a Mirror Related Event
Maybe we'll get the Mirror Dreadnought T6(reward) and the Terran Antiproton Weapons(reward) out of that, if so, /u/Nukara was right
Nincsen ennyi volt.
Ma nincs ajándék? Vagy véget ért?
Fleet karfiol elég sok sci pontot ad,meg fleet varánusz is,sőt a sci comm cruiser is jó meg sci bortasq,de a dysonok is asszem.

Igen. Furcsa is volt, mert az összes hajónál ott van a szükséges karbantartási időköz, ennél meg egy piros x volt.

Egyszer használatos hajó? <#zavart2>
Egyébként már most látom, hogy a KDF-nél a sci admirality küldik lesznek a fájó pont, mert nem nagyon van normális sci hajó. Ami kevés van, az is fizetős. <#confused>

Adnak. Csak éppen egyszer használatosak. <#boxer> Most néztem meg. A küldi után törlődött a listából. <#conf>

Admirality küldik adnak hajókat? Ez jó hír.
a kamera forgatás szerintem jó benne, többnyire arra forgatja amerre nézni akarok, ha pedig mégsem, akkor egyszerűbb 1-2 alkalommal ott tartanom valahol a kamerát, minthogy 1-2x legyen jó és folyton nekem kelljen vele bohóckodni.
Alapból be van kapcsolva a játékban egy csomó faszság, mint az automatikus célkijelölés, meg hogy a kamera folyamtosan ráforogjon a kiválasztott célra. Ezeket nekem mindig első dolgom kikapcsolni, ha új karit indítok. Majd kijelölöm én hogy kire akarok lőni, meg forgatom a kamerát kedvem szerint, szabadon.
átlag 5,3 lobi nagy tételben minden box. passzolom a claimet, sajnos több mint amennyit szeretnék. passz.
november vége r&d promó, azzal lesz egy promó, temp vagy tarantula, 2-3 hétig fut, 1 hét pihi, 2-3 hétig másik promó, jön mindkettő.
extra fasza csak több claim-et ad, de abból is ugyan az a rich claim esik.
Te Raul,mennyi lobi jött?És mennyi mining claim?És mennyi extra szupi mining claim?
Tarantula asszem decemberben jön,valaki írta tegnap hogy december 11.
És az extra fasza mining claim mit ad?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.28. 12:07:29

Akkor még holnapig fel kell húzzam 40-ig az orionomat. Talán nem lehetetlen, mert küldinként több szintet is ugrik így.

tegnap végül 7 quas és 1 vonph esett összesen, rekordot döntöttem az egy nap alatt kinyitott boxok számát tekintve éles szerveren, 1200 körülre tippelek, majd a lobiból visszaosztom, de annyi lesz kb. még egy vonph jöhetett volna, a másik korrekt számban esett.

maradt 1500 kulcsom, nagy a csábítás hogy kinyissam egyben, de szerintem eladom és majd a promóra ellövöm az összeset.
Csütörtök.

Meddig tart még ez az őrült mértékű skill és exp. bónusz? :-)

Jah,cseten láttam,de nem is tudok most olyan oldalt ahol lenne bármi infó új hajókról.

Akkor ez azt jelenti, hogy még van idő zen gyűjtögetésre. :-)

T6 Orion hajókról annyi hír van, hogy valakik(?) mondták, hogy lesz és kész, de se kép se megemlítés olyan oldalakon, ahol szoktak ilyeneket írni.
Mert az orion karim még csak 31-es, 40-50 között kiváló lesz neki ez a hajó.

Erről a T6-os orion hajóról van valahol vmi előzetes?

Orion slaver.
De ha már 40-es hajóba ülsz miért nem veszed ki a fleet változatát.
És minek ülsz bele 40-es hajóba ha van T6?
És különben is jön orioni T6 hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.28. 07:40:53

Ja, admirality küldiből esett egy faeht intel warbird! Ezt szeressük! <#integet2>