Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azt meg nem teszem kockára most,lehet beszari vagyok,de biztos ami biztos.
És mivel nem jön a T6 B'rel így egy kicsit most rossz kedvű vagyok és kicsit kevesebbet játszom.<#rinya>#rinya>
A reman fajt kivették.
Mk11 az 45+.
A 40. szint tájékán még azért használhatónak tűnik a küldetéseken és a bétás (30) DSE-ken.
Akkor sem szeretem az oldalra FaW-ozást, még ha hatásos is tud lenni.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Akna még elmegy mert ahhoz nem kell fordulni,de stf-re ne tegyél aknát,csak 8 beamet.
Ha tetszik a carrier harcmodor próbálj szerezni valami értelmesebbet,de a vuki nagyon nyögvenyelős cucc.
Nekem van mirrorban is,de csak arra jó hogy felidegesítsen.<#rolleyes>#rolleyes>
Ui:Kijavítják a delta bugot. <#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.29. 07:34:51
Különleges képessége, hogy beam-mel le lehet lőni 1-1 alrendszert az ellenségen - a torpedók és aknák hatásfokát meg nagyban növeli, ha pajzsmentes célponton landolhatnak...
Így csak 4 beam ment fel rá - az egy tac Boff-helyre meg a torpedós-FaW-os, kezdeti, lila - , előre egy torpedó és hátra egy aknavető. Mivel szerettem volna a minél gyorsabb aknázást elérni, ezért mindkét kinetikus fegyver photon és ezt egy tac-konzol segíti - a torpedó-skill-ek cd-ja a quantum-hoz van méretezve, ami -2 szinttel is nagyobbat csapott, mint a mostani -> lehet, hogy váltanom kell...
A torpedó használata nem mindig lehetséges a fő célpontra - azért a kezdésnél, a megközelítésnél meg lehet vele szórni az ellent, rendesen - , de, ha többen támadják a hajót, akkor azért használatba lehet venni a harc hevében is (de van tractor beam is...)!
Az aknák a 2 km-en belül lévő ellenfeleket támadják -> ennél egyszerűbben és hatásosabban még nem vadásztam a kis, gyakran láthatatlan görényekre... <#nyes>#nyes>
Ha a sci skill-ek sem volnának elegek, akkor majd kiengedem a vadászokat is a hangárokból - eddig még nem volt rájuk szükségem, de a szintek előrehaladtával érezhetően erősödnek az ellenfelek is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.28. 21:45:19
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
New Event Calendar Header
Seems to be a Mirror Related Event
Maybe we'll get the Mirror Dreadnought T6(reward) and the Terran Antiproton Weapons(reward) out of that, if so, /u/Nukara was right
november vége r&d promó, azzal lesz egy promó, temp vagy tarantula, 2-3 hétig fut, 1 hét pihi, 2-3 hétig másik promó, jön mindkettő.
extra fasza csak több claim-et ad, de abból is ugyan az a rich claim esik.
Tarantula asszem decemberben jön,valaki írta tegnap hogy december 11.
És az extra fasza mining claim mit ad?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.28. 12:07:29
maradt 1500 kulcsom, nagy a csábítás hogy kinyissam egyben, de szerintem eladom és majd a promóra ellövöm az összeset.
Erről a T6-os orion hajóról van valahol vmi előzetes?
De ha már 40-es hajóba ülsz miért nem veszed ki a fleet változatát.
És minek ülsz bele 40-es hajóba ha van T6?
És különben is jön orioni T6 hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.28. 07:40:53