Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Azért durva T6 és T5 konzolok vannak.Csak vegyük a B'rel konzol szettet,elég jó critet crit severityt ad és 20% cd csökkentést,és a konzolja bizony 600 ezer körül sebez.Ha ez neked haszontalan.
Pár hónapja voltam én is level 60 újonc engi, a T6os fleet battlecruiser (Arbiter) egy remek hajó egy kezdőnek. Nagyon strapabíró és rendes mennyiségű konzolja meg bridge officer stationja van. 8 darab beam arrayyal felszerelve, a 2 TAC duty officernek berakva 2 Fire At Will / 2 Tactical team / 2 Attack pattern beta skillt szinte folyamatosan működik fire at will módban.
Ha nincs elég zenje (és sztem nincs), akkor érdemes nekifeküdni egy T6 flottás hajónak, tisztán EC alapon.
1. Múltkor kiszámoltuk hogy tisztán EC vonatkozásában olcsóbban is jön ki, még akkor is ha nem 1 hanem 5 fleet ship moduult kell rárakni.
2. Plusz "csak" EC kell hozzá ami 1 karival is kitermelhető, nem kell rákényszerülnie a sok karival történő dilithiumfinomitás emberölő melójába. hadd élvezze még a játékot, tolja a sztorikat, ehhez tökéletes a trait nélküli fleetes hajó.
3. Egy újoncnak az a plusz 1 trait nem akkora érték viszont igy hamarabb jut olyan hajóhoz amivel élvezet a játék.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.17. 09:13:48
Nem tehetek róla én a zenes hajókat szeretem.
Meg ha van érdekes lobis akkor azt.
Számolgattam ,napi 650 zent tudnék venni most.Lehet betárazok majd én is.
Még játszom tovább kicsit aztán meglátom melyik lesz!
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Sosem veszek flottás hajót ha nincs meg a zenes,igaz szinte az összes zenes megvan,de ha megvan a zenes a flottás ötöd annyiba kerül mint ha nincs meg,és a zenesről átrakod a traitet fegyverjét konzolját.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.17. 08:50:03
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Bár igazán durva boffok a romulánoknak járnak,dupla űr traites borg meg hasonló.<#whatever>#whatever>
Nekem a battle és a Heavy cruiser nincs meg T6-ban,a heavy nem is érdekel de a battle tervben van.
Véleményem szerint az Eclipse dps hajó,a Guardian tankos,Galaxy és Galaxy drenya az elég fura cucc,szerintem mind kettő feladatra alkalmasak.
A command battlecruiser nagyon jó,de csak full packban,command konzol szettel nagyon jók.De gondolom nincs annyi zened.
Még valami,hajó vásárlásnál érdemes hajó packot venni,olcsóbb és jobb az egész pack.Cross faction packnál is jobb az egész csomag,de a 3 darabos vagy 9 darabos packnál meg még kifizetődőbb.
Jah még ide akartam írni hogy szerintem próbáld ki a T6 battlecruisert.Az elég fasza hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.17. 06:54:45
Ha olyantól is jöhet vélemény, aki még nem rendelkezik T6-os hajóval, akkor a válasz: igen, feltétlenül - bár, részemről a kápé ki van zárva és csak a dili'->Zen út a járható.
Mégiscsak könnyebb és élvezetesebb "játszva" (űr-csatázva) összeszedni a napi betevőt, aminek az egyik alaptétele a masszív, T6-os hajó - a másik a minél jobb és nagyobb szintű felszerelés, fegyverzet, meg a skill-ezés - és a jobb, fleet-es hajókhoz is rajtuk keresztül vezet a legolcsóbb/legegyszerűbb út.
Ajánlani a cirkálókat és a csatacirkálókat szokták az engi-k részére, mert ezek bírnak kellő HP-al, pajzsmódosítóval, a trait-jük is az életben maradást segíti - de, itt már belép a képbe a játékos egyéni stílusa, hogy mit kedvel és mit nem szeret: pl. lehet egy jobb kötésű hordozóval is tankoskodni...
Érdemes még elgondolkodni, hogy csak hajót, vagy hajópakkot vegyen-e az egyén - mennyit játszik az STO-val, hány karaktere van, stb. és ezen felálláshoz mi érné meg a legjobban - , mert a megfelelő döntéssel a későbbiekben kevesebb lesz a ráfizetés (akár (játék)időben is).
Ha nem égetően sürgős a bevásárlás, akkor egy kicsit várj még, mert lammaer fórumtárs nagyon bízik egy esetleges, fekete pénteki leárazásban és hátha úgy is lészen az... Én, mindenesetre gyűjtögetek: ha 4,8k Zen-ért kapom meg a Tier 6 Battlecruiser Bundle-mat annak is tudok majd örülni, ha 6k-t kell összelapátolnom, akkor úgy is jó lesz, mert még csak a 3k Zen-hez közeledek...<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.17. 06:30:33
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lv50-en is érdemes megvenni a Tier 6-os hajót? Engineer vagyok tudtok ajánlani valamit? Nem vagyok nagy tapasztalattal rendelkező Star Trek-es.
"...Ez így volt és így is marad!" (by King)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
És az aknánkénti sebzése is vissza esett.<#wow2>#wow2>
Általában 220k körül szokott critelni,most meg a max crit 180k.<#rinya>#rinya>
CLR—Infected Space<4:31>4:31>— Dmg(DPS) —Tak'Nor 14 605 403(54 295) Ulmek 7 660 284(28 477) Garon 6 699 318(25 185) Issac 6 586 823(24 396) Claudia 2 052 291(7 686)
A sheshar-om amikor kettéválik akkor poén a neve.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.16. 17:07:28
Utolsó fityingemet is tokenre költöttem.és pont sikerült.
Csak a karim pénzét költöttem el,a tarantula árából nem költöttem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze hogy fleet t6.
bár ott úgy bugolna be hogy leveszi de nem kapod vissza.
És még a hajóra sincs sok költve,tök alap felszereltségű.Csak konzolokból jutott neki 1-2 jobb.

CLR—Infected Space<4:33>4:33>— Dmg(DPS) —O.o 15 690 404(57 685) Nuich 10 581 204(38 759) Garon 8 267 953(30 736) Tasha 1 435 539(5 417) Thyron 808 905(3 798)
Max. One-Hit: 513 094 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Nem fog összejönni sosem a 700k.<#rinya>#rinya>
Nemis tudtam hogy starkillernek van healer karija,tegnap sokszor megmentett Scherlockéktól.Erősebb lett a hajó az átskillezéssel,fegyókat még tesztelem melyik lesz jobb.
Sokan csak premade teambe mennek be elveszik a mókát.Bent voltam tegnap a scimmel,2healer meg 3 sci volt így a csapatban,nem volt esélyük
Ha oda figyelnék és nem csetelnék akkor nem történne ilyen.<#kuss>#kuss>
Amire költeni fogok az a vadkutya torpedó,arra majd ha kijön tarantula elbaszom a maradék lóvét.Már UR-en nagyon megugrott a dps-e.És mintha,de csak mintha,sűrűbben lövöldözné a hajóm.Ma ISA-n meg történt az hogy egyszerre 2 vadkutya torpedóm volt kint.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.16. 12:13:33
kanyarodó lövések, vagy kanyarodik, vagy 90%-ban missel, döntsd el melyik a jobb.
így sem tud a 95%-a játszani a játékkal, hát még ha célozni is kellene benne, nem csak a space-t nyomkodni, max a borg kaput.. várj nem, az lyukas, közepébe lőnétek, max a borg kockát találnátok el.
CLR—Infected Space<6:29>6:29>— Dmg(DPS) —Garon 11 749 710(30 283) Anduhrew 7 653 534(20 409) Schwanzus 7 337 243(18 959) Pirro 5 184 738(13 644) Grayson 3 805 046(10 312)
Max. One-Hit: 562 062 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Hogy érted azt hogy "ilyen"? Ilyen mint Star Trek, vagy ilyen mint scifi MMO amiben űrhajókkal lehet repkedni?
Mondjuk lehet hogy mindkettő tekintetben unikum a játék, azért töltünk vele időt...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
A hajóst uú lebutították, mint ahogy azt a SW ToR-ról leírtad: mindennapos, a BB AP nem üti át még a cirkálót se, míg a cirkáló HE a BB citadellába kritikusat sebez és a "szokásos" wg-s baromság: találni csak minden másnap hajlandó a hajód -> olyan szépen villába fogja az ellenfelet, még a 4, sortűzre is - ha elélsz addig - , hogy ihaj, csak találnia ne kelljen!
CLR—Infected Space<6:49>6:49>— Dmg(DPS) —Rupert 15 027 148(37 288) Meiri 8 539 331(21 033) the devil 7 480 185(18 289) Seskaasss 4 744 216(11 861) Adree 2 292 928(5 704)
Viszont vicces,de csöppet sem torpedós karim ezt lőtte.
Max. One-Hit: 217 250 (Plasma Energy Bolt - Plasma Energy Bolt)
CLR—Infected Space<7:22>7:22>— Dmg(DPS) —Garon 14 199 556(32 643) Leyla 10 032 714(23 064) Athena 7 495 129(17 034) Yunus 2 234 533(5 078) oobambamoo 739 438(1 681)
Ez a leyla szutyok ikony hajóval jött,meg szar ikony hangárokkal,hát a hangjától majd a falra másztam.
Elite mir fighter hangárjai voltak,de az agyamra ment a fegyverei iszonyat szar hangjával.
Asszem 32k dps nem is olyan rossz egy torpedós hajótól.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 21:37:57
De mikor egyedül maradtam már csak az ökörködés maradt.A garázsomban most is van 20+ tank,csupa T8,egy két kissebb is akad,mint M4 shörmi vagy lökött francia scout AMX.Van pár prém is.
De nekem a másik két konkurens játék nem jött be,a war thunder az szar,maga a játék is meg a játékosok is elég állatok.
Az armored warfare nem rossz,de a játékos állomány a vadbarom és a hülye állat közt.
És a régebbi tankok nekem jobban tetszenek mint a modernek.
WoT-ban sem könnyű elviselni a sok hülyét,de ott már eljutottam a csúcsig.tele a garázsom a kedvenc tankjaimmal.De ahhoz már nincs sok kedvem hogy a semmiről kezdjem ennyi hülye közt egy másik játékban.
A World of warship-et is ezért hagytam abba,zárt teszt szerveren sokat játszottam vele.De ahogy nyílt lett meg jelent a sok retardált és egyre szarabb lett a játék,ahogy ki adták úgy én szinte abba is hagytam.Néha néha letolok 1-2 meccset,de többet nem tudok,mert a hülyéktől elmegy a kedvem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:36:27
Már kigyógyultam belőle,de bizony sok évet letoltam,és nem volt könnyű leszokni róla.Ha nem lenne a vérhülyék szintjére le egyszerűsítve akkor szerintem sosem szoktam volna le róla.
Sajnos az SW ToR is ebbe az irányba indult,most kezdtem egy új karaktert Red Eclipse szerveren,számszerint a tizenhetediket.A régihez képest a kihívás nulla,már azzal sem kell törődnöd hogy megfelelő statokat rakj a saját és kisérőd ruhájába,mivel a statokat is kivették,mert sok hülye nem megfelelő ruhát viselt,ezért inkább ezt a részt le butították,így gondolkozni sem kell,mert a ruha hozzád viszonyul.<#wilting>#wilting>
Jah és a társaknak egyáltalán nem kell felszerelés többé,és most már minden társ univerzális,vagyis ért mindenhez,és olyan kurva táposak hogy egyedül levernek bármit.
Röhej hogy régen a bevezető sztori nem volt elég a 10-es szinthez,kellett hozzá sokat mellék küldiket csinálni,most a bevezető sztorival 12 lettem,és szinte nulla kihívás sem volt,mert már 1-es szinttől volt társam,aki gyakorlatilag bárkit kinyírt 1-2 lövéssel.
Vicc hogy 9-es szinten bementem heroic területre és levertem mindent a társammal,szinte semmi kihívást nem jelentettek,régen ha bementél egyedül oda 1 szaros mob szarrá vert 1 másodperc alatt,most egyedül kinyírod az egész tetves barlangot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.15. 19:24:38
Azóta csak napi szintűvé váltak az event-ek, mert nagyon megroggyant a trónus...(amit saját maguknak köszönhetnek a "fejlesztők"😉, a hivatalos fórumára is egyre kevesebben kíváncsiak és akár a játékosbázis zsugorodásával is magyarázható lenne az egyre több +1-2 tier-es csata, amiben csak (kín)szenvedni lehet, hála az utóbbi évek "fejlesztéseinek".
Végül is, ja, köszöni szépen elvan a játék -> egyre inkább csúszik a 2 újabb és még vmivel nála is gagyibb leszármazottja után...
Vagy azért játszanak vele, mert a fél életüket beletették, amikor még jó volt és csak vissza-vissza járnak (és a részvényeseknek, befektetőknek kell a statisztikát csinálni, tehát: ha csak benézel, hogy tied-e még az acc-od, akkor már egész évben oda jártál...), vagy nem tudnak róla, hogy ennél csak jobb van - még ha alig észrevehető ez a különbség, akkor is.
A wot akkor is csak annak lesz a példája, hogy 1-2 év alatt, egy aranybányából hogyan kell x@rt csinálni! (Sajnos, sok a követőjük, de ez meg már az élhetetlen társadalmi berendezkedésünk oka is lehet - mindenesetre a C64-es/korai PC-s játékipar még messze nem ilyen silány volt és a termékeik sem (a nem bug-mentest meg dörgöljétek a picipuha orra alá, mert arról meg ő tehet a legnagyobb mértékben - ezen is szépen megszedve magát: nem hiába dühöngött emiatt, anno Steve Jobs...))!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.15. 19:12:10
Bocsánat nem azt mondom a játék szar, de van benne egy "ív". Sajnos mivel nincs konkurencia és ezt a fejlesztő csapat is tudja nem teszik magukat annyira oda. Ez itt a lényeg erre célozgatok. 😊