Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 20:20:20
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.08. 20:03:39
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Nekem meg nincs még olyan hajóm, se felszerelésem, ami ezt tudná és ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak.
A borg-os RA amúgy is kedvez a "kiscsoportos" harcászatnak: nem futnak egymás védelmére, így egyenként lehet szétverni a csapatrészeiket. A boss már más tészta, de néha elég jó loot-ot dobnak a kicsik, ha mást nem, akkor legalább azt elhozom és 100k nettóval több vok.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Tholian-ra nem egészen ideális ez, mert azok nagyon sokan és eléggé távol is vannak egymástól, de egyből megindulnak a társaikat vegzálók felé és ezt az össztüzet egyedüli hajó úgysem bírná - de, legalább a Borg-okkal nem volna problémám...
A terv az volt, hogy a GW összerántja egy kis masszává a sokaságot és ebbe durran bele a területre ható torpedók özöne és 15 sec múlva a Tyken's Rift is. (azonos skill-ezést igényelnek, "csak" 15 sec-kel eltolják egymás indíthatóságát, de, ha együtt még hatásosabbak lennének...)
Mindenképp nagyobb "szívóhatást" és sebzést várnék el a GW-től, tehát konzoloznom kell - ehhez meg egy 5 sci konzolhelyes hajó jobban jönne a Vukinál.
Tényleg jobb volna, ha pontosabb lenne a wiki és nem kéne ua-okat a kérdéseket 500x feltenni, mert nem konkretizálja a dolgokat - egyáltalán: hol a fórumtémán belüli kereső; régen még láttam, de most... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Aux battery?
Ahhoz jó lenne a skill-je is, de arra meg nem raktam pontot... <#shakehead>#shakehead>
Mindenesetre: köszönöm, mindkettőtöknek a segítséget! <#worship>#worship>
Igaz nekem nem sok hajlandóságom van ahhoz hogy 500-ra vigyem a partgent.
A particle generator konzol csak a sebzését növeli, de őszintén szólva a GW nem sebzésre való, hanem crowd controlra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.08. 17:08:59
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 16:27:14
De nem csak az hat rá,ha rá még a graviton generator skill is.
Katt.
De ne ilyen szutyok konzolt vegyél,vegyél flottásat,atom erős és durva flottás konzolok vannak.
A sci karakterem mindkét skill-jét (Starship Particle Generators, Starship Graviton Generators) max-ra húztam és adok neki 75 AUX energiát (némi pluszt ad még hozzá a Vuki) is, de nem esetem hasra a mutatványtól, így vmivel kéne még erősíteni azt, akár a védelem gyengítése árán is!
Tegnap fedes klingonnal egy nap alatt 2 spec pont jött össze.Pedig 60-as kari.Az volt az egyetlen fedes kari amit felhúztam 60-ra,a többi az admiraltytól lett 60.Mióta megy az admiralty rengeteg szintet léptek a karijaim.Mondjuk xp event is van.
Szerk.
+30K Dilithium Ore.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.11.08. 07:08:20
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:19:02
Föderációs hajók(kompok nélkül): 137 darab
Föderációs kompok: 11 darab
Klingon Védelmi Erők hajói(kompok nélkül): 100 darab
Klingon Védelmi Erők kompjai: 5 darab
Romulán Köztársaság hajói(kompok nélkül): 67 darab
Romulán Köztársaság kompjai: 4 darab
Lock Box/Lobi/Promóciós/Ingyenes Event-en megszerezhető hajók(kompok nélkül): 49 darab
Lobi kompok: 4 darab
Összesen minden kompot és hajót összeszámolva minden kasztnál 377 darab hajó található meg a játékban jelen pillanatban. Az tény, hogy a Craptic előre tervez, de biztos nem most fog még több, mint 150 hajót kiadni Föderációs oldalra legalábbis ez a 137 darab hajó is 5 év termése bár az tény DR óta egyre több hajó, de, hogy kitudjuk használni azt a rengeteg slotot az nem az elkövetkezendő 3 évben lesz.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:16:17

Mivel annyira ráérek össze is számolom az összeset a kompokkal együtt, mert majd azokat is lehet használni.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 17:53:10
Azt néztem, hogy Curse tagként a shipyardban is meg vehetném, ha igaz.
De ha KDF roma karid van akkor kdf tvarora is.<#hawaii>#hawaii>
Nekem Kdf roma cruiseren és KDF roma simin is ment.
Meg jött egy cikk,amiből egy büdös kukkot nem értek.
Katt
Gondolom plata úgy értette, hogy majd lehet slotot venni ez az 5-10 meg ajándék én így értelmeztem, de mivel ez is Admirality rendszerrel kapcsolatos nem igazán vagyok tájékozott ezen a téren.