Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ISA-n egy jobb híler ha gyors ISA 3-4 misit hílel.ez meg 9 perc alatt 26 misit.
(de végülis ha lehet, miért ne)
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.20. 08:53:40
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez a shuttle event jó?

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.19. 18:31:52
Server zöld,de megint beakadt a letöltés,ujraindítottam a launchert most egyáltalán nem megy.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2015.11.19. 18:28:23
@Raul: hála istennek playertől még nem láttam, akkor remélhetőleg a fal se lesz népszerű.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 17:29:06
Lehet hogy megpróbálnék kicsit kereskedni.
A nyolcszáz milla megvan Tarantulára,de jó lenne egy orb weavert is szerezni,de az 500 misi.
Bár be vallom engem kibaszottul untat az exen való kereskedés.
Ezért is farmoltam inkább össze a pénzt doffozással,ahhoz nem kell exen vacakolni.Bár nagyon lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 17:20:51
A tarantula szuper feltöltős lövésén kívül más nem igazán kellene tudjon egy lövéssel megölni, bár nézőpont kérdése, annak sem igazán.
Befele lőni Te tudsz ha a csapattársad bezár abba pár ellenfelet, csak ők kifele nem, viszont egy faw és széthullott az egész.
Ki lehet belőle szabadulni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 16:39:26
Remélem úgy csinálják meg, hogy PVEben a playerekre ne hasson, mert ha igen, akkor az első dolgom lesz PVP kérése PVE meccsekre, hogy agyonlőhessem aki használja ezt a konzolt 😄
A web wall megy ugye a mostani küldetésben van, az is elég irritáló.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 15:32:01
Lockbox 18 (Terran / Tholian)
•Console:
•Tholian Sticky Web Wall •Creates a level {Magnitude} Barrier Field {Duration} •{Default} x25 {m.MagnitudePerSecond} •probably some kind of damage to the enemy
•Disables Cloak
•Reduces Turn Rate and Flight Speed for 10 sec
Ez a konzol nem egy halót, hanem csak egy falat csinál, ami így néz ki(kép a poszt alján)
•Traits:
•Might not even belong to the lockbox...
•Agony Modulator •Agony Modulator: {Magnitude} Physical Damage Per Second {Duration} (Ignores Shields)
•Blissful Agony •When targeted by a Control effect: •+{Magnitude} Resist Confuse, Disable, Hold, Placate {Duration}
•+{Magnitude} Hit Points/sec {Duration}
•Another Unknown Effect
•(Can trigger once every 30 sec)
•Don't know if they are ground or space at the moment
•Uniforms:
•Kal Dano Uniform •(képek hamarosan)
Tholián Web Fal
http://www.stoacademy.com/tools/character_editor.php
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Vagy még a veterán hajó az ami érdekeset tud.De ahhoz ugye lifetime kell.Vagy még ott van a T5 Kumari pack,az is specó,vagy a T5 Vesta pack az is érdekes.Bár a kumari és a vesta csak fedes,a dyson pack az 3x3 hajó,3 fed 3 klingon 3 roma.
A multiviktorról én le is vettem a szétválós konzolt,a Galaxy-n is csak azért van fent mert szettet ad ki.T6 multiviktort meg sem vettem,mert a T5 sem volt nagy szám.Csak kellett No Winhez.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 12:00:20
Van amúgy még olyan hajó ami spéci funkciókkal bír? Úgy értem hogy pl ennek a destronak ugye van siege módja, tehát nem csak abban különbözik atöbbi hajótól hogy más a konzolkiosztása meg ilyesmi.
Rémlik hogy van pár olyan hajó ami ketté tud válni, meg vmi olyasmi (talán valammi sci hajó) aminek két módja van... ezek adnak valami játékélmény pluszt?
A lényeg hogy nem akarok n+1 hajót venni ami igazából ugyanaz mint a többi csak 5 tac helyett mondjuk 5 sci konzolja van meg ilyesmi, keresem az unikumokat.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 11:37:59
És én a helyedben ha Gurambát akarnék csak a T6 változatot venném meg,a T5 még mindig gyenge.
Nem tom mi a rákot műveltek vele annó,de hogy azóta szar az fix,viszont a T6 ütős,szerintem.
Ha csak T6 Fleet gurambát veszed ki akkor sem vesztesz sokat.Bár tény hogy a konzol fun,de nem borg stf-en,küldiben vagy patrolon esetleg mirroron néha atom fun a konzol,ha körbe vesznek vagy 20-an.De borg stf-en nem túl erős.