Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De az nagyon semmilyen járgány.
Fedes ha carriert akart használni és jót akkor vennie kellett boxos vagy lobis carriert.
A xindi és a lekvár carrier is nagyon jó,de a recluse sem rossz.Na persze beléjük nem fedes hangár a jó hanem vagy jem hadar vagy xindi vagy tholian.
Bár nekem az egyik lekvárban interceptor-slaver míg a másikban két interceptor hangár van.
Az igazán ütős lekvár hangár ugyanis csak akkor jár ha megvan a lekvár attack ship és a lekvár carrier,az attack ship meg kell a halálnak.Nem fogok 400-500 misit adni egy vacak hangár unlockolásáért.Mikor zenért unlockolt fasza hangárjaim vannak.
Elite interceptorok néha nagyot lőnek,92k-t is tudnak lőni vacak torpedójukkal.
Slaverek meg jól lopnak.<#vigyor>#vigyor>
Épp ezért a dupla interceptoros lekvár carrieren lopós boffok vannak,ha már a hangár nem lop,lopjon a boff.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.24. 12:15:34
Edit: ja látom, időközben már le is húzták a népek 😊
Amúgy szerintem is egész jól néz ki.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.24. 11:48:44
De ha nagyon izgat tegyél fel egy Subspace Jumper-t,az a hátába tesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.24. 11:17:54
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Amikor behozták a caitian fütyi carriert nem lehetett hetekig random stf-re menni,mert sok retardált barom azzal jött,és kb szart sem ért vele,tac engi sci mind azzal a szutyokkal jött.
Amikor bejött a scimi megismétlődött,azt hittem a simi egy rakás szar hajó mert annyi béna barmot még nem láttam mint ami akkor volt randomon vele.
A hangárja nem rossz,de ez egy support hajó szerűség,commander boff slotok vannak benne,3-3 fegyvere van,6 a fordulása.
Vagyis cannont nem fogsz rátenni,így nem tudod használni a cannon hangár traitet sem hozzá.Ez egy vacak sci support tehén.
A karfiol akár hogy nézed battle carrier,jobb fordulás több fegyver,van rajta dhc is.Még a pajzsa is jobb mint ennek.
Csak a karfiolnak 4 tac 4 sci 3 engi konzolja van.És fegyverre meg auxra ad pluszt.Viszont így is 30k pajzsom van vele.
Ha választanom kéne hogy T5 Karfiol vagy T6 jupiter,nincs az az isten hogy a jupitert választanám.
Főleg ha kijön a t6 Karfiol.Ami azonnali vétel.
Már mikor lehetett rá szavazni akkor ellene szavaztam.<#whatever>#whatever>
Elég szép lett, de amin az állam leesett azok a hozzá való az új Fedes frigate petek fegyverzete. Nekem úgy tűnik hogy elég szépen zárójelbe tesz minden eddigi petet.
1x Quad Phaser Cannons (Fore)
1x Dual Heavy Phaser Cannons (Fore)
1x Photon Torpedo Launcher (Fore)
2x Phaser Turrets (Aft)
Abilities:
Torpedo: High Yield I
Cannon: Scatter Volley I
Scratch the Paint
És ez még csak az ec-ért kapható alapváltozat, az elite az High Yield III-al és Scatter Volley II-vel szaladgál.
Azt hiszem a fleetes változatot első nap magamhoz szólítom. 😄
Az Orion + tac vmi titkos contra'-gyűjtő "fegyver" lenne?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hivatalos forrásból jött a levél elvileg.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Tudnod kell hogy milyen boff skilleket használsz majd és ahhoz igazítani.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.23. 14:06:01
Mondjuk a shuttlera jó lesz mindenképpen.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.22. 21:07:13
Meg tudom ölni, csak nehéz. A többi herald fing hozzá képest.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.22. 18:57:43
Vagy vegyél point defense system konzolt,az elérhető klingonnak tholian lock boxból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.21. 13:32:29
Fedes új hangár sem igazán érdekel.
Talán Bio-neural warhead-et lövöldöznek.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.21. 08:00:31
Activating any Intelligence Bridge Officer Ability or Tractor Beam I, II or III:
•Grants Torpedo: Transport Warhead I to all hangar pets within 10km
Na most jönni fog valami új pet, aminek lesz valami jó kis torpedója esetleg quantum(tricobalt nem hiszem 😄) vagy a régiek kis vacak photon torpedóit lövöldözi majd a pet.
Egy profi kezében több száz ezret sebez.
Theta Radiation vent is nagyon jó még shutlle küldiben.
Van még egyéb tipp?
(vhol olvastam hogy a bio neural warhead is gonosz dolog shuttlén)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.20. 17:53:56