Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Nem kell a jégen futni, szépen ésszel mellette a hóban 😊 A jégen futás csak a hosszú egyenesekben játszik. Nem nehéz egyáltalán ha megszokod.
Minden kanyarban lehet csalni én kapásból átvágom őket.
Olvasgattam kicsit redditen, 3 tipp maradt meg:

1. Ha gurulsz (dupla gombnyomás valamely irányba) akkor automatikusan megáll a karaktered, nem csúszik. EZt tegnap én is egyből kiszúrtam, szóval kanyar előtt dupla gombnyomás, szépen befordulsz és már mehetsz is tovább

2. Ugrás dettó ugyanezt csinálja, vkinek ez jobban bejön.

3. Azt írják a pályán jópár helyen lehet csalni hogy levágod a kanyart és mégsem vesztesz. KOnkrétumok nincsenek, de ez is lehetséges opció.

Nekem a gurulással másodikra megvolt a verseny, nagyrészében amúgy is csak kocogtam.

Volt szó olyanról is hogy vegyél a kezedbe egy módosítójú fegyvert, az is segít a gyorsabb mozgáshoz (15% rémlik, nemtom hogy csak futásra él e).

Semmi.Csak a futkározással lehet hajót szerezni,a többi csak buli.Szerezhetsz egy rakás cuccot,fegyvert kitet satubbit.
Én egyenlőre csak dilit és tokent farmolok doffozással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 14:11:24

Nagy nehezen sikerült nyernem egy "korcsolyázást" - sokat nem fogok, ez is éppen, hogy sikerült - , a kérdésem az lenne, hogy mi kell még az event-hez, annak lezárásához az 1000 vmin kívül, ha mégis megtörténne a csoda és összegyűlne a kellő mennyiségű szajré?!

Az üzeneteket én sem tudom törölni, csak egy megjegyzés jön, hogy log-ba tette a törlést és még másnap is uú ott virítanak azok az üzenetek...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Flottás már Mk13-ban is van.

Gundark 1 1
Köszi, lehet hogy ez a baja. Bár mintha fehér is lenne "szabadon". Mindenesetre megnézem.
az a baj hogy demo turret stattal pont nincs exen csak az egyikkel, de ja flottásba nem is gondolkodtam 😄
Annyit találsz exen mint a szemét.
Vagy nézz flottásat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 12:55:14

Valakinek nincs elfekvőben egy engi kit demo turret critd stattal?
Jah kicsit rabasztam volna ha nem engedi tovabb tolni a legelsot de 1 het es kinnt van😊

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Én január végén kezdtem a játékot így lemaradtam ezekről. Csak szóba került múltkor hogy másik karival esetleg ki lehet váltani még a régebbi hajókat is. De úgy néz ki balga gondolat volt.
Lótúrót,beszélj Q-val és átváltoztat.

Fabio Capello
Na ilyen karaktert se láttam még, gondolom valami holo-emitter lehet

Igen.

Fabio Capello
oh! 😄

Amúgy jól érzékelem, hogy a régi hajókat akkor nem lehet kiszedni? 😞

Plata - azokra a küldikre gondolsz amik a current map fül alatt vannak, ugye?

Bazz,a kedvenc vulkáni karim tele van tutibbnál tutibb lila jó traites doffokkal,mivel vele rengeteget doffoztam,és szereztem neki sok séf meg bartender doffot,erre 5 küldiből 2 is bukta lett neki,lila jó traites doffkkal.A doffos karimnak meg fehér doffokkal nem lett bukta.<#wow3>
Az idén nagyon kevés dilit ad.Tavaly egy sorozatból jött 1-1,5k dili most meg 375?

Nekem simán lehet törölni,eladtam pár doffot és töröltem lazán a leveleket.

van, csak az új területre költözött át.
Most mé' kamuzol? 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.12.04. 09:49:13

Ha gondolhatod megdobálhatlak párral.<#vigyor>

Én simán kiszoktam szedni,még az új karikkal is.A repus store alsó fülében vannak ha kiszedted őket korábban.
Fabio Capello
viccelsz, ki vagyok akadva hogy idén nincs piteevés 😄

Jobbulást.<#vigyor>

Fabio Capello
EPPOH! HAVE A FRIENDLY EPPOH!

Simán

Izé... ti tudtok leveleke törölni a játékban?

Én akár egyesével, akár az új featureval szeretnék levelet törölni, nem törlődnek, csak egy üzi van:

Banned command MailDeleteCompleteLog

Az idén kevesebb a doff küldi,és kevesebb dilit ad.

szinularity Core megvan mult evrol
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.04. 08:36:36

Engi kit modulok elég jók tac, scit nem próbáltam se az új BOFF skillt, de a Breen Warp Core is elég béna.
melo utan megnezem, de nagyon nem mozgat a dolog..😄

Most is van három új kit module és van most 3 új BOFF skill Endothermic Beam vagy mi a neve, tehát van összesen 6 kit module, Breen Warp Core/Singularity Core, 3 BOFF skill
multevben kitek is voltak, bar lehet most nincs

Csak a biztonság kedvéért: jók az értesüléseim és a winter eventen a hajón kívül más értelmes használati tárgy (tehát nem ruha, nyuszsapka meg egyéb dekoráció) nem szerezhető?

Gondolok itt olyasmire mint pl a summer eventen voltak kitek amiket érdemes lehetett megszerezni...
Ha már régebben elkezdtél egy hajót azt most lehet folytatni. szóval nekem most meglesz mind a 4

Csak tippelek, de szerintem common (fehér) doffok kellenek oda. Legalábbis a fleet projerktekhez mindig csak fehéret lehet berakni, gyanítom hogy ide is csak azok mennek be. Ami nem is baj, mert zöldet - kéket berakni sokkal drágább mulatság lenne....

Lehet tudod, de ha nem: a duty officernél (akitől a doffokat adó assignmenteket is lehet kapni) van olyían opció hogy becserélesz egy zöld/kék/lila doffot 3 darab, véletlenszerű alacsonyabb szintűre. Szóval egy zölldből igy tudsz 3 fehéret csinálni (és pl boundos doff esetében tudtommal ez az egyetlen mód hogy úgy szabadulj meg tőle hoy kapsz is érte vmit).

Amúgy mi alapján döntöttél az elite scorp mellett? Esetleg ha meglesz, nincs kedved egy DPS mérést megejteni, hogy mennyit ütnek?
Ok, köszi a segítséget. De ez a hóemberes rész nagyon felhúzott...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát Plata, sajnos nem nem lehet másik karival régebbi winter eventes hajót kivenni. <#rinya>
nem igazán lehetne egyszerűbb. újoncnak megértem hogy tart vagy 5 percig a keresés mindenféle segítség nélkül, de azt is valahogy túl lehet élni.
Nem tudom mit kell ezen magyarázni,elmész winterre felveszed küldit breen csókától,elmész ahova a térkép mutatja,beszélsz másik breen-el,bedob versenyre körbe futsz és megvered npc-t ennyi.

Leírná vki - ha lehet, akkor szájbarágósan, mert ennél idiótább megoldást még nem láttam az egyének felhúzására! - , hogy mi a büdös faszt kell(ene) csinálni ebben az idióta event-ben, hogy haladjak is a hajó felé?!

Gundark 1 1
Kis segítség kéne mert nem értek valamit.. Elkezdtem kiszedni az elite scorpiont, megvan minden, kell 30 doff. Nekem van egy csomó mindenféle színű mérnök és operatív mégis csak 5öt engedett betenni a 30ból. A többit miért nem?
Bolondok vagytok,egy ilyen hajó miatt ennyi pénzt kibaszni az ablakon.<#wow1>

911 voucher és nincs lobi -m már.. na nem baj, 2 nap.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Franc bocsánat gerisz bocsánat én tévedtem összekevertem valami mással. 567 Lobi és csak 500 voucher van meg a picsuba 😞
Hát én Cz-198-on vagyok,most nem érek rá.

Értem.

10 perc és indul a banzáj.
Nem az egy MMORPG,de lehet saját házad,satubbi.
Vagyis Strongholdod,mert nem ház a neve.
És a Stronghold nem karihoz hanem Legacy-hoz kötött.Így mind a 17 karim ugyanabban a házban élhet.És a kalandjaik közben találhatnak házhoz berendezést,vagy úgy hogy esik valahol vagy úgy hogy végre hajtanak valami különlegeset amiért jár egy vagy több dísz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.03. 20:16:58

Azt hittem az MMORPG, de akkor ez valami új Sims játék?
Hát mivel sejtettem hogy ez lesz és leállás volt elmentem Sw ToR-ozni,és mivel már rég esedékes bele fogtam a Coruscanti házam be bútorozásához,még csak pár szoba van kész.Na meg a bejárat.És részben a lépcsőház.