Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ha gurulsz (dupla gombnyomás valamely irányba) akkor automatikusan megáll a karaktered, nem csúszik. EZt tegnap én is egyből kiszúrtam, szóval kanyar előtt dupla gombnyomás, szépen befordulsz és már mehetsz is tovább
2. Ugrás dettó ugyanezt csinálja, vkinek ez jobban bejön.
3. Azt írják a pályán jópár helyen lehet csalni hogy levágod a kanyart és mégsem vesztesz. KOnkrétumok nincsenek, de ez is lehetséges opció.
Nekem a gurulással másodikra megvolt a verseny, nagyrészében amúgy is csak kocogtam.
Volt szó olyanról is hogy vegyél a kezedbe egy
Én egyenlőre csak dilit és tokent farmolok doffozással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 14:11:24
Az üzeneteket én sem tudom törölni, csak egy megjegyzés jön, hogy log-ba tette a törlést és még másnap is uú ott virítanak azok az üzenetek...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vagy nézz flottásat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 12:55:14
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Amúgy jól érzékelem, hogy a régi hajókat akkor nem lehet kiszedni? 😞
Plata - azokra a küldikre gondolsz amik a current map fül alatt vannak, ugye?
Az idén nagyon kevés dilit ad.Tavaly egy sorozatból jött 1-1,5k dili most meg 375?
Én akár egyesével, akár az új featureval szeretnék levelet törölni, nem törlődnek, csak egy üzi van:
Banned command MailDeleteCompleteLog
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.04. 08:36:36
Gondolok itt olyasmire mint pl a summer eventen voltak kitek amiket érdemes lehetett megszerezni...
Lehet tudod, de ha nem: a duty officernél (akitől a doffokat adó assignmenteket is lehet kapni) van olyían opció hogy becserélesz egy zöld/kék/lila doffot 3 darab, véletlenszerű alacsonyabb szintűre. Szóval egy zölldből igy tudsz 3 fehéret csinálni (és pl boundos doff esetében tudtommal ez az egyetlen mód hogy úgy szabadulj meg tőle hoy kapsz is érte vmit).
Amúgy mi alapján döntöttél az elite scorp mellett? Esetleg ha meglesz, nincs kedved egy DPS mérést megejteni, hogy mennyit ütnek?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
10 perc és indul a banzáj.
Vagyis Strongholdod,mert nem ház a neve.
És a Stronghold nem karihoz hanem Legacy-hoz kötött.Így mind a 17 karim ugyanabban a házban élhet.És a kalandjaik közben találhatnak házhoz berendezést,vagy úgy hogy esik valahol vagy úgy hogy végre hajtanak valami különlegeset amiért jár egy vagy több dísz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.03. 20:16:58