Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nézem a TOS 2.évadját cuki hogy minden részben másik másodtiszt van:d Mintha egy szépségverseny összes versenyzőjét berakták volna a sorozatba.
@Gundark
Van ilyen fegyver, de ez Sniper Rifle exen megveszed vagy legyártod, TR-113B a neve ha jól emlékszem
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Belátom, hogy az 50. szint fölött nagyon el fog olvadni, mert ott már jól jönne a fleet-es és a T5-U bónusz (HP, pajzs +2 konzolhely), így sokáig nem erőltetem majd - arra jó volt, hogy megtudjam: a jó hajó nem is olyan drága, mint azt fölszerelni a jó dolgokkal (fejlesztés).
Annyira jó sci karit nem akarok/akarhatok, hiszen nincs meg hozzá a keret, de nagyon élvezetes a sci "mágiával" keverni az űrharcot, még ha az nem is oly hatásos, mint a tac tiszta DpS-e. <#nyes>#nyes>
Azt nem tudom megígérni, hogy minden egyes fejlesztéshez az általad javasolt, drága kellékeket fogom használni, de az értékesebbek fejlesztésére biztos, hogy áldozni fogok! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CLR—Infected Space<8:02>8:02>— Dmg(DPS) —Dimatra 8 669 077(18 805) Korima 8 098 428(17 760) Hawkins 5 873 639(12 262) David 5 283 261(11 007) Oaw 5 274 356(10 943) jah 5 sci konzolos dyson hajoval tac mode nelkul.
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.12.14. 21:29:55
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Na jó csak 2,de akkor még minden más volt.
Figyelj ha Mk2 cuccot uppolsz akkor experimental tokent használj és hozzá kék Q acceleratort.
Sci kari nem nagy dps-ről híres,ha sci karival akarsz elérni nagy dps-t az biza kurva drága lesz.Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 19:01:06
Aztán rájöttem, hogy ez is inkább a "Miért alacsony a DpS" témájába vág - ilyen gépem van, ha kissé másként is felszerelt, tehát: megyek DpS-t leméretni, a többiek "megelégedésére"! <#hehe>#hehe>
Ahogy kezdek lépkedni a fejlesztés útján előre - ma 800k-t vertem el 2 beam és 2 konzol Mk II-től Mk X-re húzásával (mind maradt VR <#shakehead>#shakehead> ) - , úgy kezdem érezni, hogy a T6-os hajó, a maga 3000 Zen-es árával, még mindig a legolcsóbb és a legkönnyebben beszerezhető eleme a full Mk XIV-re húzásnak (a színektől eltekintve is).
Szerintem, erre a hajóra nem kell torpedó (a skill-pontjai jól jönnének a sci ágon), megteszi helyette a tac team + overload + Emergency Power to Weapons trió is, különösen, ha már pajzsmentesre vakart felülettel érintkezik a "hármas": 10k fölött is krittelt így az Mk VIII-as szettel...
A járgány legnagyobb hibájának azt érzem, hogy csak 2 skill-helyes az engi Boff-részlege a három helyett: az engi team, Extend Shields, Emergency Power to Weapons trió jól jönne, de így a sci részlegtől kell elvenni helyet a pajzsrenoválásra.
A 3 tac helyet elégségesnek érzem: tac team, FaW, overload.
Bár múltkor nekem is volt 500 valahány dps-es csóka ISA-n.
Top klánokban azért van sok arany,mert a területek után sok sok arany folyik be.
Én is voltam valamikor olyan klánba aminek területei voltak afrikában,és igen kaptam zsoldot aranyban a CW-ért.De tudtommal az aranyat amit osztogattak a klánban azt nem vették soha,hanem szereztük területből.
Lehet hogy külföldi kő gazdag klán tulajdonos meg engedheti magának hogy az összes tagja állandóan prém accot tartson fent,prém lőszerrel és prémium wc-vel.De magyar nem nagyon.Ha azt nézed ma már Tier 1 csatában prémium lőszerrel játszanak a balfaszok.A prémium tankjaimat vagy kaptam a WG-től,vagy vettem zsoldból avagy bugolt aranyból.
A legdrágább prém tankomat is ajándékba kaptam a WG-től.Ha meg akarnám venni 14k forintot kellett volna csengetnem érte.
Például egy kőgazdag magyar vállalkozó/maffiózó csemetéje biztosan minden fizetős játékot megengedhet magának, de ettől stílusa vagy esze még nem lesz.
Azért is sántít a gondolatmenet mert az "ingyenes" MMO játékok valójában korántsem ingyenesek, több AAA kategóriás játék árát el kell költeni rájuk ha az endgame contentet akarja élvezni a játékos. Próbáljon csak valaki néhány top gépet kihúzni prémiumszámla nélkül War Thunderben/Armored Warfareban, vagy annó a WoT-ban. Emlékszem annó WoT-ban az anekdotákra, hogy nagy magyar klűnok játékosai mennyi pénzt öltek bele a játékba prémiumtank meg prémium számla formájában.
Stobsn azért én még 18 60-as kari után is találok kihívást,ha mást nemis de duplázni az ecm pl:d
Még a healer összerakása is hátra van.
Sajnos az STO-val is az van, amit korábban bgabor említett, hogy egy idő után a grindolás unalmassá válik, pedig amúgy a játék tök jó. Én is annyiszor játszottam már lesz azt a pár ikóniai küldit a markokért, hogy most egy kicsit megfeküdte a gyomromat. Azért a korizást tovább tolom, hogy a winter hajót kivegyem.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.14. 13:33:16
Mióta ki jött a játék nem nagyon játszom vele.Havonta 1-2 meccs,kb,de zárt bétában magasabb szintre jutottam el minden ágon,az összes ágat felhúztam 7-8 körülre.De most hogy bárki játszhat vele és ennyi a balfasz nem sok kedvem van hozzá.
Pedig a bétázás miatt az accom egyből valahol 8-as szinten indult.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 12:08:52
A buzi ruszkikat már ne is említsük.Sajnos az Eu szervereken sok van belőlük.
Egyébként meg előfizetős játékokban is sok a hülye,elég ha csak a World of Warcraftot említem,ami a magyar szervereken ment néha a cseten az komolyan szánalmas volt.Az alliance oldal még úgy ahogy elment,de a horda oldalon durván a seggfej kategória alját súrolták a játékosok.Pedig ott nincsenek ingyenes játékosok.Mégis embertelen sok faszfej volt,főleg a vége felé.De én cataclysm óta már azzal sem játszom.Mert az eredetihez képest a játék át ment szánalmas casualba,kb a hülye gyerek szintre süllyesztették a nehézséget.
Nekem öszvissz 1 prém hajóm van,az is zárt bétáért járt.
Igaz prémium repülőm meg tankom az van pár.<#whatever>#whatever>
De azt sem saját pénzen vettem,hanem zsoldból vagy bugolt pénzből.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 09:57:39
A dyson pack nagyon jó torpedó sci-nek is elmegy simán,főleg ha dyson fegyver szett van rajta.Három dyson konzollal ennek is lesz egy rakás képessége.Villámszórástól kezdve a spéci pajzsig mindenféle.Nekem ezen is DHC van és torpedó,full dyson repus szettel és dyson fegyver szettel.
A Dyson pack elég egyedi cucc,az ingyenes Solana szettel is használható mert azzal még több képessége van.De nekem a Dyson repus jobban bejön.
Arra vigyázz ha van prémium cirkáló a csapatban ne arra menjen amerre te,azok a retardál kitakamik,vagy hogy hívják,ész nélkül dobálják a torpedókat,egyszerre vagy 20 torpedót tud kilőni,és szarik rá hogy mi van közte meg a cél közt.Mert prém hajót venni pénze van,de esze használni az nincs.Nekem volt szerencsém olyan csatához amiben hülye buzi kilőtt 3 csapattársat is.
Csak ránéztem a World of Warships-re, és maga a játék tényleg nagyon jó, de a csapat tagok néha eszméletlen gyökerek. Némelyek úgy mennek, mintha rajuk kívül senki nem lenne a pályán. Simán neked mennek, letorpedóznak. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen retardáltak miért akarnak MMO-t játszani.
A vesta pakk a 4 fleet konzol ellenpéldája volt, a dyson meg a vesta-é - persze, hogy a drágább a jobb, vagy az érné meg jobban. 😊
Bár, ha azt veszem, akkor a Varanus is 2k Zen, ahogy a 4 fleet modul: minden T5 sci hajó egy árban van/volna (+ a T5-U tokenek).
A 4 fleet modul, most 62 misi volna az ex'-en: ~15,5 milla/db.
A fejlesztések még mindenképp igényelnének 4-5 millát (3 fegyver és 2 tac konzol, meg a többi konzol)...
Lehet, hogy mégiscsak a fleet-T5-U lesz és egy fenékkel ülök meg egy lovat: amíg meg nem unom a játékot - ehhez lenne most elegendő erőforrásom (a hónap végére). <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 17:17:28
Csak sci-nek nem vennék most hajót - az 500 Zen-t azért nem sajnáltam volna rá <#rinya>#rinya> - , hanem mindenképpen Cross Fraction megoldáson gondolkodom, első körben.
Az ajándék T5-ös után a téli event is engi hajót dob ("T6"-ost), így olyan bundle-t kéne néznem, ami tac-sci: az Alita-s/"Juhtúró"-s ilyesmi lenne.
Vesta veszett jó hajó,aux dhc-i vannak,jó konzol szettje és jó képességek,de max sci karinak.
A Vesta pack 5k zen a fleet sci hajó amit szeretnél meg 4 token,az meg kb 50-60 misi,most nem tudom mennyi a modul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 16:09:04
Így már nem olyan jó bolt - pedig, az ingyen-token még megvan! <#shakehead>#shakehead>
Igaz, sokkal drágább, de akkor már a Multi-Mission bundle is "olcsóbb", 5k Zen-ért - mind a 3 karakterek 3 hajó. A tokennel meg azt a járgányt javítom fel belőlük, amelyik szimpatikus... (és az admirality-be is lenne mit dobni)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 16:00:36
A fleetest lehet fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 15:19:46
Van, de ott 4 fleet-konzolt ír ki az árnál, holott arról volt szó, hogy ha megvan az alapgép, akkor csak 1 fleet-konzolba kerül a flottás változat - az lehet a gondja, hogy még nem vok 50. szintű, vagy tényleg 4 konzolba kerülne (annyiért meg már túl drága volna)?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vmint, az adatlapján szó van arról, hogy ezt a flottás járgány még tovább lehet fejleszteni a tokennel T5-U-vá... <#wow1>#wow1>
Ami után már egész pofás sci-tac hajó kerekedne belőle - 11 konzolhellyel! Ezt tényleg meglehet(ne) lépni, vagy csak elírtak vmit?!
A 3 UR beam maradt UR (Mk VIII -> Mk X és még a 300k-s 2x-ezők sem segítettek), de az UR mag regulátor Epic lett, a másik maradt VR -> mindez 2 millió EC-ért és így nagyon visszaesett a színváltó készség aránya, ami idáig még tűrhető volt! <#rinya>#rinya>
Ezek szerint: az Mk II-esnél kéne a 4x-ezőt hozzáadni, hogy akkor hátha jobb arányban változik a szín, mint följebb? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A járgányt kipróbáltam ütközetben (a sci konzolok még hiányoznak és Boff-ok skill-kiosztása sem tökéletes még) és kissé visszaesett a lendülete (ehhez hozzá tartozik, hogy eddig mindig tac hajóban ült (gondolva az admirality-re és kitudja mikor lesz meg a Zen-es hajó(park)) -> a sebzéskiosztásnak a mértéke az adott szinten jobb volt, mint most (ezen a szinten a tac hajó +1 tac konzolhellyel jár)), de még így is nagyon jó az - a nagyon korai próbagyártásból származó, 3 db Rare beam-et (Mk VIII) nem bántottam: helyettük majd húzok föl friss, VR ketteseket, ha lesz megint pénzem, ill. 2 mag regulátort is (a X-es epic megy majd a kicsiknek, ha elérik ezt a szintet).
Az antiproton mag regulátornál mindegy, hogy beam-nél, vagy cannon-nál gyártom le, üzemelni fog mindkettőnél, mert különbséget, idáig, nem fedeztem fel rajtuk?!
...
Kotomicuki #17853:
Kiegészítés: a 60.-as fed-es ágyúi, uo mérési körülmények között és még mindig csak hajó + kari módosítókkal, tudnak 950-et, a hátsó ágyúk 500-at és a 360°-os beam 550-et (DpS/db).
Ennyit jelent a karakterszintbeli különbség (ellenfelek nehézségi szintje) és a fegyverzet-felszerelés minőségi szintje!
...
asolyom #17826:
Nukara Prime: Transdimensional Tactics (Elite)
Ami sikerült - nem rajtam múlott 😊 - , az meg a Defend Rh'lhho Station (Elite) küldetés volt.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.12. 12:37:32
Bár ha kilőnek a párszáz dolcsiért megvett hajódból,vagy esetleg ellopják,akkor lehet cumi van.
Mert ha azt nézed itt nincs havidíj,még az EVE-ben ott ha jól emlékszem 4500 körül van.
Ha később lesz benne nem csak PVP tartalom engem is érdekelni fog,bár ha bármikor szétlőhetik később is bárhol a bányász hajóm akkor lehet nem.
EVE-ben azért vannak legalább biztonságos területek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 12:05:28