Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"The winter holiday event will begin at about 9am Pacific time on December 3rd and last until about noon Pacific time on January 15th!"

Ezek szerint még holnap kora délutánig lehet epohh-ozni és "korcsolyázni" Q-nál?
Az itt termelt epohh-okat máshol nem lehet beváltani? (kár lenne nem "vágósúlyban" leadni őket...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Köszi!AKkor keresnem kell másik sorozatot...Vagy újra megnézem az enerprise-t,
Sziasztok!A TOS-nak hány évadja van?
Jah,ezekre már nem emlékeztem.

Vidian a szervlopó faj a Voyager season 1-3ban. Szegények a kórságuk miatt nagyon rusnyák.
Akik szerveket gyűjtenek, mert valami kór megtámadta őket. Elég csúnyák, mintha szét akarnának esni. 😊
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.11. 16:50:14
Vidián?

jó kis vidián kari
Igen, arra gondoltam h az alien fajjal létre lehetne hozni egy breen-t, de akármilyen szabdságot is ad a tailorban az alien faj, van pár kivétel. Se breen se gorn, de még cicát sem lehet lemásolni. Azt hiszem suliban-t sem lehet. Kár pedig jó kis torz mutáns dögöket lehet csinálni xD
Jah breen mègse,senki sem tudja hogy nèznek ki a ruha alatt.

Alien karit olyanra kreálod amilyenre akarod.Akár breen is lehet de akár Homer Simpson is.

"se alienben létrehozható ál-breen." - ez az "alienben létrehozható" rész pontosan mit takar?

Tudathasadás? Ez nem a GTA topik 😄

Hát én mentem vele vagy 1 Isa-t.
A T6 hajó nekem már elavult,az új super osztályú luxushajómhoz képest a T6 elég halvány.<#vigyor>
Igaz sok pénzbe került,de megérte.Van rajta még jakuzzi és bar is.Meg legalább 10 fegyver,ezt pontosan nem tudom,mert nem számoltam meg.Főleg a belsejével ismerkedtem meg.Még nem nagyon volt időm használni,csak megvettem és egy kicsit megismerkedtem a belsejével.<#nyes>

Új season előtt ha követik a sémájukat akkor jön még egy .5 content update és majd utána jön valami új season/expansion/akármi.
Gundark 1 1
Szerencsére én gyorsan letoltam a breen hajót 😊 Már a kedvenc presidiommal megyek. Apropó, mi várható a közeljövőben? Lesz a szülinapi cucc, ha jól emlékszem egy krenim sci hajóval. Mikor jön a következő szezon? Mert eddig ez a mostani kicsit gyengécske. Nem rossz de az ünnepek miatt lassan jönnek a missziók 😊 Azt már lehet tudni hogy a következő szezonban ki fog okoskodni?
Láthatod ennyit tudtak sebezni tac karik vele.És a ciki az hogy az egyikük t6 pilot hajó volt.

Az uj amit ki lehet venni az eventen ne mrossz.

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Na ne ti is breen hajót akartok csinálni?

CLR—Infected Space<12:58>— Dmg(DPS) —Garon 21 866 376(28 472) Jeff Spico 8 198 327(10 565) Loky 5 977 505(7 723) Vavro 5 661 760(7 549) N 'Mara 4 412 903(5 731)
Balfaszok breen meg pilot hajóval.

Van breen boffom nem is egy, de nem tudok a bőrébe bújni. Ez nem hangzott túl jól 😄 és igen nem tudom miért nincs jó ideje episode rerun event vagy mondjuk a 15lobi/nap event.
Breen BOFF elérhető a játékban speciális eventen lehet kapni, de az is több mint 1 éve nem volt. Bár ezeket a Breen BOFF-okat fellehet tenni exre és Tactical-ok, lehet van fent egy kettő max +100m áron 😄 vagy esetleg kérdezz meg valakit, aki még tette szolgálatba az odatudja neked adni.
A másik problémám h ha akarnék egy full breen karaktert csinálni akkor ott is van baj. Hajók vannak, setek vannak. De mit ér az egész ha nem tudok fesziteni egy breen kapitányal a fedélzeten. Se playable breen se alienben létrehozható ál-breen. Szörnyű. 😄
Úgyan ez a dominion hajóknál is. Ott sem tudok igazi jem'hadar vagy vorta lenni. Talán ha egyszervalamikorezerévenbelül ha mégis megjön a kiegészítő amiben lesz gamma kvadráns meg dominion per és vagy kanálfejű kieg ott talán megszán a Cryptic és betolja az arcomba a lehetőségeket. Jah meg adjanak már playable Saur-t mert a Gornom nem érti miért nem lehet mellette a kedvenc házi állatkája. XD
Ne aggódj én is ilyen igényes vagyok 😄 Vaadwaur ruhám van, lobis puskám is, Astikám is, de manasa nincs így a szett nem lesz teljes. Heraldból a lobis fegyver megvan a Vonph megvan a Quas megvan, de ruha/armor és Baltim nincs, de nem is lest, max ruha. Sanyarú sors ez számunkra 😄
Aha az alien hajókkal én is alien-canonosan szerelem fel ha tudom. Ha nem akkor is mint pl a szerencsétlen elachi karim aki common elachi fegyót is használ. De büszkén viseli a sanyarú sorsát. És itt jön a másik bajom. Nincs elachi uniform meg shuttle playable így sosem lesz teljesen fullos elachi fangirl szegényke. Vannak problémáim mi 😄
Destabilizing Resonance Beam, teljes mértékben egyetértek bár engem nem is az epilepszia veszély zavar, hanem, hogy PvP-ben mekkora orbitális laggot tud okozni, de az tény, ha epilepsziás lennék simán beperelném a stúdiót, mivel semmilyen felszólítás nem figyelmeztet, arra, hogy epilepszia veszély 😄 Nem ártana, ha az effekten változtatnának. Mondjuk a Herald hajóknak meg a robbanási effektusuk ilyen Quas osztálytól felfele. Nem baj, ha nem a robbanásra nézel random akkor is kapsz egy gyors fehér villanást Quasnál nem fehéredik ki teljesen a képernyő, de a Vonph, ha robban ott az már elég rendesen zavarja a szemet. És a poén, hogy mivel a hajó 60km-ról látszódik így 60km-re is lehetsz a robbanástól akkor is látod az effektust és befehéredik a képernyő.

Én mondjuk a fegyvereket úgy pakolom, hogy, amilyen fajta hajó, mivel én inkább más fajoktól származi hajókat használok(Lock Box/Lobi,Promotion) így, ha pl Elachi akkor olyan beamek vagy, ha Tholián, akkor a repus Tetryon és így tovább.

"You have sold an item in the Exchange to Unimatrix 0815@JP-Wolf for 22000000.

1 Herald Antiproton Dual Beam Bank Mk II x3

Azért néha csurran-cseppen valami. "

Ezek nem is tudtam, hogy ennyit érnek, azt hittem a CrtDx3-as, ami ilyen jó áron megy ebből van 2-3 darab, kösz, hogy kitetted, ha nem teszed most ennyivel is kevesebb lenne a buxámban.

Utoljára szerkesztette: harryke, 2016.01.09. 19:11:40
Mindenkinek vannak ilyen dolgai. Én pl fedes hajóra csak fézert pakolok és nem gyúrok dps karit. Inkább canon buildeket csinálgatok. Plata szavaival élve, fun build vagy ilyesmi. 😄 enegem az ap színe sem zavar, de annál inkább kiakaszt az a sci skill amitől majdnem epilepsziás sokkot kap a user lol
Jah nem szeretem az ap hangját meg szinét,meg a polaront sem.<#vigyor>

..és Chak:

Affenébeis, nem tudtam, hogy ilyen nüanszokra is oda kell figyelni! <#hehe>

Ha csak ennyi volna, akkor megnyugodtam.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szerintem Plata a színét és a hangját nem bírja. De majd kijavít ha tévedtem volna.
Híd el nekem sem a színészekkel van a bajom, bár az igaz h mikor megláttam Sylar-t mint Spock az elégé sokkoló volt :'D
Ettől függetlenül Zachary Quinto jól hozza a figurát.
Rühellem az ap-t.<#nyes>
És a Crtd statot jobban szeretem.

"Bár én sosem vennék ap beamet, pláne nem dmg statost."

Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben is, mert amióta ilyesmivel megyek (minimum VR), azóta jönnek az eredmények - igaz, nem egy ligában játszunk, de nagyon lelombozódnék, ha kiderülne, hogy a jövőben kukázhatom a most kínkeservvel fejlesztett dolgaimat, még a PvE-ről is...
Annyit tudok, hogy a kritikus sebzés mértékét kell a fegyvereken növelni, a kritikus találatok arányát, %-át meg minden máson, hogy ez utóbbi mindenképp 20 fölötti érték legyen - de, amíg eljutok idáig ("Lesszives, a fölső polcról is, mindent!"😉, addig jó szolgálatot tesznek a DMG-sek (is) a natur, AP konzoljaikkal, csak a szintjük a karakter által elérhető maximum legyen.

Nekem bejött az előző két film,másodikban meg hogy Sherlock Holmes volt Khaan külön jó volt.
Az új dokit birom,meg az új Scotty is elég idióta.

Mivel 2002 óta nem készül Star Trek film és kókler abrams-t vasvillával kéne elkergetni, így egyetértek azzal is az a 3 film elégé krep. Ha nem ST filmnek probálnák eladni akkor jó kis iparos munkák lennének mert ma hollywoodban és környékén csupán arra van szükség h legyen egy jövőben játszodó akciófilm amiben du*nak is. A latinum így is dől a zsebükbe, akkor minek kellene megerőltetniük magukat? Gondolják magukban a filmes arcok. Én meg eleget mérgelődtem rajtuk/miattuk.
én is úgy emlékszem, de hamar lehalt a vágy. <#hehe>
Grat.Bár én sosem vennék ap beamet,pláne nem dmg statost.

Nekem úgy rémlik Uhura meg Spock közt régen is volt valami.

Nem hiszem, a reboot filmekben eddig sem volt említésre méltó űrcsata. Helyette volt szerelmi civódás a néger nő meg az érzelemmentes vulkáni köztt, meg alsóneműben virító torpedótehcnikus. Jól láthatóan megváltoztak a hangsúlyok, és nem előnyükre.
A következőt meg a halálos iramban széria rendezője rendezi, szóval borítékolhatóan nézhetetlen hulladék lesz.
You have sold an item in the Exchange to Unimatrix 0815@JP-Wolf for 22000000.

1 Herald Antiproton Dual Beam Bank Mk II x3

Azért néha csurran-cseppen valami.
Meg grat az eladásért, 98ért raktam be még aznap mikor írtad, de erősen kétlem h elfog menni.
Tholian hajókra nem gyúrok, de küzdők a xindi hajokért meg a Voth karimnak a palisadeért és még egy monbosh sem ártana. Sohaj. :'D
Örülök azért neki,részemről jöhet a Tarantula,van rá 900 misim,plusz egy Orb a bankban.

ahahahahaha.. <#banplz>
You have sold an item in the Exchange to David@hachaliah for 50000000.

1 Fanet
Hát ezek hülyék.

Aranyozott latinumból díszeket vehetsz a hajódra.

A winteres doff-ozásból hulló facicomákkal mit lehet kezdeni, azon kívül, hogy beváltom őket aranyrúdra és öltöztetem a karaktereimet? (a mocik és a kittbe-valók már kivannak véve!)
Egyáltalán, ezzel az arannyal mit lehet kezdeni, mert doff-küldetéseken - mint kellék - kívül még nem nagyon láttam értelmét gyűjtögetni?
A futócipőnek hasznát lehet venni a nyúlfarokért folyó versenyeken, vagy azokon kívül? (látni látok eszméletlen gyors és folyton ugráló egyéneket, de ezek ellenére is kielégítő a "termés" a futamokon...)

Arra már rájöttem, hogy a Deltás repu lvl 1-ét az összes karakteremnél megcsináljam, mert különben nem mehetek velük abba a kvadránsba!
Van olyan karakterem, aminek 2, teljes repu-ja is ki lesz húzva az epohh-okból (hozzájuk nagyon ajánlott a lila, VR doff: úgy 100 pötty helyett 200-ért lehet beváltani őket, 4 nap után) és a "korcsolyázásból" - hasznos a winter event, csak legyen ideje is rá az embernek!

Köszi h szóltál, a 15 fedesből egy karin találtam egy lilát. Meglátjuk h alakul. 😄
Srácok exen valami ismeretlen okból a sulibán Bo fedes boff 98-100 misinél kezdődik,akinek van passzolja el,hátha elviszik.

A héten is csak server karbantartás van, pecs nélkül. Twitter postjuk legalábbis erre utal.