Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezek szerint még holnap kora délutánig lehet epohh-ozni és "korcsolyázni" Q-nál?
Az itt termelt epohh-okat máshol nem lehet beváltani? (kár lenne nem "vágósúlyban" leadni őket...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.01.11. 16:50:14
A T6 hajó nekem már elavult,az új super osztályú luxushajómhoz képest a T6 elég halvány.<#vigyor>#vigyor>
Igaz sok pénzbe került,de megérte.Van rajta még jakuzzi és bar is.Meg legalább 10 fegyver,ezt pontosan nem tudom,mert nem számoltam meg.Főleg a belsejével ismerkedtem meg.Még nem nagyon volt időm használni,csak megvettem és egy kicsit megismerkedtem a belsejével.<#nyes>#nyes>
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
CLR—Infected Space<12:58>12:58>— Dmg(DPS) —Garon 21 866 376(28 472) Jeff Spico 8 198 327(10 565) Loky 5 977 505(7 723) Vavro 5 661 760(7 549) N 'Mara 4 412 903(5 731)
Balfaszok breen meg pilot hajóval.
Úgyan ez a dominion hajóknál is. Ott sem tudok igazi jem'hadar vagy vorta lenni. Talán ha egyszervalamikorezerévenbelül ha mégis megjön a kiegészítő amiben lesz gamma kvadráns meg dominion per és vagy kanálfejű kieg ott talán megszán a Cryptic és betolja az arcomba a lehetőségeket. Jah meg adjanak már playable Saur-t mert a Gornom nem érti miért nem lehet mellette a kedvenc házi állatkája. XD
Én mondjuk a fegyvereket úgy pakolom, hogy, amilyen fajta hajó, mivel én inkább más fajoktól származi hajókat használok(Lock Box/Lobi,Promotion) így, ha pl Elachi akkor olyan beamek vagy, ha Tholián, akkor a repus Tetryon és így tovább.
"You have sold an item in the Exchange to Unimatrix 0815@JP-Wolf for 22000000.
1 Herald Antiproton Dual Beam Bank Mk II
Azért néha csurran-cseppen valami. "
Ezek nem is tudtam, hogy ennyit érnek, azt hittem a CrtDx3-as, ami ilyen jó áron megy ebből van 2-3 darab, kösz, hogy kitetted, ha nem teszed most ennyivel is kevesebb lenne a buxámban.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2016.01.09. 19:11:40
Affenébeis, nem tudtam, hogy ilyen nüanszokra is oda kell figyelni! <#hehe>#hehe>
Ha csak ennyi volna, akkor megnyugodtam.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ettől függetlenül Zachary Quinto jól hozza a figurát.
És a Crtd statot jobban szeretem.
Ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben is, mert amióta ilyesmivel megyek (minimum VR), azóta jönnek az eredmények - igaz, nem egy ligában játszunk, de nagyon lelombozódnék, ha kiderülne, hogy a jövőben kukázhatom a most kínkeservvel fejlesztett dolgaimat, még a PvE-ről is...
Annyit tudok, hogy a kritikus sebzés mértékét kell a fegyvereken növelni, a kritikus találatok arányát, %-át meg minden máson, hogy ez utóbbi mindenképp 20 fölötti érték legyen - de, amíg eljutok idáig ("Lesszives, a fölső polcról is, mindent!"😉, addig jó szolgálatot tesznek a DMG-sek (is) a natur, AP konzoljaikkal, csak a szintjük a karakter által elérhető maximum legyen.
Az új dokit birom,meg az új Scotty is elég idióta.
A következőt meg a halálos iramban széria rendezője rendezi, szóval borítékolhatóan nézhetetlen hulladék lesz.
1 Herald Antiproton Dual Beam Bank Mk II
Azért néha csurran-cseppen valami.
1 Fanet
Hát ezek hülyék.
Egyáltalán, ezzel az arannyal mit lehet kezdeni, mert doff-küldetéseken - mint kellék - kívül még nem nagyon láttam értelmét gyűjtögetni?
A futócipőnek hasznát lehet venni a nyúlfarokért folyó versenyeken, vagy azokon kívül? (látni látok eszméletlen gyors és folyton ugráló egyéneket, de ezek ellenére is kielégítő a "termés" a futamokon...)
Arra már rájöttem, hogy a Deltás repu lvl 1-ét az összes karakteremnél megcsináljam, mert különben nem mehetek velük abba a kvadránsba!
Van olyan karakterem, aminek 2, teljes repu-ja is ki lesz húzva az epohh-okból (hozzájuk nagyon ajánlott a lila, VR doff: úgy 100 pötty helyett 200-ért lehet beváltani őket, 4 nap után) és a "korcsolyázásból" - hasznos a winter event, csak legyen ideje is rá az embernek!