Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.01.19. 10:11:03
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.18. 13:28:28
A DR pack speckó doffjait és boffjait is többször kilehet venni.
Plata is olyan mint a nyugdijasok a metróújság osztó embereknél, mindig 5-öt visznek mert ingyé van 😊

Amikor bejött az voth antiproton aszittem majd jó hangja lesz és végre használhatok én is AP-t,erre idegesítőbb lett mint a sima.
Fluidic-et asszem ki sem próbáltam.
Jah és ami rohadt idegesítő azok a buzi ikony hajók stf-en.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.18. 09:29:59
Vagy ha lesz valami más jó és értelmes T6 harci carrier akkor azzal.A T6 vuki nem az én világom,a T5 is vacak volt.
Na jó ezzel biztos sokan nem értenek egyet,de a Karfiol után a Vuki iszonyúan szar érzés.
Fed oldalon szintén engivel próbáltam.Vele mentem is stf-re a hajóval de szintén szánalmasnak éreztem,ótvar ronda lomha,nem az én világom.
Az meg hogy jem hadar vagy breen szettet pakoljak rá rossz ötlet,még egyszer nem csinálom meg a breen vagy jem hadar küldiket.Nyáron delta eventet végig nyúztam 3 karival fullra,elég volt egy életre breen meg jem hadar küldikből,a régi breen vagy jem szettet meg töröltem a csába.Egyrészt a jem szettől buzis lesz a hajód és gyenge,a breen meg szimplán lószar.Polaront meg utálom ugyanúgy mint az antiprotont.<#vigyor>#vigyor>
De ha van porszívós breen hajód próbáld ki az elite siphone drone hangárral,az a hangár az elszopott energiát neked adja vissza.De csak az elite,és zenért kell unlockolni,jah meg klingon.
Topaboss 12 757 567(45 726) Narn 8 091 507(29 002) Z'tora 7 786 796(27 418) Surak 5 863 313(21 015) Criosis 2 200 199(8 179)
Z'tora -Rezreth (tac, energiaszívós, aux2damp, polaron bfaw) / Narn - Nandi(sci ,pici gw, pici energia szívós, antiproton bfaw )
Utoljára szerkesztette: Jence4, 2016.01.16. 09:25:59
Sztem csak nnyi az egész hogyha egy 100 megás fájlban csinálnak 10 bytenyi változtatást, akkor szépen lehuzatják velünk a 100 megát újra. Elfelejtettek már patchelni, hogy is kell azt...
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Sajnos random ISA-n én még nem láttam normális dps-t vele.Sőt már 1k alattit is sikerült mérnem.
Global event,fleet kreditet kell szerezni egy hézig,és a következő héten mark bónusz event lesz.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.15. 09:43:48
Sajnos, nálam is túlzottan rendetlenkedik a rendszerük az utóbbi napokban... <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Csak halkan jegyzem meg, a fizetési rendszerük is igy működik (nem realtime 😊 ), szóval ha meg mersz kockáztatni 10 dodót a havi előfizetés permanens előnyrinek megszerzéséért (értsd: nagyobb bank és inventory minden karinak, 2 soros account bank) akkor van rá esélyed hogy nem kerül semmibe.
Igaz, csak az adott pillanatban lvl60on lévő karik kapják meg a nagyobb helyet...
Annyi a "kockázat", hogy miután előfizettél és megnézted ingame hogy megvannak a nagyobb tárhelyek rögtön le is mondod (mert én nem akartam minden hónapban tovább előfizetni) lehet hogy levonják a pénzt. Nálam 2 alkalomból 2x nem vontak le semmit, és minden level 60as karimnak dupla bankja meg inventoryja van (no és persze az ingyenes account bank se rossz).
Exploitnak igy utólag exploit, de én nem tehetek róla hogy béna a rendszerük és nem tudja instant meghúzni a kártyámat 😊 Mivel nincs olyan opció hogy csak 1 hónapot szeretnék fizetni (csak olyan van hogy havonta szeretnék "recurring" fizetni), ezért csináltam annó jóhiszeműen azt hogy itt a 10 dolcsi majd cancel subscription.
Most kicsit leadtam a lendületből: csak futok és epohh-ozok, így a bankok bővítésére sincs elegendő dili'-m - ilyen árfolyam mellett meg pláne - , ráadásul a 'nyúlfarkak" és epohh-ok karakterhez is kötöttek, nem lehet összecsomózni őket, mint a "karácsonyfadíszeket" és kiadni a legkisebbeknek, ahol még volna tárolási lehetőség. Annyi kis szarság van a játékban, hogy ezeknek már nincs hely... (itt sem maga a krakter a drága, hanem a tárolóhelyeinek a megfelelő méretre való bővítése)
Amúgy, rájöttem pár dologra:
- CTRL-t nyomva nem kérdez vissza a GPL-beváltó, minden egyes darabnál: így gyorsan kiosztottam 400-400 db (80k GPL/fő) beváltandót a karaktereimnek
- "régebben" szó volt az "értelmetlen" net-használatáról a játéknak, most kiderült, hogy ezen felvetéseket keveri és a legrosszabb verzióját használja: ha nincs stabil, folyamatos kapcsolata a szerverével (ami eléggé gyakori, hogy rohadna el az összes befőttjük), akkor neked nem szakítja félbe a műveleteidet - azonnal - , hanem "imitálja" azok sikerét, majd ezt, megpróbálja "eladni" a szerverének - max. fél percen belül - , ahol ez vagy bejön, vagy nem (versenyre, doff-műveletekre pl. biztos, hogy nem "vevő" a szervere: ezek bukták, vagy így lesz üres/hiányos a doff-műveleti naplója az általad feltöltöttnek hitt karakterednél)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.14. 11:43:04
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Nyúlfarokból" is pont emiatt nem szedtem össze készletet, pedig jó lenne a következő szezont is már epohh-termeléssel kezdeni, de ha egyszer nincs helyem - többe kerülne a leves, mint a hús...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.14. 09:24:18
Ezek szerint még holnap kora délutánig lehet epohh-ozni és "korcsolyázni" Q-nál?
Az itt termelt epohh-okat máshol nem lehet beváltani? (kár lenne nem "vágósúlyban" leadni őket...)