Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra vigyázz ha van prémium cirkáló a csapatban ne arra menjen amerre te,azok a retardál kitakamik,vagy hogy hívják,ész nélkül dobálják a torpedókat,egyszerre vagy 20 torpedót tud kilőni,és szarik rá hogy mi van közte meg a cél közt.Mert prém hajót venni pénze van,de esze használni az nincs.Nekem volt szerencsém olyan csatához amiben hülye buzi kilőtt 3 csapattársat is.
Csak ránéztem a World of Warships-re, és maga a játék tényleg nagyon jó, de a csapat tagok néha eszméletlen gyökerek. Némelyek úgy mennek, mintha rajuk kívül senki nem lenne a pályán. Simán neked mennek, letorpedóznak. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen retardáltak miért akarnak MMO-t játszani.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
A vesta pakk a 4 fleet konzol ellenpéldája volt, a dyson meg a vesta-é - persze, hogy a drágább a jobb, vagy az érné meg jobban. 😊
Bár, ha azt veszem, akkor a Varanus is 2k Zen, ahogy a 4 fleet modul: minden T5 sci hajó egy árban van/volna (+ a T5-U tokenek).
A 4 fleet modul, most 62 misi volna az ex'-en: ~15,5 milla/db.
A fejlesztések még mindenképp igényelnének 4-5 millát (3 fegyver és 2 tac konzol, meg a többi konzol)...
Lehet, hogy mégiscsak a fleet-T5-U lesz és egy fenékkel ülök meg egy lovat: amíg meg nem unom a játékot - ehhez lenne most elegendő erőforrásom (a hónap végére). <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 17:17:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Csak sci-nek nem vennék most hajót - az 500 Zen-t azért nem sajnáltam volna rá <#rinya>#rinya> - , hanem mindenképpen Cross Fraction megoldáson gondolkodom, első körben.
Az ajándék T5-ös után a téli event is engi hajót dob ("T6"-ost), így olyan bundle-t kéne néznem, ami tac-sci: az Alita-s/"Juhtúró"-s ilyesmi lenne.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Vesta veszett jó hajó,aux dhc-i vannak,jó konzol szettje és jó képességek,de max sci karinak.
A Vesta pack 5k zen a fleet sci hajó amit szeretnél meg 4 token,az meg kb 50-60 misi,most nem tudom mennyi a modul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 16:09:04
Így már nem olyan jó bolt - pedig, az ingyen-token még megvan! <#shakehead>#shakehead>
Igaz, sokkal drágább, de akkor már a Multi-Mission bundle is "olcsóbb", 5k Zen-ért - mind a 3 karakterek 3 hajó. A tokennel meg azt a járgányt javítom fel belőlük, amelyik szimpatikus... (és az admirality-be is lenne mit dobni)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 16:00:36
A fleetest lehet fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 15:19:46
Van, de ott 4 fleet-konzolt ír ki az árnál, holott arról volt szó, hogy ha megvan az alapgép, akkor csak 1 fleet-konzolba kerül a flottás változat - az lehet a gondja, hogy még nem vok 50. szintű, vagy tényleg 4 konzolba kerülne (annyiért meg már túl drága volna)?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vmint, az adatlapján szó van arról, hogy ezt a flottás járgány még tovább lehet fejleszteni a tokennel T5-U-vá... <#wow1>#wow1>
Ami után már egész pofás sci-tac hajó kerekedne belőle - 11 konzolhellyel! Ezt tényleg meglehet(ne) lépni, vagy csak elírtak vmit?!
A 3 UR beam maradt UR (Mk VIII -> Mk X és még a 300k-s 2x-ezők sem segítettek), de az UR mag regulátor Epic lett, a másik maradt VR -> mindez 2 millió EC-ért és így nagyon visszaesett a színváltó készség aránya, ami idáig még tűrhető volt! <#rinya>#rinya>
Ezek szerint: az Mk II-esnél kéne a 4x-ezőt hozzáadni, hogy akkor hátha jobb arányban változik a szín, mint följebb? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A járgányt kipróbáltam ütközetben (a sci konzolok még hiányoznak és Boff-ok skill-kiosztása sem tökéletes még) és kissé visszaesett a lendülete (ehhez hozzá tartozik, hogy eddig mindig tac hajóban ült (gondolva az admirality-re és kitudja mikor lesz meg a Zen-es hajó(park)) -> a sebzéskiosztásnak a mértéke az adott szinten jobb volt, mint most (ezen a szinten a tac hajó +1 tac konzolhellyel jár)), de még így is nagyon jó az - a nagyon korai próbagyártásból származó, 3 db Rare beam-et (Mk VIII) nem bántottam: helyettük majd húzok föl friss, VR ketteseket, ha lesz megint pénzem, ill. 2 mag regulátort is (a X-es epic megy majd a kicsiknek, ha elérik ezt a szintet).
Az antiproton mag regulátornál mindegy, hogy beam-nél, vagy cannon-nál gyártom le, üzemelni fog mindkettőnél, mert különbséget, idáig, nem fedeztem fel rajtuk?!
...
Kotomicuki #17853:
Kiegészítés: a 60.-as fed-es ágyúi, uo mérési körülmények között és még mindig csak hajó + kari módosítókkal, tudnak 950-et, a hátsó ágyúk 500-at és a 360°-os beam 550-et (DpS/db).
Ennyit jelent a karakterszintbeli különbség (ellenfelek nehézségi szintje) és a fegyverzet-felszerelés minőségi szintje!
...
asolyom #17826:
Nukara Prime: Transdimensional Tactics (Elite)
Ami sikerült - nem rajtam múlott 😊 - , az meg a Defend Rh'lhho Station (Elite) küldetés volt.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.12. 12:37:32
Bár ha kilőnek a párszáz dolcsiért megvett hajódból,vagy esetleg ellopják,akkor lehet cumi van.
Mert ha azt nézed itt nincs havidíj,még az EVE-ben ott ha jól emlékszem 4500 körül van.
Ha később lesz benne nem csak PVP tartalom engem is érdekelni fog,bár ha bármikor szétlőhetik később is bárhol a bányász hajóm akkor lehet nem.
EVE-ben azért vannak legalább biztonságos területek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 12:05:28
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Végre az első kis mini részlet Az űrhajós mmo-ból.
Teszt szerverről gameplay videók összevágva trailernek, ez így néz ki ténylegesen:
Egy ideig STO azt hiszem mellőzve lesz részemről 😄
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.12.12. 01:31:14
...
Az rare/UR Mk VIII-as hajóval 2.-ra lenyomtam (1.-re túl közel mentem és szétszedte a torpedósorozat a hajót, a 2. nekifutásnál az acc-os beam-ek és a FaW már távolról elintézték őket) a "Shadow Play" "ajtónállóját", ami megállította a 60. szintű karimat - az ő hajójára kellenének majdan a saját előállítású cuccok, hogy hasonló csúfság ne fordulhasson elő vele.
A 37. szintű karim hajóján 900 közeli sebzést mutat az ábra az UR beam-eknél (hajó+kari bónuszokkal, a Boff-skill-ek még erre jönnek rá) úgy, hogy a 3. mag regulátor csak Mk II-es uncommon - ezt a legkisebb karitól oroztam (loot tárgy, nem vett, vagy gyártott) .
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 21:33:23
Igen, feltétlenül meg kellett lépniük ezt az "egyszerűsítést"! Enélkül olyan sivár volt a játék! <#idiota>#idiota>
..és biztos, hogy a játékból való kidobásokra is csak ez a megoldás lehetséges! <#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 21:13:31
Pedig most mark event van és ki tudnék szedni még egy flottás konzolhoz való fm-et meg ikony markot.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.11. 16:40:04
Na jó igazából azért nem volt hozzá kedvem mert elment a játéktól a kedvem egy kicsit.
Se tarantula se T6 Karfiol.Még a dupla karis farmoláshoz sincs kedvem.<#ravasz1>#ravasz1>
Jah látom.
Resolved an issue that caused some players to get the error Gameserver Not Found when attempting to login to the Winter Wonderland.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.11. 16:37:03
Az összes levelemet én sem törölném. "Érdekes", hogy máshol meg működik az általam, először vázolt módszer is, csak itt nem...
Örültem volna egy olyan gombnak is, ami a tőzsdei eladásokat (az "üres" leveleket) kitörli, egy klikkre - de az onnan visszajövő árus leveleket meghagyja.
De az biztos utópia lenne már, ha azt kérném, hogy egy klikkre vegye vissza a tőzsdés dolgaimat a levelekből - ha van hozzá hely az invertori-mban - , majd törölje az összes, "üres" tőzsdéset... (upsz, de hülye is vok: még csak a XXI. században járunk, ilyet majd csak a XXII.-től kívánhatok..., ill. mégsem: ez már nagyon lerombolná a játékélményt, hiszen ezek után már szinte csak a játékra kéne összpontosítania az egyednek és elmaradna az "élmény", hogy ő is csinálhat vmi "hasznosat" a játékidőben)
Hát, pl. az a próbálkozásuk már dicséretes volt, amikor behozták, hogy feltölti neked - ha van mivel - a repus dolgokat, csak odáig nem jutottak el, hogy mindet egyszerre, netán: egy kattintással el lehessen ezt intézni, ne csak a "húzást" spórolja meg.
De sebaj, talán majd ők is fejlődnek és egyszer minden, rendesen működni fog!
Ne húzd fel magad, nem gondolkodhat mindenki (tökéletesen) "angolszászosan"!
😄
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 16:21:30
alias tonyo :)
Bármi mást csinálsz, akkor csak bénázol, és a hiba benned van jelen esetben.
És akkor jöjjön a Cryptic válasza a Te tegnapi stílusod szerint: Rohadjon meg ez a szemét játékosállomány, hogy megcsinálunk valamit normálisan de még ahhoz is hülyék hogy két kattintással használják <#boxer>#boxer>
Ha csak annyit akarok, "csoportosan" törölni, ami a képernyőmön látható (lehet húzni a levelezés ablakát, de a szövegmező is uú, állíthatatlanul növekszik), akkor működött nálam is.
Hogy vmi jót is mondjak: nyertem egy comp' race-t -> 4-en indultunk és az utolsó rész nekem jött be legjobban!
Kaptam 12 nyúlfarkat! <#hehe>#hehe>
Kiléptem arc-laucher-ből és az exe-t indítottam: egyből normálisabb tempóban teszi a dolgát, hogy rohadjon meg ez szemét brigád, hogy még ilyet sem tudnak normálisan leprogramozni! <#boxer>#boxer>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.10. 21:45:21
Felveszed a doffokat adó küldiket ami jön doff fehér azt beteszed a flottába,a kéket zöldet visszaforgatod fehérre és beteszed.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.10. 20:32:15
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.10. 20:31:16
Ill. mennyi az esélye, hogy Mk X(/XII)-ről Epic lesz Mk XIV-re?!
A sima konzolok-fegyverek fele biztos, hogy színszintet lép Mk II-ről Mk VIII-ra (6 váltás és ~50% - a dili'-n kívül semmilyen plusz, hozzáadott dologgal), tehát van esély rá, hogy a fleet-es is UR marad, hiába X-ről indítod (4 váltás...). (nem t'om, hogy mennyibe fáj az esély 4x-ező, de nem biztos, hogy a 6 karakterem kifosztásával ahhoz elégséges EC-hez jutnék, hogy mindenhez tudjak olyat adni...)
Nekem többnek és biztosabbnak tűnik a +1,9% sebzés/db, mint a +1,9% a kritikus találatok előfordulására/db... (nem fogok tudni az esélyhez Doff-ot, Boff-ot, trait-et(, borg konzolt - hely sincs annyi a mezei T5-ös hajón, tehát megint ott tartunk, hogy a kis számok szorzata...) pakolni olyat, ami ezt ki is használná, vagy azt már értékelhető szintre növelné tovább, inkább a biztosra mennék)
A fleet-es dolgokat inkább csak akkor, ha már FC-ből is van pár 100k-m és tudom, hogy milyen hajóra és mennyi kell belőlük - tudtommal FC-s konzolt nem lehet karakterek között mozgatni, így meg már jobban kihasználhatónak és ezért olcsóbbnak tűnik a sima, amit tovább lehet adni - házon belül - , ha majd lesz helyette jobb/fleet-es darab.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.10. 20:13:04
Igaz, mikor ajánlgattam legutóbb ezeket az Elite STFeket ingame egy kollégának eléggé panaszkodott hogy vagy el se indulnak vagy állandóan bukó volt neki, nemtom, én ahányszor bemegyek csak úgy funból azóta is, mindig stabilan jön belőle a doboz meg a dili is.
Ha lesz itt még valakinek kedve ideje rajtam kívül valakinek,akkor segíthetünk összehozni pár milla ECt elite PVE-kel.Csak a salvaged 350k most,a többi cuccból meg gyárthatsz magadnak lila upokat.
Ha tényleg nem áll vissza az árfolyam, akkor inkább a 3 szárazföldi cuccost gyártom le és fejlesztem fel, amivel tudok ex'-en eladható dobozt gyűjteni - az első próba felemás volt (fegyver XII VR, páncél XII rare, pajzs XII rare): az elsőn nagyon jó csapatot fogtam ki, így azt behúzták nekem a fiúk, de a másodikon a tholian-ok keményem lenyomták a csipetcsapatot, pedig látszott rajtuk, hogy ők (velem ellentétben) nem most vannak először azon a pályán és a felszerelésük is jobb volt az enyémnél.
...
Köszönöm, hogy a fórumközösség nem hagy az út szélén és megpróbál, minden tőle telhető módon segíteni! <#worship>#worship>
A hajóim jelenlegi felszerelése tényleg ramaty, ezen mindenképp változtatnom kell!
Egy hónapja még tudtam (néha bőven) 100k alatt is Mk XII VR fegyvereket venni az ex'-ről - rare konzolokat meg még olcsóbban - , most, mintha mindennek megemelkedett volna az árfolyama, így már a saját előállítás és felfejlesztés tűnik olcsóbbnak, mint a tisztán EC becserélése - amiből nem is volna elégséges ezen művelethez.
A szettekre, most, hiába is verném el a vagyonom, ha egyszer még nincs mit feljavítaniuk: a kis értékek szorzata is ki érték marad -> még egy érv a saját előállítású cuccok mellett.
Alapanyagom van elégséges az Mk II-es dolgokhoz, sőt, még pár 5k XP-s fejlesztőmodul is belefér (magasabb szintű (VR) alapanyagom már nem sok van, így a két, 15. R&D-szinttől gyártható modul beszerzéséhez marad az ex').
A fleet-es dolgok szintén igénylik a dili'-t, így azt inkább az "ingyen" gyártott konzolok felhúzásához használnám fel: nekem úgy tűnik, hogy jobban járok (első körben) a XIV. szintű, epic "mezeivel", mint a XII-es fleet-tel.
Amint összeáll az új "hajó", jelezni fogom a két változat között eltéréseket és majd eldönthetjük, hogy valóban megérte-e a saját dolgokkal való bíbelődés!