Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi, azokat ismerem, el is indítottam mindet, miután megcsappant a létszám. Eddig mindig eladtam a megszerzett doffokat, de most már van csöpp pénzmag, inkább beforgatom majd őket.
(Amúgy az én karim, aki megakadt hajóilag nem romulán, hanem klingon)
@Kotomicuki
Hajó miatt még kari? Miért? (mostanában hanyagolom a játékot, több másikkal játszom, ide csak korcsolyázni jártam fel eddig 😄 )
Aha, akkor nem méltatlankodok!
Pedig, már megkapta a 4. Boff-ját is, a loot is szintjéhez igazodik (a küldetési jutalmakban is)...
A hajó miatt meg még egyet KELL indítanom - 96%-on állok a winter event-ben! <#hehe>#hehe>
(amint láttam, nem én egyedül kezdtem új romulán karaktert, mert sokan rohangáltak a kezdő faluban...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.25. 20:38:45
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Tizenöt ezer fc az lófasz.Az akadémián a kertben 3 Npc ad doffokat küldiben,a kör alakú kis épületben 4 ingyenes doffokat adó küldi van.
A romulánok nem szintre kapák a hajókat,hanem küldetésre.Az első hajót xp eventen 20-as szinten kapod.
Fedes human karim flotta tag szerencsére s ma láttam egy körlevelet, hogy aki x időn belül nem csinál 15k creditet attól búcsút vesznek. Mákomra volt elég sok fehér doff, talán ha 10-et vettem hozzá, de ha így megy, akkor simán tudnám pótolni és több creditet csinálni.
Kissé furcsállom, hogy már 17. vok vele, de semmiféle hajó-tokent nem kaptam, hogy nagyobbra cseréljem a kezdő ladikot - dili'-ért és zenért vehetnék, de tier II-es gépért nem adok 10k dili'-t, pláne, amikor közel a szintlépés. Továbbá, már kellene, hogy doff-ozhassak, de még ezt sem engedi - a doff-csomagot kibontani se... <#shakehead>#shakehead>
Emitten hogyan megyen az ingyenes hajóvételezés mikéntje?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
30+ kari,pontosan nem tom.
De jobb napokon,amikor rendesen tolom az admiraltyt,mindig van olyan kari aki kap 20-30 ezer dilit.Ma is lett volna tour 10/10 küldi,csak lusta voltam vacakolni vele.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 18:38:37
Azért azt odakarcolhatod, hogy mennyi karakterrel csináltál ennyi dilithiumot.
( a múltkor is írtad, hogy 3 óra volt mire befejezted a doffozást. nem semmi....<#confused>#confused> azért remélem étkezni is szoktál)
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.25. 18:36:50
Jöttek vendégek és volt egy másfél órás szünetem,és utána két karinál kifelejtettem a felírást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 17:50:26
Az epohh-ból, nagy sokára jönne némi mark, az ajándékért meg felszerelést (az a hajtómű, alap sci-nek nagyon jó) és kitt-modult vásárolok.
Sz'al, még mindig nem értjük a csíziót, hogy ezekből hogy lesz napi 8-8,5k dili'! <#fejvakaras>#fejvakaras>
A Bajor szektorban már megvan hogyan kell csinálni: kanyar a Trill felé, majd föl, utána balra, majd le, vissza a Bajor-ba ismét (elvégre, ott vannak a bányák: a bankkal és a beváltóhellyel). Legkésőbb, mikor visszaérek a Bajor-ba, teletömi a küldetéseket rabló-gyilkolóssokkal és így jön némi mellékes is.
Ha van időm és napjában többször rá tudok pislantani, ezen karikra, akkor nekik megvan a napi 8k-juk - de ez sem napi max. 5 perc/karakter.
Az egyik fed roma a másik klingon roma,arra vannak hogy fehér doffokat termeljek velük,amiket beteszek a flotta projecktekbe.de most jelenleg winterezek velük.A dilit amit termelnek meg berakom a flottába.
Ez konkrétan mit takar?
Úgy néz ki lesz sci pack,3 roma 3 fed 3 klingon,és azt is mondják hogy jön t6 vesta pack,és majd jön a t6 flagship pack is,meg remélem most már nagyon hamar itt lesz a T6 karfiol meg a sleppje.
Karfiol miatt én is vennék zent azonnal akármilyen áron.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.24. 16:42:38
Sz'al, úgy véled, ha kijönnek végre a csomagok, elmúlik az őrület, akkor visszatérhet a megszokott szintre az árfolyam?
Mert akkor "csak" annyi a dolgom, hogy gyűjtögetek tovább és majd a normál szinten vásárolok Zen-t - végül is, a jövő évi fekete péntekig még van idő... <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.24. 16:30:40
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De ha jön az upgrade event mindenki költeni fogja millió számra,szóval a zen csökkenni fog.
Egyébként nem csak a régi játékosok tudnak admiraltyból dilit farmolni.Bárki vehet magának exről hajót amennyit akar ha szerez pénzt.
Pénzt szerezni nem nehéz,csak türelem kell hozzá ami nálam nincs.<#vigyor>#vigyor>
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De, akkor az EC-ért vehető fleet moduloknak is föl fog menni... <#shakehead>#shakehead>
Még nem volt kedvem többet kivenni neki.<#vigyor>#vigyor>
És nincs igazad mert nagyon sok ember nem most kezdte,és van rengeteg hajójuk,mivel sok ember nem azt csinálja amit én,hanem megveszi bankkártyával a hajókat.
És rengeteg játékosnak van sok sok dili mining claim.je,ami karinként napi 10 ezer dili.
És a winterezéssel is lehet dilit szerezni,nem kellenek bele szuper doffok sem,16-os 30-as karival és fehér doffokkal is lehet húzni.
- rengeteg karival tolják (és/vagy)
- nem most kezdték és van miből (T6-os hajópark, már jó felszerelés)
A többinek uú el fog fogyni 1-2 hét alatt és nem értem, hogy nekik miért is éri meg 230 helyett 270-ért, majd 20%-kal drágábban venni a Zen-t - ennyivel többet a napi, finomítási limit miatt sem kereshettek -> ami plusz bevételük lenne azt el is herdálják egyből?!
Nekem is kéne Zen, de ennyiért inkább elfejlesztem (pár UR cuccra megint szert tettem így, pár tízezer dili' árán és közeledek a full Mk XIV felé - az egyik karakternél), vagy fleet-es dolgokba ölném.

De a cset ablakotok még mindig széthúz
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Nem tudok annyival többet termelni mostanság, mint ahogy emelkedik a Zen árfolyama: az egyre több dili'-m egyre kevesebbet ér... <#rinya>#rinya>
Elite petek megvannak,kell rá valami spéci konzol spéci skillezés?
Vagy egyéb dolog?
Ki volt az a barom hülye állat aki kitalálta ezt a címet.