Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elfelejtettem ki kérte de itt torpedós hajóm felszerelése meg traitje.Asszem a skillezést át küldtem privibe,csak közben elfelejtettem kariváltásnál hogy ki kérte.<#vigyor5>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Klingon és roma is defketet kap xp eventen,mert a klingon sem szinthez kötött hanem küldihez.

Ez jutott 😊
Köszi, azokat ismerem, el is indítottam mindet, miután megcsappant a létszám. Eddig mindig eladtam a megszerzett doffokat, de most már van csöpp pénzmag, inkább beforgatom majd őket.
(Amúgy az én karim, aki megakadt hajóilag nem romulán, hanem klingon)

@Kotomicuki
Hajó miatt még kari? Miért? (mostanában hanyagolom a játékot, több másikkal játszom, ide csak korcsolyázni jártam fel eddig 😄 )

Thx! <#worship>
Aha, akkor nem méltatlankodok!
Pedig, már megkapta a 4. Boff-ját is, a loot is szintjéhez igazodik (a küldetési jutalmakban is)...
A hajó miatt meg még egyet KELL indítanom - 96%-on állok a winter event-ben! <#hehe>

(amint láttam, nem én egyedül kezdtem új romulán karaktert, mert sokan rohangáltak a kezdő faluban...)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.25. 20:38:45

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mi féle balfász flottában vagy?
Tizenöt ezer fc az lófasz.Az akadémián a kertben 3 Npc ad doffokat küldiben,a kör alakú kis épületben 4 ingyenes doffokat adó küldi van.

Jézus anyám,milliószor elmondtam tilos roma karit kezdeni xp eventen,mert megszopod,xp event előtt felhúzod 10-es szintig utána folytatod.
A romulánok nem szintre kapák a hajókat,hanem küldetésre.Az első hajót xp eventen 20-as szinten kapod.

Van konkrét doff termelő küldi? Lehet tudni melyek azok?
Fedes human karim flotta tag szerencsére s ma láttam egy körlevelet, hogy aki x időn belül nem csinál 15k creditet attól búcsút vesznek. Mákomra volt elég sok fehér doff, talán ha 10-et vettem hozzá, de ha így megy, akkor simán tudnám pótolni és több creditet csinálni.

Hehe. Nekem van egy 30+-os amelyik miután tudott doffozni, nem csinált mást. és semmi hajó tokenje. Arra bírtam gondolni, hogy talán a sztorival kellene kicsit haladni, mert még a Pomotion küldiket se kapja szerencsétlen 😊

Őőő, még nem volt romulán karakterem, de most a jutalom hajó és az XP-hét miatt indítottam egyet.
Kissé furcsállom, hogy már 17. vok vele, de semmiféle hajó-tokent nem kaptam, hogy nagyobbra cseréljem a kezdő ladikot - dili'-ért és zenért vehetnék, de tier II-es gépért nem adok 10k dili'-t, pláne, amikor közel a szintlépés. Továbbá, már kellene, hogy doff-ozhassak, de még ezt sem engedi - a doff-csomagot kibontani se... <#shakehead>
Emitten hogyan megyen az ingyenes hajóvételezés mikéntje?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

chh, felvágós <#taps>
Hát igen azért volt 3 óra mert leálltam csetelni.<#nevetes1>
30+ kari,pontosan nem tom.
De jobb napokon,amikor rendesen tolom az admiraltyt,mindig van olyan kari aki kap 20-30 ezer dilit.Ma is lett volna tour 10/10 küldi,csak lusta voltam vacakolni vele.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 18:38:37

Boldog karácsonyt !

Azért azt odakarcolhatod, hogy mennyi karakterrel csináltál ennyi dilithiumot.
( a múltkor is írtad, hogy 3 óra volt mire befejezted a doffozást. nem semmi....<#confused> azért remélem étkezni is szoktál)

Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.12.25. 18:36:50
Hát a mai nap igen szar volt,tegnap lusta voltam hozzá hogy rendesen felvegyem admiralty küldiket,őszintén szólva ma is csak úgy félig meddig vettem fel.De tegnapi winter és admiraltyból 62787 dili jött.Ami elég szar eredmény,de most sincs túl sok kedvem admiraltyzni.Lusat vagyok.Jah két karinál elfelejtettem felírni mennyi jött.<#vigyor>
Jöttek vendégek és volt egy másfél órás szünetem,és utána két karinál kifelejtettem a felírást.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.25. 17:50:26

ESD-en akadémián és winteren vannak doff küldik,felveszed és kész.Általában 1 küldi 125 dili.Sajnos nagyon kevés tavaly több jött.Hiába critel a küldi akkor is csak 125 dilit ad.A Winter küldiket meg ismered,az ikonjukról vagy a nevükről.

De maga a "winterezés" mit takar, mert ott én is csak "ajándékot" és epohh-ot tudok - mán, ha nyerek, nem átruházható(!) hozzávalót - gyártatni.
Az epohh-ból, nagy sokára jönne némi mark, az ajándékért meg felszerelést (az a hajtómű, alap sci-nek nagyon jó) és kitt-modult vásárolok.
Sz'al, még mindig nem értjük a csíziót, hogy ezekből hogy lesz napi 8-8,5k dili'! <#fejvakaras>

A Bajor szektorban már megvan hogyan kell csinálni: kanyar a Trill felé, majd föl, utána balra, majd le, vissza a Bajor-ba ismét (elvégre, ott vannak a bányák: a bankkal és a beváltóhellyel). Legkésőbb, mikor visszaérek a Bajor-ba, teletömi a küldetéseket rabló-gyilkolóssokkal és így jön némi mellékes is.
Ha van időm és napjában többször rá tudok pislantani, ezen karikra, akkor nekik megvan a napi 8k-juk - de ez sem napi max. 5 perc/karakter.

Azt amit írtam,van két kis karim,az egyiket xp eventen kezdtem így ő nagyobb.
Az egyik fed roma a másik klingon roma,arra vannak hogy fehér doffokat termeljek velük,amiket beteszek a flotta projecktekbe.de most jelenleg winterezek velük.A dilit amit termelnek meg berakom a flottába.

"És a winterezéssel is lehet dilit szerezni,nem kellenek bele szuper doffok sem,16-os 30-as karival és fehér doffokkal is lehet húzni."
Ez konkrétan mit takar?

te azt írtad, napi szinten összejön. ez kb a belépsz és azonnal megvan, 5 perc. mit csinálsz te a játékban ha csak ennyit kapsz, meg a társaitok is, elmész egy bármire és ömlik a dilithium, én azt nem értem, hogy nem tud valaki pár karival napi 8k-t egyszerűen kiszedni, mert játék nélkül is egyszerű, nem hogy annak aki csak pár karival játszik is.
Azt is írtam hogy 300k körül de dili event alatt,pontosan nem tudom mennyi.Mert nem számoltam meg.De volt kari akinél egy nap 70k körül jött össze.De nem minden nap,mert volt hogy nem volt időm csak este lenyomni egy admiralty kört.Ma is épp csak sikerült megcsinálni reggel az admiraltyzást,vagy 4 óra alatt,mert valami mindig közbe jött.Most este nem is fog összejönni szerintem,ha csak nem éjjel.

Nem ha ki jönnek úgy el száll az árfolyam mint az állat.
Úgy néz ki lesz sci pack,3 roma 3 fed 3 klingon,és azt is mondják hogy jön t6 vesta pack,és majd jön a t6 flagship pack is,meg remélem most már nagyon hamar itt lesz a T6 karfiol meg a sleppje.
Karfiol miatt én is vennék zent azonnal akármilyen áron.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.24. 16:42:38

Annyira azért nem kellenek azok a pakkok, hogy 2x annyit gürizzek értük! <#idiota>
Sz'al, úgy véled, ha kijönnek végre a csomagok, elmúlik az őrület, akkor visszatérhet a megszokott szintre az árfolyam?
Mert akkor "csak" annyi a dolgom, hogy gyűjtögetek tovább és majd a normál szinten vásárolok Zen-t - végül is, a jövő évi fekete péntekig még van idő... <#hehe>

Az stimmel! Azt írtam karakterenként 2-3 ezer. Az háromnál 10k körüli, de ez nem 100-200-300k naponta!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.12.24. 16:30:40

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

szerintem te vagy az aki más játékkal játszol, nem sto-val. 3 karakterrel 5-10k dili, ha elindítod 10 hajóval az admirality-t és 50 fehér doffal a duty officereket, ami kb 5 perc / karakter, akkor többet kapsz mint 5-10k.
Aki megteheti vásárol,elméletileg 2 darab 3x3-as hajó pack is várható a közeljövőben,ezért vásárol mindneki,a 12 ezres hajó packok tuti odabaszósak lesznek és az kelleni fog mindenkinek.És még klingon hajó pack is kilátásban van.Ezért vásárol mindenki.És ezért farmolok én is nagyon,mert legalább 30k zent akarok összeguberálni.jelenleg 15.5k van,de dolgozom rajta,csak ilyen áron nem veszek.
De ha jön az upgrade event mindenki költeni fogja millió számra,szóval a zen csökkenni fog.
Egyébként nem csak a régi játékosok tudnak admiraltyból dilit farmolni.Bárki vehet magának exről hajót amennyit akar ha szerez pénzt.
Pénzt szerezni nem nehéz,csak türelem kell hozzá ami nálam nincs.<#vigyor>

Attól függ milyen projecteket dob a gép. Van 40 hajókártyám és karakterenként max 2-3 ezer dili ha jön belőle, aztán várhatom a 18 óra CD-t. Inkább az XP-t és a SXP-t dobálja. Winterland sem dobálja olyan bőkezűen mint lefested. Napi max 1 ezer ha összejön karakterenként, persze ha ott vagyok és X óránként elindítom az új doff projecteket akkor lehet több, de nekem erre nincs időm.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Inkább arról volna szó, hogy akinek már megvan a hajóparkja és a kellő számú, felszerelt karaktere, az megengedheti magának, hogy már csak admirality-zgessen, míg a többinek keményen meg kell dolgoznia a napi limitért is - épp ezért nem értem, hogy ők miért szórják el a nehezen megszerzettet most, hogy egekben a Zen árfolyama (elméletileg, senkinek sem kéne ilyenkor vásárolnia és visszatérne a normális, minimum 240 alatti szintre)...

Te el vagy tévedve,napi 1-2 admiraltyzás nem tart sokáig.Esténként is főleg csak szórakozásból STF-ezem.

De te szinte a játék online világába élsz az 50+ karakterrel... 3 karakterrel napi szinten ha 5-10k dili összejött nekem és másoknak a flottánkban.

Akkor csak az marad, hogy nem akarnak Zen-t eladni és annak kevésnek, ami vehető, megy föl az ára. <#nemtudom>
De, akkor az EC-ért vehető fleet moduloknak is föl fog menni... <#shakehead>

Mint látod ennek a karinak 16 hajó van admiraltyban,jutalom hajóval együtt.Ebből kb 8-9 hajó 10-40 szintű.
Még nem volt kedvem többet kivenni neki.<#vigyor>
És nincs igazad mert nagyon sok ember nem most kezdte,és van rengeteg hajójuk,mivel sok ember nem azt csinálja amit én,hanem megveszi bankkártyával a hajókat.
És rengeteg játékosnak van sok sok dili mining claim.je,ami karinként napi 10 ezer dili.
És a winterezéssel is lehet dilit szerezni,nem kellenek bele szuper doffok sem,16-os 30-as karival és fehér doffokkal is lehet húzni.

Igen, de ez csak azokra érvényes, akik:
- rengeteg karival tolják (és/vagy)
- nem most kezdték és van miből (T6-os hajópark, már jó felszerelés)

A többinek uú el fog fogyni 1-2 hét alatt és nem értem, hogy nekik miért is éri meg 230 helyett 270-ért, majd 20%-kal drágábban venni a Zen-t - ennyivel többet a napi, finomítási limit miatt sem kereshettek -> ami plusz bevételük lenne azt el is herdálják egyből?!
Nekem is kéne Zen, de ennyiért inkább elfejlesztem (pár UR cuccra megint szert tettem így, pár tízezer dili' árán és közeledek a full Mk XIV felé - az egyik karakternél), vagy fleet-es dolgokba ölném.

Event nélkül is jól jön.

Zen szerintem azért lett drága mert admiraltyval és dili eventel rengeteg dili jött,napi 1-2 admiraltyzással meg winterezéssel úgy kb 200-300 ezer közt jött egy nap dilim,ha lett volna dili minig claim-em akkor az még plusz 300k dili lett volna naponta.

Húzd vissza.<#vigyor>

Most volt dili event,mindenkinek rohadt sok jött.És vásárolják,jönnek nagy hajó packok,szerintem arra mindenki be akar vásárolni.

RoboKutya78
De jó hogy több hónapja tiszta vagyok a játékot illetően
De a cset ablakotok még mindig széthúz

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

271 a Zen! <#wow1>
Nem tudok annyival többet termelni mostanság, mint ahogy emelkedik a Zen árfolyama: az egyre több dili'-m egyre kevesebbet ér... <#rinya>

Van szerver,legalább is látom hogy mások is feljöttek.

Elvileg fél hétig lett volna leállás.

Hmm arc fórumon azt írták csak server karpantartás lesz,ehhez képest kicsit megvannak csúszva...
Brotherhood randommal is könnyű,azzal farmoltam ki ikony szettet Gurambára.

Raul mit rakjak Recluse-ra hogy jó legyen?
Elite petek megvannak,kell rá valami spéci konzol spéci skillezés?
Vagy egyéb dolog?

Delta nagyon egyszerű:Argala patrol vagy Assist ocampa freighter kb. 5 perc.Dyson megint 5 perc.Romulán az New Romulus-on egy 5 perces küldi.Omega,Nukara,undine egyértelmű.Igazából csak ikoniai meg terran ami bonyolultabb,csinálhattak volna ezekre is 5 perces küldiket.bár a Brotherhood nem rossz ha jó a csapat.
bughunt.
Deltát nem is tudom hirtelen mivel lehet húzni.Eventeken farmoltam ki a delta reput.

Sztem meg a delta és a terran.Undine bzben megcsinálsz egy foglalást és megvan a napi mark.Dyson szintén csak az ground(van space is csak az elbott).
Megjött a Star Trek Beyond szinkronos trailere,állati jó magyar címe lett.Star Trek Mindenen túl.
Ki volt az a barom hülye állat aki kitalálta ezt a címet.

Szerintem az egyik legjobb a neutronic,terran sem rossz,főleg ha kevés % hp-ja van a célpontnak.

Gundark 1 1
Plata, szerinted melyik a legjobb leghatékonyabb standalone torpedó? Most a neutronicot használom az van amikor brutálisat critel. Megvan az a trait is amit mondtál, az vicces a romulán kisérleti torpedóval 😊 Szóval mit ajánlasz?
Hát a legszarabb a Roma dyson undine terran.