Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is csak azért van a ferengi karim hajóján mert kaptam egyet Raul-tól.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:52:45
Mondjuk valszeg egyszerűen el lehet dönteni, ha stabilan maxon van a fegyver energia akkor nem használ, ha esetleg lemegy akkor érdemes lehet kipróbálni.
Amúgy Zsiros RCS accelerator konzoljait meghagyom a csilliárdosoknak, van olcsóbb alternatíva is (EPS flow regulator)... egyelőre még nem vagyok hajlandó 100 milliót fizetni egy darab itemért (vhol 10-15 környékén van jelenleg a fájdalomküszöb 😄 ).
Volt videó is, pl ez, ahol szóba került a téma, és mivel a srác stílusa egyébként bejön (nemcsak kijelentéseket tesz hanem indokol is) ezért gondoltam lehet benne vmi.
De ugye nem véletlenül hoztam fel a topikot itt, hiszen tisztában vagyok vele hogy az interneten bárki mondhat bármit, mivel kb senkit nem ismerek (csak ugye az ittenieket), ezért kértem ki a véleményt.
Igaz az enyém csak mk12 és kék,de ez a ferengi kereskedő karim,örüljön ennek is.
Most jöttem rá hogy nincs már egyetlen ötvenes karim sem,mind 60.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:38:18
link
A beames top dps hajókra is annyira fontos, hogy az összes top dps beamboat-on van eps konzol. vagy várj, nem, egyiken sincs, akkor tényleg biztos nagyon fontos. ne azt nézd hogy mit ír valami névtelen hülye a neten, inkább azt nézd mit használnak a top dps-ek.
EPS meg növeli a dps-t.Bár hogy én nem tennék eps konzolt az fix,de úgy tudom Zsíros jó drágán el tudja őket passzolni,valami 90 misi körül adja darabját.Ha Eps konzol kell ott a ferengi konzol,azon is van EPS és jó is.
Ha jól emlékszem joined trill tac karimnak 2.6 a plasmonic leech,és nem flow cap-ra van rakva neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 12:36:30
De vmiért sokszor előjött hogy ez főként beameknél fontos. Az viszont nem derült ki hogy cannon-nál miért nem? Azokra ugyanúgy hat a fegyverenergia meg a plasmo is, nem?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.26. 12:26:33
Raul neked küldtem privátot,ha benéznél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 09:53:09
Bocs én eddig GTA-ztam,8 óra körül hagytam abba STO-t akkor nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 22:35:57
Lehet hogy be is adom a jelentkezésem hozzájuk mondjuk mint női mentálhigiénés szakértő... annyit értek hozzá mint a csákó a WOThoz...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.25. 16:19:08
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 12:48:30
Plata #18380:
Igen, de vannak megélhetési barmok, akik még ebbe is belemagyaráznák azt - ilyen álságosan alattomos világban élünk! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Lásd a legjobb harckocsizójukat, Kurt Knispelt. nem volt jó náci ezért kellett egy igazi náci a propagandának.
Ha a RoFban beülök egy D.V.-ös Albába akkor már királypárti vagyok mi? És ragozhatjuk, ha pl Szentgyörgyi Dezső a példaképünk, ő messzerrel ment. Ha náci lett volna akkor nem 50ben tartóztatják le a "szokásos" vádakkal hanem 45ben kivégzik. Mindegy német=náci orosz=komcsi. Kész 😊
Egyszerű emberek, egyszerű gondolkodás. És igen a videojátékoktól leszünk elmebeteg gyilkosok. Az iszlám állam is csak egy wot/wow/sto klán volt, de kinőtte magát. Meg volt ez a Manson gyerek, na az meg CODos volt.
Ha jól emlékszem az a jelmondata a Klánnak hogy:Life is HOAX.
<#hehe>#hehe>
Tényleg az egyik legjobb lap volt a piacon, amíg a koszos csülküket rá nem tették!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.25. 11:47:42
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.23. 15:57:43
Minden karakterrel kell küzdeni a hajóért, vagy elég csak egynek szenvedni, mint a winter-ben?
Meg írta a hvg hogy azok vagyunk.
Kb fél délelőttöm ráment,de a legtöbb fedes karimnak vettem ki hajókat admiraltyhoz,lehet 1-2 kimaradt,de így is rengeteget ellógtam,kétszer majdnem le is buktam.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.22. 11:44:21
tegnap vettem 7 quast még amíg olcsó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Mivel minden insta tele lesz játékosokkal,sokszor elő fog fordulni hogy megzavarnak,szóval nem csak a szerver de az idegeid is túlterhelődnek majd.<#zavart2>#zavart2>