Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De van,a Red Matter Capacitator nem elérhető F2P játékosnak.
Nekem is csak azért van a ferengi karim hajóján mert kaptam egyet Raul-tól.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:52:45

Huh, ez a csodabuild? Semmi zenes konzol, csupa földi halandóknak elérhető cucc? 😊

Kérdés hogy akkor most van e értelme vagy nincs... a Mester szerint nem sok 😊

Mondjuk valszeg egyszerűen el lehet dönteni, ha stabilan maxon van a fegyver energia akkor nem használ, ha esetleg lemegy akkor érdemes lehet kipróbálni.

Amúgy Zsiros RCS accelerator konzoljait meghagyom a csilliárdosoknak, van olcsóbb alternatíva is (EPS flow regulator)... egyelőre még nem vagyok hajlandó 100 milliót fizetni egy darab itemért (vhol 10-15 környékén van jelenleg a fájdalomküszöb 😄 ).

Hát, ilyen és ehhez hasonló topikokban néztem és hát hivatkoztak vmi Jena-ra, mintha vmi STO celeb lenne. Utána a célirányos guglizás sorban dobta ki az ilyen topikokat, tehát nem egy ember hülyeségére ugrottam rá.

Volt videó is, pl ez, ahol szóba került a téma, és mivel a srác stílusa egyébként bejön (nemcsak kijelentéseket tesz hanem indokol is) ezért gondoltam lehet benne vmi.

De ugye nem véletlenül hoztam fel a topikot itt, hiszen tisztában vagyok vele hogy az interneten bárki mondhat bármit, mivel kb senkit nem ismerek (csak ugye az ittenieket), ezért kértem ki a véleményt.

Nézd ilyen a ferengi konzol,eps és és flow cap is.
Igaz az enyém csak mk12 és kék,de ez a ferengi kereskedő karim,örüljön ennek is.

Most jöttem rá hogy nincs már egyetlen ötvenes karim sem,mind 60.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:38:18

Driver Coil mi a ráknak?

Na látod,nem is az antiproton a nyerő hanem a disruptor.<#nyes>

242k dps rekord build. 0 eps konzol = baszott fontos lehet az az eps tényleg. ok, skillfában maxolta.
link
A cannonra azért nem írják, mert a kutya nem használ cannonokat így ki nem szarja le.
A beames top dps hajókra is annyira fontos, hogy az összes top dps beamboat-on van eps konzol. vagy várj, nem, egyiken sincs, akkor tényleg biztos nagyon fontos. ne azt nézd hogy mit ír valami névtelen hülye a neten, inkább azt nézd mit használnak a top dps-ek.
Nem jól tudod,a plasmo magas flow cap skillel úgy tudom 50 all energiát is adhat.
EPS meg növeli a dps-t.Bár hogy én nem tennék eps konzolt az fix,de úgy tudom Zsíros jó drágán el tudja őket passzolni,valami 90 misi körül adja darabját.Ha Eps konzol kell ott a ferengi konzol,azon is van EPS és jó is.
Ha jól emlékszem joined trill tac karimnak 2.6 a plasmonic leech,és nem flow cap-ra van rakva neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 12:36:30

Skacok, olvasgatam erre arra és irták hogy az EPS az nagyon fontos tulajdonság (és igy a flow cap is) mert ugye ezt teszi lehetővé hogy jól menjen a plasmo (ez látható is, flow cap skill nélkül 1et hoz, skillel meg 1.8-2-t is) meg kevésbé essen a weapon power (gyorsabban visszatölt ahogy lőnek a fegyverek).

De vmiért sokszor előjött hogy ez főként beameknél fontos. Az viszont nem derült ki hogy cannon-nál miért nem? Azokra ugyanúgy hat a fegyverenergia meg a plasmo is, nem?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.26. 12:26:33

Krenim hajóról van jobb kép.Ez lesz az eventes hajó.

Raul neked küldtem privátot,ha benéznél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 09:53:09

Mikor támadták?
Bocs én eddig GTA-ztam,8 óra körül hagytam abba STO-t akkor nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 22:35:57

Még támadják a szerót?
Orosz tankok vörös csillagot kapnak a csövükre,ha az átlag sebzése meghaladja a Kiválóság jeléhez szükséges átlagot.

Amúgy rendesen kiosztották a cikkírót, meg már ő is próbált kicsit korrigálni (megszólalnak a játékosok doboz). De tényleg elég gyökér volt a csávó, nagyon komoly hozzánemértésről tanúskodik a cikk.

Lehet hogy be is adom a jelentkezésem hozzájuk mondjuk mint női mentálhigiénés szakértő... annyit értek hozzá mint a csákó a WOThoz...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.25. 16:19:08

Ez a magyarázat bizonyos tankok oldalán lévpő nagy vörös csillagra is... mármint a devek "részirűl" 😄

Ha faszt rajzolnának rá, akkor meg a feministák lázadnának..mindenre van valami aberrált szervezet, minden ellen van tüntető/megmondó csoport..

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Tehát: burkolt/álcázott önkényuralmi jelkép! <#taps>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

20-30 év múlva a liberalizmusra úgy fognak emlékezni figyelembe véve a mai és jövőbeni történéseket.
Jah és mielőtt valaki a csillagot a tank csövén valami önkényuralmi jelképnek vélné,szólok az nem az,hanem a kiválóság jele.Ami egy kitüntetés féle,a tank sebzéséért adják.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 12:48:30

Nem egyszerű emberek és egyszerű gondolkodás, hanem vagy tudatlan, vagy aljas módon számító és hergelő: az egyszerű embert nem érdekli, hogy "náci" tankban ül, csak az, hogy játszható-e a játék, vagy sem!

Plata #18380:
Igen, de vannak megélhetési barmok, akik még ebbe is belemagyaráznák azt - ilyen álságosan alattomos világban élünk! <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De én amerikai tank bolond vagyok.<#vigyor>

Gundark 1 1
Ők a klasszikus hülyeséget követik el. Azért mert valaki a német oldalon játszik nem náci. Ahogy sokan az akkori katonák közül sem voltak azok.
Lásd a legjobb harckocsizójukat, Kurt Knispelt. nem volt jó náci ezért kellett egy igazi náci a propagandának.

Ha a RoFban beülök egy D.V.-ös Albába akkor már királypárti vagyok mi? És ragozhatjuk, ha pl Szentgyörgyi Dezső a példaképünk, ő messzerrel ment. Ha náci lett volna akkor nem 50ben tartóztatják le a "szokásos" vádakkal hanem 45ben kivégzik. Mindegy német=náci orosz=komcsi. Kész 😊

Egyszerű emberek, egyszerű gondolkodás. És igen a videojátékoktól leszünk elmebeteg gyilkosok. Az iszlám állam is csak egy wot/wow/sto klán volt, de kinőtte magát. Meg volt ez a Manson gyerek, na az meg CODos volt.
Én arra lennék kíváncsi hogy a klánunk jelmondata mitől náci.
Ha jól emlékszem az a jelmondata a Klánnak hogy:Life is HOAX.
<#hehe>

Hát, szerfölött értenek a romboláshoz, azt meg kell hagyni! <#falbav>
Tényleg az egyik legjobb lap volt a piacon, amíg a koszos csülküket rá nem tették!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.25. 11:47:42

Pedig ez a HVG tíz évvel ezelőtt még micsoda egy színvonalas gazdasági lap volt, öröm volt olvasni, én nagyon szerettem a gazdasági elemzéseiket. Ma meg egy ballib szemét.
Megmondhatom ha érdekel.Egy rakás hülyeséget amire nincs úgysem szükséged,esetleg ha nagyon jó fejek,kapunk táska vagy bank bővítőt.vagy pár tribblit.

De,az új box rohadt népszerű lesz, a hajók miatt.De én nem költök rá,nekem kell a Tarantula.

Gundark 1 1
Holnaptól ajándék osztás 😊 Lehet már tudni miket kapunk?
Most kéne venni kulcsokat is mert jön az új lockbox, nem?

Igen.

Csütörtökön jön már új küldetés?
Jogos, megzavart hogy csak 1 karakterem volt akkor. 😊
A kobali sem volt ilyen szerintem,ezt csak most a nyáron vezették be,és visszamenőleg is érvényes.Úgy emlékszem jó pár engi karival szenvedtem a kobali hajóért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.23. 15:57:43

Úgy emlékszem a kobali hajó volt ilyen és azt is elég volt egy karakterrel megcsinálni.
Csak eggyel gondolom.

Mit jelent, konkrétan ez a szarakodás?
Minden karakterrel kell küzdeni a hajóért, vagy elég csak egynek szenvedni, mint a winter-ben?

szóval mostantól @NeoPlatac néven keresünk.. <#nyes>
Jut eszembe,tudtad hogy mindketten jobbikos neonácik vagyunk?
Meg írta a hvg hogy azok vagyunk.

Kötelezö.Ezzel kapsz event hajót.Règen egyböl megkaptad,semmit nem kellett csinálni,de most szarakodhatsz vele.

Az én idegeim biztos nem, ugyanis nem szállok ebbe a "jó" mókába 😊

Én 100ért,de csak 2-őt tudtam,jah még egy sglothot augmentől 90mért.
115-ért vettem darabjukat, 400 millió 1 nap alatt nem rossz.
Jól tetted 170m+ a quast,én csak 2-őt vettem,annyira volt keret.
Nehezen,de 1k zen 10 slot,és a delta bughoz kellett 40 hely.<#zavart1>
Kb fél délelőttöm ráment,de a legtöbb fedes karimnak vettem ki hajókat admiraltyhoz,lehet 1-2 kimaradt,de így is rengeteget ellógtam,kétszer majdnem le is buktam.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.22. 11:44:21

te jó ég, 40 hely, hogy lehet azt bírni? csak a dobozban lévő hajóim több helyet foglalnak az accountbankomban mint 40 😄
tegnap vettem 7 quast még amíg olcsó.
Hát remélem ennyi elég lesz tarantulára.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezért hagytam a faszba mulkor..5-6 omega upgradet csinaltam azt felhagytam vele 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Jah és hagy tegyem hozzá hogy 1 particlét 1 percig tart kb kitermelni,egy idegesítő hülye minijátékkal,és ha egy másik játékos megzavar téged miközben csinálod akkor el is bukod.<#vigyor>
Mivel minden insta tele lesz játékosokkal,sokszor elő fog fordulni hogy megzavarnak,szóval nem csak a szerver de az idegeid is túlterhelődnek majd.<#zavart2>