Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha lessz valami engis hasznos skillezés akkor kérlek dobjatok egy linket róla nekem <#worship>
Másik fórumra csináltam egy tact dps meg egy sci-torpos skillezést is.
Sziasztok!

Valahol van már infó hogy érdemes skillezni a karaktereket? Nem szeretnék nagy marhaságot csinálni és aztán elkölteni soksok pénzt h kitapasztaljam hogy érdemes pakolni rá.

Küldis szettnek nemszokott lenni.
De ha lesz is csak akkor kapod ha full a szett.

Valaki aki informált szokott lenni nem tudja, hogy az új küldiből kivehető ground set kap e visualt és/vagy szabónál beállítható ruhasémát?

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Egyszer se...
Nekem is volt vagy 200 cuccom overlow bagban,de kijött mind.Neverben ugyan ez a rendszer van mint STO-ban.

Mennyiszer kéne?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Naponta hányszor fogod még ezt ide írni?
Megint mentem egy Na'gyonkúl RA-t és megint kaptam jutalmat, ami most belefért a tatyóba..., de ezeket sem tudom kinyitni, mer' még mindig az ofb-ra hivatkozik, amit szintén nem tudok megnyitni! <#falbav>

A Neverwinter-ben meg azonnal, mindent és darabonként veszem ki, ha úgy akarom! <#boxer>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 12:50:18

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát a OFB-s bugot se fogják javítani.....
Hát, nem estem hanyatt az új küldetéstől, elég rövid volt és sablonos.
Sok bug miatt ma is lesz leállás.

Nekem meg továbbra sem engedi az OFB-ból kivenni a bennszorult cuccokat, hogy rohadna meg az összes befőttjük - erre hivatkozva még a dobozból (mer' ennek a karinak pont azt kellett adnia, míg az összes többinél egyből be is rakta a helyére az átnevezés után (hely ennél is lenne a hajónak (is))) sem engedi kivenni neki a jutalomhajót! <#falbav>

...

gerisz23 #19810:
Nem pont arról volt szó, hogy most még kevesebb skill-pont jut a karaktereknek?! <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 00:51:49

Pedig 46 van amit spacre lehet költeni
hát nekem 28 pontot engedett szétosztani összesen 😮
A skillezés nem sokat változozz,csak jobban átlátható,és több skill pont osztható ki mint korábban.
Na nem tudom nyomtam egy random skillezést nem lett rossz 😊
Olyan lesz ez mint a special pontok hogy minden szintlépéssel kapok + 1 vagy fix az amit most szét lehet osztani ?
Hali srácok nem voltam kb 1-1,5 hete bent a játékba milyen ez az új skill tudnátok segíteni kicsit ?
Ha jó.
Asszem mind meg van.<#vigyor>

Ott a pont.csak hát nekik a lehúzás fontosabb.meg ez egy ideig plusz bevételi forrás.
Majd biztosan arra fogok költeni amikor ott a Tribble! Szerinem átmásolom 10x a karakterem és csinálok 10 verziót és ami a legjobbnak bizonyul. Ma mértem egyet Argala adv.-en 15k DPS lett pontok kiosztása nélkül.

Amúgy én úgy gondolom, hogy ha nem a játékosok lehúzása a cél hanem a modernizálás akkor egy bizonyos számú tokent ingyen biztosíthatnának...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.13. 17:16:50

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Igen ha egyetlen egy pontot elköltöttél az onnantól kezdve ott is marad.retrain tokennel lehet újra kezdeni.
De hogyan van a játékban: amíg rá nem böksz a végső elfogadásra, addig lehet rakosgatni, vagy ha egy pontot, próbaképpen elköltöttél, hogy lásd, mit is csinál az a skill, akkor azt már vissza se lehet vonni?!

Akcsiós a retrain token,40% kedvezmény
Megint lesz tapaszolás, csak a túlcsordulás táskát az inventory-nál javítanák már meg végre: az új RA végső jutalmait bedobta az invbe, kiütve a helyükön lévő dolgokat a ofb-be -> nem tudok semmit sem csinálni, mert a dobozoknál hivatkozik arra, hogy van vmi a of-táskában, de abból meg semmit sem hagy kivenni (már a játék kezdete óta, legfeljebb 24 óra múlva), hiába is csináltam neki helyet... <#falbav>

Bezzeg a Neverwinter-ben még azt is mutatja, hogy mi van az ofb-ben... <#boxer>

A földi résznél nekem gondom nem akadt, mert a 4 eng bof lehozta. <#finom> Az űr érdekes volt advanced (2 csík) szinten, simán többször 250 ezreket vertek belém... Ráadásul a hajóm hullja 60 ezerről 44 ezerre csökkent nem igazán tudom miért, amikor tribbe-n néztem egy-két skill leosztást akkor se nagyon ment följebb.

Tegnap 23 óra körül akartam tribble-n skillezést próbálgatni de nem ment a szerver így még nem osztottam semmit sehova.

Van amelyik karimnak az Epic admiralty kártyák meg duplázódtak.

Szerintem Raul mostanàban nem jön.
Màssak jàtszik.

Nagyon nem látom át az új skill treet még, de azok a tac masteryk vagy mik amik x elköltött pont után járnak elég gyatra. Hangar pet dmg LoL
Nem tűnik rossznak a skillezés,habár én crowdra rakok 2pöttyöt legalább hogy ne kapcsoljanak le folyton.
mk2-esek ja xD
Penes fegyóid vannak?
Hogyne jelentene.Tegnapvfelskilleztem a romu dps tactomat úgy hogy kimaxoltam a tactos részt,nem tudom hogy a skilltől,vagy a serverek miatt de amint elkezdtem használni az aktív skillt szét snr-ezett a játék.Az új lockboxot útállom,több mint 200 kulcs hajó nélkül.
fed karimnak ezt gondoltam ki, bár 1-2 dologban nem vagyok biztos, remélem Raul benéz majd ide és mond rá valamit, hogy mennyire lett sz@r 😄
Hhmm, még nem "költöttem el" egyetlen skill-pontot sem, így vágtam bele az új küldetésbe a legjobban felszerelt karakteremmel...
Eléggé megszorongattak és vergődés volt, mind az űrben, mind a földön, pedig mindenhol volt mk XIV-es cucc, nem is egy. <#wow1>
Sza'l, mégiscsak jelent vmit az a fránya skill-ezés. <#heureka> <#idiota>

Nekem 20 perc alatt lejött 6.2 giga.

Először 3+ GB, majd 500 MB..., nem lehetne választani, hogy lemondok az átvezető videókról, csak legalább aznap játszhassak még?! <#falbav>

30/3 Mbps-os. <#hehe>

Kabbe miylen neted van neked?😄5 mbit/seccel volt 2 óra,habár sto servereiről lassan tölt általában.Már 1,5 óra + a leálláson.
15-20 perc alatt lent volt, de a szerver még nem megy. <#rinya>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.12. 18:31:34

Nemtom😄91%nál járok,és megy kb 2 órája.
Most ez miért 6,2 GB megint amikor már korábban előtöltött?

/,2 Gb a patch...hát ma lehet nem kell játszanom...
Elvileg fél6kor lesz szeró,igaz?
Voltam ma fent kb 4-5 órát,abból kb 3 óra volt afk,mert persze lógtam,de most mindig van meló,így rendesen lógni sem tudtam.
Viszont valami olyat hallottam cseten hogy változni fog a pve queue,mert túl kevés játékos van pve-n,mindenki inkább privát csetről megy,ezért változni fog.

Naaa de ez hivatalos hííír,csak fritzül van.