Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak vennem kéne értelmes fegyvereket Apex-re,mert amit tettem rá az bazd meg és a no comment közt van.<#vigyor2>#vigyor2>
Jah meg értelmes konzolokat is,rá tettem a két évvel ezelőtti cuccokat.<#banplz>#banplz>
Konkrétan most így néz ki,épp nála tartok admiraltyban.<#zavart1>#zavart1>
Egyébként még így is jó hecc.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.20. 09:48:43
Jah meg értelmes konzolokat is,rá tettem a két évvel ezelőtti cuccokat.<#banplz>#banplz>
Konkrétan most így néz ki,épp nála tartok admiraltyban.<#zavart1>#zavart1>
Egyébként még így is jó hecc.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.20. 09:48:43
Viccelsz?
Most pihenjek amikor egy rahedli pénzt csináltam admiraltybú?
Eddig tök csóró voltam mert lusta voltam pénzt farmolni.<#vigyor>#vigyor>
Most meg eladtam a sok szart amit összeszedtem admiraltyból és lett 455 milla pénzem,így már meg tudom majd venni remélem a T6 Hirogen hhajót.
Főleg mert a t5 hirogen hajóra nem kell spórolnom,tegnap kaptam egyet ajándékba.Estére meg az ex ajándékozott meg,mert elvitték exről sok szart amit felraktam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.20. 09:42:45
Most pihenjek amikor egy rahedli pénzt csináltam admiraltybú?
Eddig tök csóró voltam mert lusta voltam pénzt farmolni.<#vigyor>#vigyor>
Most meg eladtam a sok szart amit összeszedtem admiraltyból és lett 455 milla pénzem,így már meg tudom majd venni remélem a T6 Hirogen hhajót.
Főleg mert a t5 hirogen hajóra nem kell spórolnom,tegnap kaptam egyet ajándékba.Estére meg az ex ajándékozott meg,mert elvitték exről sok szart amit felraktam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.20. 09:42:45
Jelzett a renCer hogy ideje pihizni <#alien>#alien>
Ugyanezek a hajók voltak 4/4 küldiben.
És 100% ellenére bukta.

És 100% ellenére bukta.

Tudom,de mindegyik nagy hajó,klingon és fed T10 hajó meg eventes borg hajó.
A stat a lényeg nem az hogy epic.
Próbáltam a maxos tactot nem volt olyan jó,van subsyst powerem+plasominc,astika trait,brutálisan szívja az energiát.
Próbáltam a maxos tactot nem volt olyan jó,van subsyst powerem+plasominc,astika trait,brutálisan szívja az energiát.
Hát az erősen tac skillezés szar.Legalább is STF-en.
Kéne egy jó erős sci gw-s skilezés is.a fun GW sci karimnak.
Jah mellesleg 3 epic kártyával romulan tour of duty 4/4 failure lett.<#wilting>#wilting>
Kéne egy jó erős sci gw-s skilezés is.a fun GW sci karimnak.
Jah mellesleg 3 epic kártyával romulan tour of duty 4/4 failure lett.<#wilting>#wilting>
Tegnap mérgembe-és egy flotta tagunk javaslatára-átskilleztem a pvps sci karimat,Kimaxoltam a science részt,brutál jó lett,csak kinetict resist kell még,meg gyorsítani vhogy a hajót.Pedig nagyon azon voltam hogy hagyon a pvpt a francba...
Jó lenne,akkor már lenne vagy 50 ezer.De nem,azok ládából vannak.
Lobby kristály is eshet admiralty-ból - spec hajókkal, vagy csak "úgy"?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Meg kristály event,maj lesz dili,20x50k.
Kell a tour of duty 10/10 romából,arra hajtok.
Kell a tour of duty 10/10 romából,arra hajtok.
Én dilire gyúrok,kéne még 10k zen,meh up event is lesz...
Na össze pakoltam az admiraltyval szerzett cuccokat.Elég sok lett.Csak kéket és lilát szedtem össze, a zöld és fehér nem férne el.

Csináljátok a roma admiraltyt?
Irtó sok craft alapot ad,nagyon sok ződet,de elég sok salvaged is esik.
Irtó sok craft alapot ad,nagyon sok ződet,de elég sok salvaged is esik.
Végig afkza a pvpt,nem csinál semmit csak chatre irogat.
Este lehet beírom neki hogy taníts mester!
Már vagy 30-an jelentették amúgy.
Este lehet beírom neki hogy taníts mester!
Már vagy 30-an jelentették amúgy.
Fura felszerelés.
Hajaj,ennek is Hirogen hajója van.Kéne pénzt gyűjteni mert még vennem kell hirogen Apex-et,és a T6 Hirogen is kéne majd.De úgy nincs kedvem pénzt farmolni,és mostanában olyan kevés időm van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 22:31:15
Hajaj,ennek is Hirogen hajója van.Kéne pénzt gyűjteni mert még vennem kell hirogen Apex-et,és a T6 Hirogen is kéne majd.De úgy nincs kedvem pénzt farmolni,és mostanában olyan kevés időm van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 22:31:15
Régen volt rendes teszt idő,teszt jutalommal,de már S8 óta nincs jutalom.
Se teszt hétvége.Se teszt hét,se semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 21:18:36
Se teszt hétvége.Se teszt hét,se semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 21:18:36
akkor hagyom is köszike Plata <#email>#email><#violent>#violent>
Arc launcherben My account/Games/character transfer page.
Tribblin túrót sem tudsz tesztelni,nulla játékos megy stf-re,sima küldiben meg nem tudod lemérni a hatékonyságot.
Tribblin túrót sem tudsz tesztelni,nulla játékos megy stf-re,sima küldiben meg nem tudod lemérni a hatékonyságot.
amm és aszt hol mit és merre kell csinállni (holnapra biztos lenn lessz a tribble a skillfa váltás miatt kell és így szerencsére akkor elméletileg tudok több modot próbálni)
Az account beállításoknál.
srácok hogy tudok egy karit HOLODECK-ről TRIBBLE-re másolni?
<#miaz>#miaz>
<#miaz>#miaz>
CLR—Infected Space❤️:13>3:13>— Dmg(DPS) —Seiji Hama 15 611 579(81 310) Alex 9 498 900(50 259) Kara 8 236 396(45 255) Gaval 5 159 295(27 738) Themis 988 792(14 982)
Megen 27 k.
Megen 27 k.
CLR—Infected Space<5:15>5:15>— Dmg(DPS) —Alis 15 368 347(48 788) Hackett 11 997 168(38 208) Dahak 8 543 317(27 382) Tarok 1 940 792(7 826) Sirian 493 575(1 567)
Na ezt kapd ki 27k sebzés,egy ezeréves farmkarival,aki sci,ótvar felszereléssel.
Na ezt kapd ki 27k sebzés,egy ezeréves farmkarival,aki sci,ótvar felszereléssel.
A konzolokat kivették még tavaly ősszel.ha annyira kell a trait akkor indíts egy új karit és ha eléred a 22-es szintet akkor temporal ügynöknél megkapod a trait-et.persze ez is csak akkor működőképes ha van olyan karid amivel végigcsináltad az eventet.
Megcsinálom a másik részt is,romval nem fejeztem be eventkor
Igaz,neked csak a trait kell,nem az űr vacak.
Frozen,pont erre kerestem rá az előbb én is.Elvileg nem számít hogy a háromszöges ikonos göncöket felvedd,csak hogy legyen meg az összes küldi.
Lehet hogy ezt a fejezetet meg kell csinálnom akkor lesz meg a fele.
Lehet hogy ezt a fejezetet meg kell csinálnom akkor lesz meg a fele.
Melyik küldiknél jársz?
Ugye tudod hogy romulánnak sok küldiben nincs olyan vacak?
Itt a küldik listája.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 09:24:55
Ugye tudod hogy romulánnak sok küldiben nincs olyan vacak?
Itt a küldik listája.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 09:24:55
Akkor még 1 küldit megnézek majd ha azon se lesz akkor hagyom a francba,Csak pont a romu torpos karimnak kéne.
Ajaj,az baj,ha nem látod a deltás kütyüt akkor nem tudod megcsinálni,ahhoz kell hogy az összes kütyüt megtaláld.Asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 09:13:40
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.17. 09:13:40
Köszi,remélem kilehet,a küldik során a lila deltás konzolokat már nem látom.
Traitet a temporal ügynök adja oda igaz?
Traitet a temporal ügynök adja oda igaz?
Ha deltás kari akkor igen ha végig viszed.Szerintem.
Valakinek segítettem deltás karit húzni október körül,ő megkapta.
Valakinek segítettem deltás karit húzni október körül,ő megkapta.
Nem tudja valaki véletlenül hogy Deltás karival kilehet-e szedni még a temporal immunity traitet?
aha, mondasz valamit, rémlik is valami Voyager epizód 😄
Elvileg a borg telefonálása később ér haza,valamikor a Voyager idején.
Nem tudom ezt miből gondolod, de ahogy a többi ST sorozat, úgy az Enterprise is a prime universeben és idővonalon helyezkedik el. Egyedül a jar jar abrams jövőben játszódó akció filmjei játszódnak egy alternatív univerzumban. Az Enterpriseban szereplő borgok meg a first contact miatt vannak ott és próbálnak hazatelefonálni. Kevés sikerrel. Mondjuk elgondolkodtató h TNGben a borg valójában a Q miatt figyel fel a Föderációra vagy pedig megkapta az üzenetet amit az entes borg próbált elküldeni.. Enterprise sorozatnak voltak hibái, de közben szépen kiegészítette a már meglévő storykat és sok jó epizóddal is szolgált. Kár h hamar vége lett. A negyedik évadja nagyon állat volt.
Mert az is az alternatív univerzum.
Miért nem számít az Enterprise sorozat?
Borg tuti nem lesz.
Eredetileg Pickard találkozik velük először.
Az Enterprise sorozatbeli talàlkozás nemszàmìt.
Enterprise sorozat és az új filmek történései nem szàmìtanak.
Eredetileg Pickard találkozik velük először.
Az Enterprise sorozatbeli talàlkozás nemszàmìt.
Enterprise sorozat és az új filmek történései nem szàmìtanak.
Ez nagyon jó hír.remélem megint lesznek Borgok.az alternatív idősíkot meg inkább felejtsük el.
Kirk nem hiszem h sokat szerepelne ha csak nem a Nexusból hazatelefonál vagy küld egy video üzenetet a spacebookon keresztül. 😄D
Ha beigazolódik akkor kaphatunk egy Enterprise B és egy C közötti sorozatot. Még jó is kisülhet a dologból.
Ha beigazolódik akkor kaphatunk egy Enterprise B és egy C közötti sorozatot. Még jó is kisülhet a dologból.
Nem tudom,csak most olvastam.
Akkor esélye, hogy a régiek is bennt legyenek? Hikaru Sulu, James Tiberius Kirk, Pavel Chekov és Nyota Uhura.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az új sorozat azt mondják nem az új filmek világába visz hanem a régi TOS és Next generations közti időbe.És a régi idősíkba.Vagyis a sorozatnak semmi köze az új filmekhez.
Az új sorozat az ismeretlen forrás elmondása szerint a Star Trek VI: A nem ismert tartomány és a Star Trek: Az új nemzedék közötti időszakot öleli majd fel.
Az új sorozat az ismeretlen forrás elmondása szerint a Star Trek VI: A nem ismert tartomány és a Star Trek: Az új nemzedék közötti időszakot öleli majd fel.
prohardver
melyik másik fórumra? 😄
ha lessz valami engis hasznos skillezés akkor kérlek dobjatok egy linket róla nekem <#worship>#worship>
Másik fórumra csináltam egy tact dps meg egy sci-torpos skillezést is.