Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyes hangárral,1 elite slaver 1 elite fer'jai,elég vacak lett.
CLR—Infected Space<4:35>4:35>— Dmg(DPS) —Saartol 11 745 666(44 323) Maldek 10 165 179(36 964) Rabbit 8 416 681(30 830) Dahak 7 564 422(27 709) Pirk 985 672(3 706)
A 27k dps nem sok.
Az Alita(?) trait-je pl. overload, vagy rapidfire esetén ezt megadja a pet-eknek is, de ha eltérő a fegyverzetük és ezért nem olyat használsz az hajódon, mint amit a pet-ek is használnak, akkor nem ér semmit sem a trait (pl. a hajódon ágyúk és hozzávaló skill-ek vannak, míg a pet-jeid meg beam-et használnak).
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.03. 10:00:06
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Papíron hangárra nem hat a fegyver konzol,de én nem vagyok benne biztos.
Legalább is érdekes hogy az elite slaver majdnem dupla dps-t nyom mint az elite fer'jai.
A karfiolomon diszruptor fegyverzet van és diszruptor konzol,a slaveren szintén diszruptor fegyverek vannak, a fer'jai frigate meg antiproton fegyókkal operál.
Le kellene tesztelni hogy antiproton fegyverzettel és konzollal több-e a sebzése,de ahhoz nincs kedvem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 09:37:16
Izé... mi az összefüggés a hajón lévő fegyverzet és a pet közt?
Csináltam egy képet ahogy lop contrát a hajó,de a kép paint szerint nincs meg.
Bár rövid volt és túl könnyű,így is lopott a hajó pár contrát doffot pénzt és még szemetet is.
Az elite itt van hogy mit lop.

S5-ben még csak advanced slaver hangár volt,de annyit lopott hogy egy hét alatt visszahozták a 2 hangár árát.S6-al nerfelték,S7-el nagyon nerfelték.
De akkorára nekem már annyi pénzt és dilit szereztek hogy elvoltam mint hal a vízben.Egymás után vásároltam a hajókat lopott diliből.
Ma már van Elite slaver is,ami már kék cuccokat és doffot is tud lopni.
Azt jó ha tudod hogy ha két elite slaver hangárt beraksz és velük jársz el harcolni,elég hamar tele lesz a táskád fehér szutyokkal.
Jobb ha van a táskádban 2-3 üres sor.
Simitárt is csak egyszer kellett uppolni,többi karinak ingyen vót,de minden hajóval ez a helyzet.
Ha nálad nem így van akkor te vagy bugos,vagy az én accom lenne bugos már másfél éve?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hangárt nem tudok ajánlani,azt a stílusodhoz illően válassz.Én a Slavert használom legszívesebben,amellett hogy lop is,sokat sebez.Magas Aux szintel 15 másodperc cd-je van,ha magasabbra teszed az aux-ot még kevesebb.A hajómnak diszruptor fegyverzete van diszruptor mk11 vagy mk12 konzollal,és a hangárjának is diszruptor fegyverzete van,papíron nem hat rájuk a fegyó konzol,de szerintem igen.
Ha antiproton fegyó van a hajódon,akkor vegyél hozzá fer'jai frigate hangárt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.02. 13:23:13
Kisebb flották vannak,de nem túl aktívak.
Esetleg a balfasz direktíva klingon flottája de azt nem ajánlanám,hamarabb landol a kertedben az Enterprise minthogy ott valamit vehess.Bár fizethetsz heti adót.<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Matusy, 2016.05.02. 12:58:27
Majd meglesem én is...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.02. 12:52:26
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.02. 12:48:59
...
A BC-ket húzogatva kiderült, hogy nagyon meghálálják, ha van téve a karakter-skill-ezésnél a pajzs kapacitásra és a pajzs "javításra" 1-1 pötty - nyilván én is "kisember" vok, tehát nem a top dolgokból építkezem.
Nem máról holnapra lesz meg!
Ahogy a klasszikus is tartja: csak az első millió megszerzése volt nehéz, a többi - onnantól - szinte jött magától!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.01. 21:34:00
Legegyszerűbben ECt szerezni úgy lehet,hogy veszel zent diliért,azon meg vagy kulcsot,fleet ship modult vagy promo pakkot veszel,amit aztán később mikor jó az ár eladsz.Ehhez azért kell úgy kb 10kari hogy élvezni is tudd a játékot.
Másik megoldás hogy Mk-2es fegyókat craftolgatsz,lehetőleg antiprotont,drt2pen vagy dmg2 pen módosítósakat,aztán vagy ráprópálsz és epic lesz crtd3pen-dmg3 pen stattal vagy eladod mk2-esként.
Elvileg akkor érdemes kinyitni őket mikor R&D event van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.01. 16:14:48
Tavaly össze farmoltam kb 1.3-1.4 milliárd Ec-t mert jött a Tarantula és vágytam rá,azt hittem drága lesz,azt flottás doffozással,crafta alap eladással és contrabandozással szereztem.
Csak akkor exelek,ha kell a pénz valamire nagyon,de akkor is doffokkal kereskedem vagy contrával vagy craft alappal.