Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nade van ADMIRALITY hajóóó 😄

B verzió hogy bemész, egy pénzdarabbal beakasztod a szóközt meg az 'A' billentyűt, és szépen körözöl az állomás körül 20 percig.

(természetesen eme primitív megoldás mellett léteznek szoftveres megoldások is, lásd "Autohotkey"😉

Tényleg szemétrevaló az olyan akció, ahol mindegy mit csinálsz, nem lesz gyorsabb. Sajnos a borg "majdmindentmarkottadok" disconnect is ilyen...

Hát, pár plusz mark-ért nem fogom törni magam, már csak azért sem, mert még alkalmatlanok erre a karaktereim és eleve hiábavalóan inkább nem kínlódok - most is ki kellett lépnem borg RA-ról, mert senkit nem dobott be hozzám 10 percig és a vezérhajóval még nem bírok el önállóan...
Viszont, így megpróbálom megszerezni a kevesebb mark-ot a karaktereimnek, hát jön egy kisadag dili' is mellé! <#idiota>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Olyat is csinálnak h bemegy az egész premade csapat és belelőnek párat a mobokba aztán mindenki beáll a sarokba és afk. 😄
Hát ha balfasz a csapat akkor el lehet bukni az opcionálist.De asszem teljesen elbukni nem lehet.
Ha bezárod a 28 riftet és a bázis nem hal le akkor sokkal több markot kapsz.
Ha jól emlékszem 28 riftet kell,de nem biztos,de ha megcsinálja csapat mondkuk 5 perc alatt hogy a bázis tier 5 szinten legyen és bezárja a talán 28 riftet,akkor sem ülhet le nyugisan afkolni várva a fő bosst.Úgyis nyílik egy rahedli új rift hogy ne unatkozz..<#vigyor>
De azt hiába zárod,azért már nem kapsz jutalmat.Viszont ha nem zárod lesz bent többszáz mirror hajó és hülyére verik a bázist.Ha hagyod hogy a bázist leverjék akkor kevés markot ad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 11:13:55

Ezek szerint: mindenképp győzni fog a játékossereg és megkapja a jutalmat, csak az a ... 20 perc teljen le?
...és ha mindenki így gondolkodik és nem csinál semmit, akkor is jön strigula a játék részéről?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A dolog roppant egyszerű,álcaképes hajóval bemész mirrora,álcát be 20 perc afk.<#vigyor>
Kerratban beszokott jönni.álcát fel,afk,a sok zizzent meg öli a borgot meg egymást én meg kapok dilit.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 10:55:59

Köszönöm, akkor még mindig egy(-két) ütemmel le vagyok maradva a játékhoz képest.
Pedig a jem hadar szett, egy híján már megvan! 😊
A földi is, meg hozzá a Boff is - ha majd lesz event, akkor up-polom és bevetem, hátha tud is vmit.

Plata #21833:
A kristály még elment, mert tényleg rövid volt és gyakrabban dobott be nálam jobbakkal oda, tehát, még sikerélményben is volt részem.
De ezt a - vagy a leírás alapján ehhez kísértetiesen hasonló - "küldetést" nem szívesen választottam a roster-ből, mert nagyon idegesítő, már alapból is. Ha meg még a "nagyok" lelkesedése is csökken iránta - érthető okokból - , akkor lehet, hogy hasonszőrűekkel kellene végigkínlódnom azokat, amit egy napig sem szeretnék csinálni, nemhogy 2 héten át..., és 20, kemény perc/db... <#shakehead>
Pedig, kéne a dili' és az az admi'-hajó is!

A mirror event jelenleg abból áll hogy bemegy egy csapat és 15 percig kell védeni állomást,az állomás körül egyre másra nyílnak a riftek amiből özönlenek a terranok,az még ok,de a rifteket be kell zárni,és a bázistól kb 15 kilóméterre 4 kis faszság van,azokat be kell kapcsolni hogy feltöltsék az állomást.Öt szintre tudják feltölteni.Minden szinten erősebb lesz az állomás,de kb szart se ér.Max bosszantásnak jó.Jah ha egy szintre feltöltik lehet újra kapcsolgatni a fosokat.Na persze közben özönlenek a mirrorok,és ha kapcsolás közben meglőnek akkor kezdheted elölről.
Le kell kapcsolni vagy 30 riftet kapcsolgatni a 4 oldalt elhelyezett 4 relét,megvédeni az állomást 15 percig,ha ez megvan és lejárt 15 percd gyün a mirror főseggfej,de nem lehet megölni,az új rifteket be kell zárni és akkor nem tud elbújni,bár egy jobb karival így is meg lehet baszni.Kor konzollal sikerült full hp-ról kinyiffantani,vagyis olyankor a hullája elmegy,majd egy másik rfiten visszajön a robbanó hullája.<#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.25. 09:59:25

Grat az poén doff.

Látszik hogy nem tudsz semmit az aventről,nincs választásod,ott kell dekkolnod 20 percig.
Asszem 15 percig kell tartani az állomást,és még 5 perc szarakodás.
A mirror már nem olyan mint rég.

Sajnos ez nem egy farmolós event.
Ma végre té négy lett 4 darab doff commendation és kitudtam venni a dobozt. Az egyik egy lila repulsoros Voth fiatal "ember". 😄D

Sokallom azt a 20 percet. Ha meg jó hajód van egyedül is letolod. Raul-nál kb egy lövéstől halnak ott a hajók.
Csak fél perc lazulás helyett 20 perc tömény agyfasz,főleg ha balfasz csapatba kerülsz.
A kristályra bemész lősz halott,erre bemész 20 percig eszed a kefét a hülye csapat miatt.

Igen, olyan mint a kristály lény event, naponta ad 1 itemet és 14 nap után kész. Csak fél perc helyett 20 percig tart egy kör.
Az a fegyver 2.5% eséllyel ad neked energa szívást és pajzs szívást.
Pvp-re lehet hogy volna értelme ha volna hozzá jem hadar hajód és jem hadar űr szetted,ugyanis lekvár hajóval és lekvár szettel többet tud.
De pve-re ez a cucc nemsokat ér,meg kurvára fölösleges,pve-n jelenleg energia meg pajzselszívást csak akkor csinálj ha csak fun kari,másképp nincs értelme,úgyis hamarabb hal bármi minthogy ténylegesen elkezd ezzel a vacakkal szívni a pajzsát.
Másik hogy temporal hajók miatt a pajzs már nem is nagyon számit,hisz szinte minden temporal képességen ott virit hogy ignored shields vagy 100% shield pen.
Vagyis azok a képességek kb szarnak a pajzsra mert észre sem veszik hogy van.
Ezenkívül ez egy küldis fegyver,ha kiveszed gondolom mk11 vagy 12 lesz,ha uppolod kékről az baromi sokba kerül,és tök random statot kap.
Vagyis nem 8-ra lesz szükséged hanem minimum 50-re hogy jó statos legyen.
és akkor ott állsz majd 8 nem túl használható de jó statos beammel ami bele került pár száz ezer dilibe meg kb ugyanannyi misibe.

Szemét.

Ha jól értem, akkor 14 küldetést (naponta 1-et) kell teljesíteni a jutalomhoz (/karakter)?

...

Ebből megérné 8 db-ot összeszedni(, upragelni) a 2,5%-okért - energiaszint-csökkentés és extra pajzs sebzés?

Azok boxos hajók,és baromi drágák.

Launcher épp tölt 824 mb-ot, no meg képeket is közöl a Kelvin-es hajókról. Nem a legkedvesebb ST-k közé tartozik az új Kelvin széria, de a hajók szépek, főleg a fekete Khan tervezte Vengeance csatahajó.

angelus1991ster.blogspot.hu

Azért nézd meg. Deltás karit is elég sokáig lehetett indítani.
Picsába! 😞

Már nem kezdhetsz Temporal karit azt hiszem.Vagy ha igen bocs.
De úgy emlékszem 21-ig volt lehetőség kezdeni.

Ez a TOS és Kelvin idővonalas karakterek megmaradnak?
Ha csinálok egy ilyen TOS-os vagy Kelvin-es karaktert akkor a későbbiekben az adott éráikban lévő hajókat beszerezhetem? Pl. a Kelvin-féle pöpec Enterprise-t valamint a ToS-os Enterprise-t?

Én is,lehet 2 lesz.

Sajnos azt az 5 karit is sokkalom. 😄
Úristen ne idegesíts,komolyan mirror? Jéééézuuus,dögöljön meg aki kitalálta.
Kb 5 karival letolom majd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 21:08:25

A többi, ha megnézed most mindennek az ára magason van. Catalystból zöld 15k, kék 50k. 3 per doboz jelenleg 80-115k, kb egyenlően dobja. materialok közül azért 3 kék 15-20-40k darabja, lila is van 15-35 között némelyik, kék componensek 30-80k között darabja és az minden dobozban van több is, lila componens van ami 400k is volt, régen az volt a számítás, mert az összes többi cucc értéktelen volt, most változott, mert a többi is viszonylag jó áron van.
gondolom event alatt ezek lemennek a béka segge alá megint, mire visszamennének lesz egy új box és megint r&d pack dömping, szóval 2-3 hónapig most alacsonyabban lesznek, de passz, nézni kell azokat is.
egyébként pedig mindig mondom, venni kell 50-100db-ot, kinyitni és megnézni mi lesz.
Tükröm, tükröm mond meg nékem, melyik a legutálatosabb event e vidéken... 😄
Rgyébként nem sokára jön ki Ps4-re meg Xboxra,ha van ilyen konzolod azzal is kezdheted,elvileg az Xbox és Ps4 játékosok kapnak ajándékot kezdéskor.

a legutóbbi kieg vidije.

Jah és mellesleg ha belevágsz a játékban 3 frakció van ami tulajdonképp kettő.
Lehetsz föderációs amit csak fed-nek hívnak,lehetsz KDF amit csak klingonnak hívnak.<#vigyor5>
És végül van a romulán amit általában csak romának hívnak,de a romulán nem önálló frakció,amikor eléred a 10-es szintű küldetést választanod kell hova mész föderáció vagy Klingonok.
A főderáció a legnépszerűbb a játékosok körében,vagy a fed romulán,mind három frakció más játékstílus.
A fed a népszerű de unalmas,klingon a daloldal és a bulizóna,romulán meg a furazóna meg a dps virtuózok hazája.

Ha eldöntötted hogy kipróbálod akkor keresd meg a Magyar Flotta nevü flottát,tőlük kaphatsz segítséget,ne a magyar csetről keress flottát mert ott valszeg felszed valamelyik olyan flotta amit max az ellenségemnek ajánlanék,vagy annak se.A magyar flottások a prohardver fórumban szoktak írkálni.Nem tudom van-e flotta honlapjuk.
Katt.
De ha tudsz angolul külföldi flotta sem rossz ötlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem akarod hogy gyorsan megutáld a játékot a faszbúk virtuóz balfék direktívát kerüld,de az iq harcos balfasz of steel sem túl jó választás.
Bár a balls cset ingyen cirkusznak atom jó,néha feldobják a napomat azokkal az agyatlan baromságokkal amiket összehordanak.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 18:56:22

A játék jó,F2P,bármit megtudsz szerezni ingyen,még a fizetős dolgokat is.De nem könnyen,farmolni kell,de itt vagyok én aki 4 és féléve játszik vele,és megvan szinte minden fizetős tartalom a játékban nulla forint befizetéssel.A játék igazán akkor jó amikor már vannak store hajóid.Játék rohadt könnyű,de türelem és sok sok türelem kell hozzá.Mert ha úgy állsz hozzá hogy nulla munkával szerezz meg mindent,akkor bele se kezdj.
Vagy vedd elő a mastercardot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.24. 18:43:52

Hello.
Jo ez a jatek?
Van rola valami jo leiras, ami alapjan eltudnam donteni, hogy letoltsem e?
Köszi, max 1.5 milláig tervezem betárolni az RD pakkokat...

Mellesleg lehet hogy lesz egy új klingon karim,alien tac,csak még kicsit várok,vajon tényleg jön e a nagy klingon tac hajó vagy megint szivatás.
Nincs kedvem poénra karit kezdeni.

Van 38 karim,van olyan kari aminek szinte csak kék lila sulibán van.<#zavart1>

Most ne vegyél pakkot,hiába az r&d weekend mki promozni akar majd.
Hát ne is mondd, a sulibánozás annyira lélekölő tud lenni, a doffok eladása olyan macerás... de hol tárolsz te többezer doffot?

Érdekes, rendszeresen nézem hogy érdemes e csinálni ezt az R&Dt, de nem nagyon tűnt nyereségesnek mostanában (az általad tanított számítási móddal természetesen, jó tanitvány szeretnék lenni kedves Nagus 😊 ).
Ebben a pillanatban is 2.46 mill a pakk alja a belőle eső boosterek átlagára pedig 2.533..

Sikerül kifognod valami nagyobb csomagot jelentősen kedvezőbb áron és csak azt nyitogatod el, vagy a többi nyersanyag hozta azt a 20% profitot?

Kristályon én van hogy már el se indulok lőni, olyan szinten tele van a játék OP kristályra kihegyezett karikkal hogy szinte instant hal meg.

Múltkor a napi dilifinomitási ki-belépkedésbe betettem még azt is hogy gyorsan megyek egy kristályt minden karival, hát komolyan 10-ből 9 olyan volt hogy mire áttaboltam a játékra hogy megnézem hogy betöltődött már szinte vége is volt 😊

Aceton meg a bioneural az tényleg überállat a shuttle STFeken is. Egészen addig rühelltem őket, azóta hogy kipróbáltam meg várom hogy mikor lesz megint 😄

Milyen szett?Jem hadar? Ugyan hagyd már azt a szutyok szart.
Az Aceton mindig is jó konzol volt,és mivel olcsó mindenkinek hozzáférhető.Így nincs semmi kiegyensúlyozatlanság.
Aceton assimilatror mióta kiadták lock boxban nekem alap kiskari konzol.Ha nagyobb karival draines skillezéssel és szettel használod akkor meg baromi durva.

Kell a tarantulás karimnak Fc ezért beugrottam egy gyors kristályra,sajna meg kezdett kristály volt, már fele hp-ja odavolt mikor bementem,de így is sikerült Nagyot lőnöm,igaz mivel siettem két fontos buffot is kifelejtettem,de így is lőttem 3.6 millát.
CLR—Crystalline<1:04>— Dmg(DPS) —Gaval 4 283 247(85 665) Shorty 1 925 890(33 788) PANTELIS 1 911 961(32 965) Corran Hor 1 769 574(32 770) Landru 851 887(14 688) FlynnB. 505 894(9 729) Aohina 473 323(17 530) Maximus 383 971(6 620) Hermann 15 945(409) DaidaroS 44(1)

Anno kifejtettem a véleményem a shuttle-s dolgok miatt, hogy sz@r. 😊 Rossz kamera kezelés, katasztrofális irányítás, a pub még annyira se "ért" hozzá mint a hajókhoz. Van baj vele az biztos. Teljes rework kellene neki.
Az acetonnal meg túl könnyű a küldetés harci része, ezt kiegyensúlyozhatták volna...
Ettől függetlenül, ez a küldetés sohasem kerül be a kedvenceim közé a hülye kamerakezelésük és a szűk terekben való bújkálás miatt..., és akkor még min. 2x kell megcsinálni/karakter ezt ...-t a szett miatt. <#falbav>

Köszönöm a segítséget! <#worship>

Raul ferengi.<#vigyor>

Annyit használod a profit szót mint egy ferengi. 😄
R&D még mindig jól megy. Áttettem 500 milliót az egyik karira és nyitogattam r&d-t, az 500 feletti részt, a profitot pedig átdobtam másik karira, elnyitogattam boxokra, a 3 nap alatt 90 milliót tettem át, és még vannak cuccok exen mindig ami a profit lesz. Sokat nem is kellett nyitni, max ilyen 150db volt összesen.
Ma még talán veszek és egy kis profitot még elnyitogatok, de holnaptól az event miatt betárazás jön.
Hát én eladásra nem termeltem,csak saját magamnak.
Craft cuccokkal jól lehet keresni ha van kedvem hozzá.De most nincs,nem jött ki tal shiar carrier és elment a kedvem most a pénz szerzéstől,a Tal hajóra félre tett pénzt is elköltöttem hülyeségekre.Ha még is kijönne hirtelen,akkor jó nagy cumiban lennék,báár,vésztartaléknak ott van még a rnegeteg winter token,ha hirtelen kéne pénzhez jutnom lehet elpasszolnám,bár a tervem az hogy megint szétosztogatom az armadában.Ha jól emlékszem olyan 20-25k jut flottánként,de pontosan nem emlékszem mennyi van már,meg kéne számolni.
igaz ha kéne pénz eladnám a sulibán doffokat,több mint ezer van már,de nincs kedvem eladni őket,ami nem ér 5 misit azt elrakom későbbre mindig.<#vigyor>