49921
  • lammaer
    Na ezzel mérjél nekem egy DPSt már, referenciaként, mert sokszor repkedem ilyesmivel én is :)
  • Plata
    Héten egy igazán nagyon nagy hülyeség a special project.
  • Plata
    Lehet sok likőrt nyomattak.
    Kiskarimnak ma vettem ki hajóra cuccot.Sajna véletlen rossz cuccot vettem mert siettem.
    De még így is tök tuti,legolcsóbb exes fegyók vannak neki.
  • Chak
    Nem hallottam semmit. Lehet csak a csokimámorban keletkezett tévképzeteiket fejtegették. XD
  • Plata
    Tudsz valami új infót?
    Az előbb trade cseten valami új január elejei promós hajóról beszélgettek míg be nem szólt valaki hogy ne ott cseteljenek mert ez trade cset.
  • Chak
    Gamestar-on láttam, az egyiket sikerült beváltanom.
  • Plata
    Próbáljátok meg ezeket,hátha még nem keltek el.
    1. a0ZwdCkJ

2. a4PrqlEc

3. A94c7ly1

4. Aa8sUGbr

5. AdW6XRey

6. AEY5a13C

7. AfLpMY0m

8. ai4n37pq

9. AlxoQZYj

10. amrrYyBV

Cruisert és egyéb szart adnak.
  • Plata
    Tegnap nagy nehezen végre elérte a kis karim az 50-es szintet,rájöttem hogy egyszerre csak 1 research assigmentet kell csinálni.Akkor ad xp-t,két szintet adogatott a végén,de sikerült elérni az 50-et.
    Ott benyomtam az instant 60-as upgrade boostert,így már csak ki vettem neki vagy 80 hajót admiraltyba,betoltam minden repuhoz boostert így már elindult a jó úton,napi endevor 2x50 markot adott.
  • Plata
    Jaaaah.
    Azt nem tudom elindítani de szivesen elindítanám.
  • lammaer
    Mit mit, a kristály eventet :)
  • Plata
    Hála az égnek az Orville jön szinkronosan.
    Jobb mint az a szánalmas discovery.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.24. 10:27:20
  • Zemanov
    Egy kis érdekesség Lucas-ról: Katt
  • Plata
    Mit kapcsolhatok be?
  • lammaer
    Meggyőztél, bekapcsolhatod :)
  • Kotomicuki
    Én is megnéztem - az ingyenes verziót - és tagadhatatlan remake érzés fogott el, amikor a Birodalom Visszavág és a Jedi Visszatér c. filmekből láttam a "felújított" montázsokat..., a maradék meg eléggé silány, szintén más filmekben már elsütött poénok egyvelege.
    Így ne csináljanak ST filmet, vagy sorozatot se!
  • Plata
    Igen,sok mark,sok fm,sok dili,laza könnyed munka.
    Kb egy óra alatt megvan 20 kari.
    Úgyis kifogytam fm-ből.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 11:57:45
  • lammaer
    Azt momentán én is várom, jópár karinak kell sok sok mark....
  • Plata
    Jah és mirror alatt jó pár klingonnak 3-4 reput felhúztam.
    Jó lenne még egy kristály.Arra mennék vagy 20 karival.
    Soknak kéne még pár reput felhúzni,mert elhanyagoltam.
  • Plata
    Azt hát.
    274-275 volt eleinte,de mire klingonokhoz értem 276 lett,a klingonoknál volt a nagy lóvé,meg is lepődtem egyik másiknál mert több volt mint ami rémlett.
    Klingonoknál lassan halad a flotta bázis,mivel nem nagyon rak bele senki,így ott nem fogyott el úgy a dili.A karfioloshoz most sem nyúltam,neki már elég sok van.
    De még mindig várok.
    A voth scinél nem volt,mert elköltöttem hajó felszerelésre up-ra szettre.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.23. 10:35:25
  • lammaer
    Egy Cones of Conduct? :)
  • Plata
    Mivel nem biztos hogy karácsony alatt fel tudok menni,így ma megvettem a karácsonyi ajándékom.
  • Chak
    Az sajnos nem, de lesz helyette karalábé a levesbe.

Jövőre sok minden jön, akár az is. Főleg ha végre revampolják, a kimondani nem tudom se leírni klingon story arcot. :DD
  • Plata
    Mond mond mond óóó mond hogy jön Karfiol.
  • Chak
    Pilot pack érdekel. Kumari T6, és pár faj specifikus verda jön jövőre. tuti vétel. A miracle pack kimaradt.
  • Plata
    Az tuti,hogy uppolni jó lesz.
  • Zemanov
    Miért?jó pár karim van akik leragadtak az mk xii vr szinten.jó lesz őket fel uppolni.amúgy meg a csira pilot pack nem érdekel.
  • Plata
    Szerintetek megy még lentebb a zen?
  • Plata
    Elment a józan eszed?
  • Zemanov
    Jó ez a Phoenix doboz,320-ból egy epic tokent se kaptam.viszont esett két Ur úgy hogy a Bulwark meg a bogár megvan amire mindig is hajtottam meg a rengeteg upgrade token amiért eleve bontottam :)
  • Plata
    Végre 30 lett a kiskarim,kivettem neki a jutalmakat delta és temporal eventből,na persze már amit lehetett,én több fleet dilire emlékeztem.Úgy látszik csökkentették.
  • Plata
    Jah de.
    Ha 34k dilim lenne az állati ciki lenne.
    De van kari ami mindig tabu.
    Akinek szettre gyűjtök vagy egyébre annál tabu a dili,hiába van a karfiol karinál majd egy milla dili,az tiltott.
    Mert hátha hátha hátha hátha.
    De lagélább is hátha.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.21. 20:07:15
  • gerisz23
    Nem zened van annyi?
  • Plata
    Én venni akarok,ciki de már csak 34k dilim van,kéne egy kevéske hogy legalább 40-ig felmenjek.
  • gerisz23
    Vagy nem ,múltkor is csak 270-ig ment le ha jól emlékszem.De most én is visszaváltottam a zenem dilire gyorsan.
    Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2017.12.21. 19:46:09
  • Plata
    Jaj de jó,főnix,lemegy a zen ára.
  • gerisz23
    Meg phenix packot is bedobták-ettől tartottam...
  • Plata
    Azért ha egy kocsival landolnál egy bolygón az nem így történne,minimum szénné égnél.

Egyébként pack sale van.
  • Raulblanco7

Na, ez landolás, bár a sérülésmodellen még javítani fognak gondolom :D
  • Plata
    Fogalmam sincs honnan jött az egész téma.
    Csak stf-re vártam.
    De ezek már azon veszekedtek melyik hajó az ami le tud szállni melyik nem képes.
  • Raulblanco7
    Ezt a leszállást szerintem ne úgy képzeld el hogy na tényleg leszállsz, ilyen sto-ban nem lesz amíg át nem variálják úgy az egészet.
    A bolygók külön insták ahova betöltesz, nem fogsz úgy leszállni mint ahogy pl a SC csinálják éppen, hogy a millió x millió km-es space mapon keringenek a bolygók a valós 5-7000 km-es méretükben és megközelítve belépsz a gravitációjába és töltés nélkül leszállsz rá, a ground pályák sto-ban kisebbek mint egy űrhajó maga.
    Ezt maximum úgy tudnák megcsinálni, mint mondjuk Risa event mapon, hogy "leszálltál" de ugyan úgy a starting area-ra töltesz be, csak egy rendszer a hátteret amikor betölti, akkor a Te hajódat rakja a háttérképre mintha leszállt volna a tengerbe ahogy risa-n szokott lenni a hajó a háttérben.
    A probléma, hogy mit mutasson ha ketten vagytok bent... mindenkinek a saját, vagy a legrégebb óta bent lévő?

Szóval ilyen nem lesz, max egy hajó a háttérben ami csak háttérrajz valószínűleg, de még az is lehet hogy lemodellezik és tényleg ott lesz, bár az már meglepne kicsit, de úgy nagyjából itt kifújt hogy mit tudnak megoldani a jelenlegi játékban.