Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lehet hogy a klingonon auxos konzol lesz mint a zenesen.
Spéci fegyverrel meg konzollal.
Gondolom valami speckó retro cuccos van benne.
Nem tudjátok mitől lesznek a slaverek fura sárga szinűek?
Most láttam kronosz felett egy karfiolt,sima és adv slaver hangárja volt,de az övéi valamiért sárgák voltak,és fura sárga csíkokat húztak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.23. 11:56:44
Bár ahogy néztem nem kezdtek zuhanni az árak tegnap este még a bejelentésre, az r&d pont hogy felment.
Ezt szerintem elbaszta aki spekulált vele, mert oké hogy r&d event, de a promó miatt le fog esni az ára nagyon hamar, szerintem butaság volt felvásárolnia.
Meghogy Sto down.
Szerinted promo hajók erősek lesznek?
Mikor csak pletyka volt aztmondták durva lesz a promo és zenes is.
Vajon a klingon zenes hajók is igazak lesznek?
Bárcsak tényleg jönnének.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.22. 21:31:45
megint meg mutatta Cryptic menyire el fogyott a részükről a fantázia 😄 még csak extra skint sem raknak ki csak simán rányomták a t6 ot kap mind +1 skillbart azt csoki kicsit gáz Talán mati téren kapott olyan csillámosa skint mint a temp repu
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.08.22. 19:35:31
Találtam 10-20 skill-pontot és azokat elszórtam, zömében intell'-re - anno, ennek ugrottam neki, hol volt még akkor a temporal... - és megnéztem, hogy mi is változott...
Egész pofás sebzéseket tolnak ki így már az ellenfelek hátsójába, amelyiknél max-oltam, ott meg szinte csak kritikust lőtt oda.
Alakul, alakul ez...
Igen, engem is le-le dobál, olyankor is, amikor ép marad a net-kapcsolat - a MWO meg nem, bár ott is nőttek a várakozási idők (átdolgozták a játékot).
Farmkarakterekre én is max úgy gondolok, hogy a mostaniak kihúzása után, ha már elmerültem az unalomban és kell vmi "változatosság" - a "Farmolj még!" című slágert dúdolászva..., hajlotthátú vénemberként! 😄
Jelenleg így néz ki,épp át tervezés alatt van,elvileg csak egy event kari lett volna,de mivel így is nagyon durva lett,úgy döntöttem át dolgozom normális karinak,nem ilyen zizzent fun karinak.
De így is tud sebezni,bár a sebzős buffot megint lefelejtettem,kéne valami kibaszott macro ami ellövi helyettem a buffokat.valamit mindig lefelejtek,van több mint 10 traites repus konzolos buff amit el kell nyomnom,mindig kifelejtek valamit.
CLR—Crystalline<1:10>1:10>— Dmg(DPS) —Shrot 4 806 718(75 105) T'Pen 3 092 515(48 321) llumy 2 845 681(46 651) JEP2 1 943 044(31 853) Mike T. 746 828(11 669) Vihel 694 092(12 177) SystemLord 471 786(7 489) Sho'sip 347 760(8 694) Xerxsis 276 851(5 034) George Cor 260 175(4 410)
és megtaláltam a patch note-ot amikor ki vették a cloakot július 13
CLR—Infected Space<12:59>12:59>— Dmg(DPS) —Garon 33 040 830(42 578) Kelly Hell 12 426 474(15 952) Yorp 7 180 023(9 313) Kogrok 4 057 065(5 269) laforge 2 087 156(2 693)
Mikor lő a borg és azt látod hogy immune,immune,Immune az vicce,sőőt az Immune-crtitical is jó.
@Koto: az álcából torpedózásra azért reálisan úgy gondolj, hogy amikor lő a cucc akkor kijön az álcából aztán pár sec múlva visszamegy magától, illetve nekem hajlamos néha simn csak ki is esni belőle (felfedeznek?), ilyenkor jó 15 sec amig visszamehetek. Szóval elpukan az ember párszor - kivéve Platát, mert neki bugos a hajója mint írja 😄 A skilleket viszont álcából kijövés nélkül el lehet sütni, szóval az remek dolog.
Vmelyik nap sikerült kristályon egy gyors 80Kt csinálnom, (gondolom összeálltak a csillagok), ISAn 28K megy, leginkább az a gond hogy ha nem tömeg van szembe velem akkor nem hatékony a hajó.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.21. 09:01:15
CLR—Crystalline<1:23>1:23>— Dmg(DPS) —Shrot 7 577 664(91 297) Christophe 3 615 162(52 394) Palfoy 1 754 197(21 135) Carlos 1 465 143(24 019) One 817 697(10 619) Syrilath 431 301(5 908) Mekes 418 560(6 439) Zelia von 335 646(4 416) shikumaru 6 829(683) Iola 0(0)
CLR—Infected Space<8:58>8:58>— Dmg(DPS) —Shrot 23 618 700(43 983) K'Guul 12 667 705(24 129) Anthony 4 014 650(7 765) Chris P. B 2 919 276(5 477) Hirth 2 351 109(4 461)
Többet sebeztem félkész temporal sci karival mint a csapat többi tagja.
A temporal hajó szettje enyhén erős,másik meg az új temporal skillek mocskosul durvák.
Erre kéne megoldást találni és - szvsz, bár még nem próbáltam: ekkora lag mellett nem tökölök még az álcákkal is, oda-vissza - megoldódhatna ez a probléma is: álcába húzódni, majd onnan hadakozni (GW + torpedó), mikor ráfordulnak meg jöhetnek az aknák is a Singularity ellövése mellett - ez kiveszi álcából, vagy ehhez ki kell venni álcából, ha jól tudom - , majd ismét álcázódni, ha sikeres a menekülés (a trait-je ez utóbbit segíti) és ezt ismételgetni.
Sz'al, én inkább átoknak fogom föl azt a Singularity-t, mert alig tudok mit kezdeni vele (életet ment (HP + pajzs), extra plazmát lő, robbanást okoz (túl kis rádiusszal: alig fér bele vmi), azt kész és ezt is percenként legfeljebb 1x), miközben még az energiaszintek is meg vannak csapolva miatta.
Amíg a Fleet Kor megeszik 400-500k sebzést pajzs nélkül ez már 50k-tól kinyúl.
Én is próbáltam,fleet változatot is kivettem,de ott a bibi hogy az ő álcája biza csöppet sem bugos.
Ezzel majd - talán - értelmet nyer a romulán sci-m is.
Amire te gondolsz az enchanced battle cloak,és nincs Dr packban.
Nem hiszem hogy temporalt nerfelik.
A wg-s "játékok" után ettől nagyon "félek".
Vagy T7-tel robog tovább a power creep vonata?
DR-ben azért van pár hajó és trait is, ami még mindig ütős (pl. Mat'ha trait; az advanced battle cloak-os hajóról nem is beszélve - torpedós sci-nek, 8 kilométerről, észrevétlenül GW- és torpedó eső..., nyami).
Temporal előnye hogy jelenleg brutál erős hajók vannak benne,a Dr előnye hogy durva doffok és boffok járnak hozzá.
Akit érdekel: temporal- és DR pakk.
A T6 (té-hat) 6k, ill. 12k - akciósan 4,8k és 9,6k - , de most nem ezekről volt szó.
A föderációnál van pár T5-ös (té-öt) csomag, ami legalább 3x4 farmkarakter indításakor már megéri a dili'-s társaival szemben - nagyjából 400 dili'/zen árfolyamig, efölött már több karakter kell a "megtérülésükhöz".
Közepes/rare nehézségig ezek a hajók is elégségesek - vagy csak kisegítéssel, vagy még úgy sem... - , igaz a cd-jük már elég nagy ahhoz, hogy csak minden másnap "repülhessenek" 2 küldetést, amúgy csak napi 1x bevethetők: 12 óra cd + a küldetés időtartama - ezért is kéne belőlük (is) minél több...
Ahogy lammaer írta: a kisebb, dili'-s hajók pedig a könnyebb küldetések kipörgetésekor hasznosak, akár napi többszöri bevethetőséggel. Csak ideje legyen mindehhez az embernek! 😊