Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Alig-alig talált, pedig a legjobb legénységemet ültettem át rá és sok konfigurációt kipróbáltam rajta, de 300 méter fölött különösen, pár másodperccel a teljes rászűkülés után is lőtt hatalmas luftokat, álló célpontokra és az alap HE lőszere gyakran alig-alig akart sebezni, pedig, pártucat - természetesen sikereresebbnek mondható - visszajátszást végignézve, nagyobb lett volna az elvárható tőle, azokon a becsapódási pontokon...
Azt vettem észre, hogy felderítőnek nem olyan jó, ha a nagyobb löveghez igazítom a felszerelését - amihez nemigazán találtam sikereset, pedig a legénység részéről minden megvolt hozzá (BIA + célzást segítők) - , mert a látótávja alacsony marad és az álcája, önmagában már kevés a sikerhez. Így a kicsi ágyú 102 mm-es HE-jén gondolkodok (ez a prémium, német variánst is sikeressé teszi - és ezzel nem üt akkora "zajt" sem: tovább rejtve maradhat), ami elvisel egy optikát is, amivel felderítőnek is beválik - igaz többszöri és időben tovább tartó "csipegetéssel" lehet csak a nagyobb löveg bummját utolérni, de megfelelő célpontnál a sűrű >300 is hatásos lehet...
Egyenlőre maradok a csaffi és a T37 párosnál, legénységképzésre és "gyakorlásra" - már, ha belépek a játékba.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most is valamelyik nap ültem bokorban és spotoltam.De arra jött pár rossz arc és lőttem hármat.És ahogy Sylvanas mondaná one shot one kill.Három lövés 3 T10 med hullott el.Kaptam is Orlik medált.Pedig csak spotolni akartam.
Baromi jó mikor T49 félpályáról akkorákat odacsap.Ma volt időm pár csatára.Városi csatában prém lőszeres E75 T10 párost picsáztam el.
Most ott tartok, hogy ram-moljak nehéz tankkal, ami nagyon nem akar összejönni, míg régebben szinte elsőre megvolt!
Hanyagolom mostanság a wot-ot: ahol még volt élmény, az első pár tier-ben, ott tönkretették a játékélményt, hogy följebb kényszerítsék a népet. Így az ilyen mega-küldetések (T-44-100) is hidegen hagynak majd...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.09.01. 15:19:35
Med és spg utolsó küldi nem megy,konkrétan ha bemegyek csatába meddel nem is látok Td-t,a feladat meg az hogy meddel 2k sebzés Td-be,de mióta megvan a küldi én egy kibaszott td-t nem nagyon látok meddel.<#vigyor>#vigyor>
Másik meg hogy én már főleg csak ökörködni járok fel a kedvenc kis sniper felderítőmmel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na és az a sok hülye buzi aki az ugrókapunál kempel.
Abbanigazad van, némi tét kell a halálba, de sztem az EVE a másik véglet volt. Vhol a kettő között lenne jó. Meg ami nagyon zavart az EVEben azok a durva timesinkek... az hogy meghalok egy dolog, de utána összerakni megint a hajót, az volt nekem kibírhatatlan. Elrepüljek vmi hubba hogy megvehessem a fegyókat,m egy másik helyre a hajóért...
Ha lett volna vmi olyan biztosítás hogy mondjuk bukok 30% árat, de cserébe ahol respawnolok ott meg is jelenik újból a felfittelt hajó.. na akkor jó lett volna 😄
Vagy akár csak vmi courier service, hogy megrendelem a cuccokat, és X összegért mondjuk 20 perc múlva ottvan a cucc ahova kérem... de ez az állandó logisztikázás nagyon időrabló volt.
Fura volt hogy a harcban a halálnak semmi súlya,hisz a STO-ba ha százszor is meghalsz max a büszkeségedet veszted el,de EVE-ben ha meghalsz buksz mindent.Már ha olyan hülye vagy hogy biztosításod nincs.De én ott és akkor atom boldog voltam a hajóm miatt,nem is jutott eszembe a biztosítás,csak modulokat fel és tipli kipróbálni.<#falbav>#falbav>
Csak annyira mint az SWTOR,vagyis F2P kb nullát kap.Azt is szívatva.
Mindegy úgy is elfelejtettem az accomat már.
Wow accomat is elfelejtettem és nulláról kezdtem.
Hogy a rosseb esne a roma repuba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.31. 10:59:01
Igaz pár napja én basztam el,épp akkor mikor kaptam volna invet,akkor kellett lelépnem,de azóta hiába szarakodok nem sikerül.Igaz általában délelőtt próbálom.
Este ha lesz időm asszem veszek ec-ből trade cseten.
Persze abban igazad van, hogy a farmmester ne szólja le a másik farmolót.
Kellett farmolni de nem volt vészes jó társaságban repült az idő.
Szar mint mirror.
Mirrort sok karival diliért sosem csinálnám.Vothot sem.Kristály event 20 karival csetelgetve is max másfél óra.
Mirror 20 karival lenne vagy 8 óra.
Persze jobb a kristály, de most nem az van teee...
5 karival is szar nemhogy 14 karival.
Kristály event hamarabb megvan 30 karival.
Én is nulláról kezdtem,de határtalan türelmem van a farmoláshoz.
Emellet van bennem egy kis adag csibészség,ami épp elég ahhoz hogy találjak kiskapukat.Vagy egyéb huncutságot.Vonzom a hülyeséget és a bugokat.
Ott még azért nem tartanak, mint a wot: az egész napot és még az éjszakát is a gép előtt kell gubbasztanod, ha tankot akarsz - és/vagy 3-4 játék árát teszed le érte! ...ezért is hanyagolom a wot-ot!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:50:25
Én öt karival csinálom,mert kell nekik repus mark.
Szerintem ez valami event elő patch,vagy Season elő patch,vagy új hajó pack jön,vaaagy kurva nagy gebasz van a szerverrel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.30. 15:09:51
Event-időben?!
Már az admiralty-t is hagyom a fenébe, csakhogy kijöhessen az a 14x alkalom az event időtartama alatt az összes karakteremnek...
"Necces, nagyon necces, Toombs!"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.30. 15:02:57
Vajon mit barmolnak el.
Ha szinte csak az event-et csinálom a 9 karakternek az is több, mint 3 óra "elfoglaltság"! <#falbav>#falbav>
A kristály sokkal jobb volt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.29. 22:29:59