Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értek hozzá, fogalmam sincs melyik az alaplap, de ez lett összeválogatva és azóta is ez a gép:

1 db GIGABYTE GA-Z87-HD3
1 db INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
1 db KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT KHX16C10B1BK2/16
1 db GIGABYTE GV-R929XWF3-4GD R9 290X 4GB GDDR5 PCIE
1 db WD 1TB Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
1 db SAMSUNG 250GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE250BW
1 db OZONE Blade Magyar
1 db COOLERMASTER SGC-2100-GWN3 CM Storm Scout 2 Advanced szürke
1 db CORSAIR CS Series Modular 650W
1 db LG IPS277L-BN
1 db COOLINK corator ds
1 db MICROSOFT Windows 8.1 64bit Magyar OEM
1 db iPon Barion Konfiguráció (összerakott) (összeépítése telepítése tesztelése ö1)
1 db Windows telepítés
Tom csak poén volt.<#banplz>

ha nem látszik Plata akkor most le írom a kérdést Raul kommentjére válaszolva írtam
Az alaplapom tipusa:alaposan lapos alaplapos.

Alaplapod típusát ismered ? teljes név pl gigabyte ga m68s2p
Hát én nem bírnám ki.
Az új graffal szépek hajók effektek.
Tarantula és a konzoljainak effektje gyönyörű.
De sok minden más is.

Nem hiszem, arra gondoltam hogy esetleg nem az r9-290x-et használja valami miatt, hanem a beépített kártyát, mert ír ott valami dx11 hd 4600 szerű szöveget, de annyira én ehhez nem értek, amíg pedig úgysem akarok játszani, addig elvagyok 0.5-es resolutionnel, boxot nyitogatni meg kereskedni úgyis lehet.
Aztán vagy helyrerakják sto-ék vagy ha játszani is akarok majd hívok valakit aki ért hozzá és megcsinálja.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.08. 14:38:53
Rossz a kártyád,<#hehe>

Eddig ment, az új grafikai frissítés óta szarakodik, de ez szimplán sto hiba, arra is gondoltam hogy esetleg a kártya szart be, de más játék tökéletesen megy maxon ahogy kell.
Hát érdekes,nem semmi.Pedig ha nekem brutál jól néz ki,sőt még az egyéb grafikai beállitásokon is huztam egy keveset akkor a te pc-den
zúzni kellene neki.Nekem még akadások sem igazán vannak.Nvidiás kártyákat jobban használnak játékra mint radeont szerintem,de
látom hogy marha drága kártyád van tehát igy rejtély hogy neked miért megy ugy ahogy.
Traitje.

Szerencsés vagy, nekem is ilyen a gondom, jó ideje a scale 0.50-en áll, csak az a baj, hogyha én felhúzom, behal a játék, nem akadozik, hanem behal kb, és semmit nem tudok csinálni, csak nekem ezt I7-es processzorral és R9-290x 4gb kártyával, szóval inkább hagyom is 0.50-en, ronda, de azt a heti pár percet amíg bent vagyok úgy is ki lehet bírni 😊
Én megvettem minden fajt,a joined trill meg nagyon jó,fed és klingon oldalra is megkapod.

600 zent nem ér meg a pofikája ... a trait meg egyenlőre nem fontos nekem állítólag pár hónap mulva lessz egy hajó pack amire gyüjtök meg közbe pénzbül nyomatom kifele a kulcsokat és nyitogatok oszt max a loby kristálybol veszek egyszer hajócskát 😄
Nem nem az,asszem 600 zen.De tápos a traitje és szép.

én mindig elbaszom a karikat még a csajokat is XD joined trill az ingyenes faj ?
Jah.<#hehe>
Egyébként azért ilyen cuki mert joined trill,minden joined trill ilyen cuki.<#vigyor>
Ezért van olyan sok klingon joined trill karim.<#szeret>

a klingon karimnak tetszett meg a kis hölgy nem az armorja XD
Mindegyik klingon csaj karim hasonlóan néz ki,mivel Elite KHG szett van rajtuk, a klingonoknál a lányok Elite armorja ilyen.

Jah egyébként megint van lifetime akció.

Örülök neki, hogy rendbe jött!
Ha mondod, hogy most vetted elő és régen jól ment, akkor hamarabb kiderült volna, hogy "csak" a konzolosítás miatti "átváltozás" tette be a kaput.

...

A klingon flottánál volt megint szabad slot a starbase specials-nál, így indítottam is 2 koloniálist - ezeket mind fel is töltöttem a 3 karakterem készleteiből.
Nem értem, hogy miért nem futtatjuk gyakrabban, hiszen most már csak EC (kb. 450k), telepes és fogoly (64 db) és FM (510) kell hozzá, ezekből meg csak akad mindenkinél és dili'-kímélően gyűlik a FC és a flotta-XP...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.06. 04:38:21

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Chak megmondja a frankót ha kell. 😊
Szívesen, sejtettem h az lehet a gond. Újra tettem a játékot 25.-én, és nálam is alapból le volt húzva. Egy furcsa játék, furcsaságai. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.11.05. 22:33:41
Na megoldódott a probléma. A resolution scale 1.0 érték teljesen le volt húzva.Most már teljesen jól néz ki,úgy ahogy kell.
Nagyon köszönöm a segitséget!!!
W10 a baja.

Hát egész pontosan a gépemben van egy Asus Geoforce 1gb gddr5 directx 11, Intel celeron e 3400,2,6ghz,,4giga ram 1333,op rendszer
az windows 10. Tulajdonképpen korábban nem volt gond a játék felbontásával és nem nézett ki igy illetve rendesen futott is nem akadozott
bár mondjuk most sem akadozik csak ez a kinézet marhára nem tetszik de megpróbálom amit leirtál nekem,hátha sikerül megcsinálni.
Jó darabig nem játszottam vele,és hát meglepődtem hogy igy néz ki.
A kártyám,Geoforce GTX 650,,1GB GDDR5,directx 11
plata közelebbi képet kérek a kis klingon csajodrol (szemrevaló terömtés)
és a GTX 560? <#alien>
Sokkal jobban zabálja ramot STO mint GTA Online.

Ez így eléggé szegényes, mind a típusleírásokban, mind a gép erősségében!
Plata szerint az STO jobban eszi a gépét, mint a GTA, ez meg már önmagában azt jelenti, hogy "gép" kell az STO alá...

GTX 650 - nem mai gyerek, alig erősebb a friss zintel iGPU-knál (és van belőle 4GB DDR3-as kiadási is <#falbav> )
4 GB RAM - ma már ez sem sok, pláne egy újabb és "(RAM)igényesebb" op.redszerrel
dual core 2,6 Ghz - ez laptopban még elmegy kategória, de desktop-on már nagyon kevés

Sz'al: meglehet, hogy a játék auto setup-ja olyan pixeles felbontásra tartja csak jónak a gépedet...
Át kell böngészni a beállításokat és átállítani a dolgokat, hátha "megjavul" és nem térdel le közben a géped.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Örülj neki.<#banplz>

Advanced Hive Onslaught(?) bugos?
Mert mentem rajta egyet és a végén majd 600 Omega-pontot, 4 borg processzort és 4 ládikát kaptam... (a végén a 2 beszédpanel "között" 4x nyomtam rá a már beikszelt jutalomfelvételre)

Nekem 1360x766 a felbontásom.
Mittomén milyen képernyőm van.Valami philips.<#banplz>
4x3.4ghz proci 8 giga ram meg asszem Gtx960 2gb kártya.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.05. 18:48:07

Nézd meg h a options/displaynél a resolution scale 1.0 értéken van-e.
Hány giga ramos a kártyád?Neve nekem nem mond semmit.

Sziasztok. Erre a pixeles problémára gondoltam.Szemmel tisztán látható hogy gond van a felbontással.Nem tudom másnak is volt e gondja
ilyesmivel.Gépem pedig teljesen alkalmas erre a játékra bőven,gtx 650vga,4giga ram,dual cpu 2,6ghz és full hd led monitor.
Nagyon örülnék ha sikerülne rájönni mi lehet a probléma.Nem hiszem hogy ilyen lenne ez a játék kinézetre mert you tubos videókon is jól néz ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na 21 karival kész a kristály.
Utoljára még lőttem egy képet,sikerült elkapni amikor a Guramba goromba.

Normal kristályra hülyeség Tulwar-al menni,egy lövésig bírta kristály.<#vigyor>

Spike damage vagy sem,jó hecc volt.

Passzolom hogy mi lehet a baj,vagy nem tudom mire gondolsz pontosan a pixeles hajón.
Nekem kb így néz ki.
Didi dekkol kristályra várva.

Juhtúró tüzel kristályra már ma.<#hehe>

Sziasztok! Tudna nekem segiteni valaki,maga a játék felbontásával kapcsolatban? Mert már teljesen érthetetlen számomra az adott probléma.
A játékot full hd ban játszom,és szemmel látható hogy pixeles az egész,tehát látszódik pl a hajómon is és máshol is.
Olyan az egész mint ha nem is váltana át a felbontás,ezek szerint,Tanácstalan vagyok,nem értem.
Előre is köszönöm a segitséget!
Captain Planet nem tudja elhagyni a Földet, így sajnos dpselni sem fog tudni.
Várd meg a t1 bázist,holding nem számít.

K-13-ba csak transwarpal lehet bejutni (vagy ez valami új feature?)? Itt vagyok a 20 Draconisnál repkednek az ellenséges asteriodák és sehogyan... A holding egyik ága 1 napja ki van húzva T1-re, a T1 bázisig meg még van 4 nap...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.04. 13:37:25

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

jaja, Dundessel, az irányítás kicsit fura de mivel a Dragon Ballt egyébként bírom, így azért összességében elviselhető.
Ne mááár,tényleg dragon ballozol?<#wow2>

Nono,sőőőt nononono.
Ha nagyobb tömeg van a spike damage nem 2 milla,hanem simán 10 körül is van.Ha olyan karival vagyok.
Nekem unalmas a sima kari.