Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 db GIGABYTE GA-Z87-HD3
1 db INTEL Core i7-4770K 3.50GHz 1150 BOX
1 db KINGSTON 16GB HyperX Black DDR3 1600MHz CL10 KIT KHX16C10B1BK2/16
1 db GIGABYTE GV-R929XWF3-4GD R9 290X 4GB GDDR5 PCIE
1 db WD 1TB Black 7200rpm 64MB SATA3 WD1003FZEX
1 db SAMSUNG 250GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE250BW
1 db OZONE Blade Magyar
1 db COOLERMASTER SGC-2100-GWN3 CM Storm Scout 2 Advanced szürke
1 db CORSAIR CS Series Modular 650W
1 db LG IPS277L-BN
1 db COOLINK corator ds
1 db MICROSOFT Windows 8.1 64bit Magyar OEM
1 db iPon Barion Konfiguráció (összerakott) (összeépítése telepítése tesztelése ö1)
1 db Windows telepítés
Az új graffal szépek hajók effektek.
Tarantula és a konzoljainak effektje gyönyörű.
De sok minden más is.
Aztán vagy helyrerakják sto-ék vagy ha játszani is akarok majd hívok valakit aki ért hozzá és megcsinálja.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.11.08. 14:38:53
zúzni kellene neki.Nekem még akadások sem igazán vannak.Nvidiás kártyákat jobban használnak játékra mint radeont szerintem,de
látom hogy marha drága kártyád van tehát igy rejtély hogy neked miért megy ugy ahogy.
Egyébként azért ilyen cuki mert joined trill,minden joined trill ilyen cuki.<#vigyor>#vigyor>
Ezért van olyan sok klingon joined trill karim.<#szeret>#szeret>
Ha mondod, hogy most vetted elő és régen jól ment, akkor hamarabb kiderült volna, hogy "csak" a konzolosítás miatti "átváltozás" tette be a kaput.
...
A klingon flottánál volt megint szabad slot a starbase specials-nál, így indítottam is 2 koloniálist - ezeket mind fel is töltöttem a 3 karakterem készleteiből.
Nem értem, hogy miért nem futtatjuk gyakrabban, hiszen most már csak EC (kb. 450k), telepes és fogoly (64 db) és FM (510) kell hozzá, ezekből meg csak akad mindenkinél és dili'-kímélően gyűlik a FC és a flotta-XP...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.06. 04:38:21
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.11.05. 22:33:41
Nagyon köszönöm a segitséget!!!
az windows 10. Tulajdonképpen korábban nem volt gond a játék felbontásával és nem nézett ki igy illetve rendesen futott is nem akadozott
bár mondjuk most sem akadozik csak ez a kinézet marhára nem tetszik de megpróbálom amit leirtál nekem,hátha sikerül megcsinálni.
Jó darabig nem játszottam vele,és hát meglepődtem hogy igy néz ki.
Plata szerint az STO jobban eszi a gépét, mint a GTA, ez meg már önmagában azt jelenti, hogy "gép" kell az STO alá...
GTX 650 - nem mai gyerek, alig erősebb a friss zintel iGPU-knál (és van belőle 4GB DDR3-as kiadási is <#falbav>#falbav> )
4 GB RAM - ma már ez sem sok, pláne egy újabb és "(RAM)igényesebb" op.redszerrel
dual core 2,6 Ghz - ez laptopban még elmegy kategória, de desktop-on már nagyon kevés
Sz'al: meglehet, hogy a játék auto setup-ja olyan pixeles felbontásra tartja csak jónak a gépedet...
Át kell böngészni a beállításokat és átállítani a dolgokat, hátha "megjavul" és nem térdel le közben a géped.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mert mentem rajta egyet és a végén majd 600 Omega-pontot, 4 borg processzort és 4 ládikát kaptam... (a végén a 2 beszédpanel "között" 4x nyomtam rá a már beikszelt jutalomfelvételre)
Mittomén milyen képernyőm van.Valami philips.<#banplz>#banplz>
4x3.4ghz proci 8 giga ram meg asszem Gtx960 2gb kártya.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.05. 18:48:07
ilyesmivel.Gépem pedig teljesen alkalmas erre a játékra bőven,gtx 650vga,4giga ram,dual cpu 2,6ghz és full hd led monitor.
Nagyon örülnék ha sikerülne rájönni mi lehet a probléma.Nem hiszem hogy ilyen lenne ez a játék kinézetre mert you tubos videókon is jól néz ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára még lőttem egy képet,sikerült elkapni amikor a Guramba goromba.

Spike damage vagy sem,jó hecc volt.
Nekem kb így néz ki.
Didi dekkol kristályra várva.
Juhtúró tüzel kristályra már ma.<#hehe>#hehe>
A játékot full hd ban játszom,és szemmel látható hogy pixeles az egész,tehát látszódik pl a hajómon is és máshol is.
Olyan az egész mint ha nem is váltana át a felbontás,ezek szerint,Tanácstalan vagyok,nem értem.
Előre is köszönöm a segitséget!
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.04. 13:37:25
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Ha nagyobb tömeg van a spike damage nem 2 milla,hanem simán 10 körül is van.Ha olyan karival vagyok.
Nekem unalmas a sima kari.