Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna smile nincs mobilon.
Így most szimplán képzelj ide egy
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Végig szoktam menni karikkal és 10-10k dilit mindeggyikkel berakok.Sőt hapsikám a doffos laritól mindet berakok.
Eventen szerzett dilit is oda tettem.
Mivel ha nem tudnád eventen jön fleet dili voucher.
Azt másra nem is költheted töki.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Fele annyi fc-t ad de 5 perc.
Nálunk ez szinte állandóan fut.
Szóval ehhez csak fm kell.
Azt nem kapsz ec-ért.
De ha ügyi vagy szerezhetsz sokat.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Szoval a tuti az, ha az ember egy fullos flottaban van ahol van projekt inditasi joga. Ennyi :-)
CLR—Infected Space<6:49>6:49>— Dmg(DPS) —Zoraja II 19 201 774(46 948) Nari 15 015 530(37 075) Shamek 5 257 153(12 885) Tasha Jane 3 473 241(9 924) Tu'Pac 1 903 259(4 665)
Fura hogy 37k-t lőtt,de még furább hogy a combatlog szerint Hy gravimetric torpedókat lőtt,grav torpja van de Hy skill nincs.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.10.15. 19:05:49
Akkor nagyon figyelmetlen voltam, hogy nem vettem észre, hogy doff-ot is ad a beváltásáért cserébe és csak a kevés dili'-ig jutottam! <#shakehead>#shakehead>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.15. 17:30:33
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Exen esetleg add el.Majd ha hazaérek megnézem wikin.De mobilról szar.
A visszaküldésük a domíniumba sem hoz extra dili'-t.
Másik meg hogy nem sokan ismerik hogyan kell bebugolni a cell shipen a küldit.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 20:17:49
Teljesen más volt,csak memory Alpha-n vagy kronosz forge részen lehetett craftolni,és az alapanyag dilithiumba került,és minden cucchoz kellett 1 szabásminta.Ami asszem 10k dili volt.<#vigyor>#vigyor>
Bár már ez nem biztos mert régen volt.És 1800-as szintig kellett vinni a craftot.Ha jól emlékszem.
Melyikőtöknek is kedvezőbb a megindulási helyzete? <#wink>#wink>
Bár, ehhez hozzá kell tenni, hogy akkor még nem volt Segítőkész Plata, aki legyártson dolgokat a most indulóknak! <#worship>#worship>
A zen ára a flotta bázissal kezdett el zuhanni,először csak lassan de aztán 2013 karácsonyára már 88 körül volt.De amikor én kezdtem még az első hajómat bizony 350-ért vettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 12:59:09
Nem mondom, hogy nincsenek napok, amikor kicsit játszani is tudok a STO-al, és akkor nekem is jön a dili' - a már 30k DpS-t elért karaktereimmel - , csak az már koránt sem ér annyit, mint 4-5 éve! <#hehe>#hehe>
Régen még flotta szinten toltuk a dili farmolást,egy nap annyi dilit kifarmoltunk ökörködéssel mint a fene.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 12:16:12
De, mivel kezdőről beszélünk, aki úgy néz az 1 millió EC-re, hogy neki annyija sose lesz - nekem még ismerős ez az érzés - , ezért azt is hozzá kell tennünk, hogy nem ő lesz az, aki majd felpörgeti a projekteket a berakásaival - lesz pár cucca, amiket lehet, hogy hetekig is tárolnia kell majd, ha azokra éppen nincs szükség a flottánál, vagy a "nagyobbak" már (megint) feltöltötték azok "helyét".
Az elején kisebb gondja is nagyobb lesz annál, minthogy berakható dolgokra vadásszon - azokat tárolja - , vagy azokat vásárolja föl az ex'-ről/a replikátorból.
Nekem is teljesen más már a játék képe, mint amikor csak egy karakterem volt és azzal próbáltam meg "érvényesülni". Most berakom acc bankba és dobom át a cuccokat, egyik karaktertől a másikig, mikor, melyiknél lehet bedobni azokat annak a flottájánál.
Egy karakterrel amúgy sem fog tudni annyi dili'-t (és EC-t) kifarmolni, hogy az elégséges legyen a (kezdeti) fejlesztéseire, a hajójának és karakterének szintentartására, nemhogy a FC-termelésre (legalább is: "értelmes" mennyiségben való kitermelésére) - egyáltalán: helye nem lesz, ahol a dolgait tárolni tudja majd (már csak ezért is kell majd újabb karaktereket indítania, hogy a Plata-tól kapott, egy kezdő számára értékes és pótolhatatlan cuccait ne kelljen hiábavalóan kidobnia - ha már nem lesz elég helye a hajóparkján ehhez - , vagy amíg összejön neki annyija, hogy a fejlesztésüket megoldja).
Sokáig, nagyon sokáig tart az az időszak, egy kezdő számára, amikor a semmiből kell összerakni a nagyok számára már triviális dolgokat - acc' bank, limit feloldás, stb. - , amíg másra nem nagyon fog kerülni!
Tehát, egy karakterrel a flottázás miértje és hogyanja is teljesen más alakot ölt majd számára, mint azoknak, akik már régóta benne vannak a játékban és akár több tucat karaktert terelgetnek.
Nulla ec elköltésével,csak nálam lévő alapanyagból ennyi fc-t szereztem,kb félóra alatt,jah ez kb 400k fc-t jelent mivel felezős projecteket toltam.Hogy gyorsan haladjak.A felezős project fele annyi fc-t ad de 5 perc alatt kész.
Csináltam neki gyorsan 102k fc-t az már talán elég lesz a sci és engi konzolokra.Asszem fun sci lesz,tachyon szettel.Hogy tudjam idegesíteni a népeket random stf-en.<#eplus2>#eplus2><#fogmosas>#fogmosas>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 11:24:20
Jobban tetszett mikor egyes boxokban volt az adott hajó csak.
Majd 25.-én az új boxot jövök nyitogatni.
Egyébként vettem xboxot és 146cm képátlós tv-t, most azzal játszom.
Tiszta őrület van miatta.Mondjuk a lekvár hajók még túl drágák,kettőt majd be akarok szerezni ha olcsóbb lesz,van két lekváros klingon karim,lecserélném a t5 lekvár hajókat T6-ra,de még kurva drága.
Egy kész flottában szerintem több dolgot tudsz bepakolni és könnyebben szerzel FC-t is, mint egy készülő kis flottában.
Az okok:
készülő flotta, valószínűleg lassan indítja a küldiket, ezért is nincs még kész, szóval betetted amit olcsón lehet, és várhatsz egy csomót a következőig.
Ugyan ez egy nagy kész flottánál gyorsabb, mert hamarabb megtelnek a cuccokkal a projektek.
A kész flotta is ugyan annyi projektet futtat folyamatosan, nekünk készen van, mégis minden slot megy mindig, plusz így már tudunk olyanokat berakni pl bázisra, amibe dili sem kell, szóval megint csak ec-ből meg lehet oldani mindent, az meg korlátlanul elérhető, nem kell arra várni hogy a dilit is berakják. persze ez csak bázisra érvényes, a többiben nincs dilimentes verzió.
Mivel nem kell szint fejlesztésekre spórolni a FM-ot, ezért mehetnek a fele FC-s FM beváltások is folyamatosan.
Sokszor mikor belépek látom a HGF projekteken, hogy filléres cuccok hiányoznak csak, amit ha akarnék akkor 1 perc alatt beszerzek és elindítom, de nekem nem kell FC, ami kell azt beteszem dilithiummal. Viszont ha neked kellene, beszerzed, és úgy indítod el hogy 20 óra múlva online legyél amikor lejár és beteheted az újba a FM-et, xp-t, stb.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.14. 10:15:54
Az meg tömény hülyeség hogy mezei játékos számára nem elérhető.
Ne röhögtess már ilyenekkel basszus.Van nekem egy két kiskarim aki nem csinált semmit csak doffozott,többszáz ezer Fc-t kerestem vele,de mivel csak doffos kari ezért hülyeségekre szoktam elkölteni az FC-jét.Azzal keresek velük lazán több száz ezer fc-t hogy csak az akadémián tolom velük a doff küldiket.Nem kell farm kari a dili szerzéshez,ismerek oylat akinek csak 2 karaktere van,még is tökre jól el van eresztve dilivel.Ha egy kicsit átlátod a dili szerzést akkor már lazán elboldogulsz.Főleg egy fullos flottánál,mivel ott még dili bónusz is jár.Már több mint 4 éve ugyanabban a flottában vagyok,mindig fullos volt a flottánk mióta csak az eszem tudom,de sosem volt gondom az Fc szerzéssel.Dilithium szerzéssel sem,mivel ahhoz van egy kicsit túl sok türelmem.Egyedül az Ec gyártás szokott gondot okozni,ahhoz nincs türelmem.<#vigyor>#vigyor>
De a Dilithium pofátlanul nagy mennyiségben való megszerzése az feldob,mindig azon vagyok hogy találjak olyan lehetőségeket amivel kevesebb melóval több dilit szerezhetek.mondjuk az Ec megszerzése valami kiskapuval az is mókás,de a dili jobb.
Azalatt az idő alatt, míg a saját, gazdasági hátterét felépíti, azalatt a flottája is felépül és a FC is szépen gyűlik - engem pl. a dili'-hiány jobban korlátoz, mint a flottaépületek meg nem léte (amíg "olcsó" volt a FSM, addig a hajók kivételénél dünnyögtem - Alita-ékhoz V-ös, a BC-khez IV-es szint kell - , de már azt sem teszem: inkább ex'-es dolgokra költök a már meglévő hajóimhoz és majd a tovább nem fejleszthető hajópakkokból építkezek (pl. kicsi temporal, pilot pack), addig meg kihúzom az event-es gépekben.
A fejlődő flottáknál lévő karaktereim, a "friss" temporal-t kivéve, mind 300k FC fölött járnak, míg a full-os flottához elszegődöttek a 150k-t alig érték el, ugyanolyan "lelkesedés" mellett: kezdő flottánál egyszerűbben beszerezhető és olcsóbb dolgokból építkeznek, míg a már késznél futtatott projektek már drágább és akár a mezei játékos számára elérhetetlen, speciális cuccokkal is dolgozhatnak.
Ha hajlandó az egyén farm-karaktereket üzemeltetni, akkor megérheti a full-os flottánál való kezdés, de amúgy - legalább is szerintem - nem dől össze a világ, ha a flottája is kezdő és nem csak a játékos: pl. a plasmonic leech és a repus trait-ek megléte többet dob az "élményen", mint az esetleges flottás hajó (vagy Urambocsá: a flottás konzol).
Ne küld kezdő flottába mert az tényleg szopatás.
Fullos flotta nagyon jó tud lenni.Fc-t nem tudom a te flottádban miért nem lehet szerezni,de nálunk mindig van FC-s project,bár már nagyon rég fullos a flotta,és több ezer fölös vackunk van.Nálunk sosincs hiány provisionból,mert annyi van hogy már lassan nem tudjuk hova tenni.
Állandóan futnak a projectek,special és sima is,és ott van még az armada.Oda is lehet rakni fc-ért cuccot.Múltkor pár nap alatt kifarmoltam olyan 500 ezer fc-t tarantulára,mondjuk nemvolt bulis,mert marha sok fleet mark kellett hozzá,de nem volt gond.Fleet markot volt nehéz szerezni nem Fc-t.
Egy új kezdő flottában kb sosem lesz cucca,mivel egy flottát felépíteni sok taggal is kb másfél év.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.14. 00:30:53
Magyar flottákkal meg jobb ha vigyáz,egyedül a Magyar flotta nevű flottát tudom jó szívvel javasolni,de a fészbúk függő alfásokat nem ajánlom,kezdőnek az szopás lenne,a másik steel nevü brancsot sem nagyon ajánlanám.
Ha biztosra akarsz menni, akkor Plata-t kéred meg, hogy hívjon meg "őhozzájuk"! 😉
Kezdő, még fejlődésben lévő flottához több dolgot/jobb eséllyel lehet berakni és így FC-t keresni, de flottás dolgokat (pl. hajó, konzol) kivenni még nem nagyon lehet, mert az "épületeik" alacsony szintűek.
A már kész flottáknál pont fordított a helyzet: nehezebb FC-t termelni - több EC-be kerül - , de bármi elérhető, HA azt hagyják (ranghoz kötött, az meg, általában a bedobott értékek/kivett FC mennyiségétől függ <- EZT kell megnézni minden flottánál, hogy tudsz-e náluk "fejlődni", számodra is elfogadható feltételek mellett).
Egyébként lehet hülye kérdés, de már 13-16 szinten kaptam flotta-felkéréseket, honnan tudjam, hogy melyik milyen, és milyen emberkék a tagok?
CLR—Infected Space<6:43>6:43>— Dmg(DPS) —Shrot 18 608 708(46 290) gorkg 8 171 401(20 327) Kant 6 579 105(16 325) CaptUtopik 4 401 358(11 031) Joseph 3 126 344(9 360)
Nekem kellett tankolni is meg sebezni is.
Szerencsére nem hóttam meg egyszer sem,temporal konzol marha sokat hílel.

Azt hittem T6 kardi és t6 dominium hajók csak konzolosok lesznek,erre egy lófaszt.jönnek Pc-re.
A tarantula meg gyönyörűűűűűűűűű.
És tribblin a belépésnél szerintem egy t6 Sovi van.De lehet hogy nem.
Jah tényleg,ha lesz promós carrier ami szép tegyél már el nekem egyet.Elkezdtem sulibánozni újra,és még van egy két régebbi dobozos hajóm,azt is elpasszolom ha szép promós carrier jön.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.11. 10:48:49