Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm ez jóhír.
20 karival letolva minimum 2 milla dilit ad nekem.

mi a kvanc az az RA ? sorry a nood kérdésért
Kiegészítés a dili'-farmoláshoz:

Az admiralty-t nagyon visszaveti a hajók "javítási" cd-je, ami akár 18 óra is lehet és rengeteg kell belőlük a folyamatos üzemhez, sokkal több dili'-értékben, mint ami pl. a Brotherhood of the Sword pve sikeres letudásához szükséges felszerelések értéke - jó, a repuk-hoz és a spec'-ekhez meg több idő (mint eljutni az 52. szintig) és az admiralty segítsége (plusz XP-termelés) is szükséges... 😊
Ha (már) van mit a tejbe aprítanod - és kész a 20-30 fős farm-brigádod - , akkor az admiralty a megoldás (másra időd sem jutna), ha még nincs sok mindened - netán: nem is tervezel többet - , akkor a pve-k a járhatóbb út a dili"-szerzésben.
Ha naponta csak 2x2 RA-t és 2 Brotherhood of the Sword-ot csinálsz meg és hozzácsapod a 2k Contra'-t, akkor már bőven megvan a karakterednek a napi finomítási limit, több meg nem kell - dili'-ből.
Önmagában, a csak admiralty-zással (+doff-ozás) nem lehet minden karakternél a napi dili'-kivételi limitet elérni. Ezzel tényleg csak akkor lehet, önmagában, sok dili'-t szerezni, ha sok karakterrel csinálod, aminél már "megéri" a hajópark kiépítésének brutális dili'-szükségletének az előteremtése is - de ez meg sokkal több idő, mint egy pve-RA-képes karakter felhúzása.

A magam 9 karakterével, "csak" admiralty-zással napi 50k-t tudnék kiszedni - a cd-k és a kevés hajóm miatt többet nem - , ha van több időm, és RA-zok, pve-zek, akkor viszont megvan a 72k-s limit is.

Daeus89 #22521:
De mit dob, ez itt a lényeg, nem az, hogy 10, vagy 20 karakterrel kell-e megcsinálni?! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 13:34:11

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Kristály event plata lehet örülni <#nyes>
WoW, Aion, Guild Wars 2, Lineage2, Diablo3. Hirtelen ennyi jutott eszembe ami easy. Talán még a Neverwinter.
Ezt nem is vitattam, de az, hogy ők is beállnak a többiek által kitaposott trend-be az előrevetítheti, hogy ez is egy "bármilyen másik" MMO lesz és a power creep ((egyre) erősödése) ennek az egyik "jele"...
De, ne legyen igazam! 😉
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 13:13:07

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De ez élménnyel vegyíti a dili'-gyűjtést - jó, egy-két hét után már unalmas, mindig ua-t csinálni - , nem csak szimpla kattintások halmaza - ilyesminek kéne lennie az egész JÁTÉKNAK.

Lehet, hogy tényleg "könnyű" az az elite pve, mert doff-ok nélkül is, XIV-es cuccokkal, értelmesebb, XIII VR kittel és akár fehér-zöld belevalókkal is meg lehet csinálni - ha jó a csapat.

Nem tudom te miféle multiplayer játékokkal játszottál eddig,de a STO-ban lehet a legkevesebb munkával legtöbbet elérni.
Próbálj ki egy fizetős MMO-t és meglátod hogy STO-ban mennyivel kevesebbet kell szopni hogy megszerezd amit szeretnél.

Csak az a nyomorult power creep, közel semmi kreativitással...
Ha ezt így folytatják, akkor el kell kezdeniük meglendíteni a nerfhammer-t is - hacsak nem megyünk tovább, akár Mk XX-ig - , ami aztán lerombol minden élményfaktort a játékban! <#rinya>
De minimum az egész játékot újra felépíteni, hogy az újabb dolgaiknak is helyet és értelmet adjanak.

A kitt fejlesztéseknek örülök, az jó lépés volt.

A dili termelős dologban kicsit mellé lőttél,az admiralty gyakorlatilag végtelen dilit ad.
Az engihez meg nagyon is jó ha van doffod,ha 3 turret 3 mortart teszel le az fasza,ha az aknameződet is felturbózzák az sem rossz.

Jövőhéttől jön az új flotta épület,az új épületben olyan durca konzolok és kit modulok jönnek amik meg fogják dobni a sebzését mindenkinek,másik hogy keddtől a modulok és kitek uppolhatók lesznek Mk14 epic szintig.Vagyis groundon a kitek durva erősödést fognak mutatni.
Másik hogy teszt szerveren tapasztaltak szerint a két új drone modul jelenleg is iszonyatosan erős,állítólag borg ellen elég ha leteszed a drone-t és elmész aludni.mert egyedül lecsapnak borg falkákat.
Vagyis groundon és űrben is piszkosul megfognak erősödni a sebzések.
A dps ligások is készülnek rá,az új konzoloktól kezdve újra kezdik a dps ligát.
Ezenkívül itt lesznek az új boxos cuccok is.

A kevésbé jól felszerelt embereimmel nekem is nehezebb, mert gyakran nem élnek addig, míg a "szinkronizálás" tart, ha rájuk veti magát az ellenséges horda (aztán, ha az éledési ponton többen is találkozunk a csapatból...), de legtöbbször tényleg azt sem tudják az emberek, hogy mit is kéne csinálniuk: vagy csak középen vannak és csodálkoznak, hogy egy "gombnyomással" nincs meg a pályarész - a egyik biztos rosszul nyomta, ezért a másik is újrapróbálja... - , vagy csak lődöznek és még a klingon figyelmeztetésére sem mozdulnak meg - teljesen üres sose lesz a pálya: mindig van mit gyilkolni...
Aztán vannak, akikkel szinte menetből meg lehet csinálni az egészet, mert pl. 2-3-s csoportba jönnek, vagy csak szimplán: tudnak, az egyik azonnal középre vetődik, a többi meg legkésőbb a 2.-3.-ra, "egyedül" behúzza a pályát, amikor azon még az első garnitúra ellenfél lézeng...

Az engi tényleg a legkeményebb a ground-on: aknavető, torony, robot meg aknamező és már lőnie sem kell..., ha meg ennek ellenére mégis gond van: felhúz egy "bunkert", ami megvédi, gyógyítja, stb...
A cd-csökkentések itt is hatalmas minőségi ugrást hoznak: minimum a repukat és 2, ground szekcióval rendelkező specializációt ki kell húzni hozzá. Így már full XIV-es szerkóban el lehet lenni - ha meg még szettje is van az embernek, hozzá XIII-as VR kittje, benne >XII >rare dolgokkal... (a doff-ok már nem is kelle(né)nek 😊 )

Amúgy, kellemes és viszonylag gyors dili'-farmoló küldetés lenne (talán ez nem tetszik a fejlesztőknek, ha ezen változtatni akarnak, hogy folyamatosan nyírják ki a dili'-termelést a játékon belül, lásd Contra'): most már, ha időm van, mindig bekapcsolom a kevesebb dili'-vel rendelkező karaktereimnél, amíg ténykedek náluk -> a sikeres küldetés 1440 dili', + 75/130 repu' pont (500-ért adnak 5000 dili'-t/nap), + 2 gömb (5 gömbért is adnak valamennyi dili'-t - 500-at(?)) és félóránként, mint az RA-k, ismételhető...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.10.23. 12:44:37

De nem a nehézség miatt bukjátok,hanem mert hülyék a játékosok.

kb erről beszélek 😄
Az ember minden kedve elmegy, mindentől, amikor Brotherhood of the Sword-ban ott állnak hárman középen és csak nyomják a "gombot" és csak nyomják folyamatosan... <#falbav>

nem feltétlenül isa-ról beszéltem
ISA-t nem lehet elbukni.Azt egyedül torpedós hajóval is letolom.

Jönnek az új Op engi konzolok flottához,baszott erősek lesznek a hajók.

lényegtelen, mindig lesz olyan aki lehozza a 2-3k dps-es hajómnak <#idiota>
nemár így is radommal általában bukta ha nincs még egy vki akinek magasabb a dps-se....
Állítólag változások lesznek űr és földi stf-eken is,valszeg nehezebbre veszik.

Német oldalon mindig hamarabb van kint.

szerintem az érdekes hogy német oldalon fel lövik őket itt meg ... 😄 + szerintem drenyát be szerzem hogy meg legyen a szet a t5 tac még talán jól is néz ki 😄
Jaja,ezért mondtam már hónapok óta hogy kellenek a francnak.

Nagyon csúnyák. <#wilting>
De, amilyen lelkesen mondtátok, hogy mennyi sok dili'-van belőle, én legalább 30-40k/alkalomra számítottam! <#hehe>
Jó, ha az utazást nem számítom, akkor azért az 1-1,5 percért dobott 10k is a legjobb "ajánlatok" között van - gondolom, life time-mal minden duplán értendő, úgy meg már elfogadható...

Basszus kulcs,jövőhéten.
Ki is van írva szerintem.

mikor vagy hol elérhető az új missio ?
bánya dupláz eventkor, 10k-t kapsz, vagyis 10.001-et ha jól emlékszem.
Én tudom mi lesz a reward. Egy epic konzol. Plusz 50 őrület minden playernek akik nem szeretnek olvasni stattal.

más:
Az mmo-k amikekkel eddig játszottam, mind 3-6 havonta adnak új content. Így STO sincs lemaradva, az más kérdés h van-e mivel kitölteni az időt a kövi pecsig. Jelenleg úgy áll a Borg helyzete h még a battle group omegát is megszünteti a Föderációs-Klingon hadvezetés.
Bontottam 2 ládikát és az egyikből hullott 10 db Rich dilithium claim, mondom: event-kor minden dili'-gondom megoldva...
...aztán nézem, hogy "csak" 5k-t ad, akcióban meg 10-12(?)-t...
...akkor, még sincs megoldva, hosszútávon a dili'-problémám! <#sir>

Már csak 250 Zen és megvan a 12K - az ARC besegített! <#taps>

Egyelőre az új holding a lényeg az legalább néhány hónapnyi elfoglaltságot ad végre újra. 😊

Fockupac azért amiért 3-6 havonta kerül be új tartalom. Ráadásul a borgos patrolokat is kivették valamikor a map egybeeresztésénél, mert gyak. a borg űrben egyetlen bolygónál sincsen.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.21. 10:08:34

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Na bakker az ilyen mázli is ritka.

De ma rohadtul nincs kedvem foglalkozni vele,letolom hülye admiraltyt és kész.
Be kell valljam hiányzik a törpicsekem meg a macija.De egyszerűen alig van időm játszani,így meg morci vagyok.
STO már reggel kilenckor lagol és SNR-ezik,kurva jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.21. 09:05:42

Kíváncsi vagyok mit ad majd.

Egy darab új küldi is lesz! 😄
Nyugi,5 nap nem nagyszám.
Ha 25 nap lenne akkor is kibirnám.
Jövőhéten csak új hajók meg box meg flotta épület jön.
Esetleg halloween event.
Tényleg valami új halloween eventről írtak.
A KDF event úgyis később lesz.

Miért akarnál belépni egy foskupacba? A széklettől csak büdösebb leszel. Nem túl bölcs vágyak vannak itten'. :'D
Akkor még 5 nap... <#falbav>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Várj még jövőhétig.
Szerintem ma nincs is leállás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.20. 15:13:14

Még 5 nap, hogy 3 hónap után legyen újra új tartalom ebben a foskupacban és érdemes legyen belépni? Vagy ma kerülnek be szerverindításnál?
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.20. 14:10:54

Én most arra vagyok kíváncsi vajon milyen lesz az a nauszi dread,igazából egy Fek'Ihri dreadnek örültem volna jobban.
Gondolom ez lesz rajta.

Nausicaan Energy Torpedo Launcher

Disruptor Damage
+40% Critical Severity
20% chance: Hold for 5 sec
(On Hold: Disruptor damage per sec for 5 sec with Nausicaan Weaponry Augmentation set bonus)
To Target: -10 All Damage Resistance for 10 sec

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 13:49:51

Nem az eleve világos volt hogy egy fedes hulladék carriert fognak csinálni.

Úgy néz ki nem csak a fedesek kapnak új hajót,T6 sovi környékén jön egy T6 KDF dread talán.Vagy vele együtt vagy akörül.

Ott nem ingyenes hajónak hirdették, ott tiszta volt hogy a fedes zenes carriert szavaztatták meg.
Itt egyértelműen le van írva, hogy az évfordulós hajót csináljuk.
Nem azt senki nem mondta hogy eventes lesz szerintem,eleve az volt hogy fedes szutyok lesz.
De ez nem fedes lesz.

Én ebbe nem hiszek ezt már eljátszották egyszer a fedes carrier esetében. Ott is ment a duma, hogy ingyenes eventes hajó lesz aztán megvehetted 3000 zenért (már aki akarta azt a szutykot). <#nevetes1>

Nekem meg most jött össze a 11k Zen, augusztus elejétől idáig, folyamatosan maximumom (72k dili'/nap) gyűjtve és csak egy 100-as doff-helyre költve közben - 9 karakterrel.

Több karakterrel nekem sem probléma az FC-gyűjtés, ahol van projektindítási jogom: van acc' bankom és összelapátolom a néptől ahhoz az egyhez, amit kell és csak dobálom befele a dolgokat... (ha van ehhez időm is mellé); de, mivel a dili' és az EC most másra kell és egyedül csak a klingon flottánál van lehetőségem a nekem tetszők elindítására (már, ha az éppen futót feltöltöm), ezért az FC-harácsolás, átmenetileg szüneteltetve van nálam (néha benézek és ha van hely - nem szokott lenni - , akkor bedobálom, amim éppen akad).
Az a másik gondom, hogy a kurrensebb cikkek karakterhez kötöttek - vagy FC-ért vehetőek meg: pl. hiába vettem bányász doff-okat az első karakteremnek, az általuk termelt dili'-kristályokat - amikor eljutok vele a flottabányába - nem tudom a többi karakteremhez átvinni, hiába is volna már belőlük több tucatnyi/projektre való is. Továbbá, ezek viszonylag ritkán keresettek, de miattuk - meg a dili'-hiány miatt - szokott állni a fejlesztés és amikor éppen nincs nálam belőlük, akkor tuti, hogy csak az ilyen dolgokat (is) igénylő tervek futnak...

Mutatok valamit,most jutott eszembe admiraltyzás végén,nekem a fun kariknál baromi sok Fm van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ráadásul a második karinak több fajta elite hangárjai vannak,mindegyikből 2-2.
Egy pár elite hangár 200k fc és 90k dili.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.19. 10:19:19

Én szavaztam,de leszarom,megírtam nekik twitteren hogy basszák meg ezt a randa szutykot,úgyis megveszem majd a zenes változatát.
Az ingyenest meg úgysem fogom használni.