Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet h csak rád gondoltak..
<#banplz>#banplz>
Még pár ruhára elég lesz.<#vigyor>#vigyor>
Ha csak nem veszik ki.
Közben meg a STO tölti frissítést,4014Mb.
Vajon mennyire fog felmenni a winter token ára,és vajon milyen új cuccokat kapunk,és vajon az idén hogy nerfelik a winter token farmot?
- Tehát, van, hogy fél évig sem mennek le a faluba?
- Megesik a'...
- Hogy bírják ki ezt az időt, pl. az asszony nélkül?
- Ugyan má'... (somolygás a legelők irányába)
Némi tanakodás után az újságíró:
- Kipróbálhatnám én is, ha nem mondják ezt el senkinek?
- Há' persze, válasszon magának kedvire!
A nagyvárosi választ, mire a pásztor kacarászni kezd:
- Há' csak sikerült elsőre a legrusnyábbat megtalálnia!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hülye farkasom beleordított a képbe.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 16:57:27
Előtérben ő miniszterelnöksége a főkecske,mögötte a törpém mellette az őrangyala.<#vigyor>#vigyor>
Szerintem izgalmas régiségekre vadászni,jelenleg most épp Pandaria részen keresgélek,hogy mért nem tom,csak azok nagyon tetszenek.Bár ha találok is valami ritka értékeset úgyis kicsi szintű,mert általában 85-ös szintű item esik,kivéve ha valami játékszer vagy egyéb baromság jön.Mert néha olyan hülyeséget lehet találni,kb semmi értelme csak poén cucc.Kb olyan mint a lock box nyitogatás,csak ez nem kerül semmibe,csupán szabad idődbe és türelmedbe.Mondjuk ha valami vicces Mount esik az jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 16:20:01
Nyári éjszaka után jön ki reggel a pásztor kecskék közül.
Nyújtózik egyet. Leveri magáról a szalmát.
– Hej az anyátok istenit, ha még főzni is tudnátok!
Poén hogy Tüsi nevű petem valami bazinagy vadállat volt,befogtam és összement.Valami pici sündisznó lett.
Mondjuk majndem háromszor erősebb mint a karim.
Kecskét meg befogtam és egy baszottnagy pet lett belőle.Mivel nagy az arca ezért orbán viktor lett a neve.
A kezdő petem neve jól el lett cseszve.
Mikor kezdtem a karit egyből kaptam hozzá maci petet.Poénból Morci nevet adtam neki,de az a marha folyton vigyorog.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 13:54:04
Fél napig csak pecázgatok meg régiségeket keresgetek.
Egyszerűen imádok guberálni a földben kincsek után.
Kedvenc kecském társaságában fél napig el baromkodok.
Asszem orbánviktor már unja a sok régiséget,de egy kis zöldségért cserébe vígan baktat mögöttem.<#hehe>#hehe>
Infecteden se jártam vagy 2-3 éve, de amikor igen akkor sem volt jobb. Mikor anno kijött a T5 Odyssey pack akkor tele volt vele az stf, de nem igen értek el látványos eredményeket. Ahogy 5 éve, úgy most sem jobb a játékos állomány képzettsége. Mióta kijött a temporálos ground insta voltam párszor, de ott sem tudja senki mi van. Főleg a végén a Na'kuhl rushnál.
De, hogy minden társasjáték a neten az ilyesmitől szenved és emiatt (is) játszhatatlan... :/
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Aztán kb ugyanez volt a simitárral is,sok retardált nem tudott vele bánni,mindenki azt mondta hogy mennyire szar a simi,mert papír és nem tud dps-elni,na ja mert hülyék voltak hozzá.
Mk10 szettel kitankioltam vele tac karival ISE-t,mert akkor még volt mk10 szett és elite infected.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 10:40:32
ISA-n hülye barom bejött a hétszáz millás hajóval azt nem volt sebzése,megnéztem stf után még is mi a fasz van a hajóján hát majdnem padlót fogtam,idióta zöld meg kék konzolok,hülye fegyverek.Ha a baromnak van többszáz milliója a hajóra akkor miért nincs annyi esze hogy legalább értelmesen cuccolja fel?Olyan sci és engi konzolok voltak rajta amit szerintem életben nem használtam mert használhatatlan szar.
Megnéztem a BotS 'töltőképernyőjét", ahol szépen eldarálja a klingon, hogy először a közepét aktiválod, majd a KETTŐ másikat.
Ennek ellenére, hiába van csili-vili, több millás cuccuk, gyakran 2-ig sem tudnak számolni, vagy csak lövöldöznek... - persze, hogy nagy a lemorzsolódás!
Idővel a vr is olcsóbb lesz ez nem is kétséges. Ahogy haladunk és nem atomozuk szét egymást közben, tuti eljutunk odáig h lesznek holoszobák interaktív programokkal. Jó lenne megérni és kipróbálni. 😄D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 06:57:00
PVE-re is van létszám,csak használni kéne a csetet.
PvP számomra minden játékban kb értelmetlen,ez sosem hiányzott.
Jah a TOS eventet sem zombi módra toltam le,hanem inkább ésszel,mivel volt eszem hogy rájöjjek hogyan lehet gyorsabban és könnyebben megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.24. 06:33:59
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.24. 00:52:14
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Már vagy két éve hisztizel mindig valami szarért?
De nem üti meg az elvárt szintet,akkor minek játszol?
Ne haragudj de szerintem amit mondtál az csak süket duma.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.23. 23:47:24
Azért mert van pénzem még iPhone-t sem veszek mert nem üti meg az igényeimet amit ki kellene szolgálnia!
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Oké, hogy drága most ez a VR, de lassan-lassan mindenkinek a PC-je VR képes lesz.
Kíváncsi leszek, hogy 20 év múlva hol fog tartani.
Lesz-e vajon interaktív animációs film, olyasmi mint a holofedélzeten egy holoprogram. Ha nem játszol a forgatókönyv szerint, akkor reagál a program, a szereplők furán néznek rád, akár a cselekményt is befolyásolod.
angelus1991ster.blogspot.hu
iPhone féle sznobság jelensége meg megrázó, van olyan ismerősöm h ha kijön az új már veszi is. Biztos jó dolog lehet. Tuti az új csomagolás szaga miatt lehet.. XD
Már nem is olvastam tovább. 5-10 év múlva meg olyan ára lesz mint egy felső középkategóriás vagy jobb mobilnak. 30e Ft. Aki akar az tud rá spórolni, hisz olyan országban élünk ahol hiába csóró az ember de a legújabb epül telefon ott vírít a cigaretta meg lóg a szájából és rengetegen autóval közlekednek hiába drágul a benzin.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Winter ship, it's a T6 Chel Grett. So far it's a copy-paste of the T5 Chel Grett, so there's almost no data on it.
más:
Diablo 3 valóban nem mmo, "csak" egy arpg / hack & slash single player játék multis ficsörökkel. Neverwinter meg annyira egyszemélyes játék mint ahogy a D3 mmo. Azt nem értem h miért örülünk annyira ennek a VR ST játéknak. Ahhoz h játszhassak vele kell hozzá mondjuk egy htc vive, ami ha nem tévedek 350k hu FT körül van. A magyar átlag minimálbéres fizuk mellé valóban minden lakásban lesz majd belőle legalább 4-5 db hiszen playerenként kell egy. Szóval ez egy több millióba kerülő játék lesz ha még nincs vr csodád odahaza. Valakinek tuti megéri. Persze tudom h a hiba a gondolatmenetemben van, hisz megmondták a kemény arcok is h 47 ezerből meglehet élni. Így kis spórolással futja majd vrra is. Ja, nem. Az én nézetemben ez az egész vr dolog csak a tehetősebb országok és userek zsebére van kihegyezve. Maga a játék a Bridge Commanderre emlékeztet, ott is a hídról lehetett osztani a parancsokat. Igaz ott npc-k voltak élő emberek helyett(STO instákból kiindulva nincs nagy eltérés xd).
😄
más#2:
Gamestar szerint a Star Citizen Október 30.-ig kipróbálható ingyenesen.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.10.23. 20:38:50
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.10.23. 19:29:09