Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy másik olyan szett ami partgent ad.
Asszem.
Utoljára szerkesztette: petyahun2, 2016.11.11. 18:39:49
A harmadik engi skill tök vacak cseréld le valami jobbra,Tac team 1 -et tegyél és faw 3-at szerintem.
És szerezz be valami partgenesebb szettet.
Meg egy flottás secondary deflector sem ártana,vagy ha sikerül gyártanod egy jó mk2-t uppold fel.
Itt az én verzióm 😄 még kiforratlan de megy ez megy ez 😄 pve-re jó 😛Közvetlen linket kimásolod és itt a fórumba van a kép beszúrása oda bemásolod.

Az orion tac karimra meg fedes sci-kre raktsm őket.Gurambát tele raktam spéci boff skillekkel.
Nyitottam párat mikor temporal karit kezdtem.
De ne várj sokat.
Ez a vulkáni sci fun karim.
A skillezése az tök agyament.
Kb úgy sjilleztem hogy becsuktam a szemem és vadul bökdöstem egérrel.
Paradoxot akartam irni.
Menekülésgez kell.Control és partgen skillem is 300 körül van és baromi nagy aggrot termel.
...és, ha már ott laksz, akkor oly mindegy, hogy itt "lent" mikor robbantanak atomot, vagy mikor engednek szabadjára egy emberiséget kiirtó vírust...
Végül is, ez a "nyugalom" ne érne meg milliárdokat, amit úgyis csak a törvényekkel szembemenve lehet összehozni?!
Plata:
A F(😎P sebzése sem elhanyagolható, ha nagyobb tömeg vesz körül: nem hiába használják a DPS-ligások is! 😉
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.11.11. 14:10:50
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Paradox rohadtul aggrozik.
Plata képén is ez látható a mostanság elmaradhatatlan FP-val, amit az utolsó előtti, event-es hajó trait-je még fel is erősít +50%-kal.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lobis temporal fegyó és lobis temporal hajó szett van rajta.
Három epic konzol a 3 hajó konzolja,kék fegyok és kék konzol a másik szett.
Nálam ez valami mánia.
Odavagyok érte.Partgen skillt kell maxolni meg control expertiset.
Fejből nem biztos hogy ez a nevük,de mobilról írok.Nemtom mikor leszek otthon épp kórházban vagyok.
De ha hazaérek ránézek.
A szettje is csak azért mk13 mert temporal event miatt minden szettet mk13-ason kapok.

Ironikus hogy temporal hajón nincs temporal boff.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.11. 10:07:29
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Hallottam hírét, hogy szép kis szócsaták voltak erre felé, meg hiszti meg minden.
Egy ideje már nem követem az eseményeket és az SG-re se léptem már be vagy 3 hónapja.
Viszont pont emiatt, a topic moderálását és karbantartását már nem tudok ellátni, így a mai nappal kérvényezem a házigazda szerep visszaadását a
moderátori csapatnál.
Ha a továbbiakban szeretnétek egy házigazdát, annak a menetét megtaláljátok a szabályzatban.
További kellemes estét és jó játékot.
UI.: Sajnos a beállított téma elemei elvesztek a hgf szerver leállítása után, így jobbnak láttam a szétcsúszott dizájn helyett ideiglenesen a mostanit megcsinálni. Se időm, se kapacitásom nincsen jelenleg, hogy helyreállítsam a régit. Ez akár az új HG első feladata is lehet.
Ha az odautazókat csak úgy engednék vissza földre ha az odaút vagy 10 szeresét kéne le perkálniuk.<#nyes>#nyes>
Ha folytatódhatott volna a Kennedy-féle lendület, akkor most biztos nem magáncégek versengenének, mert már ott is volnának az "államiak" - a '60-as évek végén a Holdon jártak (ha minden igaz), most meg 10-15 év odáig eljutni a jóval fejlettebb technológiákkal, ugyan már...
Hihetetlen, hogy az államot mennyire tönkretette és ellehetetlenítette a magánszektor pár, túlságosan is befolyásos ura!
Lehet fizetnék érte,ha lenne annyim<#eplus2>#eplus2>
Úgy vagyok vele mint a télapó mikor megkérdik tőle hogy jön ki az emberekkel,nem véletlen évente csak egyszer jön<#banplz>#banplz>
Valami hülye műsorra kapcsoltam jó előbb és erről volt szó hogy 10 éven belül a marsra akarnak menni,sőt kolonizáni is akarják,szerintem ez akkora baromság.Ki az a marha aki fizet azért x milliót hogy odamenjen és ott rohadjon meg?
Jah mert ez privát cég,és a leendő marslakóknak be kell fizetni pár száz millát ha oda akarnak menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.11.10. 20:41:49
Jut eszembe,az új grafika óta nagyon mókás a klingon inteceptor hangár lövése,ha van klingon carrieretek próbáljátok ki.Bár nem tudom a sima is ilyet lő-e de tök szép lézersót nyomnak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.11.10. 20:03:05
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.