Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TR nem shotgun hanem sniper,ő Cochrane féle shotgunra gondolt.
"The TR-116B is one of the few weapons the Borg cannot adapt to, due to dealing kinetic damage."
A fönti alapján, talán csak az lehet az "egyetlen", jó tulajdonsága a shotgun-nak.
Ill., ha az ellenfél érzékenyebb a kinetikus behatásra, mint az energiafegyverekre.
A fönti alapján, talán csak az lehet az "egyetlen", jó tulajdonsága a shotgun-nak.
Ill., ha az ellenfél érzékenyebb a kinetikus behatásra, mint az energiafegyverekre.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Na ma itthon vagyok gondoltam admiraltyzok,másfél óra alatt 8 kari jött össze,mert valami szarság mindig közbe jön.
Lol,én már 200 ezer zent is elbasztam kb.<#nevetes1>#nevetes1>
No várj azt írja hogyha 10k zent költessz játékon belül,ami 100 dodót ér.
Vedd elő a master cardod:d
Ha jól értem ha valaki vesz 100 dolcsiért zent kap 4 doboz R&d packot.<#vigyor>#vigyor>
Katt.
Nem kicsit pitiánerek.
Katt.
Nem kicsit pitiánerek.
Meg kell nézni, hogy mennyit ér jelenleg az a cucc, ami egy kategória vele. Azzal a konzollal a plasmo, és egyéb konzolok vannak egy árban az infinity-ből, szóval 1,5-ért megérheti, de nem biztos hogy fel fog menni annyira az ára, hogy el is adhasd majd később jó profittal, illetve ha fel is megy, az hónapok, 2-6 hónappal odébb van még.
Én jelenleg nem foglalkoznék vele, mert sokáig tart, és nincs garancia hogy drágább lesz, persze van rá reális esély azért, én az acetonnal jártam úgy, hogy fél év múlva a beszerzési ár feléért sem tudtam eladni még mindig, inkább szartam is bele és eladtam kurva olcsón, minthogy tovább idegesítsem magam vele, szóval nincs garancia erre sem.
Inkább vegyél promó packot amikor olcsóért lesz kint, az tuti fel fog menni, csak kérdés mikor lesz a legolcsóbb
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.09. 23:39:41
Én jelenleg nem foglalkoznék vele, mert sokáig tart, és nincs garancia hogy drágább lesz, persze van rá reális esély azért, én az acetonnal jártam úgy, hogy fél év múlva a beszerzési ár feléért sem tudtam eladni még mindig, inkább szartam is bele és eladtam kurva olcsón, minthogy tovább idegesítsem magam vele, szóval nincs garancia erre sem.
Inkább vegyél promó packot amikor olcsóért lesz kint, az tuti fel fog menni, csak kérdés mikor lesz a legolcsóbb
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.09. 23:39:41
2inf box múlva újra elérhető lesz.Hogy érdemes-e bevásárni-nem hiszem.
Sphere builder lockbox dolghaiból érdemes lehet bevásárolni vmiből befektetési céllal? A delphi tear univerzális konzol pl elég hasznosnak tűnik (+20% exotic damage), 1.5 millioért igen kedvező árúnak tűnik... gondolom a lockbox nyitási láz megmár lement, szóval elvben ez lehet a minimum ár...
Na igen, 1 hét kulimunka után az életkedvem is el szokott menni az STOtól 😊
Nekem sem tart tovább 2 óránál,max ha elkezdek csetelni,de cset nélkül ki be logolás az egész.
Nekem napi1-1.5 óra 22 kari.Admiraltyzás.
El se tudom képzelni mennyi időbe meg kitartásba tellik 10+ karakter bébiszittelése....
Iszonyúan nyeli az időt amikor esténként bekukkantok 1-2 karit megcsinálni, pedig én még csak nem is csetelek...
Iszonyúan nyeli az időt amikor esténként bekukkantok 1-2 karit megcsinálni, pedig én még csak nem is csetelek...
Én ma is akartam admiraltyzni,de ma is úgy jöttek össze a dolgaim hogy semmi időm rá.
Nézd ha Faw sebzést akarsz akkor még mindig a nagykövetségi konzol a jó,de ha sci vagy exotic sebzést akkor már van dupla statos konzol a research labban,az szerintem jobb.
Ne is mondd, miután az ember az első karival elér level50-60ig, végigtolva a sztori küldetéseket, onnantól kezdve a játk átvált ilyen böngészőben futtatott flash játék kategóriába (farmwille meg társai), ami leginkáb arról szól hogy X óránként beugorjon elindítani a házimunkát...
Lehet hogy pár embernek a Bangladheshi betondzsungelben a betárcsázós nettel gondot fog okozni ez az új magas rendszerkövetelmény, de ez még mindig nevetségesen alacsony.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.09. 10:21:24
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.09. 10:21:24
Konzolokat, skilleket, mindent nerfelnek buffolnak össze vissza. Mielőtt veszek belőle egy rakással megkérdezem, hogy jó-e még, eljött ez az idő is, amikor valamit nem tudok a sto-ról, kellett hozzá kb 2 évnyi csak félig meddig 2 "játék". Azért "játék" mert bár a 2 év alatt azért voltak aktívabb időszakaim, azoknak is kb 80-90% inkább az EC körül mozgott, és ténylegesen játszani nagyon keveset játszottam.
Mé' lennének gyengék.. ok hogy powercreep van, de csak a player oldalon nem? Szóval a célpontokat nem buffolják...
Most írta ki a régi laptop amit szereztem hogy március 1 től megszűnik a támogatás
Amúgy elvilleg 10-ig kezel az is,de lehet akkor majd ha lesz rá keret veszek vmi jobbat...
Amúgy elvilleg 10-ig kezel az is,de lehet akkor majd ha lesz rá keret veszek vmi jobbat...
Azt szerintem nem vezetik be,a játékosok egy részének még mindig régi gépe van,saját magukkal tolnának ki.
Március 1jén tuti variálnak majd vmit.Nem fogja támogatni a d9et a játék.
Idén télen nem adtak ki új T6 hajót promóba.Pedig tavaly volt T6 defi és intrepid is.Azt hittem most is lesz valamilyen.Gondoltam majd eladom valakinek a kódját,de hiába néztem ma is,csak a régiek vannak.Azokat meg már kivettem.
Faw-ra jó de sci karinak jobb res labos.
Jó még az embassys science konzol dps-re?
Gondolkodtam hogy kezdeni kellene valamit a karaktereimmel, mert az az engi meg sci 30-40k dps-eikkel manapság már nagyon gyengék, enginek gondolkodom hogy milyen hajó legyen, sci t6 ody rémlik hogy egyszer javasolta valaki, lehet megnézném engivel, de azt akkor van értelme csak használni, ha jók még azok a sci embassy konzolok.
Gondolkodtam hogy kezdeni kellene valamit a karaktereimmel, mert az az engi meg sci 30-40k dps-eikkel manapság már nagyon gyengék, enginek gondolkodom hogy milyen hajó legyen, sci t6 ody rémlik hogy egyszer javasolta valaki, lehet megnézném engivel, de azt akkor van értelme csak használni, ha jók még azok a sci embassy konzolok.
Én slivereket vettem, de azoknak valamennyire azért felment az ára, 80k körüli darabáron vettem annak idején és 100-130 között adtam el.
Én legyártottam,upoltam belőle.Jött be pár milliárd belőle.
Csak nehogy úgy járj mint én az omega fragmenttel. Kutyának se kellett TOS event indulásakor se, kevesebbért lehetett eladni mint mikor lehetett farmolni. Betáraztam 100 darabot mondván majd nyárra faszán felmegy az ára, de nem.
Passzolom hogy lesz-e akció rá, igazából fura a dolog mert ugye most volt r&d hétvége az up hétvégével együtt.
Persze, érdemes lesz betárazni, de ne feledd hogy január végén jön az anniversary, új box, új content, addig el kell adni.
Persze, érdemes lesz betárazni, de ne feledd hogy január végén jön az anniversary, új box, új content, addig el kell adni.
Én is beváltottam a dilim zenre (kb hasonló mennyiség mint nálad), nem láttam értelmét tovább a phoenix pakkal tökölni.
A most következő R&D promónál jól gondololom hogy a kék 2x major tech meg quality szorzós cuccokat érdemes majd bespájzolni? Merthogy ugye most mindenki nyitogatni fogja jól ezeket az R&D pakkokat, tehát elvben túlkínálat lesz
(a craftanyagok értékével nem vagyok tisztában, gondolom azt is érdemes lenne spájzolni de olyan sokféle van...)
A most következő R&D promónál jól gondololom hogy a kék 2x major tech meg quality szorzós cuccokat érdemes majd bespájzolni? Merthogy ugye most mindenki nyitogatni fogja jól ezeket az R&D pakkokat, tehát elvben túlkínálat lesz
(a craftanyagok értékével nem vagyok tisztában, gondolom azt is érdemes lenne spájzolni de olyan sokféle van...)
Nekem van most 18500,megláton még elköltöm-e mind.Akkor veszek mképp ha akciós lesz.
Tegnapig csináltam 1600 zent, a promóra, 8 pack, semmire sem jó, de lehet nem is költöm rá, kevés, semmit nem ér, inkább ec, ehhez meg még gyűjtök egy temporal hajóra.
Maradékból utána még vettem pár ládát, 83 lett összesen az ingyenesekkel, mert csak 3x vettem ki, de se ur se epic, átlag alatt vagyok szóval annyira azért nem meglepő, ennyiből nem feltétlen kellett esnie, a tied teljesen oké, átlagos drop.
Viszont én is csak 3 karinak vettem a voth hajót, és ennyi eddig, majd valszeg a főkarinak kiveszem az emote-okat, meg egy két egyéb konzol ida-oda, és az összes kb megy upgrade technek, ha egyszer kedvem lesz foglalkozni vele.
Maradékból utána még vettem pár ládát, 83 lett összesen az ingyenesekkel, mert csak 3x vettem ki, de se ur se epic, átlag alatt vagyok szóval annyira azért nem meglepő, ennyiből nem feltétlen kellett esnie, a tied teljesen oké, átlagos drop.
Viszont én is csak 3 karinak vettem a voth hajót, és ennyi eddig, majd valszeg a főkarinak kiveszem az emote-okat, meg egy két egyéb konzol ida-oda, és az összes kb megy upgrade technek, ha egyszer kedvem lesz foglalkozni vele.
Jaja, én is megnéztem mennyi tokenem van, kiszámoltam mennyi kell a karijaimnak a különböző cuccokra, aztán ment minden az account bankba. Majd apránként berakom a kariknak amikor éppen kedvem van.
Kb a Tanius admirality kártya, Redmatter meg a doffok megy mindenkinek, az antiprotonos karimnak megvettem a kristály konzolt és torpedót, meg egy két kedvencnek a shotgunt aztán kb ennyi is volt. Ez utóbbira vágytam legjobban de kicsit csalódás lett, annó sok jót olvastam róla, de nem tűnt vmi nagyon über dolognak (a Defend Rhii'lo stationon próáltam ki, ott ugye előny a jó nagy fizikai sebzés), gondolom elszállt felette az idő.
Cirka 150 doboz nyitásból esett egy darab UR token, de nem nagyon vágyom egyik hajóra se különösebben...
Kb a Tanius admirality kártya, Redmatter meg a doffok megy mindenkinek, az antiprotonos karimnak megvettem a kristály konzolt és torpedót, meg egy két kedvencnek a shotgunt aztán kb ennyi is volt. Ez utóbbira vágytam legjobban de kicsit csalódás lett, annó sok jót olvastam róla, de nem tűnt vmi nagyon über dolognak (a Defend Rhii'lo stationon próáltam ki, ott ugye előny a jó nagy fizikai sebzés), gondolom elszállt felette az idő.
Cirka 150 doboz nyitásból esett egy darab UR token, de nem nagyon vágyom egyik hajóra se különösebben...
Nálam szolgáltatói oldalon volt vmi gond.Azt javíthatták mert estére egész játszható lett.
Na hogy rohadjon meg akkor nekem az volt a baj,Eu2 proxyval indítom.Kb este 10 fele tudtam csak felmenni,akkor is szar volt a korcsolyázás,addig meg folyton kivágott a kariválasztónál.
Az eu proxy volt szar, tegnap nekem is 1 perces késésben volt már 8 körül a szerver, megnyomtam valamit, és 1 perc múlva csinálta meg a karakter.
Újraindítottam proxy nélkül, egy apró kis lagg nem volt többé.
Másnál is működött. Ha laggolsz, próbáld meg proxy nélkül újraindítani, vagy ha úgy vagy, akkor azzal, váltogasd, ahol épp jó ott játszol.
Újraindítottam proxy nélkül, egy apró kis lagg nem volt többé.
Másnál is működött. Ha laggolsz, próbáld meg proxy nélkül újraindítani, vagy ha úgy vagy, akkor azzal, váltogasd, ahol épp jó ott játszol.
Főnix store nem tűnik el miután lejár az event, csak venni nem lehet majd új ládát.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.08. 09:35:45
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.08. 09:35:45
Remélem még kitudom majd venni a doffot,pont az hiányzik pár karinak.
Mai frissítés.
General:
Resolved a large number of audio related crashes.
Winter Event:
Added the Snowball Fight back into the event rotation.
Resolved an issue where Q would sometimes appear in his seat during the Winter Event.
Updated the donation task currency icon to be the 2016 winter voucher instead of the 2015 voucher for the "Claim a Breen Chell Grett Warship - (Winter 2012)" project.
Breen Chel Boalg Warship :
Now has a Lieutenant Commander Universal seat instead of a Lieutenant Commander Tactical seat.
Corrected an issue that caused the Breen Chel Boalg Warship's admiralty ship to be listed as Tier 5 despite actually functioning as a Tier 6.
Phoenix Prize Pack:
Added the Federation and KDF versions of the Emergency Conn Hologram to the Phoenix Prize Pack.
Text stating the Elachi Kit Module – Subspace Rift has been removed as the item was not actually in the box.
Resolved an issue that was causing Uneasy Allies to reward kit frames at Epic quality.
They will now be awarded at Very rare quality.
Existing kit frames will not be affected.
Research Science Vessel: Resolved an issue with the Venture skin for the Research Science vessel where the aft bottom turret node would appear behind the ship and certain center pylons would appear detached from the hull.
Type 4 material has been added to the Naj'Sov.
Resolved an issue where Graviton Spike would not trigger if the player’s shot killed the target.
Added correct icon and banner for the "New Frontiers" Story Arc in the episode journal.
The magnitude of the Crystalline Reflection proc now properly reflects that it scales with Shield Power.
This is a tooltip change only.
Known Issues:
Foundry Edit and Review are temporarily unavailable.
Foundry Play is enabled.
Windows XP users experience a crash when trying to log in.
Some maps with reflections from windows may have visual issues.
KDF Captains cannot wear some of the winter scarves.
General:
Resolved a large number of audio related crashes.
Winter Event:
Added the Snowball Fight back into the event rotation.
Resolved an issue where Q would sometimes appear in his seat during the Winter Event.
Updated the donation task currency icon to be the 2016 winter voucher instead of the 2015 voucher for the "Claim a Breen Chell Grett Warship - (Winter 2012)" project.
Breen Chel Boalg Warship
Now has a Lieutenant Commander Universal seat instead of a Lieutenant Commander Tactical seat.
Corrected an issue that caused the Breen Chel Boalg Warship's admiralty ship to be listed as Tier 5 despite actually functioning as a Tier 6.
Phoenix Prize Pack:
Added the Federation and KDF versions of the Emergency Conn Hologram to the Phoenix Prize Pack.
Text stating the Elachi Kit Module – Subspace Rift has been removed as the item was not actually in the box.
Resolved an issue that was causing Uneasy Allies to reward kit frames at Epic quality.
They will now be awarded at Very rare quality.
Existing kit frames will not be affected.
Research Science Vessel: Resolved an issue with the Venture skin for the Research Science vessel where the aft bottom turret node would appear behind the ship and certain center pylons would appear detached from the hull.
Type 4 material has been added to the Naj'Sov.
Resolved an issue where Graviton Spike would not trigger if the player’s shot killed the target.
Added correct icon and banner for the "New Frontiers" Story Arc in the episode journal.
The magnitude of the Crystalline Reflection proc now properly reflects that it scales with Shield Power.
This is a tooltip change only.
Known Issues:
Foundry Edit and Review are temporarily unavailable.
Foundry Play is enabled.
Windows XP users experience a crash when trying to log in.
Some maps with reflections from windows may have visual issues.
KDF Captains cannot wear some of the winter scarves.
Köszi a tippet, bevált 😊
Nem tudom h az űrnyúl mutáns beváltós probléma fent áll-e még, de most olvastam h az a megoldása h meg kell növelni a gpl unit ablakának a méretét. Mivel túl sok már az epohh a listában (kilóg a képből a funció gombok)és ez okozza a gondot. Állítolag.
Nekem egész nap ment, 2 accon parallel...fiam se panaszkodott, este 5 fele játszogatott...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.07. 22:13:11
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.07. 22:13:11
Én örülök hogy délelőtt letoltam a napi futósversenyt. Apropó a 2015-ös télieventes vacakot be lehet valahol még váltani valamire? Sajnos az idei hajóba nem lehet beletolni. 😄
Az nem lenne rossz.
felakartam menni admiraltyzni de hát kariválasztónál folyton behalt,too many response vagy mi a jó isten szöveggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.07. 20:49:13
felakartam menni admiraltyzni de hát kariválasztónál folyton behalt,too many response vagy mi a jó isten szöveggel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.07. 20:49:13
Biztos jön valami nagy újítás amivel szétcseszik a szervereket és kapunk xp meg dilihétvégét. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.12.07. 20:40:52
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2016.12.07. 20:40:52
Jobban jártál,én csak a kari választóig jutottam,onnan folyton kivágott.
Kivágott most meg frissíti a launchert...pedig ma végre kedvem is van meg időm is lenne még játszani...
Mostanra játszhatatlanná állt le a játék - 5 perc volt 4 Boff előléptetése - , mára befejeztem.
Úgy tudtam megoldani, hogy többször kiléptem és vissza, akár a játékból is, sokadszorra észhez tért és átengedett azon a küldetésen.
Úgy tudtam megoldani, hogy többször kiléptem és vissza, akár a játékból is, sokadszorra észhez tért és átengedett azon a küldetésen.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)