Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jövőre jön a felújított Kacsamesék.Bááár gondolom ugyanolyan szar lesz mint az összes 3d-s felújított régi rajzfilm.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Hááát nem tudom.
De jó lenne 50k zent összekuporgatni.<#vigyor>

Mi a rossebre gyűjtesz ha megvan már minden hajó a zenstoreből?

Hát most szerintem nem nagyon van senkinek dilithiumja,mindenki eltolta arra a szar phönixre,meg upgrade event is most volt.
Nincs még nagyon a flotta bázisba sem dilijük.Flotta bázisba meg sok kell.
Mindenesetre engem nem izgat hogy miért megy le az ára.Így hamarabb elérem a célom.
Már 43k zent összegubiztam,ha nem lennék lusta repuzni 20 napig akkor megint jönne csak repuból kb 2 milla dili.de most nincs hozzá kedvem,elég nekem letolni a napi admiraltyt is.Meg meg kéne keresni melyik karikkal voltam lusta letolni t5 dyson és roma repu küldit.<#vigyor>

Nem lehet, hogy így akarják megfejni a fizetőképes keresletet az üzemeltetők - maguk csinálta Zen-többlettel?!
Ha mesterségesen kevesebbet kap a pénzéért, akkor lehet, hogy többet költ az egyén, pláne most, hogy az év végi szabadságon van a szerencsésebb helyre született, pénzes "játékos" - azt nem hinném, hogy a "szegények" iránti könyörületet fejeznék ki így a megbékélés ünnepéhez közeledve...
Lehet, hogy kiszámolták: többet nyernek a 300 fölötti, de 400 alatti árfolyammal, készpénzben, mint amennyit az "ingyenélők" ezzel legombolnának róluk.
Nem tudom elhinni, hogy ennyire fejlesztenék a K-13-at, vagy az akciók során beszerzett hajókat, hogy annyira kellene a dili', hogy ettől ilyen alacsonyan maradjon az árfolyam!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én meg bevásároltam zenből.
Valami őrült folyton ár alá rakta ki.

Jaja, konkrétan stf-en nem lőtt hajóm és folyton össze-vissza "ugrát" a hajó. Inkább kiléptem és megnéztem egy filmet. 😊
Nem tudom mi a fene van,de atom lagos a játék.

Ha belekötsz Q-ba akkor ez a jutalom. Random átvillant valamivé. Jelen esetben ez egy Fek'Ihri mob.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.16. 18:01:54
Hát ez a shmuzznik meg miféle karakter?

Hááttt. értem. Triblim nincsen, istennek van ideje még a tesztszerveren is babrálni 😊

igen, úgy érti, van aki naponta felvásárolja őket egyébként 2,4-ig
Ha vége az eventnek akkor ugyan úgy fog menni 2,6-2,7 talán 2,8 körüli áron mint előtte.
Én eddig max ilyen 200-300db -ot vettem van amit rögtön ki is tettem kibontás után, van amit kibontottam de nem tettem ki, van amit ki sem bontottam, igazából csak bohóckodom vele, nem lehet most nagyban csinálni.

Amit esetleg megérheti, hogy megnézed tribblin az új cuccokhoz mi kell, és abból bevásárolni előre, mert azt gyanítom nagyon sokan fogják craftolni mikor bejön, de az meg messze van, január végén aktuális csak.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.16. 16:36:49
Aha, akkor "shortoltok" ti is....

Gerisz: a visszatevést úgy érteni, hogy ki se nyitod, csak visszarakod mondjuk 2.5ért?

2 - 2,2 között veszek csak, de csak pár darabot lehet ennyiért.
mivel nincs event, így nem az igazi a dolog, én sem erőltetem, meg a pack is kevés ami van.
Srácok ha jön új craft iskola új receptekkel fel fog menni az ára.
Lesz craftolható kit meg modul satubbi.

R&d ára nem ment le annyira mint amit vártam.Kövi boxnál viszont tuti nyomottabb áron lehet kapni.Most ha látok 2misiért azt megveszem de vissza is teszem.Nem volt sok időm foglalkozni ilyenekkel sajnos.
Kicsit lehalt a piac.
R&D pakkok azok kb most vannak egy relatíve alacsony áron, amikor érdemes lehet bespájzolni egy esetleges up eventre, nem?

Tisza ideg vagyok hogy nm tudom a pénzemet rendesen kamatoztatni, csak az esetleges hülyék/türelmetlenek által akik felraknak 4-5 FSM-et mondjuk 12m-ért
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.16. 14:02:49

Hát mond nekik hogy van IQ-d.<#vigyor>

ez egy agyfaszba oltott őrület volt
Ez olyan 'ba dumm tss' volt.
Ahhoz előbb IQ kellene, de legalábbis egy Q.. haha
Ha bekerülsz az IQ Fleet-be akkor talán.

Nem hallottam semmit. Leak siteok nélkül kb semmi info nem jön.
Nem tudsz véletlen semmi infót új carrier hajóról?

<#mf2><#mf1>

Spore Online
De mivel a fajod megmaradt a papucsállatka szintjén,ezért a feladat az lesz hogy benépesítsük a rendszert xd
Juhéééééééééééééééééé.

Plata alliance
Azt mond meg melyik frakció fogja ezt a helyet lakni.<#papakacsint>

#tribble #ferasaprime #sauria

link

link
Lol most komolyan ilyen marhaságoról dumáltok?<#vigyor>
Egyébként hogy a dhc ne csak egy helyről lőjön azon lehet segíteni,előre teszel egy dhc-t egy wide dhc-t és egy quad cannont,máris 3 féle lövés van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.15. 17:10:14

Akkor oldalazzon, mindent nekünk kell kitalálni helyette?
És akkor az első fegyverek fognak átlőni a hajón? Miféle megoldás ez 😊

Tolatva közeledj akkor az ellenfél felé, probléma megoldva, szívesen.
Ha nem tévedek, anno a delta flyer valamilyen formában craftolással kaptad meg. Aztán kivették. Jelenleg semmire nem használom a craftot, max kihúzom 15ik 1-2-t. Sok értelme így számomra nincs. Valamiféle hajó craft vagy részeinek elkészítései érdekes lehet. Hajónál arra várnék h mikor javítják ki a hardpointokat. Jelenleg ha beames fegyóval lősz, akkor több különböző hardpointból lő.Ez jó. De ha ez már cannon féle akkor már az ultragagyi egy pontból lő az összes megoldással operálnak. Felrakok mondjuk 8 turret. Az egy db hardpointból lő. Ez nem csak unrealisztikus, de gagyin is néz ki. Így hiába akarok az all turret karimmal szórakozni ha nem kapom meg a vizuális élményt. Persze arról is lehetne beszélni h a hátsó fegyverek gyakorlatilag átlőnek a hajón mikor előre lő. Tudom micsoda problémáim vannak.. sohaj. 😄D
Nem lenne rossz, kicsit megélénkülne az alapanyag piac.
Ennek kapcsán pont a minap gondolkodtam, mekkora űberség lenne ha lehetne pl űrhajót kraftolni. Akkor kb lenne értelme a crafting rendszernek, mert most vhogy úgy tűnik nekem hogy max a játék eleje szól a craftolásról, de alapvetően minden a lockboxok körül forog.
Persze értem én hogy az a pénz, de ez nem zárná ki a craftolható hajókat (pl ott is lenne hajó erőségétől függő mennyiségű kötelező zenes komponens, kb mint a fleet ship modul)

Mondták hogy ground rész kap új dolgokat.
Talán új ground spec is lesz.
Ami nem csak 2 tier mint a mostani hanem 30 pontos.

Ahogy nézem valami kit module craftolás is lesz.

A korábbi ST sorozatokban csupa ismeretlen vagy alig ismert színész lett beválogatva. Ez alól talán csak Patrick Stewart és Scott Bakula volt a kivétel.
Jézus,még egy fos sorozat szinész,a klingonok is szánalmasak lesznek,csupa zs kategóriás senki.

Sector space update a tribble-n. Kezdetleges állapotban és véletlenül.

Plusz megvan a Discovery főszereplő castingja is. Soniqua Martin-Green fogja a lt. commandert alakítani. Jelenleg a TWDben alázza a halottakat. 😄
Ez most kellett, elvetted a kedvem, a keddi 121k-s saját rekordomnak hogy örültem, erre egy ilyen szarral ilyen szar cuccokban csinál ennyit.
Jó, tény hogy már elavult 1 éves az a buildem, majd változtatások után lesz érdekes úgyis mit tud.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.15. 10:16:03
Polaron és breen gatya,nincs az az isten hogy kipróbáljam.<#fejvakaras>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Úgy értettem, hogy Dundes és Badwolf nélkül egyedül nem fogok vele játszani úgysem, arra pedig hogy ők visszajöjjenek kevés esélyt látok, de majd mondom nekik.
Én már kipróbáltam,crew privát public sessionban nem bánt senki,ha valami idegen betéved még is az gyorsan koppan.

Érdekes, de egyedül nincs értelme játszani vele, a többiek pedig nem fognak már.