Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grat.Nekem is kéne fleet orion hajó meg az új hangár bele.
Egy hét és jön a grind. Ma végre a kéregetős chaten találtam kdf t5 bázisra valakit. Tudtam végre venni orion hangárokat. Csoda.
Kiléptem STO-ból erre a launcher elkezdett letölteni valami 2644 mb frissítést.
Az előbb linkelték csetre,összehasonlítás,sima phaser bím vs új flottás bím.

Másfél hét és jön season 14,eszement sok FM kell majd.
Ezért nem nagyon volt aktív project.
Ezért nem nagyon volt aktív project.
Kösz, már pörgetem őket.<#worship>#worship>
Raktam be egy rahedli projectet.
Még egy hét vagy tán kettő és új fleet holding,amibe egymilliárd fleet mark kell.
Fleet holdingba csak tisztek tudnak betenni projectet.
Fleet holdingba csak tisztek tudnak betenni projectet.
A fleet holdingba hogyan lehet betenni új projekteket? Ha szürke az ablak, azt jelenti, hogy nincs több elérhető kutatás?
A függőben levő projektek többségét már lezártam, de kellene több fleet kredit.
A függőben levő projektek többségét már lezártam, de kellene több fleet kredit.
Nem úgy nézem hogy csökkentették volna a GPL mennyiségét.

Az új flottás fegyverek marha nagyot hílelnek,ha lősz velük folyamatosan hílelnek.
12-13k-t pajzsba hullba alapból,de minél több a crited annál többet.
12-13k-t pajzsba hullba alapból,de minél több a crited annál többet.
Ugyan a tzengecik nem vészesek.
Ráadásul tzenkethi, ami olyan, mint az űrben pl. a na'kuhl: ritka undorító tud lenni, különösen az alulfejlesztett cuccokkal az immunitásuk: ezeket amúgy is messzire kerülöm, így ez a "közösségi tartalom" sem lesz elfogadható számomra!
Ha kihívás kell, akkor megpróbálom kivárni, míg a két RA-ra, meg a kristályra beenged, hogy (hamar) meglegyen a napi "kötelező".
Ha kihívás kell, akkor megpróbálom kivárni, míg a két RA-ra, meg a kristályra beenged, hogy (hamar) meglegyen a napi "kötelező".
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Fura ikonról jut eszembe.
Van a táskámban egy item aminek ikonja sincs.
Voltam Galaxy küldin,állati jó volt Galaxy-val Galaxy küldin.<#vigyor>#vigyor>
Van a táskámban egy item aminek ikonja sincs.
Voltam Galaxy küldin,állati jó volt Galaxy-val Galaxy küldin.<#vigyor>#vigyor>
Nekem a Galaxy a mindenem,igaz nem nagyon használom,de nagyon szeretem,minden Galaxy variáns megvan,minden Galaxy híd és most az interior is.De nekem senki sem tudja be beszélni hogy nem ez a legszebb hajó a világon.
Ha kicsit le megy a zen ára és elég örült leszek még hozzá,lehet hogy kap új fegyverzetet 18k zenért.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 20:21:17
Ha kicsit le megy a zen ára és elég örült leszek még hozzá,lehet hogy kap új fegyverzetet 18k zenért.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 20:21:17
Az egy szar,sosem érdekelt.
Jaja 10 fős ha nem elírás, a wargames ground is 10 fős, azért nem jutottba be soha elite markot szedni. Ok, hazudok, egyszer sikerült!
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:52:12
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:52:12
Jézus ne idegelj.
Komoly 10 fős stf?
Azt a leborult hét meg a nyócát.
Hogy a fenébe fog az lemenni,így is 5 fős stf-en mindig van fix 2 balfék,akkor most 10 fősön minimum 4-6.
Komoly 10 fős stf?
Azt a leborult hét meg a nyócát.
Hogy a fenébe fog az lemenni,így is 5 fős stf-en mindig van fix 2 balfék,akkor most 10 fősön minimum 4-6.
De régen is minden hajónak ugyan az a belsősége volt. Kivéve a hero shipek megvehető interiorjai. Konzolon már annyi sincs mint pc-n, azaz nulla. Én is szeretnék belsőt, de amíg nulla haszna van a gyakorlatban addig tényleg csak rp szempontból vannak. Cryptic meg ugye nem fog a semmibe pénzt és energiát ölni h csak úgy legyen. Ezt is megértem, senki nem csinálná. Talán egyszer ha kitalálnak valami hajó belső rendszert akkor lesznek ilyenek. Jó lenne egyedien berendezni a hajót mint valami player house-t. 😄D
Mondjuk a ma bejelentett új ground queue is már most halott. 10 emberes, pugolva örülhetek ha az 5 fős betelik.
Anno a Star Trek Voyager: Elite Force volt olyan jó a playerhez h szabadon bejárható volt a hajó. Meg ilyen olyan interaktív részei voltak. Jó világ volt.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:45:56
Mondjuk a ma bejelentett új ground queue is már most halott. 10 emberes, pugolva örülhetek ha az 5 fős betelik.
Anno a Star Trek Voyager: Elite Force volt olyan jó a playerhez h szabadon bejárható volt a hajó. Meg ilyen olyan interaktív részei voltak. Jó világ volt.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.22. 19:45:56
Régen még más tolta a STO szekerét.
Nem azt sérelmezem, hogy pénzt kérnek a galaxy belsőért. Hanem azt, hogy a hajóknak nincs belső részük. És igazából ezt nagyon sokan, lájv adásokban is állandóan kitérnek a válasz alól amikor valaki felteszi a kérdést. Szivesen megnézném az összes hajó belsejét (breen, ferengi, ...) mert ugye az egy jobb szint volt érgen, mint amit tolnak pár éve.
Flottás cuccok olcsók,csak a bázis nem.
Két évnyi grind. XD
Első látásra egész jól mutatnak. Kérdés mi lesz az ára...
Azzal nincs gondom.
Az új fleet holdingos cuccok.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 16:39:54
Az új fleet holdingos cuccok.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.22. 16:39:54
Te panaszkodsz.. nekem a kristály mindig crashel azóta is... 😞
Nem csak traitek ikonja szar.
Tegnap ISA-n esett secondary deflector,nekem nem kellett mert mi a ráknak,de csak azért jegyeztem meg mert valami fura izé volt az ikonja,nem deflector,hanem a franc tudja mi,valami kriksz kraksz volt secondary deflector ikon helyett.olyan volt majdnem mint egy rúna a wow-ban.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Tegnap ISA-n esett secondary deflector,nekem nem kellett mert mi a ráknak,de csak azért jegyeztem meg mert valami fura izé volt az ikonja,nem deflector,hanem a franc tudja mi,valami kriksz kraksz volt secondary deflector ikon helyett.olyan volt majdnem mint egy rúna a wow-ban.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Hihetetlenül bug-os a játék: trait-ek helyén hajófegyver-ikonok, boff-helyeket sem lehet kiosztani-változtatni, mert azokat sem mutatja, előzőleg már beállított trait-eket tüntet el...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ja asszem.
De csak poén volt. XD
De csak poén volt. XD
...és te, mint egy vezető beosztású főtiszt vagy ottan..., ha jól emlékszem! <#idiota>#idiota>
Kösz. <#taps>#taps>
Holnap reggel küldök neked invet,Hussar guardian forces,ha jól emlékszem.<#vigyor>#vigyor>
Kellene a flottátok neve is, hogy tudjam, kinek mondjak igent. -.-
Plata, ha online vagy, most invitelhetsz. A karim neve Andrea@ameerawhitemane.
Ja pár dolgot én is elviselnék belsőkben. El simsezgetnék míg beállítgatnám v berendezném. 😄D
De ez nem az a játék haha.
Az expansionnal meg t7el majd csak lesz valami. Jelenleg a season 14 új holding agyrém grindje jobban "izgat". Az sem lesz felhúzva sok helyen úgy érzem. Főleg nem kdf oldalon. Orionommal még elite hangárom se lesz nem hogy csili villi holdingok haha. A kéregetős oldalon még válaszra se méltat senki nem hogy bármi legyen. Ahogy elnéztem az is pár emberke magát cset szobája semmi más. Pár napja megfigyelve kb ugyan azok a userek dumálnak rajta mindenféléről.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.21. 22:27:37
De ez nem az a játék haha.
Az expansionnal meg t7el majd csak lesz valami. Jelenleg a season 14 új holding agyrém grindje jobban "izgat". Az sem lesz felhúzva sok helyen úgy érzem. Főleg nem kdf oldalon. Orionommal még elite hangárom se lesz nem hogy csili villi holdingok haha. A kéregetős oldalon még válaszra se méltat senki nem hogy bármi legyen. Ahogy elnéztem az is pár emberke magát cset szobája semmi más. Pár napja megfigyelve kb ugyan azok a userek dumálnak rajta mindenféléről.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.21. 22:27:37
Jah,így már értem,nem tudtam mire írtad.
A Galaxy belső szerintem nagyon hangulatos.
Nézd nem tudom mi ez a T7 dolog,csak cseten hallottam,hogy szint emelés jön és hogy jönnek magasabb tierű hajók,az eventes meg már nem T6 lesz.
Franc tudja,párszor már tévedtek.és van hogy tévednek,mert később jön amit mondanak,annó a tarantulára is vártam több mint félévet,igaz végül jött.
Én annyit bánok hogy nem az a Boff jelenik meg a galaxy hídján akit én szeretnék,hanem tök random.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.21. 22:19:39
A Galaxy belső szerintem nagyon hangulatos.
Nézd nem tudom mi ez a T7 dolog,csak cseten hallottam,hogy szint emelés jön és hogy jönnek magasabb tierű hajók,az eventes meg már nem T6 lesz.
Franc tudja,párszor már tévedtek.és van hogy tévednek,mert később jön amit mondanak,annó a tarantulára is vártam több mint félévet,igaz végül jött.
Én annyit bánok hogy nem az a Boff jelenik meg a galaxy hídján akit én szeretnék,hanem tök random.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.21. 22:19:39
Semmi extra. Csak a fiatalembör azt sérelmezi h pénzt kérnek a galaxy belsőségért. Meg h nincs a hídon kívül semmi egyéb szint az új hajókhoz. Amennyiben boxos hajókat számoljuk, valóban nincsen. Nem is lesz amíg semmi haszna pár doffos npc-t leszámítva. De a zenesekhez van. Romulán oldalon ez már nem egészen áll fent, dehát ők még csak nem is full frakció XD Ahogy írtam a híd és a gépház szintek egyedül rp és space barbie dolgokhoz jó. Semmi egyéb haszna.
Ez a t7 dolog elég meredekül hangzik. Persze nyáron jön az expansion 4, oda eltudnám képzelni valami ilyesmit meg mondjuk egy lvl70 cap. Vagy akármi. A téli eventes verda Breen Plesh Tral Heavy Raider néven fog futni ha minden jól megy. Tudom nem kar'fi T8, de ez is valami.
Szólj h ne írjak ilyen sokat. 😄D
Ez a t7 dolog elég meredekül hangzik. Persze nyáron jön az expansion 4, oda eltudnám képzelni valami ilyesmit meg mondjuk egy lvl70 cap. Vagy akármi. A téli eventes verda Breen Plesh Tral Heavy Raider néven fog futni ha minden jól megy. Tudom nem kar'fi T8, de ez is valami.
Szólj h ne írjak ilyen sokat. 😄D
Kapaszkodjatok meg a gatyátokban,állítólag most már nemsoká jönnek a T7 hajók.
Valszeg az évfordulós hajók már T7 hajók lesznek.
Winterre még kidobják a t6 raider breen hajót,aztán jönnek a T7 hajók.
Nem lesz T6-U.Csak valami skálázódó T7 vagy mi a ragya.
Valszeg az évfordulós hajók már T7 hajók lesznek.
Winterre még kidobják a t6 raider breen hajót,aztán jönnek a T7 hajók.
Nem lesz T6-U.Csak valami skálázódó T7 vagy mi a ragya.
Mi?
Amennyiben a ratyi boxos hajók tömkelegéből indulunk ki, nem is csodálom h furcsa.
Nem tudom mennyi van.
Van 37 karim,fene se tudja mennyi van náluk.
De olyan sok nincs,múltkor rengeteget eltoltam up-ra.<#zavart1>#zavart1>
Van 37 karim,fene se tudja mennyi van náluk.
De olyan sok nincs,múltkor rengeteget eltoltam up-ra.<#zavart1>#zavart1>
Kb 7millió dilim van jelenleg😊
Na bakker azt el is felejtettem.Jó hogy szósz.kösz.

Az ingyen discovery rucit is vedd ki zen storeból!
Én nem váltok most zenre hátha az új flotta bázis lejjebb nyomja az árat.
Én nem váltok most zenre hátha az új flotta bázis lejjebb nyomja az árat.
Na én megvettem a hidat.
Drágaszágom ilyen.
Ilyen a hídon lévő kis iroda.
Ilyen a bár.kicsit kicsi.
Asszem ez a kapitány kecója.
A doki szerint heveny hülyitiszem van.
Ez meg az engi szint,a mag mögöttem épp felrobban mert belepiszkáltam.
Közben rájöttem a hídon is van egy tárgyaló.

Drágaszágom ilyen.
Ilyen a hídon lévő kis iroda.
Ilyen a bár.kicsit kicsi.
Asszem ez a kapitány kecója.
A doki szerint heveny hülyitiszem van.
Ez meg az engi szint,a mag mögöttem épp felrobban mert belepiszkáltam.
Közben rájöttem a hídon is van egy tárgyaló.

Chat offline.
Szerintetek vegyek most zent vagy várjak még?
Zavar hogy nincs 50k zenem.
Jelenleg 302 a zen.

Szerintetek vegyek most zent vagy várjak még?
Zavar hogy nincs 50k zenem.
Jelenleg 302 a zen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Furcsa, mert a hajóim 95%-a csak hídból áll semmi másból! És elég régóta így jönnek a hajók. <#buck>#buck>
Zsííír.Megyek is érte.
Nem tudom akkor miről beszélünk, én letudok menni a crew deck és engineering szintekre. Ha ez nem a hajó belseje akkor nem tudom mi az. Az persze más kérdés h se a gépháznak, se a hídnak nincs semmi haszna az rp/ space barbie-n kívül.