Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a szösz az az öltözőszoba?<#buck>#buck>
Ötletes contest, de nem nekem való...
Egyáltalán, hogy a pékbe van annyiféle spéci ruhás ember? Tizedét nem látom az öltöztetőszobában a cuccoknak amiben az emberek rohangálnak... pedig a zenes is be van kapcsolva
Egyáltalán, hogy a pékbe van annyiféle spéci ruhás ember? Tizedét nem látom az öltöztetőszobában a cuccoknak amiben az emberek rohangálnak... pedig a zenes is be van kapcsolva
Valami halloween-i szarság lesz.
Ph fórumba írta valaki hogy a patch előtt kivett hajók nem lettek javítva és több energiájuk van 40-el.
Patch után kivett hajóknak van javítva csak.Jóljártam roma karival.
Patch után kivett hajóknak van javítva csak.Jóljártam roma karival.
Jó volt az, sztem kár érte... a kis akció nem ártott benne, hangulata meg ugyanúgy megvolt.
Felszereltem a fedes delta eventes karimnak a MW dreadet,nem mondom hogy fényes felszerelést kapott.Aegis szett meg olcsó mk12 fegyók,de raktam rá plasmo-t is.Transwarpoltam a kolóniára gyűjtöttem vackot vissza mentem esd-re és már nincs meg a plasmo.Táskában sincs.<#hehe>#hehe>
Romulán MW hajók nem lettek javítva.

igen úgy volt. de simon pegg elintézte hogy legyen 4. rész
Kipróbáltam kristályon is.
CLR—Crystalline<1:11>1:11>— Dmg(DPS) —Shrot 5 878 979(82 803) Nellis 2 859 395(42 050) Keito 1 979 803(27 885) Nekay 1 419 690(21 189) Juren 1 209 828(20 859) Shimeshlee 858 954(14 316) Valerian 833 023(11 733) Ezri 612 547(12 501) John 209 567(3 742) Paul 157 382(3 747)
Tök jó lett gw.
Nem is tudtam hogy a deflector ilyeneket lövöldöz.Eddig nem figyeltem.
Max. One-Hit: 58 327 (Inhibiting Secondary Deflector)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 21:26:35
CLR—Crystalline<1:11>1:11>— Dmg(DPS) —Shrot 5 878 979(82 803) Nellis 2 859 395(42 050) Keito 1 979 803(27 885) Nekay 1 419 690(21 189) Juren 1 209 828(20 859) Shimeshlee 858 954(14 316) Valerian 833 023(11 733) Ezri 612 547(12 501) John 209 567(3 742) Paul 157 382(3 747)
Tök jó lett gw.
Nem is tudtam hogy a deflector ilyeneket lövöldöz.Eddig nem figyeltem.
Max. One-Hit: 58 327 (Inhibiting Secondary Deflector)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 21:26:35
Kipróbáltam hogy milyen a Gw egy rendesebb sci karival,a gw nagyon baba,de miért vannak ekkora állatok?
CLR—Infected Space<8:40>8:40>— Dmg(DPS) —Lisa 15 771 029(30 505) Pummsi 9 960 528(19 155) Daniel 7 185 414(13 925) Tix 2 995 542(5 794) Romika 1 388 988(2 697)
Tix meg romika szerintem azzal sebzett csak a borgba hogy felrobbant.<#eplus2>#eplus2>
CLR—Infected Space<8:40>8:40>— Dmg(DPS) —Lisa 15 771 029(30 505) Pummsi 9 960 528(19 155) Daniel 7 185 414(13 925) Tix 2 995 542(5 794) Romika 1 388 988(2 697)
Tix meg romika szerintem azzal sebzett csak a borgba hogy felrobbant.<#eplus2>#eplus2>
Mentem egy ISA-t romulánnal is,sokkal szarabb lett,akkora lagok mint állat.
De sikerült majdnem 200k-s thalaront lőnöm kockára,ja és a gw tényleg erősebb.
Max. One-Hit: 198 358 (Thalaron Pulse)
De sikerült majdnem 200k-s thalaront lőnöm kockára,ja és a gw tényleg erősebb.
Max. One-Hit: 198 358 (Thalaron Pulse)
Basszus kulacs,ISA-n akkora lag volt hogy felakadtam a kapuba az első vacak lelövése után és csak akkor sikerült kijönni mikor a tac kocka bejött.<#rolleyes>#rolleyes>
Rohadtul fel tud idegesíteni ez a hülye lag,próbálnék provisiont szedni,erre ilyen 35 45 pontot tudok elérni mert lag miatt megszakad.<#falbav>#falbav>
Tökre elmegy a kedvem a provision szedéstől.
Tökre elmegy a kedvem a provision szedéstől.
Bakker még nyolc óra sincs és nem lehet szedni provisiont mert akkora a lag hogy folyton megszakad a gyűjtés,a jó kékszemű melegvérű édes mamzijukat má.
Istenem bárcsak igazad lenne.
Azt hiszem pulliwood vagy mi a rosseb honlapon olvastam hogy lelőtték a negyedik star treket.
Borgot onnan szedem hogy ezek a gyökerek minden szart beleraknak a filmben amitől népszerűbb lehet no és a borg elég népszerű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 19:51:55
Azt hiszem pulliwood vagy mi a rosseb honlapon olvastam hogy lelőtték a negyedik star treket.
Borgot onnan szedem hogy ezek a gyökerek minden szart beleraknak a filmben amitől népszerűbb lehet no és a borg elég népszerű.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 19:51:55
A szimuláció nem jó csak szólok előre,nem spammol az ellenfél egy idő után.
Tudtommal készül a 4 némá itt is van St4 borgot megint honnan szedted ? van valami kapcsolatod az készítővel ?
Másik az sgu-t azért lőtték le mivel 1 évadnyi forgatókönyvet széthúztak 5 évadra kedves Scifi chenelesek szóval ott mindenki elkúrta mer több 10-20 pernyi placholder nézelődés volt benne.
Másik az sgu-t azért lőtték le mivel 1 évadnyi forgatókönyvet széthúztak 5 évadra kedves Scifi chenelesek szóval ott mindenki elkúrta mer több 10-20 pernyi placholder nézelődés volt benne.
Borg lesz a discoveryben is.
Azért J.J. féle trek még mindig ezerszer jobb mint ez a treknek csúfolt szar discovery néven.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 16:13:04
Azért J.J. féle trek még mindig ezerszer jobb mint ez a treknek csúfolt szar discovery néven.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 16:13:04
Nem kár azért se az első jó volt a többi meg egyre ratyibb.már csak az a gondom hogy JJ most épp a Star Wars-t teszi tönkre.amúgy meg jobb lenne ha a Trek ott folytatódna ahol a sorozatok abba maradtak.jó lenne mondjuk újra Borgokat látni nem csak elcseszett reboot rebootot.
Volt egy cikk hogy készült volna a negyedik Kirk apjával újra,de aztán volt egy cikk hogy lelőtték a többi trek filmet,ha lesz is később az nem kirk éra lesz és lehet nem is kelvin idővonal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 13:43:54
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.10.26. 13:43:54
Ja, jó volt a JJTrek, nekem is bejöttek. De honnan tudod hogy vége? :D
Kár hogy az új Star Trek filmeknek is vége,én szerettem mind a hármat.
Ez a fos discovery atom nagy csalódás.
Ez a fos discovery atom nagy csalódás.
Ezt eszi a nép,igaz nem a klasszikus Trekkerek...
Hát nekem nem jön be ez a star trek.
Aha láttam h berendelték S2, akár hogy próbálom szeretni DSC annál jobban elriaszt minden résszel. S tudod mi szomorít el? H a f*ck szó használatát úgy éljenzik az emberek mintha a megváltó jött volna el. Ennyi szánalmasak h leehtnek. Tényleg a trágárság, a dugás és a gyilkolás szemrebbenés nélkül az etalon? Erre cserélték Roddenberry vízióját? Miféle eldeformált agyúak csinálnak ilyet. Totális a csalódottságom.
jah de behívták a második évadot csak nem tudom hogy az évad közben tették és az lesz mint a SGU-val is történt második évad után kaszálták vagy tényleg van jövője a discoverynek fájdalmas lenne ha második évad után bukna
Hát a Discovery egy rakás sz betűs izé.
Lesz itt még sok pecs. Ja és Discoeveryben már holoszoba is van. Kár h tngben is még vadi új technológiának számított rotfl.
De nekem nem is vonta le,ott van a táskájában,plusz egy karival kellett bejönnöm.Végül 13 karival farmoltam le a luxury-t.
Így elég lett és elindult az upgrade.
Így elég lett és elindult az upgrade.
Legkönnyebb megoldás a biztos gondolhatták haha.
Ja tényleg, mikor írtam h az automata kolletor nem ad provisiont a cofferbe, ma megoldódott. Ép pakoltam be a tier1be a cuccokat, erre látom h fullig megtöltötte a 3 féle provisiont, pedig a cofferbe nem írt annyit. Szóval ez egy UI bug, és azért nem láttam h gyűlik a cucc magától. a másik idegölő bug/ficsör h a cofferbe és a taskokba nem enged csak egész számú provisiont rakni. Szal ha van 254 darabom, abból csak 250 rak be. Persze a taskok sosem egész számú darabokat kérnem hanem a vége mindig akármennyi. Ezért egy csomó szemét maradt az inventorymban. Jól ki van ez találva. :DD
Végül is revampolták.<#hehe>#hehe>
Hibás volt és így oldották meg,nem hogy kijavították volna a hibáit hanem inkább kivették.
Ugyebár megcsinálták hogy a gateway-ről is rakhasd be a flotta bázis projecteket és cuccot projectbe,igen ám de ha beléptél más accjába az ő nevében a bázisukon rakhattál be projectet.Gondolom emiatt inkább azt hogy kijavították volna a hozzáférés hibát inkább lelőtték az egészet.
Hibás volt és így oldották meg,nem hogy kijavították volna a hibáit hanem inkább kivették.
Ugyebár megcsinálták hogy a gateway-ről is rakhasd be a flotta bázis projecteket és cuccot projectbe,igen ám de ha beléptél más accjába az ő nevében a bázisukon rakhattál be projectet.Gondolom emiatt inkább azt hogy kijavították volna a hozzáférés hibát inkább lelőtték az egészet.
Jaja, arra vártam sokáig h sto gétvéjt is revampolják és kap valami hasonlót. Kis naiv voltam.
Ezek az idióták mikor javítják már ki a provision berakást?
Beraknám karival provisiont de nem vonja el tőlem a bázis nem kapja meg csak ezt látom.

Beraknám karival provisiont de nem vonja el tőlem a bázis nem kapja meg csak ezt látom.

Én szerettem azt a játékot,olyan régimódi társasjáték szerű valami volt.A jutalmakat annyira nem is néztem.De az a játék tényleg jó volt.
Jaja a kockának mikor dobod, tök jó hangja volt :DD
Jesszus 2014.02 volt az utolsó becsekkolásom a játékba:) sokáig bírtam
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Szerintem kamu,elvolt cseszve megcsinálni lusták voltak inkább lekapcsolták.
Neverwinterben rengetegen használték,komolyan mondom jobb volt a minijáték benne mint maga a neverwinter.
Ilyen régi fajta dobókockás szerepjáték szerű minigame volt benne.Állati jó volt.
Neverwinterben rengetegen használték,komolyan mondom jobb volt a minijáték benne mint maga a neverwinter.
Ilyen régi fajta dobókockás szerepjáték szerű minigame volt benne.Állati jó volt.
Azt írták valahol hogy nem használták túl sokan ezért lekapcsolják.
Haha azt én is szerettem, ráadásul adhatott ritka itemeket ami csak ott volt elérhető. Már nem. Köszönhető a sok botternek kik ott élték ki magukat. NWben a a kulcsok is boundosak, újfent csalóknak hála. Ma jött ki NWhez az új content pecs. De ez sto forum, szal valaki tudja h működik ez a dranauur automatic collector tier 1 akármi. KDF flottámban kifejlesztettem mind a 3at, de nem látom h egy darabbal is többem lenne mint eddig. Cofferben se látom h nőne a darab szám. Azt írja naponta 1125 v hasonló mennyiséget termelne. Persze lehetséges h csak én nem vágom minek is kéne történnie.
T6 Tzenkethi Dreadnought Carrier with Shuk-din Frigate pets.
Pets:
Launches one Shuk-din Frigate. Shuk-din Frigates have Diffusive Tetryon Dual Cannons, Diffusive Tetryon Dual Heavy Cannons, Diffusive Tetryon Turrets, and Tetryon Energy Torpedoes. They use Cannon Rapid Fire I and Tactical Team I abilities. Shuk-din Frigates can also periodically activate a short-duration version of Lock Trajectory, allowing them to keep their enemy in their forward arcs. Each hangar supports two fighters. Auxiliary power level will determine the recharge rate, and Auxiliary Offline will prevent a hangar's operation. All Carrier Pets are immune to warp core breaches and have "Layered Defenses III", which makes them immune to a single torpedo hit every 30 seconds.
Protomatter Barrage Console:
Launch a series of volatile protomatter-laced explosives at nearby foes. Every-other projectile is guaranteed to target your current foe, while others will auto-target any foe within 10km (including your current target) at random. Each explosive device inflicts a combination of Kinetic and Radiation damage, and has a chance of leaving behind a short-lived Radiation hazard which can deal additional damage to foes caught within it. These explosives move quickly, but target your foe's current location and therefore have a lower chance of impacting against highly mobile foes.
Starship Trait - Automated Aggression:
Automatically launch a protomatter-laced explosive at the nearest foe, when activating any Miracle Worker or Tactical Bridge Officer ability. Each explosive device inflicts a combination of Kinetic and Radiation damage, and has a chance of leaving behind a short-lived Radiation hazard which can deal additional damage to foes caught within it. These explosives move quickly, but target your foe's current location and therefore have a lower chance of impacting against highly mobile foes.
T5 Flotta kolóniával elérhetővé válik ez a hajó.
T6 Lukari Dranuur Scout Ship
Innate Raider Ability
Starship Trait - Proto Spill: When activating any Hull Healing or Shield Healing Bridge Officer Ability, foes near the healed target (or self) will suffer a dose of Radiation Damage.
Reverberant Quantum Lock Console:
Tether your starship to a selected foe, which will gradually pull them toward you. While tethered in this way, a portion of any healing applied to your starship will cause radiation damage to the tethered foe, while a portion of any damage dealt to that same foe will restore a portion of your hull. This effect cannot trigger its own effects.
Each effect may only trigger a maximum of 10 times per second, and always applies a minimum value of 100 Healing or Damage.
The values used to calculate the healing and damage triggers are calculated after resistances and bonuses, and so cannot be further modified by outside sources.
Gondoltam klingon karikkal szerzek egy kis provisiont kolónián,de olyan tetves lag van hogy alig tudok elérni értelmes pontszámot.
Luxury és ore begyűjtést lesőre le szoktam tudni,most háromszor kellett próbálnom,mert lag miatt összevissza ugrált.
Luxury és ore begyűjtést lesőre le szoktam tudni,most háromszor kellett próbálnom,mert lag miatt összevissza ugrált.
Na végre minden repum T5 lett karfiollal,most már igazán jöhetne az a T6 karfiol.
Spóroltam rá egy kis dilit meg egy kis fleet markot.<#hehe>#hehe>

Spóroltam rá egy kis dilit meg egy kis fleet markot.<#hehe>#hehe>

Még annyi hogy a gateway szar volt.
Bárki bárkinek megnézhette a cuccait,belenézhetett a flottájába,kis ügyeskedéssel simán belenézhettél akárkinek az accountjába onnan tovább a flottájába.
Bárki bárkinek megnézhette a cuccait,belenézhetett a flottájába,kis ügyeskedéssel simán belenézhettél akárkinek az accountjába onnan tovább a flottájába.
Gateway az a STO hivatalos oldala volt,de kinyírták.
Neverwinterben már tavaly megölték,pedig neverben volt benne egy eszetlen jó társasjáték szerű minigame.Amiben a követőinket lehetett elküldeni küldetésekre és velük dobókockával harcolni mindenféle dungeonokban,tök jó jutalmakért.Komolyan mondom jobb volt a minigame ,mint a neverwinter.Csak ezért vettem zenes követőket hogy velük játszak.<#hawaii>#hawaii>
Neverwinterben már tavaly megölték,pedig neverben volt benne egy eszetlen jó társasjáték szerű minigame.Amiben a követőinket lehetett elküldeni küldetésekre és velük dobókockával harcolni mindenféle dungeonokban,tök jó jutalmakért.Komolyan mondom jobb volt a minigame ,mint a neverwinter.Csak ezért vettem zenes követőket hogy velük játszak.<#hawaii>#hawaii>
Bedöglött.Lelőtték.Kinyiffant,Megmurdelt.
Figyu, ha belegondolsz az EGÉSZ endgame arról szól hogy az emberek újra és újra letolják ugyanazt a tartalmat (STFek) csak magasabb számok röpködnek a képernyőn....
DPS liga is, értelme ugye nem sok hogy vki 60-80-100K vagy a felett tol, mégis beleteszik az emberek az időt és energiát.
A +1 konzolos hajók ugyanúgy menni fognak mint a csuda, nem lesz az STOnak baja belőle.
DPS liga is, értelme ugye nem sok hogy vki 60-80-100K vagy a felett tol, mégis beleteszik az emberek az időt és energiát.
A +1 konzolos hajók ugyanúgy menni fognak mint a csuda, nem lesz az STOnak baja belőle.
Skacok, lehet rosszul emlékszem, de régen nem volt vmi funkció, hogy vmi weboldalon meg lehetett nézni hogy kinek milyen felszerelésű hajója volt egy csatában amit éppen letoltunk?
Ha a T7 -et behozzák abba lehet bele is döglik a játék.ki lesz az a hülye aki harmadjára is megveszi ugyanazokat a hajókat.márpedig ha az elején nem is de előbb utóbb úgyis elkezdik újra eladni az átcsomagolt hajóikat.
Az kell a fenének.
Jah február szerintem is valószínűbb.
Jah február szerintem is valószínűbb.