Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tuvok megint klónozta magát.
És erre rá még az Endeavor láda is vacak lett.

Mind holografikus.Vagyis asszem még EV suit sem kell nekik.
De nézd itt olvasd el mit ír.
Szerintem klassz boffok.
Bár fizetni nem fizetnék érte.De jók attól.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.10. 19:31:54
Star Trek Online TOS Enterprise Bridge Officers Pack
Humble
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
De ez ezeréves írás és nem az enyém.És már nem is érvényes.
Nem vágom miért ilyen ezeréves hsz-ekre írsz.
401 vagy 410 doff kellett bele.
Már nem emlékszem melyik pontosan.
De 400 valamennyi.
Viszont miután elindult azt írta ki 205 doff kell bele.

Sajna a t5 repu megvan de hoztaa formáját és megszívatott,farmolhatok még 238 terran szutykot.
Egyszer sem haltam meg,végig terok nor közvetlen közelében 1-4 kilóméter távolságból harcoltam,de nem nagyon volt energiája rosszalkodni.
Érdekes de valamiért azt hiszem néha hílel az aceton,ha túl sok a tömeg és le van dobva két aceton elkezd valahonnan dőlni a híl,nem tudom mitől honnan,de acetonra gyanakszom.
Rohadtul sok doff kell bele 401 darab.
Mostanában mákom volt így kb 50 ezer dilivel többem volt mint ami szükséges volt hozzá.Dili,ec,provision full,már csak doff kell bele.
Az időt ne babrálják, mert az túl durva dolgokhoz vezet, ami nagyon nem illik abba a rózsaszín leányálomba, ami az ST-t körbelengi - pl. ha egy nyamvadt Borg hajó időt tud váltani, hogy szabotálja az emberiség űrbe való kijutását és egyben további létezését is, akkor mi az akadálya annak, hogy egész flottával pusztítsák el a Naprendszert kicsit/sokkal korábban - vagy bármely fajt, bármiben...?! (Érdekes mód, erre meg nem ugrottak a hajthatatlan "időcsőszök"...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nagy kár, hogy nincs hozzá "hivatalos" alapanyag (se)!
...
Kathryn Janeway: ...Ááá, Tuvok meditációs lámpája! Ott voltam, amikor megvette, hat évvel ezelőtt egy vulkáni mestertől: dupla áron adta, amikor meglátta a flottajelvényünket!
Kes: Nyilván logikus döntés volt tőle...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jön a Gyökér Trek.<#nyes>#nyes>
De legalább kész vagyok.
Mára fel adom.
Összvissz ennyi jött.
Régi szép időkben még 500-1500 dili is jött egy küldiből.Most 4-5 küldiből 375 dili és pár token.
Ha jól emlékszem talán három évvel ezelőtt 20 karival még 15k zent szedtem ki.
Azok akik valódi pénzért vásárolják a doff packokat dögivel nem fognak tökölni a doffokkal,vagy discard vagy exre berakják valami gagyi áron hogy ne foglalja a helyet.
simántaláltam ez exen kék doffokat 30K-ért, de volt hogy még lilát is sikerült találni 30-50Kért... sanszos hogy ez egy türelmetlen ember műve volt, de remélem ma is nyitogat majd 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Andorian for the Federation
Lethean for Klingons
Dewan for Romulans
Akinek kell vehet belőle.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 17:06:02
Van arc launcherem, de csak azt látom hogy lehetne pontokat felhasználni, de hogy hogyan jönnének a pontok arra nem látok kattintani valót...
Bár most egy kicsit vissza megyek a bankrablós szakmához,már elszoktam tőle.
Gyakorolnom kell az új rablásokra,ciki lenne ha bénáznék,annak idején a Criminal Mastermind Elite Challange is ment elsőre.
Pár régebbi heist-et letolok gyakorlásképp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy majd ha lesz szeró megyek admizni,majd elmondom a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:54:47