Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma sajna nem tudtunk összefutni mert nem voltam itthon,most meg már fáradt vagyok mirrorozni.

Lebuktam...
Ezzel a csókával ma háromszor futottam össze mirroron.

Elkezdtem húzni a voth sci karim.Kell neki repu mark bőven.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.17. 19:51:15

Egy igazi trekker megoldja.<#circling>

Az aktuális endeavor keretében kell csinálni 1 darab foundry küldit. Kb 6 hete ki van kapcsolva az összes foundry. 😄
Ahogy le vertük a boss-t és feljött a jutalom ablak újra be warpoltunk mirrorra és kezdődött újra az egész.Az előzőért is meg kaptam a jutalmat,de nem mertem még egy jutalomért maradni,inkább leléptem.Nem tudom hogy a rákba csinálják.

Egy perccel a vége előtt meg is jöttek.

Afk mirroron ketten is közölték hogy át logolnak másik karira,de ne aggódjunk visszajönnek a boss harc előtt.<#buck>

Lol pont ez a hülye Crosis van velem egy csapatban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.17. 17:11:43

Ma elég gyorsan sikerült vennem két elite hangárt lekvár carrierbe,egy slaver egy interceptor lett bele.Igen gyorsan kaptam invet.El sme értem az exig,
Bakker exet el is felejtettem,meg akartam nézni a voth hajók árát.Állítólag a T6 voth is útban van.
Hű a T5 voth hajók ára eléggé lement,a flight deck cruiser 26 misi.
Akár mennyi is lesz a T6 sci nekem kell.A lökött acetonos karimnak jó lesz a T5 palisade helyett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.17. 17:03:55

Én nem próbáltam,de privát cseten volt felvilágosítás.
Meg kérdezték hogy mi a jó isten f betűs némi szervéért megyek én egymás után 7 karival mikor egyszerre le lehet tolni.csak lestem hogy mi van?
Aztán mondták hogy tök egyszerű,afk mirror partyt kell keresni és egymás után minden karival bemenni és aztán át logolni.Csak mielőtt 10 perc letelik be kell lépni újra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.17. 10:48:01

Hoppáááá 😄

Ma tanultam valami újat,egyszerre több karival is lehet afk mirrort csinálni,bejelentkezel afk mirrorra,bementek elpucolsz messzire kilogolsz másik karival ugyanezt,majd újabb kari és csak akkor mész vissza amikor letelik a 10 perc.

Bocs,nem vettem észre,ma amúgy is ultra szar napom van,nem is nagyon néztem a fórumot.

Ja, amúgy meg kaptál privit mert tudom te azt nem szoktad észrevenni a csudi okostelefonodon... 😊

Bocs, kinyomta a macska a power gombot a gépen...

Amúgy szar ez az sto chat, utálom. Főleg azt, hogy törli amikor ki be lépsz egy red alaertbe vagy vmi akcióba...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.16. 09:43:39

Basszus,ember ma kétszer is írtam rád,de észre sem vetted.
Kapcsold már be a csetet.<#hehe>

Keverem hát 😄 fenébe 😞

Boffot nem lehet csak max skillekre lebontani.
Reggel írni akartam h mi van veled, ESD szinte ingyé hozzád vágják a sok common kettesre vizsgázott officereket. Megelőztek.
😄D
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.11.13. 16:12:22
Fehér kapható ESD-en.Kell bázisba.
Szerintem keveri a doffokkal.

Bridge Officer-ből van fehér is és azokat is lehet "visszacserélni"? <#wow1>
Nekem is úgy tűnt, hogy ződdel kezdődnek...

...

lammaer #26623:

Jabszojgatajtó!
Méghogy "engedi játszani"..., így kizsákmányolni a saját csemetéjét az embernek...!
<#heureka>
<#eljen>

Eztetet nálunk is bevezetjük! <#nyes><#taps>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Aszittem csak a doffot lehet ledarálni rosszabb minőségűre.
Boffról nem tudtam.

Ezért mondtam hogy "darálja" le az olcsó kéket/zöldet....

Nekem esc-el scippeli mind2-őt.Fegyókból dual pisztoly azthiszem a temporal repus.
Kék meg ződ szart sem ér,de figyelj,csak a human fehér drága.
Tegnap a sci és tac el is fogyott exről.ezért nem tudtam többet venni,aztán rájöttem ottvan ESD-en 204 diliért.<#hawaii>

Az nem semmi ha a fehér boffok ára ennyi lett.... ráküldöm a gyereket zöld meg kék useless boffokat darálni...

Jah megvan.
You have sold an item in the Exchange to Lazarus@abralamb for 16000000.

999 Z-Particle

Raul,hülye voltam,nagyon.
Ne is szójj hozzám.
ESD-en 204 dilibe kerül 1 boff.<#buck>
Én meg 500 és 600 ezerért vettem.<#hehe>
Egyébként épp eladtam 16 misiért 999 craft alap akármit.Elfelejtettem a nevét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.13. 09:30:09

Ha ilyen van nyugodtan vegyél ki párat a kulcsokból és add el, mehet ezekre az ára.
Kolónia Personal officer mekkora szivatás.
Kell bele 39 fehér humanoid sci engi és tac boff.
Exen a legolcsóbb boff 500-650 ezer.
Tizenkét misit elvertem boffokra.

Nem tudom megérné-e a 300 lobi,szerintem a flottás elite még mindig jobb.

Ezek szerint hagytak. Köszi a tippeket skacok.

300 libim azért nincsen, 1-2 fegyóra (az 50 lobisok) futja egyelöre

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.12. 13:15:49

Legerősebb a herald utána a booolean.De a fluidic is elég jó,főleg epic-en,a másodlagos lövése nagyon jó.
Elvileg a tzengeci szettet ha megveszed epic szinten jó.Főleg mert szett bónuszt is kapsz.
De tömeg ellen jó még epic shocktrooper.
Amit soha ne vegyél meg az elachi vadwaur és relativity fegyverek.Mind szár.Küldizéshez elmennek,de komolyabb feladatoknál szopsz mint a torkos borz,A jem hadar minigun ráadásul 45-ös szinttől használható,míg a többi 1-es szinttől.
Ha kezdesz egy új karit egyes szinten vegyél neki lobis fegyót próbáld upgradelni,ettől asszem mk2 lesz,ha a karid nagy lesz uppold,így olcsón lesz epic.

Ha nincs 300 lobid a tzengeci szettre akkor boolean herald vagy fluidic a jó választás.
Tzengecit nem próbáltam még,de állítólag a szettel nagyon jó,epic szinten ütős.Hogy így van-e nem tom.
Jah a relativity stasis pisztoly nagyon jó ha a csapatot akarod megszívatni.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 10:42:00

Nem tom nekem engedi skipelni mindig.
Figy le reszelem a káposztát utána írok fegyókról,már ha hagynak.<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.12. 10:15:15

MW dread oszt kész.<#buck>

3. ott van a undine fegyó is
Pár kérdés amit már régóta meg akartam kérdezni (de nem mertem 😊 )

1. A Brotherood of Swordben, amikor két fázis között van egy átvezető dialógus, szoktam látni hogy a többi player simán rohan az új helyszin felé, miközben nekem azt a dialógust kell bámulnom (mivel nem lehet escapevel elnyomni). Mi a trükk ?

2. Hasonlóan az előbbihez, a Miner Instabilities elején, van ugye egy 1 perces várakozási idő, amikor mozogni nem lehet, max ugrálni. Na ott is látok néha 1 vagy 2 embert, akik valahogy mégis tudnak rohangálni....

3. Lobi storeban a boolean cannon-on és a herald staff-on túl van még érdekes és erős fegyver? Mind a kettő nagyon bejött, de azért uncsi lenne minden karinak azt adni, ha esetleg akad vmi még ott benn ami jó...

Mi az az MW dread? Miracle workerből nem csak cruiser van?

Csak eladtam végre azt a hülye miradornt.
You have sold an item in the Exchange to Raptor-Fed-T@interal1985 for 254000000.

1 Special Requisition Pack - Miradorn Theta Class Heavy Raider

Az még hagyján,de nekem az MW dreadek tök kínaiak,fingom sincs hogy mi a rákot művelnek néha,roma dreaddel többször is láttam hogy tőlem 15-20 kilóméterekre levő hajóba sebzek.De hogy mi a jó istennel nem tudom.Mirroron ez nagyon előjön,harcolsz az egyik oldalon erre látod MW boff skillek használata után hogy a másik oldalon vagy 20 kilométerre lévő hajóba belecsókolsz 20-50k sebzést,de még is mi a ragyás istennel?
Az még piskóta ha csak egy hajót sebez,de van mikor egész csapatot sebez valamivel,de hogy mivel a franc se tudja,mert olyan messze vannak hogy az sem látszik mi a bajuk.Csak látod a sok sebzést a pálya másik oldalán és fingod sincs hogy most mi van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.11. 16:36:14

jézus ez de bug 😄 amúgy volt relog utána vissza szokott jönni ami eltűnik
Ma meglett ikony token az mw dreadre hogy kivegyem az első szett darabot,a pajzsot,kész a project kiveszem pajzs meg sehol.<#buck>
Nézem táskát de abban sehol,nincs overflow sem.Mi a szart csináljak akkor,gondoltam rákattintok a hajónak a status ablaknál a pajzsra hátha ott látja,és tényleg látja,fel is raktam rá,de hogy hol a rákban volt fogalmam sincs.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 21:53:30

Vagy velem van az erő.<#violent>

Olyan erősen szugerálok hogy az már mindenre hat.
Az előbb elővettem egy rég nem használt tankot,mentem vele egy kört,sokra nem mentem vele,egy lövést tudtam leadni és kinyírt az arty.
Az az egy lövés sebzett 213-at,na mit gondolsz mit kaptam érte?
Kiválóság jelét.<#wow2>
A kiválóság jele ha nem emlékeznél azért jár mert ezzel a tankkal az átlagosnál jóval nagyobb az átlag sebzésem.<#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 19:30:01

Vagy csak rosszul van konfigolva a mérőke 😛
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.11.10. 19:26:18

Akaraterővel.
Addig szugerálom a dps-t amíg fel nem megy.<#buck>

nem értem, hogy csinálsz te ezekkel csillió millió DPst....

És naponta pakolgatja az account bankból... semmi extra, a csávó 9 karival akart kontrázni...

Hát régen mikor 3 contra kellett 2 órás küldibe akkor igen elfogyott volna gyorsan 20 karival,de ma 20 órás a küldi 5 contrával,vagyis naponta 100-at használ el ha van 20 karija.
Vagy tudnak valamit amit én nem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 16:22:13

Most pont neked magyarázzam el hogy 20 karakter mennyi contrabandot eszik ? 😊

Lehet,de abba nem kell majdnem 3000.
Egy stack 250 contra,mire azt megeszi fűbe harap.
Asszem mirror idejére felfüggesztem az admiraltyzást,igaz így nem nagyon lesz dilim,de kell vagy hat karival markot szednem.
Jah és még hozzátenném,én sose mentem 10 milla alá contrával exen,ha 10 misiért nem vitték el akkor vagy elajándékoztam vagy megetettem a tehenekkel.<#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 09:35:12

Contrabandozni? 😄

Őszintén szólva még én is szokam futtatni illetve futtatnám a contraband assignmenteket, de egyszerűen az exen már nem szokott rendes 250es stackben fentlenni contrabant, 1esével meg 2esével meg nem veszem le.
Ha van jó áron nagy pack azt lekapom az egyik karimnak, de mivel általában nincs....