Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem öreg karfiollal ez lett most.
CLR—Infected Space<6:22>6:22>— Dmg(DPS) —Dahak 20 605 430(55 540) Sss'ra 7 947 625(20 860) Lord Hoern 7 658 441(21 156) M'Kel 2 332 601(6 321) Kthor 1 803 965(5 154)
CLR—Infected Space<6:22>6:22>— Dmg(DPS) —Dahak 20 605 430(55 540) Sss'ra 7 947 625(20 860) Lord Hoern 7 658 441(21 156) M'Kel 2 332 601(6 321) Kthor 1 803 965(5 154)
De már tényleg napok óta megy.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 17:53:43

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 17:53:43
Két pass tokenem bánta de nem bántam meg.

Valamit buheráltak admival mert pár napja sokszor van ilyenem.
Vagy csak mázlim van?Mindenesetre ma két projectre is futotta dili.
Bár lehet hogy ezzel a karival is kiállok pár napra,amíg újra meg nem szedi magát,Ginevra-nak kellene rendes hangár plusz még konzol,meg uppolni kéne fegyóit,mert elhanyagoltam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 17:16:07
Vagy csak mázlim van?Mindenesetre ma két projectre is futotta dili.
Bár lehet hogy ezzel a karival is kiállok pár napra,amíg újra meg nem szedi magát,Ginevra-nak kellene rendes hangár plusz még konzol,meg uppolni kéne fegyóit,mert elhanyagoltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 17:16:07
Na jah, elég lutri hogy mi lesz belőle... pl nekem az utóbbi időbemn kijöttek - Inglorious Bastards, Django unchained és a hateful eight is csalódás volt.
A kill bill meg a Naural born killers meg jó volt.
Sajnos a neve csak arra garancia hogy vmi eszetlenség lesz, de hogy jó vagy rossz....
A kill bill meg a Naural born killers meg jó volt.
Sajnos a neve csak arra garancia hogy vmi eszetlenség lesz, de hogy jó vagy rossz....
Igen jó filmeket szokott de nem lehet tudni hogy milyen hangvételű lesz a film.
a mai világban előfordulhat már hogy kapunk egy 18-as treket. majd kiderül
a mai világban előfordulhat már hogy kapunk egy 18-as treket. majd kiderül
jah pontosan bár én spockkal gondoltam 😄DD
Hehe, ez ott van 😛
Valami ilyenre gondolsz?

Pontosabban a hadroszauruszból. Ami a rokoni kapcsolatokat illeti, STben a fajok nagy része mind rokoni kapcsolatban állnak. Hála a Preservereknek, az ősi fajnak mely elhintette az életet a galaxisban miután nem talált senki mást. Pont mint a Prometheus c. film nyitó jelenetében történik a Földön.
Most akkor mi is a helyzet a Kelvin timeline-al? Amennyire tudom,a Beyond után nem akartak több részt készíteni, de valaki kisírta a 4. rész elkészítését. Akkor most ezt a 4. részt rendezheti Tarantino vagy az ő filmje egy másik film teljesen új szereplőgárdával?
jó filmeket szokott csinálni, szóval hajrá.
vérben fürdős 18 karikás filmet úgysem engednek neki csinálni a star trekből, szóval nem tartok tőle hogy gagyi lesz.
vérben fürdős 18 karikás filmet úgysem engednek neki csinálni a star trekből, szóval nem tartok tőle hogy gagyi lesz.
hát lesz egy ponyvaregény trek.........
Na bakker tarantino csinálja a köv Star Trek filmet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 11:20:28
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 11:20:28
Nono el van maga tévedve.<#ejnye1>#ejnye1>
Itt a torpedód.
De tudnotok kell hogy a chroniton gyenge mint a harmat.
Kb mint a transzfrancos torpedó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 10:42:29
Itt a torpedód.
De tudnotok kell hogy a chroniton gyenge mint a harmat.
Kb mint a transzfrancos torpedó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 10:42:29
Van krenim torpedó.Asszem.
Mi a szösz te nem is tudtad hogy a voth-ok a földi dinók leszármazottai?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 10:08:45
Mi a szösz te nem is tudtad hogy a voth-ok a földi dinók leszármazottai?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 10:08:45
A Voyager sorozatba belepislantva (3. évad második fele) megtudtam, hogy a Voth-ok is földről származnak és "rokonaink", ill. a Breen hajók is biológiai alapanyagúak, mint az Undine hajói... <#wow1>#wow1>
Asszem, (túl) korán halálozott el a mester, mert írhatott volna még pár ilyen sorozatra valót!
...és hol vannak az STO-ban a Krenim-ek transzfázisos torpedói, amik 1:1-ben mennek át a pajzsokon?!
Asszem, (túl) korán halálozott el a mester, mert írhatott volna még pár ilyen sorozatra valót!
...és hol vannak az STO-ban a Krenim-ek transzfázisos torpedói, amik 1:1-ben mennek át a pajzsokon?!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Igen, az megvolt, csak ő enginere ad bónuszt. Bár nem hiszem oyansokat számitana...
Jah volt időm fleugrottam itt az ikony warp.
Igaz nem system űrben fotóztam le így nem biztos hogy a pontos statot mutatja.De az látszik hogy AMP van rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 06:53:22
Igaz nem system űrben fotóztam le így nem biztos hogy a pontos statot mutatja.De az látszik hogy AMP van rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 06:53:22
Aszzem Vr szinten minden repus warp kap AMP statot,bár nem 100%.
Szerintem minden féle van.
Jah és itt a winter event ez évi jutalmai.
No meg STO winter event ténájú receptek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 06:46:19
Szerintem minden féle van.
Jah és itt a winter event ez évi jutalmai.
No meg STO winter event ténájú receptek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.05. 06:46:19
Pont ma olvasgattam utána hogy a nagyok miért használnak elite flottás plasma warp coreokat pl az iconian szett warpcore helyett. Meglesem ezeket is, htha akad AMP + W->A is köztük...
-----------
Más, aszem megvan az új lifetime rekordom.... jó, másnak nem egy nagy szám, de mentségemre legyen mondva, nem beam boat, nem is sci, hanem egy matha raptor DHCkkel, szóval büszke vagyok rá 😊
CLR—Infected Space<4:25>4:25>— Dmg(DPS) —RusnyaGyik (ez vagyok én 😊 ) 9 934 040(37 487) Andre Paiv 8 738 893(32 977) Matasaki 6 229 761(24 335) Agent'One 5 855 021(22 094) Warrior Is 5 261 933(19 856)
A vicc az egészben az, hogy ezt a miracle worker buildet próbáltam meg összerakni ezen a karin, de valahogy nem nagyon akarta adni. Aztán fogtam, feltettem a frissen szerzett TErran disruptor DHC meg mellé a nausci settet és mindenféle mágia meg szinergia nélkül kijött ez a remek matha raptor 😊 Sima boff skillek, semmi spéci doff....
És még a látványa is szép az elachi disruptoroknak....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.05. 00:36:41
-----------
Más, aszem megvan az új lifetime rekordom.... jó, másnak nem egy nagy szám, de mentségemre legyen mondva, nem beam boat, nem is sci, hanem egy matha raptor DHCkkel, szóval büszke vagyok rá 😊
CLR—Infected Space<4:25>4:25>— Dmg(DPS) —RusnyaGyik (ez vagyok én 😊 ) 9 934 040(37 487) Andre Paiv 8 738 893(32 977) Matasaki 6 229 761(24 335) Agent'One 5 855 021(22 094) Warrior Is 5 261 933(19 856)
A vicc az egészben az, hogy ezt a miracle worker buildet próbáltam meg összerakni ezen a karin, de valahogy nem nagyon akarta adni. Aztán fogtam, feltettem a frissen szerzett TErran disruptor DHC meg mellé a nausci settet és mindenféle mágia meg szinergia nélkül kijött ez a remek matha raptor 😊 Sima boff skillek, semmi spéci doff....
És még a látványa is szép az elachi disruptoroknak....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.05. 00:36:41
Nem tudom néztétek-e de egész jó warp magok vannak kolónián,le mentem megnézni a világítást közben a boltba is bekukkantottam.
Tudtam hogy jó fegyók vannak de warpokat még nem is néztem.
Tök random le kaptam az egyiket.De két fajta van,rengeteg féle variációban.
Lehet hogy szettes helyett flottásra gyúrok neki.
Már kilenc repu kész,csak kettő hiányzik,de most nincs event amin gyűjtsek markot.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 16:12:00
Tudtam hogy jó fegyók vannak de warpokat még nem is néztem.
Tök random le kaptam az egyiket.De két fajta van,rengeteg féle variációban.
Lehet hogy szettes helyett flottásra gyúrok neki.
Már kilenc repu kész,csak kettő hiányzik,de most nincs event amin gyűjtsek markot.<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 16:12:00
Skill meg voth aceton.

Drain most sem tom mitől 10 sec,de Ds9-en csináltam harcon kívül képeket,harcban a tyken sebzése és lopása megemelkedik még.Gondolom trait meg egyéb miatt.
De még ezután kap szettet,ami pont az energialopásra ad bónuszt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 15:44:18
De még ezután kap szettet,ami pont az energialopásra ad bónuszt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 15:44:18
Fogalmam sincs de tegnap rá dobtam terok nor-ra két aceton assimilatort meg tyken riftet és köpni nyelni nem tudott,a tyken rift 89 all energiát szív az acetonok fejenként 50 all energiát.És a voth aceton is valamennyi all energiát,de arra nem emlékszem fejből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 13:42:27
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.04. 13:42:27
Valahol régen olvastam h npc-k ilyen balanceolt 50-50-50-50 energia kiosztással nyomulnak. Nem tudom mennyire valós.
Van, régen a temporal sci hajómmal is állandóan 0-ra szívtam a borg tac. cube pajzs energiáját és így kikapcsolt a pajzsa.
Tudja a franc,de biztos van,mert poén amikor kijönnek borgok és lefagynak.<#eplus2>#eplus2>
NPCknek van egyáltalán energiája?
Sima torpedó is nagyobb szögben lő spread-el.
Figy a torpedó alapból 180 fokban lő,ha spread skillt teszel rá,2 vagy 3 ajánlott,akkor lő mindenfelé.
Inkább kristály legyen, kell a mark... 😊
Bár a főnix is jöhet, eshetne egy kicsit a zen ára, eltapsoltam a pénzem kulcsra....
Bár a főnix is jöhet, eshetne egy kicsit a zen ára, eltapsoltam a pénzem kulcsra....
"De le csítereztek miatta hun cseten."
Lecsiterezlek én itt is... 😛
Mondjuk ezek után lehet a torpedós scire veszek én is egy ilyen csit torpedót, de ha nekem nem fog 360 fokban lőni mint neked akkor reportolni foglak. Mindenért 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.04. 09:43:34
Lecsiterezlek én itt is... 😛
Mondjuk ezek után lehet a torpedós scire veszek én is egy ilyen csit torpedót, de ha nekem nem fog 360 fokban lőni mint neked akkor reportolni foglak. Mindenért 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.04. 09:43:34
Lehet hogy azért több idő mert nagyon magas a Drain,azt hiszem 472 most a drain skill.
DPS-t nem lehet vele elérni nagyot,de nagyon mókás.
Főleg ha helyhez kötött ellenfél van,mint terok nor vagy isa-n a borg.
A tyken szed le 89-el az acetonok fejenként 50-et.Nem sok energiája marad az ellenségnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.03. 20:24:38
DPS-t nem lehet vele elérni nagyot,de nagyon mókás.
Főleg ha helyhez kötött ellenfél van,mint terok nor vagy isa-n a borg.
A tyken szed le 89-el az acetonok fejenként 50-et.Nem sok energiája marad az ellenségnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.03. 20:24:38
Passzolom,ez a kari erre lett készítve.
Közel sincs kész,egy hét és lesz szettje,utána még a konzoljait kell uppolni.
Reménykedem hogy felmegy vagy 100-ra a tyken rift szívása.
Közel sincs kész,egy hét és lesz szettje,utána még a konzoljait kell uppolni.
Reménykedem hogy felmegy vagy 100-ra a tyken rift szívása.
A drain infection mitől 10 sec a normál 5 helyett, ill. ez mindig ilyen nagy sebzésű (>500/sec) nagy általánosságban, vagy keményen gyúrva van rá?
Azért érdeklődnék, mert az új sci karimnál - >fél éve készül, lassan lvl20 - el kéne döntenem, hogy teszek-e rá pöttyöt, vagy sem - ér-e az egész annyit...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.12.03. 19:32:28
Azért érdeklődnék, mert az új sci karimnál - >fél éve készül, lassan lvl20 - el kéne döntenem, hogy teszek-e rá pöttyöt, vagy sem - ér-e az egész annyit...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.12.03. 19:32:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Sajna még nincs meg a repus szettem ami kellene,de egy hét és kész a repum.
Már kezd egész jó lenni az energia szívás.Még a konzolokat kell uppolni mk12-ről.
De counterpoint-on nagyon jó hecc volt.Két acetont rádobtam terok nor-ra és csak pislogni tudott.
Érdekes hogy harcban a tyken rift lopása felmegy az acetoné lentebb,50 all energiát lop 1 aceton.Harcon kívül majdnem 52.
Tyken meg most ilyen.
Kicsit szar lett a kép.Mert nem printel csináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.03. 19:11:02
Már kezd egész jó lenni az energia szívás.Még a konzolokat kell uppolni mk12-ről.
De counterpoint-on nagyon jó hecc volt.Két acetont rádobtam terok nor-ra és csak pislogni tudott.
Érdekes hogy harcban a tyken rift lopása felmegy az acetoné lentebb,50 all energiát lop 1 aceton.Harcon kívül majdnem 52.
Tyken meg most ilyen.
Kicsit szar lett a kép.Mert nem printel csináltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.03. 19:11:02
Nem ártana,kéne tényleg egy wide torp hátra.
Passzolom, idén lesz-e még egyáltalán.
Te Krampusz nem tudod lesz mostanában főnix?
Majd a krampusz elviszi a behajtót is. XD
Egyébként bár a LOTRO nagyon régi játék,a Housing rendszere sokkal jobb mint SW ToR-é,ami csak a lehúzásról szól.
LOTRO-ban kis falvak voltak,ahova a játékos beköltözhetett,nekem asszem a megyében volt egy tóparti házam.Ami tele volt peca trófeával.
A játékosok tényleg egymás mellett laktak,minden fajnak volt ilyen kis faluja,amiből több száz instance volt,de minden falu sok sok házból állt és a szomszédaiddal tényleg találkozhattál.Ha eszembe jutna a LOTRO accom neve és jelszava és felmennék,asszem a házam után elmaradt sok évnyi lakbér iszonyat nagy lenne.<#hehe>#hehe>
Minden háznak volt fenntartási költsége,de játékbeli pénzért,nem valódi.Ennyi évnyi kihagyás után szerintem még a gatyám is elvinné a behajtó.<#hehe>#hehe>
LOTRO-ban kis falvak voltak,ahova a játékos beköltözhetett,nekem asszem a megyében volt egy tóparti házam.Ami tele volt peca trófeával.
A játékosok tényleg egymás mellett laktak,minden fajnak volt ilyen kis faluja,amiből több száz instance volt,de minden falu sok sok házból állt és a szomszédaiddal tényleg találkozhattál.Ha eszembe jutna a LOTRO accom neve és jelszava és felmennék,asszem a házam után elmaradt sok évnyi lakbér iszonyat nagy lenne.<#hehe>#hehe>
Minden háznak volt fenntartási költsége,de játékbeli pénzért,nem valódi.Ennyi évnyi kihagyás után szerintem még a gatyám is elvinné a behajtó.<#hehe>#hehe>
Nekem is van három,Nar shadda Coruscant és Dromund Kaas.
Jah wide angle még mindig jó.
De le csítereztek miatta hun cseten.<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk már megszoktam,az ilyen hülyeségekre nem adok.
Amikor hisztiznek amiért az én Flambardom thalaron ágyúja kétszer is lő egymás után cd nélkül azon én jót röhögök.
Még mindig van olyan hülye aki azt hiszi a plasma wave konzol thalaron.<#vigyor>#vigyor>
Igaz a scimi hajók a plasma wave konzolt nem ellövik mint a többi hajó,hanem kinyitják a szárnyukat és thalaron szerűen sütik el.A sok sík hülye meg azt hiszi le szedtem cd-t thalaronról.<#nevetes1>#nevetes1>
Jah wide angle még mindig jó.
De le csítereztek miatta hun cseten.<#vigyor>#vigyor>
Mondjuk már megszoktam,az ilyen hülyeségekre nem adok.
Amikor hisztiznek amiért az én Flambardom thalaron ágyúja kétszer is lő egymás után cd nélkül azon én jót röhögök.
Még mindig van olyan hülye aki azt hiszi a plasma wave konzol thalaron.<#vigyor>#vigyor>
Igaz a scimi hajók a plasma wave konzolt nem ellövik mint a többi hajó,hanem kinyitják a szárnyukat és thalaron szerűen sütik el.A sok sík hülye meg azt hiszi le szedtem cd-t thalaronról.<#nevetes1>#nevetes1>
SWtorban volt saját házam is, valami hasonlót jó lenne ide is kitalálni. Amit aztán építhetne a user meg berendezhetné stb. Akár mi is lesz, jelenleg a "feklár"(lusta vagyok megnézni h kell írni) krampusz leépítése lesz a cél pár nap múlva haha.
A wide angle torpedó mindig jól szolgálja a user érdekeit. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.12.03. 09:47:30
A wide angle torpedó mindig jól szolgálja a user érdekeit. 😄
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.12.03. 09:47:30
Ma eszembe jutott és kivettem a T6 Fleet intel assault cruisert,igazából már rég ki akartam,csak ki ment a fejemből.Azon van elől egy zenes bugtorp,amit uppoltam epicre.
Nagyon bejön mert torp skilezés nélkül nagyon klasszul sebez és spread 2 skillel 360 fokban lődöz.
Ezért gondoltam hogy hátra is szerzek egy Wide angle torpot,megtaláltam wikin hogy főnix boxból is esik wide angle transzfrancos torpedó.De ultra rare token kell.
Közben nézegettem kari skilezését ami elég izé volt,ez ugye eredetileg ground rosszalkodós kari.
Meglepődtem mert volt neki ingyen retrain.
Így aztán izibe át talentoltam bímesre.
Kicsit kipofozva nem is olyan rossz.

Nagyon bejön mert torp skilezés nélkül nagyon klasszul sebez és spread 2 skillel 360 fokban lődöz.
Ezért gondoltam hogy hátra is szerzek egy Wide angle torpot,megtaláltam wikin hogy főnix boxból is esik wide angle transzfrancos torpedó.De ultra rare token kell.
Közben nézegettem kari skilezését ami elég izé volt,ez ugye eredetileg ground rosszalkodós kari.
Meglepődtem mert volt neki ingyen retrain.

Így aztán izibe át talentoltam bímesre.
Kicsit kipofozva nem is olyan rossz.
Jó lenne ha jönne megint főnix,kéne egy wide angle torpedó a regentemre.
És tudod milyen szar amikor várod hogy T5 legyen a repu mert kapsz majd érte markot meg tokent és kiveheted a szett itemet végre,jah,csak mivel fut a project pont azt nem kapod meg ami kell.Mehetsz gürizni szar cuccért.
Ha igaz a kolónián valami új feature is lesz,ami a kolónián lesz tesztelve,később más bolygókon is be vezetik ha beválik,hogy mi a rák nem tudom,de azt igérik valami nagyobb durranásra készülnek.Talán változó évszak vagy valami környezet szimuláció.
Vagy végre saját ház funkció.Kicsit olyan mint a LOTRO féle housing,a kolónián a tagok talán válthatnak maguknak saját otthont.
De még később élesedik.Lehet csak lekvárok körül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.02. 23:15:29
Ha igaz a kolónián valami új feature is lesz,ami a kolónián lesz tesztelve,később más bolygókon is be vezetik ha beválik,hogy mi a rák nem tudom,de azt igérik valami nagyobb durranásra készülnek.Talán változó évszak vagy valami környezet szimuláció.
Vagy végre saját ház funkció.Kicsit olyan mint a LOTRO féle housing,a kolónián a tagok talán válthatnak maguknak saját otthont.
De még később élesedik.Lehet csak lekvárok körül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.02. 23:15:29
Az is elég komoly bugnak tűnik lol. A fleet holdingokba lassan a wc lehúzására is lesz egy project XD
Ha igaz a kolónián lesz nap szakváltás mint Bajor-on.
Én indítottam el,gondoltam ha feltöltöm a fő projectet majd abba is teszek,a fő projectet is főleg én pakoltam meg dilivel.Minden nap ami bejön admiraltyból az megy a bázisba.Kivéve két karinál,mert náluk épp veszek ki karinak űr szettet,emiatt nem maradt bázisra.
De jó ideje minden dilim ami jön admiból a bázisba megy,mert a dilit szinte senki nem rakja bele.Ma is több karival 8k-t raktam be,annyit tudtam finomítani,többet én sem tudok.Amelyiknél kész 10/10 admi annál lesz 30k dili,de azt is csak 8k-val tudom finomítani.
Jól el is fogyott a zenem már.<#vigyor>#vigyor>
Én indítottam el,gondoltam ha feltöltöm a fő projectet majd abba is teszek,a fő projectet is főleg én pakoltam meg dilivel.Minden nap ami bejön admiraltyból az megy a bázisba.Kivéve két karinál,mert náluk épp veszek ki karinak űr szettet,emiatt nem maradt bázisra.
De jó ideje minden dilim ami jön admiból a bázisba megy,mert a dilit szinte senki nem rakja bele.Ma is több karival 8k-t raktam be,annyit tudtam finomítani,többet én sem tudok.Amelyiknél kész 10/10 admi annál lesz 30k dili,de azt is csak 8k-val tudom finomítani.
Jól el is fogyott a zenem már.<#vigyor>#vigyor>