Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Primary Target of Gravity Well suffers -20 All Damage Resistance Rating for 40 sec
Bár a 4 sci kozol kicsit kevés.
Brutális lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.13. 15:32:32
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az epizód végén itt a jelenet a régi ismerőssel: D
link
Az egész epizód arról szólt h elmennek Qo'noS, h feltérképezzék, egy megelőző csapást előkészítve. Egy orion telepre érkeznek ahol jól beépülnek, drogoznak, kurváznak és klingon szerencsejátékot játszanak(nem vicc). Közben kiderül h mirror Georgiou egy nukleáris bombával akarja letarolni a bolygót. De Michael a nő, más tervet eszel ki. A bombát felhasználva Michael és L'Rell, némi zsarolással karöltve átveszi a hatalmat a birodalom felett, és így egyesíti a klingonokat, ezért mindegyik hazatér. Ezzel vége a háborúskodásuknak. Mindenkit kitüntetnek stb. Aztán Discovery elindul vulkánra az új kapitányért. És ekkor üt be a fenti link jelenete. Ezzel vége is. 😄D
De a fedest nagyon át kell variálni.
Asszem a fedes inkább sci karinak lesz.
Végül is ez inkább egy badass sci hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.12. 23:43:40
Torpedós kumari hajó,hogy az f betűs némi szerv a jó édes nénikéjükbe.
Nulla pont van torpedón.
Basszus,ez exotic torpedós hajó,improved gw meg torpedók,hát a faaaaaaaaaa.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.12. 16:03:37
Mivel az új hajók infinity boxosak lesznek,olcsók lesznek.Így nem kell pénzt farmolnom.
Bár ha jön T6 voth löhet hogy a frász karika.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.12. 15:57:30
De nem mondok mert valami sunyi porbafingó fafej feljelentene,de kb ez lenne.
B+ B+ B+.<#nevetes2>#nevetes2>
Éljenek a klingonok,muhahahahahahahahahahahaha.
<#hehe>#hehe>
Jah és kösz,örülök a klingonoknak,örülök a többinek,de nem örülök hogy nincs T6 Karfiol,ezé még harapok.
Ui:Többieknek tilos elmondani,én mint a fő al és mellék admirálisa a flottának megtiltom,meg akarom szedni magam pár milliárdal ezzel a hírrel,úgyhogy pszt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.02.12. 15:49:39
Csak a sebzése nem sok.
Én random próbálgatom a küldizés alatt a fegyvereket, keresem hogy melyiknek legjobb az effektje 😊
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Most, akkor melyik? Mer' a játékbéli leírások is olyan egyértelműek... <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Boolean canonnal lazán lősz 3-4k-t is.
De ha a csapatnak olyan buffjai voltak akkor lehet a csapattól.
Ez függene a csapattól is, vagy van ilyen trait, vagy vmi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
De most voltam egy zűrön.
CLR—Infected Space<5:19>5:19>— Dmg(DPS) —Dahak 18 093 664(58 556) KUZGUN 10 200 294(32 693) Elena 4 680 862(14 674) Tegra 4 265 191(14 123) Lakota 3 557 964(11 781)
58k-ból ennyi volt a hangár.
Damage: 10 299 808 (33 332,71 /s)
Amit meg az elite adna, vagy nem adna, azt a kit-ekből, trait-ekből szeretném összehozni - legrosszabb esetben fogyóeszközökkel,. de ekkor már kellemetlen bill.-kombók is adódhatnak a mennyiségek okán...
Azt meg könnyű szerezni,romulán karival veszel a flottillán vagy a command centerben boltostól Mk1 vagy 2? fehér piercing plasma fegyót,átadod másik karidnak majd uppolod epicre és újra osztod a statját,állítólag nagyon adja.
Én hajóra vettem figyelmetlenségből advancedet.
Azt mondják az új kolóniás modul nagyon jó,de az támadó.Én még nem vettem ki egyet sem,de dicsérik.
igaz, mind marad UR és csak a pazs mutatott többet, mint az általam kreált dolgok, vagy válogatott repu'-s fegyverek.
Most már csak minden kasztnak meg kéne találnom az "ideális" öngyógyító (HP-pajzs) és támadó kit-elemeket - kb. 1-2 : 3-4 arányban.