Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fene,azt is elfelejtettem hogy a földalatti bunkerben lehet rá pakolni bombarekeszt is,amilyenhez épp kedved van,akár gáz,füst gyujtó vagy szőnyegbombázáshoz támadna kedved.Az utóbbi a legdrágább,de brutális,de mint mondtam én békés vagyok,nincs is rajta ilyen.:
Jah azt kifelejtettem hogy a hasában fegyverzeten kívül még egy wehicle workshop és weapon workshop is megfér.Hátul be is tudsz állni vele kocsival.
Az előbb eszembe jutottál ahogy repültem haza felé,ezzel lehetne öldösni,helyből felszálló helikopter és egyben repülő is,menetközben lehet állítani hogy helikopter vagy repülő módban mész vele,páncélozott,autópilóta van benne,mellesleg a rakterében 3 lő állás van ahonnan ágyúval lehet osztani az észt.Elején hasán hátulján tetején ágyúk vannak.<#hawaii>#hawaii>
De én békés vagyok,csak közlekedésre használom,mivel arra nagyon jó,ha át kapcsolom heli üzemmódban leszállok vele az utcára.
Most épp a föld alatti támaszpontomra szálltam le,mivel ez az otthona,de bárhova ingyen lekérhető.
Egyébként azért sárga mert crew szinűre van festve.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 23:56:53
De én békés vagyok,csak közlekedésre használom,mivel arra nagyon jó,ha át kapcsolom heli üzemmódban leszállok vele az utcára.
Most épp a föld alatti támaszpontomra szálltam le,mivel ez az otthona,de bárhova ingyen lekérhető.
Egyébként azért sárga mert crew szinűre van festve.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 23:56:53
Dilithium hétvége jön
A Bajor hajó tök fura.
Warp mag harc közben irtó idegesítő.
Közeli ellenségekre gombafelhőt köpdös.
Warp mag harc közben irtó idegesítő.
Közeli ellenségekre gombafelhőt köpdös.
Én is azt nyomom. 😄D
Subnautica überfasza kis singleplayer cucc, most azt tologatom amikor csak tudom.
T6 Bajor ilyen admiralty kártyának.

Jah ez csak 8 órás sale volt.
Mi a fene az a blaclight retribution?
Jah megnéztem valami lövöldözős játék,steamen még fent van.
Egyébként úgy tudom pár bukott játékot lehúznak vagy már le is húztak a wc-n,Gigantic is megy majd a levesbe,de jött új játék a Subnautica meg a Hob vagy mi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 07:50:31
Jah megnéztem valami lövöldözős játék,steamen még fent van.
Egyébként úgy tudom pár bukott játékot lehúznak vagy már le is húztak a wc-n,Gigantic is megy majd a levesbe,de jött új játék a Subnautica meg a Hob vagy mi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.31. 07:50:31
Nem,van hogy fél nap.
Nem értem ezeket az egynapos akciókat...
Reggel lépek be mindig az STOba, és tegnap reggel még NEM volt kinn a 30%os akció, most reggel pedig MÁR nincs akció... ezek nem 24 óráig tartanak?
Reggel lépek be mindig az STOba, és tegnap reggel még NEM volt kinn a 30%os akció, most reggel pedig MÁR nincs akció... ezek nem 24 óráig tartanak?
A Blacklight Retribution-t kivették az ARC-ból, pedig +1 játéknak jó volt, ha ezt is kérte...! Megszűnt?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hülye bázis újra bugos.
Futó project ami fullra van töltve újra tölthető dilithiummal.<#hehe>#hehe>
Futó project ami fullra van töltve újra tölthető dilithiummal.<#hehe>#hehe>
Aha.Thrust meg snare meg a jó édes nénikéje jött ezerrel.
ja ééérteeeeem, szóval ilyen nehezen adta be a pent a craft... nem nagyon mélyültem el a reengineeringben, pedig tuti biztos hogy ebben aformában ne maad meg sokáig és nerfelni fogják.
De alapvetően nemvagyok fegyver statbuzi, sztem az én buildjeimen/skilljeimen nem segit az a +pen, máshol hiányzik vmi a szuper DPShez...
Amúgy sok fegyveremet meg kéne csinálni, csak az a gond hogy a salvage nem mozgatható a katrik közt, és a legtöbb karimnak olyan fegyvere van ami upgradelés hatására régebben character boundossá vált (coalition disruptor, elachi cuccok).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.29. 16:10:05
De alapvetően nemvagyok fegyver statbuzi, sztem az én buildjeimen/skilljeimen nem segit az a +pen, máshol hiányzik vmi a szuper DPShez...
Amúgy sok fegyveremet meg kéne csinálni, csak az a gond hogy a salvage nem mozgatható a katrik közt, és a legtöbb karimnak olyan fegyvere van ami upgradelés hatására régebben character boundossá vált (coalition disruptor, elachi cuccok).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.29. 16:10:05
De azt mondom,hogy csak a pen a lényeg,utána crtdx2-t tettem rá,a pen zárt stat,ha nincs pen a fegyón nem rakhatsz rá,ha van rajta nem veheted le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 15:51:40
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 15:51:40
A a gagyi stat plusz pen-ből se rulettezhetsz crtd+pent?
Pen nem rulettezhető.
Különben a fasz sem foglalkozott volna vele.
Három volt crdx2 pen.
Többi gagyi stat plusz pen.
Különben a fasz sem foglalkozott volna vele.
Három volt crdx2 pen.
Többi gagyi stat plusz pen.
rulettezni nem egyszerűbb lett volna?
Fél délelőttöm ráment,de sikerült csinálni 5 crtdx2 pen dhc-t és 2 turretet.
Remélem 5-2 lesz a kumari fegyver kiosztása.
Már csak omegát kéne farmolni,de az annyira fáááááj.
Jah három karival gyártottam,eggyel tán még fele se lenne meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 12:12:11
Remélem 5-2 lesz a kumari fegyver kiosztása.
Már csak omegát kéne farmolni,de az annyira fáááááj.
Jah három karival gyártottam,eggyel tán még fele se lenne meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.29. 12:12:11
Találtam az egyik karim bankjában Mk10 borg fegyvert,érdekes de azt lehet upgradelni és re-enginering-el statot osztani rajta.
Mk12-t max discardolni lehet.
Mk12-t max discardolni lehet.
Most 514-ért is van.
Sőt walker 215-ért.
Sarco viszont drágul a legolcsóbb 600.
De csak 5 van a piacon.
Sőt walker 215-ért.
Sarco viszont drágul a legolcsóbb 600.
De csak 5 van a piacon.
Mert mindenki meg van bolondulva a discovery miatt.
Már viszonylag stabil, én is árulom szerda óta, kedd még nagyon kaotikus volt hogy kirakjam beárazva.
Ilyenkor azért vesznek rendesen, csak kedden a patch utáni pár órában többet vettek mint az előző 2 hónapban együtt.
Ilyenkor azért vesznek rendesen, csak kedden a patch utáni pár órában többet vettek mint az előző 2 hónapban együtt.
Trade cseten nem tudom vajon mennyi.
Volt az 520is
Lassan de csökken a hajók ára.
Crossfield 575,Walker 220,sarco 570.
Crossfield 575,Walker 220,sarco 570.
Én nagyon szeretem a bunkeres eladásokat,meg az MC eladások is jó mókák.
Egyébként pvp is lehet,szoktak a többiek szórakozásból egymásra lövöldözni,de nem úgy hogy tönkre teszik a másik eladását,ha nem ha elkapja őket a harci kedv akkor leállnak valahol és el baromkodnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.25. 11:17:49
Egyébként pvp is lehet,szoktak a többiek szórakozásból egymásra lövöldözni,de nem úgy hogy tönkre teszik a másik eladását,ha nem ha elkapja őket a harci kedv akkor leállnak valahol és el baromkodnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.25. 11:17:49
Mi sokszor csak publicban gyilkolásztunk, vagy egymást vagy másokat, pont azt írtad hogy azt nem lehet nálatok.
Persze plusz heist meg egyéb küldik de egy idő után az is unalmas.
Persze plusz heist meg egyéb küldik de egy idő után az is unalmas.
Lehet csinálni olyan sessiont ami public de még is privát,van hogy órákig nem zaklat ott senki.
Ott aztán lehet játszani,általában egy ilyen session tele van crew taggal akik egymást nem támadják meg,nálunk az amúgy is tiltott.
De egymásnak segítünk,a sok sok rivális cég miatt mindenre rival bónuszt kapunk,mert ugye egy sima publicban ahol sok hülye gyökér van,megtámadnának minket munka közben.De ott ahol csak mi vagyunk sosem támadjuk egymást.Még semmit tevéssel is lehet pénzt keresni.
Nekem van CEO irodám a Maze toronyban,hozzá két csempész raktár,de már az nem aktuális,túl lassan termel,van hozzá autólopó raktáram,azt csinálom,ha csak nincs hozzá kedvem és inkább másnak megyek segíteni eladni,az eladások jópofa ökörködéssé szoktak fajulni barátságos sessionban.Múltkor úgy adtuk el helikopterrel a drogot hogy helikopterrel fel szálltunk bombázó szárnyaira és az vitt minket,meg hasonló baromságok.
Van Motoros klubom,hozzá pénzhamisító és kokó gyár.
Ezen kívül van Bunkerem ami CEO és MC közben is tolható,de eladni MC-vel kell mert akkor több a pénz.
Van egy hangárom a reptéren,a hangár olyan mint a csempész raktár,csak ebbe repülőkkel kell csempészni a cuccot,ezt sem csinálom,de a hangár jó mert a repülőim harci heliket itt tárolhatom.
Van egy Facility nevű épületem is ahonnan a Doomsday Heist-eket lehet irányítani,de az sem túl kifizetődő.
általában autót lopok és adok el meg bunker és hozzá kokó és pénzhamisító,ebből jön a pénz.Közben meg másoknak segítek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.25. 11:13:24
Mondjuk a GTA-t tényleg azért hagytuk abba részben, mert volt időszak amikor nem tudtunk bemenni egy public szerverre anélkül hogy 2-3 hacker ne lett volna bent. Volt ami jófej volt és kimerült abban a szórakozása hogy itt ott spawnolt valamit vagy pénzt osztott, de egy idő után idegesítő volt hogy passzívban kellett menni mindenhova mert percenként valaki lebombázta az egész szervert és megölt mindenkit aki nem passzív, de passzívban meg ugye nem tudtunk lövöldözni és az esetek többségében mi egymást öltük badwolffal meg dundessel, mert csináltunk valamit, valaki valamiért véletlen megölte a másikat és akkor 1 órán keresztül gyilkolásztuk csak egymást.
Volt hogy a hacker csak beteleportált mellénk a páncélkocsiba, megyünk benne hárman, ketten hátul a lövegnél írtunk mindenkit akit látunk és egy kanyarnál nézem hogy baszki, valaki ül mellettem elől. Megállunk, beállítások hogy ne lehessen bent csak barát stb variálás ezerrel, már nem emlékszem hogy pontosan mi volt, csak az hogy 1 perc múlva megint ott volt a semmiből, akkor esett le hogy ez is valami csalást használ, igazából csak egy magányos balek volt aki nem akart egyedül játszani és hozzánk csatlakozott, és tekintve hogy szabadulni nem tudtunk tőle hagytuk hogy jöjjön.
Hackerek csak az egyik oka volt hogy abbahagytuk, részben azért kicsit rá is untunk illetve a rengeteg töltőképernyő meg nem tudsz belépni 5 perc töltőképernyő után így 5 percig visszatölt a publicba hogy aztán 5 percig töltsön megint oda ahova menni akartál.
Divisiont egyedül játszottam, ott próbálták kicsit elsumákolni a hackeres dolgot és nem foglalkozni vele mintha nem lenne nagy ügy, addig ment így amíg a dev livestreamben a devet élő adásban ki nem lőtte egy falon keresztül lövős teleportálgatós hacker, ott ment egy bannhullám, de sokat nem javított rajta, mikor visszanéztem volna hogy mi lett a játékkal fél év múlva akkor is épp tele volt ilyen videóval a chat hogy teleport, falon keresztül stb stb, játszhatatlan a pvp zóna.
SW battlefrontban csak 2 gyanús alak volt, egy nagyon jó sniper de nem hiszem hogy csalt, illetve egy kis pisztolyos csóka aki szerintem csak bemákolt 2 x is 1 shot lucky killt rajtam 1 kör alatt, a másodiknál már szemöldököt ráncoltam hogy 2x egymás után nem kéne de aztán meg nulla volt és én lőttem szitává többször is.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.01.25. 10:43:39
Volt hogy a hacker csak beteleportált mellénk a páncélkocsiba, megyünk benne hárman, ketten hátul a lövegnél írtunk mindenkit akit látunk és egy kanyarnál nézem hogy baszki, valaki ül mellettem elől. Megállunk, beállítások hogy ne lehessen bent csak barát stb variálás ezerrel, már nem emlékszem hogy pontosan mi volt, csak az hogy 1 perc múlva megint ott volt a semmiből, akkor esett le hogy ez is valami csalást használ, igazából csak egy magányos balek volt aki nem akart egyedül játszani és hozzánk csatlakozott, és tekintve hogy szabadulni nem tudtunk tőle hagytuk hogy jöjjön.
Hackerek csak az egyik oka volt hogy abbahagytuk, részben azért kicsit rá is untunk illetve a rengeteg töltőképernyő meg nem tudsz belépni 5 perc töltőképernyő után így 5 percig visszatölt a publicba hogy aztán 5 percig töltsön megint oda ahova menni akartál.
Divisiont egyedül játszottam, ott próbálták kicsit elsumákolni a hackeres dolgot és nem foglalkozni vele mintha nem lenne nagy ügy, addig ment így amíg a dev livestreamben a devet élő adásban ki nem lőtte egy falon keresztül lövős teleportálgatós hacker, ott ment egy bannhullám, de sokat nem javított rajta, mikor visszanéztem volna hogy mi lett a játékkal fél év múlva akkor is épp tele volt ilyen videóval a chat hogy teleport, falon keresztül stb stb, játszhatatlan a pvp zóna.
SW battlefrontban csak 2 gyanús alak volt, egy nagyon jó sniper de nem hiszem hogy csalt, illetve egy kis pisztolyos csóka aki szerintem csak bemákolt 2 x is 1 shot lucky killt rajtam 1 kör alatt, a másodiknál már szemöldököt ráncoltam hogy 2x egymás után nem kéne de aztán meg nulla volt és én lőttem szitává többször is.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.01.25. 10:43:39
Ja ha már csalás.
Valamelyik nap vettem ezt a taligát,szépségversenyre neveztem vele,direkt randára festettem és furikáztam vele,rájöttem hogy olyan kicsi hogy belehet vele hajtani a bunkerben a munkások közé.<#hehe>#hehe> Más autóval nem lehet a bunkerben közlekedni,de ez olyan pici hogy befért a korláton.

Valamelyik nap vettem ezt a taligát,szépségversenyre neveztem vele,direkt randára festettem és furikáztam vele,rájöttem hogy olyan kicsi hogy belehet vele hajtani a bunkerben a munkások közé.<#hehe>#hehe> Más autóval nem lehet a bunkerben közlekedni,de ez olyan pici hogy befért a korláton.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már írtam is valamelyik nap hogy engem feljelentettek GTA-ban hackért, mert halhatatlan voltam.
De ez nem volt elég,mivel a crew-ből jó páran voltak sessionban a gyerek beléjük is bele kötött,mint kiderült a csóka GTA online kezdete óta játszik és csak 256 vagy 260-as szintig jutott,ezért szerinte mivel jó pár crew tag 400-600 szint körül van azok mind csalók,mert ő naponta tolja aktívan a játékot és még is max ennyi szintet ért el.Meg lett tőle kérdezve hogy hogy érte el a szintet,naponta letol 10 küldetést.<#nevetes1>#nevetes1>
Hiába lett neki mondva hogy a contact missionok lófing xp-t adnak,mi naponta aktívan ezerrel toljuk az MC CEO és egyéb dolgokat,akkor is hackerek voltunk,jah meg mivel erősködött megölték,én nem foglalkoztam vele,passzívban cseteltem a hajón,de a többiek elővették az arzenált oszt csókát bele paszírozták a betonba,na erre jött hogy mind rohadt pénz csalók vagyunk mert ilyen drága és sok harci járművet tisztességes játékkal nem lehet megvenni.<#vigyor>#vigyor>
Irtó sokéig ugatott hogy hackerek csalók modderek meg egyebek vagyunk.Nem fogta fel hogy ő a hülye meg a béna a játékhoz.
De nagyon sok ilyen hüyle van,nem hiszik el és nem fogják fel hogy nagyon sok pénzt lehet csinálni ésszel.
Hiába mutatod meg az ilyennek hogy a raktárad már akár 200 millió dolláros jövedelmet is termelt,akkor sem hiszi el,csaltad.<#nyes>#nyes>
De ez nem volt elég,mivel a crew-ből jó páran voltak sessionban a gyerek beléjük is bele kötött,mint kiderült a csóka GTA online kezdete óta játszik és csak 256 vagy 260-as szintig jutott,ezért szerinte mivel jó pár crew tag 400-600 szint körül van azok mind csalók,mert ő naponta tolja aktívan a játékot és még is max ennyi szintet ért el.Meg lett tőle kérdezve hogy hogy érte el a szintet,naponta letol 10 küldetést.<#nevetes1>#nevetes1>
Hiába lett neki mondva hogy a contact missionok lófing xp-t adnak,mi naponta aktívan ezerrel toljuk az MC CEO és egyéb dolgokat,akkor is hackerek voltunk,jah meg mivel erősködött megölték,én nem foglalkoztam vele,passzívban cseteltem a hajón,de a többiek elővették az arzenált oszt csókát bele paszírozták a betonba,na erre jött hogy mind rohadt pénz csalók vagyunk mert ilyen drága és sok harci járművet tisztességes játékkal nem lehet megvenni.<#vigyor>#vigyor>
Irtó sokéig ugatott hogy hackerek csalók modderek meg egyebek vagyunk.Nem fogta fel hogy ő a hülye meg a béna a játékhoz.
De nagyon sok ilyen hüyle van,nem hiszik el és nem fogják fel hogy nagyon sok pénzt lehet csinálni ésszel.
Hiába mutatod meg az ilyennek hogy a raktárad már akár 200 millió dolláros jövedelmet is termelt,akkor sem hiszi el,csaltad.<#nyes>#nyes>
Minap röhögtem, munkahelyen néztem videókat SW Battlefront 2-ről, mostanság azzal is játszom, és az egyik mellett ott volt ajánlott videóként hogy Hacker confirmed stb stb, szóval szuperbiztosgarantált hogy hacker.
A videó lényege hogy az egyébként tényleg nagyon jó játékos felvette ahogy a meccs alatt szerez 80 killt, és mivel valaki más 90-et csinált, az egyértelműen bizonyított hogy csak hacker lehet. Semmi videó a gyerekről hogy mit csinált, csak magát vette és mivel második lett, kijelenthető hogy a másik hacker 😄
Manapság tényleg minden online pvp játékban az megy hogy vagyok én, vannak a szabályosan játszók akiket legyőztem, meg vannak a hackerek.
A videó lényege hogy az egyébként tényleg nagyon jó játékos felvette ahogy a meccs alatt szerez 80 killt, és mivel valaki más 90-et csinált, az egyértelműen bizonyított hogy csak hacker lehet. Semmi videó a gyerekről hogy mit csinált, csak magát vette és mivel második lett, kijelenthető hogy a másik hacker 😄
Manapság tényleg minden online pvp játékban az megy hogy vagyok én, vannak a szabályosan játszók akiket legyőztem, meg vannak a hackerek.
Mondom hogy gáz van re-engineringel.
Vettem egy bímet tesztelésre.
Első pörgetésre.
Végül összesen négy pörgetésre.
Ez meg nem tudom mi a rák,exelés közben került a táskámba.

Vettem egy bímet tesztelésre.
Első pörgetésre.
Végül összesen négy pörgetésre.
Ez meg nem tudom mi a rák,exelés közben került a táskámba.

Mai frissítés:
General:
The Crossfield, Walker, and Sarcophagus class starships now have access to all standard faction materials in the starship customization interface.
Scylla and Charybdis:
Changed the start dates for the week 2 – 4 rewards to start on the next 3 Thursdays instead of Tuesdays.
Resolved an issue where some parts of VO were overlapping.
Sound effects for weapons from Star Trek: Discovery sound more like as they do from the show.
Shield visuals no longer appear over the "glass" areas of the Sarcophagus ship.
Resolved an issue with Discovery weapons shooting from the center of the ship.
This also resolved a similar issue with Discovery Disrupter weapons.
Resolved an issue which caused the Overload FX to not play on new beam weapons in the Discovery Lockbox.
Added correct icons to some of the new items released in the 8th Anniversary update.
Systems:
Vulcan Hello Starship Trait:
Resolved an issue that prevented the "Vulcan Hello" Starship Trait from granting any Shield Penetration increase while active.
Also updated the tooltip to correctly display +20% instead of +2000%.
Resolved an issue that caused the tooltip to display incorrect Shield Penetration values.
Resolved an issue that prevented this power from granting any Shield Penetration while active, and reduced Shield Penetration value from 20% to 10%
Honored Dead Starship Trait:
Resolved an issue that caused stacks of this trait's bonus to be applied based on Pre-Resist Damage.
It now correctly tracks only Post-Resist damage.
Reduced magnitude of bonus received from each stack from +20 Damage Resistance Rating and 2% Hull Regeneration to +10 Damage Resistance Rating and 1% Hull Regeneration.
Obfuscation Screen:
Resolved an issue causing duplicated text on the description.
Updated description of Obfuscation screen passives description to be more accurate.
Updated House Mo'Kai Raider pets to use Sensor-Linked Disruptor weapons instead of generic Disruptor weapons.
Resolved an issue that caused the Integrity-Linked Disruptor Dual Cannons and Integrity-Linked Disruptor Dual Heavy Cannons to be missing their stat bonus.
Resolved an issue where the Integrity-Linked Wide Arc DHC's had the Sensor-Linked proc by mistake.
This also updates existing items.
Re-Engineering: Updated new Deflector modifiers to not say "for 1.2 seconds" and not go offline with the captain’s secondary deflector.
Updated new secondary deflector mods to not say "for 1.2 seconds".
Resolved an issue where the Lorca Maneuver would teleport the player backwards twice if the player was in reverse.
Added faction-specific warnings to the reward packs for the Discovery Lockbox Starship Traits.
Known Issues:
The new emotes from the Anniversary event are not unlocking for the whole account.
The Force Verify button is not functioning in the launcher.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.25. 07:57:19
General:
The Crossfield, Walker, and Sarcophagus class starships now have access to all standard faction materials in the starship customization interface.
Scylla and Charybdis:
Changed the start dates for the week 2 – 4 rewards to start on the next 3 Thursdays instead of Tuesdays.
Resolved an issue where some parts of VO were overlapping.
Sound effects for weapons from Star Trek: Discovery sound more like as they do from the show.
Shield visuals no longer appear over the "glass" areas of the Sarcophagus ship.
Resolved an issue with Discovery weapons shooting from the center of the ship.
This also resolved a similar issue with Discovery Disrupter weapons.
Resolved an issue which caused the Overload FX to not play on new beam weapons in the Discovery Lockbox.
Added correct icons to some of the new items released in the 8th Anniversary update.
Systems:
Vulcan Hello Starship Trait:
Resolved an issue that prevented the "Vulcan Hello" Starship Trait from granting any Shield Penetration increase while active.
Also updated the tooltip to correctly display +20% instead of +2000%.
Resolved an issue that caused the tooltip to display incorrect Shield Penetration values.
Resolved an issue that prevented this power from granting any Shield Penetration while active, and reduced Shield Penetration value from 20% to 10%
Honored Dead Starship Trait:
Resolved an issue that caused stacks of this trait's bonus to be applied based on Pre-Resist Damage.
It now correctly tracks only Post-Resist damage.
Reduced magnitude of bonus received from each stack from +20 Damage Resistance Rating and 2% Hull Regeneration to +10 Damage Resistance Rating and 1% Hull Regeneration.
Obfuscation Screen:
Resolved an issue causing duplicated text on the description.
Updated description of Obfuscation screen passives description to be more accurate.
Updated House Mo'Kai Raider pets to use Sensor-Linked Disruptor weapons instead of generic Disruptor weapons.
Resolved an issue that caused the Integrity-Linked Disruptor Dual Cannons and Integrity-Linked Disruptor Dual Heavy Cannons to be missing their stat bonus.
Resolved an issue where the Integrity-Linked Wide Arc DHC's had the Sensor-Linked proc by mistake.
This also updates existing items.
Re-Engineering: Updated new Deflector modifiers to not say "for 1.2 seconds" and not go offline with the captain’s secondary deflector.
Updated new secondary deflector mods to not say "for 1.2 seconds".
Resolved an issue where the Lorca Maneuver would teleport the player backwards twice if the player was in reverse.
Added faction-specific warnings to the reward packs for the Discovery Lockbox Starship Traits.
Known Issues:
The new emotes from the Anniversary event are not unlocking for the whole account.
The Force Verify button is not functioning in the launcher.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.25. 07:57:19
Figyu, egy dolgot tudok erre mondani: nem használok cheatet de a WN8am igen jó. Csalás nélkül.
Nekem nincs szükségem semmilyen megerősítésre hogy mások biztos azért jobbak mert csalnak. Elfogadom hogy vannak jobbak mint én, csalás nélkül, mint ahogy én is jobb vagyok a játékosok egy részénél ugyanigy.
Amikor játszok, nagyon ritkán vagy egyáltalán nem találkozom gyanús helyzetekkel.
Egyetlen dolog van, amit el kell fogadni és együtt kell élni vele: hogy a véletlenszámgenerátor van hogy kicsit dob ezért még a papírpohárról is lepattanok, vagy éppen orbitálisat mellélövök egy látszólag atombiztos szituban, vagy az ellenségnek marad 1 hpja.
Csak nem felejtem el hogy a következő csatában meg én huszárkodok 1 hpvel a csata végéig vagy pattintom le egy t71el a JPZ100 lövését.
Ennyi a "script", nem több.
Nekem nincs szükségem semmilyen megerősítésre hogy mások biztos azért jobbak mert csalnak. Elfogadom hogy vannak jobbak mint én, csalás nélkül, mint ahogy én is jobb vagyok a játékosok egy részénél ugyanigy.
Amikor játszok, nagyon ritkán vagy egyáltalán nem találkozom gyanús helyzetekkel.
Egyetlen dolog van, amit el kell fogadni és együtt kell élni vele: hogy a véletlenszámgenerátor van hogy kicsit dob ezért még a papírpohárról is lepattanok, vagy éppen orbitálisat mellélövök egy látszólag atombiztos szituban, vagy az ellenségnek marad 1 hpja.
Csak nem felejtem el hogy a következő csatában meg én huszárkodok 1 hpvel a csata végéig vagy pattintom le egy t71el a JPZ100 lövését.
Ennyi a "script", nem több.
Orion tac karim hajóján gondoltam megpróbálom legalább az első fegyvereket crtdx4-re re-enginelni.
Vettem vagy 20 mk12 crafolt cuccot exen és szétszedtem,majd kipróbáltam.
Hat cuccból 4 azonnal crtdx4 lett.<#wow1>#wow1>
Ötödik harmadik,hatodik negyedik pörgetésre.
Az összes fegyvere crtdx4 lett.
Most ez a szokásos orion mák,vagy bugos a re-enginering.
Próbáljátok ki ti is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 19:53:40
Vettem vagy 20 mk12 crafolt cuccot exen és szétszedtem,majd kipróbáltam.
Hat cuccból 4 azonnal crtdx4 lett.<#wow1>#wow1>
Ötödik harmadik,hatodik negyedik pörgetésre.
Az összes fegyvere crtdx4 lett.
Most ez a szokásos orion mák,vagy bugos a re-enginering.
Próbáljátok ki ti is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 19:53:40
Nézd csak az exet közbe,felezzük a profitot ha jó áron látsz hajót
Most 550 misi exen a sci hajó.
Walker 205.
Klingon 640-1.5b.
Walker 205.
Klingon 640-1.5b.
Amikor körbepördülne,de itt nincs pörgés csak villámok meg előreugrik.
Van képed az effektről?
Vagy ez az amikor körbepördül?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 17:36:08
Vagy ez az amikor körbepördül?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 17:36:08
Igazából engem a konzol effectje érdekelt...hát ez így ...
Marha nagy lag van ESD-en asszem 95 pontot sikerült elérnem omega napiban,k7-en 1550-et is sikerült.<#buck>#buck>
Viccesek ezek az új evente emote-k.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 17:34:07
Viccesek ezek az új evente emote-k.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 17:34:07
Na és jó?
Megvan az új hajó konzolja feden,a micélium,véletlen nyitottam ki a mikor kiesett a dobozból,azóta javították.Kipróbáltam hogy néz ki hát,ha 200ért lesz hajó veszek,többért nem...
Egyébként észrevettétek hogy a Re-enginering költsége sokkal magasabb mint tribblin volt?
Most néztem és jóval drágább éles szerveren.Elmennek ám a jó édes mamájukba.
Most néztem és jóval drágább éles szerveren.Elmennek ám a jó édes mamájukba.
Én sosem használtam csaló modot,azt sem tudom hogy a régi csalás működik-e még,de ha te ilyen jól ismered őket akkor biztos,bár nem értem,azt mondod tudod hogy működnek,valószínűleg te is használod tehát őket,akkor miért zavar ha más is csal ha te is csalsz?
Egyébként igen én is használok hacket.Saját fejlesztésű hack,program sem kell hozzá,csak elég őrültnek kell lenned.
Toltam fő accomon kb 8k csatát light tankokkal,ennek 80%-a abból állt hogy elkezdődött a csata betoltam az automata sebességet maxra és kapjatok el tetvek ha tudtok,vagy kamikazeeee.<#buck>#buck>
Istenem mennyit szórakoztam,tojtam én rá hogy nyerek vagy sem,csak a móka érdekelt.Meg az ellenség szopatása,vagy ha olyan volt a pálya akkor csak csapattam neki tök gázzal.megszállt a szent őrület és akár akartam akár nem padlógázzal is eltaláltam én bármit,nulla célzással is.

Az sem hatott meg ha szembe jött egy két szinttel nagyobb tank,biza az én kicsi törékeny 24 tonnás jószágommal le kamikazeztam én még a t62-öt is.<#hehe>#hehe>
Egyébként igen én is használok hacket.Saját fejlesztésű hack,program sem kell hozzá,csak elég őrültnek kell lenned.
Toltam fő accomon kb 8k csatát light tankokkal,ennek 80%-a abból állt hogy elkezdődött a csata betoltam az automata sebességet maxra és kapjatok el tetvek ha tudtok,vagy kamikazeeee.<#buck>#buck>
Istenem mennyit szórakoztam,tojtam én rá hogy nyerek vagy sem,csak a móka érdekelt.Meg az ellenség szopatása,vagy ha olyan volt a pálya akkor csak csapattam neki tök gázzal.megszállt a szent őrület és akár akartam akár nem padlógázzal is eltaláltam én bármit,nulla célzással is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az sem hatott meg ha szembe jött egy két szinttel nagyobb tank,biza az én kicsi törékeny 24 tonnás jószágommal le kamikazeztam én még a t62-öt is.<#hehe>#hehe>
Igazából az a baj hogy ezt a játékot annó béta vagy inkább alfa állapotban adták ki,akkoriban nagyon egyszerű volt mint a faék és nem kellett hozzá semmi hogy jó legyél benne,de mára már rohadt sokat változott fejlődött,ma már nem elég hogy vaktában lődözzek mint a vak egér.
Amikor a játék kijött béta volt,fejlesztők szerint.Nem volt rendes sérülés modell,sem tank modell,olyanok voltak a tankok sérülés modelljei mintha legóból rakták volna ki.Tök mindegy volt hol találtad el sérült,a játék tele volt optimalizálatlan tankokkal akiknek olyan durva ágyújuk volt amit később vagy ki vettek vagy pár szinttel magasabbra tették.Nem volt se fizika sem egyéb a játékban,de jó volt.
Mára azonban ez megváltozott,nagyon klassz fizikát kapott tankok hd modelleket kaptak,már nem csak két vagy három részből ell egy tank sérülés modellje,hanem realisztikus,ebből akad a bibi hogy miért nem tudnak sebezni,aki megszokta a régi tökmindegy hova lövök úgyis sebez modellt és nincs annyi esze hogy felfogja hogy ez már nem működik,az már csak szív a játékban.A pontosságot az átütést is realisztikusabbra csinálták.Régen fizika előtt a tankokat ha kilőtted a roncsuk ott maradt mint mozdíthatatlan betontömb,ma már tolhatod fedezéknek használhatod bármit csinálhatsz,régen a tankok nem tudták egymást sebezni,tegnap egy idióta beképzelt Tier 9-es T10 orosz heavy tankot úgy öltem meg hogy megmutattam neki kinél van a súlyfölény,1448 sebzés azzal hogy eltapostam mint a lócitromot.Kicsit beképzelt volt,azt hitte hogy az én kissebb szintű tankom neki majd free kill lesz,csak nem számolt a 260 milis páncéllal meg a 168 tonna súllyal,ami szépen felkente a falra.Múltkor egy Tier 10-es medet ugyanígy laza seggriszálással majdnem full hp-toltam a halálba.Ma már sokkal össze tetteb a játék mint régen,nem elég már csak úgy nagyjából rálőni valamire,mert úgyis talál,6.8 vagy 7.5 előtt nagyon célozni sem kellett,akinek jobb volt az ágyúja az kilőtte a másikat a saját bázisáról.
Sosem feledem el South coast-ot,ahol a saját bázisomról öltem meg a saját bázisán lévő 2-3 szinttel nagyobb tankokat.De imádtam azt.De ez a világ már elmúlt,most már figyelni kell és ésszel lőni,mert már nem mindegy hova lősz.
Jó példa erre a T49 tankom,amivel hihetetlen mennyiségű hacker csíter egyéb jelzőt kaptam,vagy reportot.Alapból egy light tank,Tier 8 volt, régen,kicsi rohadt gyors nulla páncélzat rá egy orbitális ágyú aminek kb nulla célzása.Erre én raktam 5 skilles legénységet,aminek100%-os camo skilljeik voltak,meg még sok finom skill.És elkezdtem 500-600 méterről akár szikla mögül kiszedni a népet.Nem fogták fel hogy csak az alap tank szar,jobb legénységgel félelmetes,230 méterről sem láttak meg néha tüzelés közben.És high explosive lövedékes ágyúja volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 16:17:29
Amikor a játék kijött béta volt,fejlesztők szerint.Nem volt rendes sérülés modell,sem tank modell,olyanok voltak a tankok sérülés modelljei mintha legóból rakták volna ki.Tök mindegy volt hol találtad el sérült,a játék tele volt optimalizálatlan tankokkal akiknek olyan durva ágyújuk volt amit később vagy ki vettek vagy pár szinttel magasabbra tették.Nem volt se fizika sem egyéb a játékban,de jó volt.
Mára azonban ez megváltozott,nagyon klassz fizikát kapott tankok hd modelleket kaptak,már nem csak két vagy három részből ell egy tank sérülés modellje,hanem realisztikus,ebből akad a bibi hogy miért nem tudnak sebezni,aki megszokta a régi tökmindegy hova lövök úgyis sebez modellt és nincs annyi esze hogy felfogja hogy ez már nem működik,az már csak szív a játékban.A pontosságot az átütést is realisztikusabbra csinálták.Régen fizika előtt a tankokat ha kilőtted a roncsuk ott maradt mint mozdíthatatlan betontömb,ma már tolhatod fedezéknek használhatod bármit csinálhatsz,régen a tankok nem tudták egymást sebezni,tegnap egy idióta beképzelt Tier 9-es T10 orosz heavy tankot úgy öltem meg hogy megmutattam neki kinél van a súlyfölény,1448 sebzés azzal hogy eltapostam mint a lócitromot.Kicsit beképzelt volt,azt hitte hogy az én kissebb szintű tankom neki majd free kill lesz,csak nem számolt a 260 milis páncéllal meg a 168 tonna súllyal,ami szépen felkente a falra.Múltkor egy Tier 10-es medet ugyanígy laza seggriszálással majdnem full hp-toltam a halálba.Ma már sokkal össze tetteb a játék mint régen,nem elég már csak úgy nagyjából rálőni valamire,mert úgyis talál,6.8 vagy 7.5 előtt nagyon célozni sem kellett,akinek jobb volt az ágyúja az kilőtte a másikat a saját bázisáról.
Sosem feledem el South coast-ot,ahol a saját bázisomról öltem meg a saját bázisán lévő 2-3 szinttel nagyobb tankokat.De imádtam azt.De ez a világ már elmúlt,most már figyelni kell és ésszel lőni,mert már nem mindegy hova lősz.
Jó példa erre a T49 tankom,amivel hihetetlen mennyiségű hacker csíter egyéb jelzőt kaptam,vagy reportot.Alapból egy light tank,Tier 8 volt, régen,kicsi rohadt gyors nulla páncélzat rá egy orbitális ágyú aminek kb nulla célzása.Erre én raktam 5 skilles legénységet,aminek100%-os camo skilljeik voltak,meg még sok finom skill.És elkezdtem 500-600 méterről akár szikla mögül kiszedni a népet.Nem fogták fel hogy csak az alap tank szar,jobb legénységgel félelmetes,230 méterről sem láttak meg néha tüzelés közben.És high explosive lövedékes ágyúja volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.24. 16:17:29